IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Министър председателя и Министъра на вътрешните работи закриват България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Европейският съд по правата на човека (ЕСПЧ) в Страсбургосъди България за нарушаване на правото на живот на Тодор Димов – Чакъра, човекът, който през декември 2003 г., по заповед на главния секретар на МВР Бойко Борисов, бе острелван с гранатомет в собствената си къща в Харманли, а после следствието прие, че той всъщност сам се е взривил с ръчна граната.

Ако има прокуратура в България, след днешното решение на Страсбург, трябва веднага да започне разследване на Бойко Борисов, заяви пред "Правен свят" един от адвокатите по делото пред ЕСПЧ Михаил Екимджиев.

http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=28633
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• ЧЕРКЕЗОВ МНОГО ТИ ВРЕДИ ТОВА МОНСАТО..

Коментар

• Всяка уважаваща себе си държава би нанесла "ответен удар"!
        На Румънските мамалиги, трябва да дадем ясен отпор и предопреждение за военни действия и подготовка за война!

Става въпрос за случая в Коилово, когато трима помаци спасиха честа на България, след като румънците с помоща на диверсификационни мюсюлманско-арабски индивиди, с помоща на франция, се опитаха да направят атентат или да проучат страната ни за бъдещи атентати.

На това цветанов се измясмя нагло,вместо да си подаде оставката.

Мотивите на френско-арабските изцепки само тук
        http://hopfen.blog.bg/lifestyle/2012...shte-i.1017117
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Това са глупави обвинения без доказателства. Компромисите към Циганите се правят от всички правителства, заради социалният мир. Иначе, ако не им даваме възможност да се прехранват е проява на геноцид а трябва да намерим начин да ги интегрираме но това е труден процес предвид нежеланието им да учат.
          А много вероятно е това да е начина на плащане за гласовете им.
          Въпреки всички кусури които има това Правителство е най доброто досега . от 1944 г насам.
          Щом казваш нека да са глупави, но не чух смислен отговор за телефонните разговори с Танов. Колкото до Марешки просто гледай кои фирми ще печелят търговете за лекарства. Все пак мандата не е изтекъл и тепърва има какво да видим. Икономиката затъва,покачваща се безработица, все повече данъчни тесли ще има за малкото работещи, с една дума "порочен кръг". Аз лично очаквам "черният лебед", който ще се в появи в морето от стабилност и ще постави лика на Дянков до Жан Виденов. Дано не съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
            Чудя се на кой с какво му затварят ОЧИТЕ, защото аз ако се изтъпаня там да продавам цигари ще ме приберат веднага. Иначе затварянето на очи и издаването на устни заповеди тоз или онзи да не се закачат, говори само за това, че всяка власт преразпределя каналите и ги усвоява докато загуби изборите. Малко преди тях се подменят ударно фирмите усвояващи държавни бюджети така, че да капе и след загубата на изборите. Пример: Марешки и т.н.
            Това са глупави обвинения без доказателства. Компромисите към Циганите се правят от всички правителства, заради социалният мир. Иначе, ако не им даваме възможност да се прехранват е проява на геноцид а трябва да намерим начин да ги интегрираме но това е труден процес предвид нежеланието им да учат.
            А много вероятно е това да е начина на плащане за гласовете им.
            Въпреки всички кусури които има това Правителство е най доброто досега . от 1944 г насам.
            Last edited by 4un4o; 05.11.2012, 17:23.

Коментар

Мнението ,ми е ,че по някаква негласна заповед, Циганите не ги ловят освен ако не прекалят.
              Иначе ,всички те ще измрат от глад ако им забранят и контрабандата.
              И като изгладнеят до смърт ,ще започнат да ядат хора.! Най вероятно затова си затварят очите за манговците.
              Чудя се на кой с какво му затварят ОЧИТЕ, защото аз ако се изтъпаня там да продавам цигари ще ме приберат веднага. Иначе затварянето на очи и издаването на устни заповеди тоз или онзи да не се закачат, говори само за това, че всяка власт преразпределя каналите и ги усвоява докато загуби изборите. Малко преди тях се подменят ударно фирмите усвояващи държавни бюджети така, че да капе и след загубата на изборите. Пример: Марешки и т.н.

Коментар

Ето как я закриват:
                http://www.capital.bg/politika_i_iko..._vajni_uspehi/

Коментар

Аз не ги разбирам много нещата , ама как се вписва почти легалното тържище на контрабандни цигари на входа на пазара Красно Село в тези хвалебствия?
                  Да не са се вързали онлайн към НАП мургавите търговци.
                  Мнението ,ми е ,че по някаква негласна заповед, Циганите не ги ловят освен ако не прекалят.
                  Иначе ,всички те ще измрат от глад ако им забранят и контрабандата.
                  И като изгладнеят до смърт ,ще започнат да ядат хора.! Най вероятно затова си затварят очите за манговците.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    EЙ, говедалъжци, писна ми от вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Ако продължавате с безумната си глупава тема, че шефовете ми са уволнили България, така ще ви насадя, че не 2 години, а 8 години няма работа да видят някои от вас!!!!!!!!
                    Ти май страдаш и от мания за величие????

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      EЙ, говедалъжци, писна ми от вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Ако продължавате с безумната си глупава тема, че шефовете ми са уволнили България, така ще ви насадя, че не 2 години, а 8 години няма работа да видят някои от вас!!!!!!!!
                      Знаеш ли защо не се е уплашил този от Варна да снима полицаи - защото е бил и в затвора и знае всичко за системата в БГ "плащаш-получаваш".
                      Знае, че ако даде достатъчно пари на тези, които е снимал, те ще се съблекат и голи да ги снима! Добре дошъл в капитализма, а ако те е страх - връщай се в твоя строй, където дават безплатно работа и топла храна ( за 2, 8 и 1000 години).
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• EЙ, говедалъжци, писна ми от вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Аз не ги разбирам много нещата , ама как се вписва почти легалното тържище на контрабандни цигари на входа на пазара Красно Село в тези хвалебствия?
                          Не са се вързали, но и те си плащат "налозите" (налог ще е нещо наложено и събирано със сила), пък дали силната ръка ги дава на Дянков ??!! Всичко може да се случи в предизборна година на място, на което само името му е държава... Пък и като държавата и партията са едно е все тая -парите пак ще отидат, където трябва.

Коментар

Ето как я закриват:

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Ми той е толкова интелигентен че сам на себе си писа едно голямо СЛАБ 2.
                              Но е по-интелигентен от гласуващите за него, които не се сещат, че твърди за момче от Варна, че бил "съпричастен към организирана престъпна група за съхранение и разпространение на наркотици".
                              И Цв.Ц и сайбията му многократно ми прави впечатление, че твърдят за разни хора, че са престъпници-Ами сетете се,че вие сте тези, които не сте ги изобличили, какво чакате - да снимат полицаи или да спрат вноските??!!

Аз се сещамна какво се дължи това - на професионално изкривяване, което бе обяснено много добре във филма "Трафик" - арести на наркогрупи се правят само като плати конкуренцията или като цената трябва да се вдигне.
                              Дано повече хора дадат червен картон на милиционерите.http://dnes.dir.bg/news/krizata-evro...-12337553?nt=6
                              Last edited by onakilev; 03.11.2012, 23:35.

Коментар

• Ето как я закриват:
                                Last edited by 4un4o; 03.11.2012, 16:30.

Коментар

Working...
                                X