Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой ще е евентуалният нов собственик Икономедия АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекапитал и дневник е хубава медия ( да ме прощават от инвестора) и ще бъде много жалко ако станат парцал с шапка КТБ или ТИМ или ПИБ
Капитал и Дневник са от малкото медии, към които аз лично имам уважение. За нас като фирма, а и в качеството ми на главен редактор, изчезването на икономедия ще е много лоша новина - особено ако се сдобият със съмнителни собственици... Това е лично мнение
Прави ми впечатление нещо - вижте статията от днес - събрала е 40 коментара, над 30 са силно негативни за Прокопиев и Икономедиа. Интересни са никовете, които са ги направили - точно тези, които са плюли по всичко, свързано със Софарма. Кликнете им на профилите и лесно ще видите
Та в тази насока явно има нещо интересно... Да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМарков ,защо не са го направили досега.То като се обърне колата...пътища много.Пък и мисля,че е късно вече.
Не мисля че ще се смени собствеността на вестника......най много дивиденат от Каолин да намалее ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебат пешо , че си прав прав си, но винаги е добре да има разни интереси, защото много от гадните схеми и скандали иначе биват потулени. В момента капитал и дневник ако надушат някоя схема пускат материал и започва да се шуми. Медии като контролираните от близките с властта бизнесмени се скатават, а БТВ и тн 'национални' се сещат, че има таква новина само, за да не кажат хората,че падат от луната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rossen Разгледай мнениеЗа съжаление, това е горчивата истина в този бранш, в България... Като не се подлагаш на тоя и оня за пари, трудно се издържа медиен бизнес. Трябва или да си даваш д... на който даде повече пари, за да омаскарява конкуренти, или да пишеш тъпотии и голотии, за да връзваш двата края. Кел файда, че обществото има нужда от независими медии и журналисти, като и те хляб трябва да ядат.
Пък лично съм констатирал доста НЕКОМПЕТЕНТНОСТ по специфична материя, но в пасквила с големи букви излиза клеймото!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСъщите парцали са като всички останали.Преди 22 години една баба от Белград майка на мой приятел ми каза ой дете дете на сръпски и бугарски вестник сал дата е верна.Вестници не си купувам понякога се забавлявам в мрежата с тях.А да вярвам на медия абсурд.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекапитал и дневник е хубава медия ( да ме прощават от инвестора) и ще бъде много жалко ако станат парцал с шапка КТБ или ТИМ или ПИБ
Коментар
-
За съжаление, това е горчивата истина в този бранш, в България... Като не се подлагаш на тоя и оня за пари, трудно се издържа медиен бизнес. Трябва или да си даваш д... на който даде повече пари, за да омаскарява конкуренти, или да пишеш тъпотии и голотии, за да връзваш двата края. Кел файда, че обществото има нужда от независими медии и журналисти, като и те хляб трябва да ядат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМарков ,защо не са го направили досега.То като се обърне колата...пътища много.Пък и мисля,че е късно вече.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМисля че сумата 500 хил евро / ако е само тя / няма да им обърне колата на Капиталци. Имат доста дружества които контролират и няколко от тях са в досат добро фин.състояние. Око се наложи ще преточат от някое от тях в инкомедия да си оправят просрочията ...
Коментар
-
Мисля че сумата 500 хил евро / ако е само тя / няма да им обърне колата на Капиталци. Имат доста дружества които контролират и няколко от тях са в доста добро фин.състояние. Ако се наложи ще преточат от някое от тях в инкомедия да си оправят просрочията ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар