IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Албанска армия" със заплахи към правителството на Македония

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    ..
    Понеже не видях, че си жена. Ако бях видял, нямаше да го напиша. Изчезвай сега и отивай да готвиш, да си лакираш ноктите, на шопинг и на зяпинг по магазините, да караш комбайн, или там каквото ще правиш и не ми се обяснявай повече .... Ааааааа...
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Да но това всичко което казваш е правено от комунистите и те сега управляват и Македония.Тези идеи на Коминтерна са донесли много беди, но и те развиват в 21 век атавистичен смешен национализъм. То не е само за С. Радев има много други смехории- ние няма да ги правим българи , но те да си изяснят какви са. За мен сме един народ с две държави, но те са по смотаната провинция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        ...
        Не забравяй, че в края на 40 те години появата на македонската нация става с голяма българска заслуга. Имах преди 10 тина години една работничка пенсионерка. Та тя е родена в Югозападна България и ми е разказвала как в края на 40 те години като малка са подбрали нея и семейството и родната българска милиция, да им сменят документите и да ги правят зорлем македонци. Баща и са го пребили, за това, че сам не е отишъл в милицията за да стане от българин македонец. И това не е отатък границата, а тук в България!

Така се е появил македонския етнос човек.

И всички тия комуняги и децата им, който са го създали още и днес си управляват България. За това са ми и много смешни напъните на доносниците от ДС Божо Димитров и Каракачанов, като вземат да се правят на големи патриоти и да говорят против македонците, като ако не те, бащите им точно са създали македонската нация. Вече е и прекалено късно да ги правим българи, но усилието на някой нашенци да ги правим зорлем и врагове, ще докара на нас повече проблеми. Разбира се смешни ситуации като това Симеон Радев да се обявява за македонец ще ни карат да се смеем. Обаче пък кажи ми и колко от пръдльовците живеещи у нас знаят кой е Симеон Радев и са чели книгите му? Те повечето българска история не знаят..

Вдигнали паметник на Симеон Радев в Скопие. Това едва ли е толкова лошо, страшното е, че разни "патриоти" не ги е грижа, че в България такъв паметник няма и едва ли ще има някога, а съчинения на бележития български писател и дипломат лежат в БАН забравени (или забранени?) 45 години след смъртта му. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4717971

Last edited by Jay Gould; 19.04.2012, 11:48.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Може да имаш.. Аз имам повече наблюдения над жените и предпочитам да имам на тях, отколкото да залагам на "мъжЬкото приятелство", на Каменица И въобще не греша. Единственото хубаво нещо тук в България са ни жените. В гените на повечето мъжове в страната ни има нещо сгрешено, продажно, предателско и не стават за нищо, че и са страхливи. В целия ми смислен живот, ако някога съм получавал удар в гърба е било от мъжььь, а ако някога някой ми е помагал за нещо безкористно са били жени. Човек трябва да цени точно тия които са били с него, а не обратното. В повечето мъже тук наистина има нещо тотално сбъркано, не знам защо, пък и не ме интересува. За това често, самотна жена в България се оправя много по-добре от някой наливащ се с бира латентен гей, на който жена му или гаджето са били шута, понеже дори те не могат го изтраят, каква е компексирана шушумига. Често в някое 17-20 г. момиче има повече смелост отколкото в някой 30-40г. пиргиш. Жените са комбинативни, нагаждат се, смели са в редките случаи които вземат решения, докато мъжовете в 90% ги бива само да лалат и да интригантстват.

ПС: Сега се сетих за нещо друго Ако не си виждала как 2 метров индивид пада като талпа при вида на капка кръв, то съм виждал и то не веднъж. До сега не съм видял жена да припада като я боцнат по пръста за да и определят кръвната група.
          Тук влизаш в леко противоречие с предишният си пост. В него твърдиш, че съм живо доказателство за ниска интелигентност, а в този си пост възхваляваш жените.
          Ноооо, може би аз съм изключение, по отношение качествата на българската жена
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Добре де от къде знаеш какви са Македонските мъже. За мен Македония в , която съм ходил над 20 пъти през последните 5 години е една слаборазвита страна с население с промити от комунистите съзнание.За храната си прав, но тя е свързата и икономическото развитие и на тях ще им доидат на главите Е-тата и геномодификациите.Много смешно ми е как на маса интелигентни хора македонци без да се усещат се хвалят като уникален богоизбран народТе не виждат основния си проблем албанците, а скачат на Гърция и България.Сега се сещам как си хвалят ракията като уникална световна ракия- аз ги питам- пил ли си турска,гръцка, сръбска , бугарска ракия, а те ми отговарят че не искат да я пият защото само в Македония имало ракия. Много сбутана и провинциална страна са Те винаги са били слаборазвита провинция и в Османската империя и в Югославия и сега не ги виждам с голявмо бъдеще- ние ако им прощаваме гърците яко ги държат за мудете и с основание

Коментар

• Откъсването на територии е болезнено но мъдро решение в някои случаи.

п.п.Джей, прав си, че жените в БГ по-лесно се справят сами отколкото мъжете, но по отношение на приятелства/предателства съм малко на друго мнение.
              Last edited by val/she; 19.04.2012, 11:13.

Коментар

Грешиш по отношения на българските мъже. Аз съм имам съвсем други наблюдения. Ти обаче със сигурност си ампутиран от чувство за хумор
                Може да имаш.. Аз имам повече наблюдения над жените и предпочитам да имам на тях, отколкото да залагам на "мъжЬкото приятелство", на Каменица И въобще не греша. Единственото хубаво нещо тук в България са ни жените. В гените на повечето мъжове в страната ни има нещо сгрешено, продажно, предателско и не стават за нищо, че и са страхливи. В целия ми смислен живот, ако някога съм получавал удар в гърба е било от мъжььь, а ако някога някой ми е помагал за нещо безкористно са били жени. Човек трябва да цени точно тия които са били с него, а не обратното. В повечето мъже тук наистина има нещо тотално сбъркано, не знам защо, пък и не ме интересува. За това често, самотна жена в България се оправя много по-добре от някой наливащ се с бира латентен гей, на който жена му или гаджето са били шута, понеже дори те не могат го изтраят, каква е компексирана шушумига. Често в някое 17-20 г. момиче има повече смелост отколкото в някой 30-40г. пиргиш. Жените са комбинативни, нагаждат се, смели са в редките случаи които вземат решения, великодушни са, умни, хитри, но и щедри ако човек се отнася добре с тях, адаптивни, докато мъжовете в 90% ги бива само да лалат и да интригантстват.

ПС: Сега се сетих за нещо друго Ако не си виждала как 2 метров индивид пада като талпа при вида на капка кръв, то съм виждал и то не веднъж. До сега не съм видял жена да припада като я боцнат по пръста за да и определят кръвната група.
                Last edited by Jay Gould; 19.04.2012, 11:14.

Коментар

Живото доказателство си, че българските мъжЬе в 90 % са с много ниско ниво на интелигентност .. Дори не си се сетил да видиш от къде е картата, а тя е от българската страница на... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...BD%D0%B8%D1%8F
                  Грешиш по отношения на българските мъже. Аз съм имам съвсем други наблюдения.
                  Ти обаче със сигурност си ампутиран от чувство за хумор
                  Last edited by tnm; 19.04.2012, 10:44.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    то нали не е хубаво така, ама по български да се изкажа и аз. Боли ме гъзъ за македонските сволочи. Те не ни харесват, и аз не ги харесвам.

Сега да видим как на гол гъз чифте пищови ще запашат. Щото лесно да земеш Бантустански паспорт и да правиш зулуми по европа и да се биеш о гърдите "я не сум Бугърин, я сум Македонец." А ся ежте го!
                    Към македонския проблем трябва да подходим "quietly and with dignity". Towa e английската рецепта. Злоба,стръв ала Божидар Димитров и ала Каракачанов са глупави и вредни.
                    Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

"Пусни" и една етническа карта на Луната. Не бива да забравяме, че тя е изконна македонска територия
                      Живото доказателство си, че българските мъжЬе останали след 23 г. гейокрация в страната ни и тия които още не са емигрирали са в 90 % с много ниско ниво на интелигентност .. Дори не си се сетил да видиш от къде е картата, а тя е от българската страница на wikipedia ... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...BD%D0%B8%D1%8F
                      Last edited by Jay Gould; 19.04.2012, 10:36.

Коментар

Най-добрият вариант за Македония би бил да се раздели. Албанците няма да мирясат, докато не откъснат парче от страната и колкото повече живеят заедно с другите, толкова по-зле, защото се плодят като зайци. Колкото по-бързо се обособят етнически чисти райони, толкова по-добре. Най-лошия вариант е да живеят заедно албанци и македонци, ще стане същото като със Сърбия и Косово. След 10-20-30 години така и така алабанците ще искат да се отделят и да изгонят другите. Рано или късно Косово, части от Сърбия и Македония ще влязат във Велика Алабания каквито са и плановете за образуване на ислямски полумесец на Балканите. Тогава ще доде ред и на Бълхария. Определяне на ясна граница, опъването на стена между алабанци и всичи останали и забраната им да влизат на християнска територия е най-добрия вариант. Те са като зараза. Няма страна в която алабанците да не са проблем. Ако Иван Костов е имал някакви заслуги, то основната му бе, че бе достатъчно умен да не приема алабански бежанци у нас. Единствените които са успели до някъде да се справят с алабанците са гърците и то защото са им приложили още едно време етническа чистка. Разбира се в бълхария всички педеруги, мангалофили и отрепки са на страната на алабанците. Бълхарското ВМРО начело с доносниците от ДС които стоят още на чело на партията им бяха по време на предната криза 2001 г. на страната на резаците, а не на християните.

Тая карта е стара. Алабанците са всъщност много повече. Проблеми са смесените райони, защото албанците искат тях и коридори към тях

"Пусни" и една етническа карта на Луната. Не бива да забравяме, че тя е изконна македонска територия
                        Мечо

Коментар

• Най-добрият вариант за Македония би бил да се раздели. Албанците няма да мирясат, докато не откъснат парче от страната и колкото повече живеят заедно с другите, толкова по-зле, защото се плодят като зайци. Колкото по-бързо се обособят етнически чисти райони, толкова по-добре. Най-лошия вариант е да живеят заедно албанци и македонци, ще стане същото като със Сърбия и Косово. След 10-20-30 години така и така алабанците ще искат да се отделят и да изгонят другите. Рано или късно Косово, части от Сърбия и Македония ще влязат във Велика Алабания каквито са и плановете за образуване на ислямски полумесец на Балканите. Тогава ще доде ред и на Бълхария и проблеми в ислямските райони в нея - най-вече там където има помаци. Определяне на ясна граница, опъването на стена между алабанци и всичи останали и забраната им да влизат на християнска територия е най-добрия вариант. Те са като зараза. Няма страна в която алабанците да не са проблем, още повече че Черкезов е прав, че се финасират от Иран и ислямистки организации. Ако Иван Костов е имал някакви заслуги, то основната му бе, че бе достатъчно умен да не приема алабански бежанци у нас. Единствените които са успели до някъде да се справят с алабанците са гърците и то защото са им приложили още едно време етническа чистка. Разбира се в бълхария всички педеруги, мангалофили и отрепки са на страната на алабанците. Бълхарското ВМРО начело с доносниците от ДС които стоят още на чело на партията им бяха по време на предната криза 2001 г. на страната на резаците, а не на християните.

Тая карта е стара. Алабанците са всъщност много повече. Проблеми са смесените райони, защото албанците искат тях и коридори към тях

След едно мое посещение в Скопие в 2007 г. разбрах и защо македонците не искат да са българи. Българинът е гнусняк в 90 % Тук да се държиш като дебил е геройство, да си предател се смята за добро поведение, да лъжеш, да крадеш, да си тарикат и имамник е добродетел. Българите ядат лайна, македонците храна. Единствения ни плюс е, че са ни приели в ЕС, нещо което и Македония отдавна щеше да е направила ако нямаха проблем с името си. Друг наш, плюс е че българките са по-хубави от македонките, не че и там няма готини мацки, но са по-малко. Там страната е по-бедна, но пък живота с мекедонските райони е спокоен. Ако някому е направило впечатление оградите на къщите им са символични, за разлика от дуварите които се градят тук против кражби. Другата хубава страна е, че циганите там се държат под контрол.
                          Last edited by Jay Gould; 19.04.2012, 10:31.

Коментар

• Черкеза колко хора да ти обяснят че на българите ни е през кура какво става оттатък границата.Ако искат да се ебат по площадите.тяхна воля.

Коментар

• Македонците са добре обурудвани технически, спрямо албанската армия.
                              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...B8%D1%8F_(2001)
                              Но неофициално, е възможно албанците да имат много повече оръжия, подкрепяни финансово от Турция и Иран.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Скопие се превръща в балкански Бейрут. Някои улици на македонската столица заприличаха на истинско бойно поле по време на протеста на 16 април пред сградата на македонското правителство.

Безредиците разтърсиха Скопие след кървавия Великден, белязан от петорното убийство на четирима младежи и предполагаем свидетел на екзекуцията. При сблъсъците пострадаха полицаи и цивилни.

Спекулациите, че убийците са албанци бяха достатъчни, за да предизвикат гнева на над 1000 младежи, организирани във "Фейсбук", които поискаха наглото престъпление, потресло Македония да бъде разкрито и наказано.

Опитът на част от протестиращите да стигнат до квартал „Бит пазар", където има албански магазини, който бе осуетен от полицията, само подсили опасенията, че има опасност от нов междуетнически конфликт.

А фактът, че убийствата бяха извършени в навечерието на Великден още повече засили напрежението в бившата югославска република, което и без това видимо нарастваше през последните няколко седмици.

Преди месец бивш македонски полицай застреля двама албанци при спор за паркомясто. Тези дни пък неизвестна досега „Армия за освобождение на окупираните албански земи" отправи ултиматум към македонските власти да се изтеглят до две седмици от „окупираните и колонизирани албански земи". Иначе, както заплашва новопоявилата се армия, „славомакедонските военни и полицейски структури" ще изпитат албанското оръжие.

Впрочем, силите за сигурност на Република Македония веднъж вече изпитаха силата на „албанското оръжие" през лятото на 2001 г., когато се стигна до въоръжени сблъсъци с членовете на албанската Армия за национално освобождение (АНО). Резултатът бе нанесеният голям удар на македонизма с Охридския рамков договор, който бе подписан в Скопие на 13. 08. 2001 г.

Под натиска на албанската общност и нейните политически сили бяха извършени съществени промени на конституцията на Република Македония (приета на 17.11.1991 г.) и съответно на политическата система.

Сменен бе преамбюлът на конституцията, в който се посочваше, че Република Македония се конституира като "национална държава на македонския народ". Новият преамбюл се базира на концепцията за индивидуалните права и гражданското общество и Република Македония се определя като гражданска и демократична държава.

Дава се правото на представителите на различните етнически общности свободно да изразяват, да пазят и развиват своята идентичност и да употребяват символите на своите общности; да основават културни, художествени, научни и образователни институции, както и научни и други сдружения за изразяване, защита и развитие на своята идентичност; да преподават на своя език в основното и средното образование (чл 48, т.1,3,4 ). Промените в конституцията предвиждат и значителна автономност на местната власт.

Цялостният анализ на постигнатото от албанската общност с Охридския рамков договор показва,че в Република Македония се отива към етническо обособяване и затваряне, което предвещаваше сериозните проблеми в бъдещото функциониране на унитарната държава, на които сме свидетели.

Затова и въпросът, който последните събития неизбежно поставиха на дневен ред: „Кой има интерес от ново разпалване на конфликта между македонци и албанци?" няма и не може да има еднозначен отговор.

Цялата тази история е нагласена и дирижирана от някой, който има интерес да разклати крехкия мир в македонската държавица. Още нищо не е доказано за това престъпление, а всички се нахвърлиха вкупом върху етническите албанци. Не че защитавам албанците, но не може така нагло и безотговорно да обвиняваш някого без никакви доказателства.

Така или иначе, независимо от това дали ще се окаже, че убийците на петимата мъже са албанци или не, духът на етническото противопоставяне вече е изпуснат от бутилката. И трудно ще бъде обуздан!

От друга страна, мнозина наблюдатели виждат в ставащото опит за натиск от страна на радикални представители на албанския фактор над правителството на Никола Груевски в навечерието на предстоящата среща на върха на НАТО.

Не е тайна, че за иредентистки настроените кръгове в албанската общност „твърдата" позиция на управляващите по отношение на спора с Гърция за името на държавата е абсолютно неприемлива.

За тези от албанските лидери, които виждат „решението" на албанския въпрос на Балканите в бъдещото обединение на Албания с Косово и Западна Македония (плюс албанската част на Скопие) влизането на Македония в НАТО, а впоследствие и в ЕС е абсолютно задължително условие. И затова те по никакъв начин не могат да приемат вироглавата позиция на Скопие спрямо Атина, която блокира всякакви интеграционни процеси в Алианса и Общността.

За тези сили евентуалното евроантлантическо, последвано от европейско интегриране на Македония, е твърде важна стъпка към „Велика Албания", защото това на практика означава фактическо отпадане на границите.
                                Което пък само по себе си е „мекият вариант" за обединение на албанците. Ето защо те не могат да си позволят повече да търпят игрите на Груевски за укрепване на личния му режим.

В името на реализацията на тази цел, една есклация на междуетническото напрежение край Вардара, последвана от етноконфликти е напълно приемлива цена. Дори това да поставя на карта самото съществуване на македонската държава.

Всъщност, с начина, по който продължава да функционира днешната „суверенна" македонска държава, тя сама се обрича на самоунищожение!

Политиката на все по-голяма изолация на страната, водена от коалиционния кабинет на ВМРО-ДПМНЕ и ДСИ, неизбежно я води до катастрофа - както във вътрешен, така и във външен план.

И въпросът е не дали, а кога това ще стане това!
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X