IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Министър председателя и Министъра на вътрешните работи закриват България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Аз ли нещо на разбирам, или този тук току-що се изплю върху пропагандните твърдения на придворните медии за "великите успехи" в борбата на ТОВА правителство с престъпността? То хубаво, тройна коалиция но, нали нече отдавна преполовиха мандата си?
    -Ей, г-н Вътрешен министър, абе, много си противоречите бе!
    Ми той е толкова интелигентен че сам на себе си писа едно голямо СЛАБ 2.

Коментар

• А уж бележеха успехи?!?

Първоначално изпратено от Цветанов
      : България е оазис на организираната престъпност
      18:02 | 01.11.2012 | 1888 прочитания
      Размер на текста

Пламен Нунев и Цветан Цветанов (вдясно), Сн: БГНЕС

България е оазис на организирана престъпност и на лица, които се занимават с престъпна дейност, заяви в прав текст в Русе министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от БГНЕС.

Цветанов участва в националната среща за борба с трафика на хора.

Коментарът на Цветанов бе предизвикан от въпроса за двамата българи, осъдени на смърт в Малайзия и намерените отпечатъци на третия – Георги Георгиев, сочен за поръчител на трафика на дрога. Малайзийските власти освободиха Георгиев поради липса на доказателства за вината му, но излязоха с предположението, че той е организаторът на трафика на наркотиците.

"Всичко, което трябва, сме предприели, каза по случая Цветанов. Това, което мога направя като призив към тези млади момчета и момичета, които излизат извън страната и смятат, че могат да осъществят трафик или престъпна дейност, или да източват пари с фалшиви кредитни карти, е да знаят, че законодателството във всяка една от държавите, които посещават, е много по-строго, отколкото в България", каза още той и заключи:

"Ако в България можем да кажем, че сме оазис на организираната престъпност или на лица, които се занимават с престъпна дейност, в чужбина нещата са коренно различни".

Той припомни, че за обвинения за банкови сметки или фалшиви кредитни карти в чужбина получават осъдителни присъди в рамките на няколко месеца, и то ефективни, докато у нас са условни или пробация.

Цветанов коментира и доклада на ЕК в частта за съдебната система. "Аз много се надявам, че точно ЕК ще може да види в детайли делото "Марио Николов", защото същите бяха доказателствата и по делото, което се гледа по същото престъпление за източване на пари по САПАРД над 7 млн. евро в Германия. Там лицата са осъдени, вече излежаха присъдите. А Марио Николов, все пак да ви припомня, че беше един от спонсорите на БСП, ами как смятате, че той ще бъде осъден?! Аз не бих повярвал, че той може да бъде осъден в България. Ако беше направил това престъпление и беше задържан в чужбина, щеше да бъде осъден и да е излежал присъдата си", каза още вицепремиерът.

"Това е България, това е политическата класа, това е срастването на лица, които злоупотребят с финансовите средства както на българския, така и на европейския данъкоплатец, но когато имат политическата подкрепа, когато са финансирали политическа партия, темата е много неприятна и точно затова те бягат от отговори на тези въпроси", заяви още вътрешният министър.
      Аз ли нещо на разбирам, или този тук току-що се изплю върху пропагандните твърдения на придворните медии за "великите успехи" в борбата на ТОВА правителство с престъпността? То хубаво, тройна коалиция но, нали нече отдавна преполовиха мандата си?
      -Ей, г-н Вътрешен министър, абе, много си противоречите бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
        .................................................. ........................................
        Един специален поздрав за теб и целият ви колектив:
        http://wwww.vbox7.com/play:aed104cd

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
          Цветанов: Казали са на моряците, че на кораба има захар, не кокаин

Преди време той заяви, че малко хора от екипажа са знаели, че на кораба има кокаин.

А всички са в затвора?

Получава се като медицинските сестри преди време - "ами ако са виновни?"....
          ..

Двамата арестувани Дойчин Дойчев и Руслан Колев бяха освободени от съда поради липса на всякакви доказателства. Дойчев е собственик на кораба, а Колев бе арестуван като организатор на транспорта на кокаина.

И никой не е арестуван.....
          Ей смешка я вземи се махни от тоя форум, че си много демагогичен и депресиран, явно от липсата на нещо позитивно в живота ти.Я не ни занимавай с депресиите си.

Ами ако са ги пуснали нарочно, и дали ще ги оставят на свобода, а?
          Имаш ли въобще някаква представа кое как става, или слушаш медиите, които по този случай отново не показваха пак само Б.Б и Ц.Ц ами изиграха поредния развален телефон. На който м/у другото всички като тебе сте жерти последните години.Зомби.

Коментар

• Цветанов: Казали са на моряците, че на кораба има захар, не кокаин

Преди време той заяви, че малко хора от екипажа са знаели, че на кораба има кокаин.

А всички са в затвора?

Получава се като медицинските сестри преди време - "ами ако са виновни?"....
            ..

Двамата арестувани Дойчин Дойчев и Руслан Колев бяха освободени от съда поради липса на всякакви доказателства. Дойчев е собственик на кораба, а Колев бе арестуван като организатор на транспорта на кокаина.

И никой не е арестуван.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
              ................... освен да се катерят по политическата клоака.
              И с другата част от поста съм съгласен, но това е най интересно. За да се катериш в една клоака , то трябва наистина да си на дъното й ....

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                аз не съм от тези които казват че асфалт не се яде. това си е медийна пословица
                на БСП. инфраструктурата е важна. евросредствата също.
                няма да казвам че
                и работницте в ТРЕЙС ходят все някъде да пазаруват и да си пият ракията
                ББ е по малкото зло просто защото размества корупционите пластове и дърпа чергата на досегашните и най вече на Доган и компания, защото от ДПС по-голямо проклятие няма (прости че цитирам омразния на всички...ИК)..казвам ДПС...не турците.
                иначе Дянков е кариеристче на Световнат Банка и БГ му е през...
                но ВЪПРЕКИ ТОВА........
                Съжалявам, но това за Доган просто не е вярно. ББ работи с него (а най-вероятно и за него) още откакто стана кмет. 80% от медиите са на ДПС и основната им дейност е да хвалят бащицата. В замяна ДПС получава редица облаги, като държавните пари, БТК, Родина и още много много други. Доган се чувства повече от добре по времето на Бойко. А корупцията с нищо не се е променила, освен че е окрупняла.
                Казваш че се "опитвали" да направят нещо? Бойко откакто за пръв път чухме за него опитва само три неща:
                -Да вземе повече власт
                -Да подчини, или купи всички медии и да назначи послушковци под него за да упражнява необезпокояван власста си
                -Да облагодетелства партньорските си кръгове и себе си от властта
                Това е всичко по което работи бойко. За останалото разчитаме на Фидосова, Цецко и още няколко неграмотника, които никоа не са успели да направят нещо смислено и значимо в живота си, освен да се катерят по политическата клоака.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  А да кажеш и какво се опитват да направят - ърм? Щото аз виждам само две работи - пи-ар и разсипия.
                  аз не съм от тези които казват че асфалт не се яде. това си е медийна пословица
                  на БСП. инфраструктурата е важна. евросредствата също.
                  няма да казвам че
                  и работницте в ТРЕЙС ходят все някъде да пазаруват и да си пият ракията
                  ББ е по малкото зло просто защото размества корупционите пластове и дърпа чергата на досегашните и най вече на Доган и компания, защото от ДПС по-голямо проклятие няма (прости че цитирам омразния на всички...ИК)..казвам ДПС...не турците.
                  иначе Дянков е кариеристче на Световнат Банка и БГ му е през...
                  но ВЪПРЕКИ ТОВА........

Коментар

• Аман от демагози като този дримъра -
                    1 Бойко си направи труда да се срещне с близките на моряците, ако беше някой друг можеше и това да не стане.
                    2 човека каза, че не може да се бърка в работите на Испания и правилно.
                    3 - той никой не е обвинявал конкретно - просто ги посъветва, ако знаят нещо да не си траят
                    4 - оказва се, че на тия не им е за пръв път - имам предвид на тоя кораб
                    5 - следили са ги от доста време и знаят неща дето ние не ги знаем и те явно не са в полза на моряците ни
                    6 - цецо каза, че знаят, че не всички са виновни на кораба - обаче какво от това - в Испания ще решават - ако са невинни ще ги пуснат
                    7 - като са толкова невинни, защо се натискат да ги съди БГ съда - всички знаем, че тук съда пуска наред срещу заплащане
                    8 Пътуват с празен кораб с 3 тона само товар от Южна Америка - не че нещо ама малко прилича на Боевски историята умножена по 1000
                    9 Само малоумник като отворилия темата може да сравни Либия с Испания
                    10 "Да не говорим, че Испания няма никакво право да съди наши граждани прибрани без съд и просъда в международни води...." - най ме кефи когато форумни мишки почнат да разбират от международно право

А за истинските виновни: - тук вече отворилия темата може и да е прав
                    Last edited by rogers; 25.08.2012, 23:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                      абсолютно подкрепям. ББ и правителство правят грешка след грешка. има корупция и игра на интереси. това не може да го отрече никой, но 1. поне се ОПИТВАТ да направят нещо. 2 са БЪЛГАРИ за разлика от руснак, турчин и неясен австро-испански субект с имотни въжделения
                      оттам нататък всичко друго е купен мач
                      за тези които ще ми излезнат с глупостите че ГЕРБ ми плаща ще кажа че
                      не съм умрял за ничии 500лв
                      А да кажеш и какво се опитват да направят - ърм? Щото аз виждам само две работи - пи-ар и разсипия.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                        Мечтателю, и аз като теб и още 5-6 от твоя колектив тук съм безработен и с много свободно време. Има ли чалъм да ме вкарате в играта, срещу 300лв на месец ще хапя и плюя по премиера, президента и всички министри, за 400 съм готов и да ги псувам по форумите, а ако ми предложат 500 лева .................................................. .......................!
                        Ти сам попълни многоточието какво точно се иска от мен. Нещо като празен чек.
                        Извън това предложение имам въпрос: Форумът като икономически субект взима ли процент комисиона от възнаграждението на тези високоплатени списвачи /за справка виж хисторито, виж дори анкетата горе/, та си траят модераторите да гълтаме безплатно толкова помия??? Предложението ми е да продължават да си въртят този си бизнес тук, но и да си плащат за това.
                        абсолютно подкрепям. ББ и правителство правят грешка след грешка. има корупция и игра на интереси. това не може да го отрече никой, но 1. поне се ОПИТВАТ да направят нещо. 2 са БЪЛГАРИ за разлика от руснак, турчин и неясен австро-испански субект с имотни въжделения
                        оттам нататък всичко друго е купен мач
                        за тези които ще ми излезнат с глупостите че ГЕРБ ми плаща ще кажа че
                        не съм умрял за ничии 500лв

Коментар

• Мечтателю, и аз като теб и още 5-6 от твоя колектив тук съм безработен и с много свободно време. Има ли чалъм да ме вкарате в играта, срещу 300лв на месец ще хапя и плюя по премиера, президента и всички министри, за 400 съм готов и да ги псувам по форумите, а ако ми предложат 500 лева .................................................. .......................!
                          Ти сам попълни многоточието какво точно се иска от мен. Нещо като празен чек.
                          Извън това предложение имам въпрос: Форумът като икономически субект взима ли процент комисиона от възнаграждението на тези високоплатени списвачи /за справка виж хисторито, виж дори анкетата горе/, та си траят модераторите да гълтаме безплатно толкова помия??? Предложението ми е да продължават да си въртят този си бизнес тук, но и да си плащат за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                            За съжаление България е закрита още на 09 09 1944г.
                            То и на герба си го пишеше...
                            Това е положението, Минке...
                            Ами това го вкарай във възгледите на пост тоталитарния мозък на създателя на темата.
                            Просто човека е жертва на разваления телефон на медиите.аххаха

Коментар

• За съжаление България е закрита още на 09 09 1944г.
                              То и на герба си го пишеше...
                              Това е положението, Минке...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                Съгласен съм, че никой от екипажа не е знаел.
                                Корабът е плавал празен.
                                Никой не е разбрал за натоварването на 3 тона стока.
                                Капитанът никога не е определял как да бъде бункерована стоката в денковете, без това да се превърне в причина за загуба устойчивостта на кораба.
                                Капитанът, знаещ, че корабът не превозва товар, е останал изненадан, че се оказва съучастник в едно неподозирано престъпление на територията на неговият кораб.
                                Екипажът е нает по напълно случаен признак.
                                Преди този рейс никой с никого не се е познавал.

Доста неща ще трябва да се докажат, за да чуем развръзката.

Зная само, че милионите, които се хвърлят за подобни операции от правителствата /включително и за самолетът, който ги е следил: ...локализиран и следен в продължение на две или три нощи от "високотехнологичен патрулиращ" самолет ATR 42 на италианската финансова полиция.../ - та милионите - трябва някак да бъдат отчитани ПОНЕ от време на време... , за съжаление - нашите са на "топа на устата."..

Дано нашите се отърват леко, ще им стискаме палци...Дано им помогне поне фактът, че са плавали в международни води, за да бъдат екстрадирани и съдени тук...
                                Съгласен съм с теб!
                                А капитана като такъв, носи отговорност за всичко случващо се на кораба... Такъв е и закона, и традициата!

Коментар

Working...
                                X