IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Албанска армия" със заплахи към правителството на Македония

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• то нали не е хубаво така, ама по български да се изкажа и аз. Боли ме гъзъ за македонските сволочи. Те не ни харесват, и аз не ги харесвам.

Сега да видим как на гол гъз чифте пищови ще запашат. Щото лесно да земеш Бантустански паспорт и да правиш зулуми по европа и да се биеш о гърдите "я не сум Бугърин, я сум Македонец." А ся ежте го!
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Тук е статията http://www.dnes.bg/balkani/2012/04/1...edoniia.156656

Някой упорито мъти война в Македония, след това ние сме наред...
      ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Само който не е ходил в скопие,той не е почувствал ''братската ,,обич на макетата.Псуват и реват като заклани.Нали имаха някакъв цар-пакистански циганин-той да ги спасява.А танковете ги нарязаха-сега да пуцат с кремаклийките.Няма такава омраза към нас .Да се тепат.

Коментар

• А македонските палячовци, сега тъпо ли им е за дето продадоха танковете които им подарихме.
          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
            Твърдо против, български войничета да защитават македонската лумпенизирана паплач.
            Какви войничета бе човек.. 20-30-40 г. пиргиши - войничета.. хаха
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Твърдо против, български войничета да защитават македонската лумпенизирана паплач.
              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Maкедонските говна не са ми никакви братя.Да се оправят сами щом много им знаят устата.Да викат Александър Македонски.Деба циганите деба.не ме интересуват ако ще всичките да ги изколят.
                +1
                Само трябва да възстановим кльона на границата, та шиптърите кат изколят наследниците на Александър Македонски, да не могат да дойдат и у нас!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Бате Пешо
                  Нашата политика трябва да приобщава нашите братя, не да ги отблъсква. Отблъснем ли ги, ще станат част от Албания.

G.Gekko
                  Какви теории бре, следващия път като ти застрелят детето пак ли ще говориш за теории Заради такива като теб, се появиха хора като Брейвик, които искат да спасяват Европа.
                  Maкедонските говна не са ми никакви братя.Да се оправят сами щом много им знаят устата.Да викат Александър Македонски.Деба циганите деба.не ме интересуват ако ще всичките да ги изколят.

Коментар

• В 90 те години преди да изгонят алабанците от Варна имаше една малка групичка. Вземане даване не съм имал с тях, но като кръчмарски мебели и всяка вечер по дискотеките нямаше начин да не се познаваме. Една вечер сме на Дюн - имаше такава дискотека на плажа на Кабакум, аз съм пред дискотеката лафя с една позната и по едно време, се чува някаква патаклама, пред входа.. Виждам, че един от албанците Лато тича към нас. Викам му - "Какво става бе човек?! Какво си се запенил?!" - а той "Аз майка им на тях...!" и нарежда някого - Гледам маркирали са го и от едната страна и вече се подува. Спира се до колата си и отваря багажника.. А въте, взе да вади пищови, един АК - 47, армейски от тия с дървения приклад Огледа автомата, хвърли го обратно и пак се зарови в багажника. А ние любопитни тоя какво ли ще извади - вече чакам да вади РПГ - 7 най-малко, щом автомат не му харесва, но Лато по едно време "Ааааааах, сега ви ебах мамата!" и се надига от багажника и победоносно държи в ръка един голям месарски сатър. Албанска му работа! Че като ни напуши един смях (цял арсенал има, а той точно сатър вади), а той хукна към Дюн, ние след него. Там охраната успя да го озапти, ние го успокояваме, че с тоя сатър ще накълца някой, той и за това се бе запенил. А то, някой му плеснал гаджето по задника на излизане от дискотеката, Лато му праснал един (албанец е все пак), скочили други, станал бой и така. И сега обаче като видя албанец или се сетя и все се сещам за сатъра на Лато. Да имаш всякакви оръжия в багажника си, но да извадиш точно сатър, това само албанец може да направи.
                    Last edited by Jay Gould; 18.04.2012, 02:25.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Приятели и другари, съдбата на Европа е ясна. Въпроса е да не позволяваме нещата да тръгнат от Македония, защото ние до 5 години ще бъдем в същото положение.

За който не знае преди седмица разтреляха 5 дечица в Македонско, точно на разпети петък, и всички казват че са шиптърите.
                      Това убийство се покри от световните медии.
                      Според мен сега е момента да покажем съпричастност към братята ни и да им предложим полицейска и военна помощ. Защото гражданската война там според е въпрос само на още 2-3 трупа. А ние не бива да допускаме такъв развой.
                      То военна защита едва ли, ще можем да им предложим, но виж - полицейска помощ, начело с Цвъки, състояща се от всякакви дебели търбуси и лапачи можем да осигурим на половин Европа.

Коментар

• Тъпите ни политици вероятно ще подкрепят албанците както и направиха в 2001 г. Тогава най-весело стана когато педалите-доносници на ДС от ВМРО подкрепиха албанците.. Сега вероятно ще стане същото, а всички селски патриоти ще се радват, че ще граничим с Албания, щото тук дори патриотизмът е тъп. А като вземе албанската мафия да им краде щерките да ги продава на арабухите, може и да им дойде акъла в простите глави, но едва ли ..

Коментар

• Бате Пешо
                          Нашата политика трябва да приобщава нашите братя, не да ги отблъсква. Отблъснем ли ги, ще станат част от Албания.

G.Gekko
                          Какви теории бре, следващия път като ти застрелят детето пак ли ще говориш за теории Заради такива като теб, се появиха хора като Брейвик, които искат да спасяват Европа.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Само малоумници говорят и се интересуват от територии в 21 век

Това си е някакво криминално/терористично деяние - само закон си требва

Стига сте политизирали и говорили простотии
                            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Ти какво си се загрижил за тия цигани.Да ги трепят щом са глупаци.Който се е отрекъл от родината си езика и народа си това заслужава.Заради тея боклуци са се случили най големите нещастия в историята на третата Българска държава.Ебал съм и майката да ги колят а Бойко да затвори границата.Ние не трябва да се интересуваме от тях.

Коментар

• "Албанска армия" със заплахи към правителството на Македония

Приятели и другари, съдбата на Европа е ясна. Въпроса е да не позволяваме нещата да тръгнат от Македония, защото ние до 5 години ще бъдем в същото положение.

За който не знае преди седмица разтреляха 5 дечица в Македонско, точно на разпети петък, и всички казват че са шиптърите.
                                Това убийство се покри от световните медии.
                                Според мен сега е момента да покажем съпричастност към братята ни и да им предложим полицейска и военна помощ. Защото гражданската война там според е въпрос само на още 2-3 трупа. А ние не бива да допускаме такъв развой.
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
                              Working...
                              X