IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
    Все ми се струва че за дете или жена е по лесно да ушляпа налитащ гларус отколкото налитащо куче

Иначе хубаво че ти и уинър потвърждавате че няма въпреки че рина се опитва да ни убеди че всъщност имате много...
    Има кучета, но имат маркировка на ушите, кастрирани са и пуснати отново. Някои са много едри песове. Не са агресивни, явно агресивните не ги пускат обратно. Гледал съм как чакат на светофар и пресичат заедно с хората на зелено. А гларусите са като акули - ядят всичко и няма начин някой да хвърли някаква храна на улицата и тя да не изчезне до няколко секунди. Е, понякога може да ти грабнат пицата от ръката, но все пак не са опасни за хората.

Коментар

• Карта на бездомните кучета в София

Това е карта с най-опасните места с кучета в София. До 20 април очакваме вашите сигнали – адреси, снимки и предложения за решение на проблема. След това ние ще направим карта с най-гъсто населените с кучета места, ще изготвим маршрут и ще поканим кмета на София Йорданка Фандъкова да се разходи по него, ако има кураж. Картата ще предоставим и на „Екоравновесие”, за да си свърши работата. И най-важното – ще обобщим и предложим работещите според нас решения за справяне с проблема.

Инициативата е на общинските съветници от НДСВ Любомир Дацов и Любка Качакова.

http://www.facebook.com/pages/%D0%9A...94645637220288

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        В квартала, в който живея няма (засега).

п.п.Миналата година спасявах гълъб от гларус.
        Гълъбите, които обитават пл."Независимост" вкупом утоляват жаждата си във фонтана. Точно в такъв момент ги издебват и гларусите от местния хабитат.
        Какво прави гадината хищна? Хваща гълъба и и го влачи към мятото, където има нещо като малък водопад и се опитва да го удави. Изключително грозна гледка. Добре, че имаше камъчета от разбитите плочки, за да не ми се налага да газя в шадравана.

Гларусите обитаващи центъра на града са изключително агресивни. Крадат храна, защото са празни кофите. Един пикира над мен, леко докосна главата ми и ми отнесе парчето пица от ръката. Направо като в "Птиците" на Хичкок.
        Все ми се струва че за дете или жена е по лесно да ушляпа налитащ гларус отколкото налитащо куче

Иначе хубаво че ти и уинър потвърждавате че няма въпреки че рина се опитва да ни убеди че всъщност имате много...
        Last edited by marketleverage; 03.04.2012, 13:42.
        mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
          Варна е известна с котките си - те са навсякъде . Кучетата са огромни , кастрирани и също са много - не са на глутници . Сигурно има и изключения в крайните квартали . Варна е град , в който програмата за кастриране се изпълнява от години и май е пример за другите градове .
          ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
          Варненци винаги се разграничават от хората от столицата и се гордеят с своята независимост и различия в манталитета. Да на г-ж Фандъкова трябва да и се даде пример с Варна.

Коментар

Варна е известна с котките си - те са навсякъде . Кучетата са огромни , кастрирани и също са много - не са на глутници . Сигурно има и изключения в крайните квартали . Варна е град , в който програмата за кастриране се изпълнява от години и май е пример за другите градове .
            Ама ти не искаш да приемеш че като няма храна не се завъждат улични кучета на определено място...

Значи моята теза е че ако в Банкя няма кучета така както са в София, значи причината за проблема са многото ненормалници накуп които ги хранят... и след като са хванати ги осинивяат и ги пускат отново...

Щото Банкя хем е квартал, хем е градче, хем са къщи с дворове предимно, хем са си местни шопи... (ако решим че проблема е в хората)...
            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Ми нека се поразпитаме тук, във форума.

Има ли много безстопанствени кучета във вашето селище или в други места, от които имате впечатление?

Може да не указвате името на селището, а само големината или статута му.

Да, в София са много.
              В квартала, в който живея няма (засега).

п.п.Миналата година спасявах гълъб от гларус.
              Гълъбите, които обитават пл."Независимост" вкупом утоляват жаждата си във фонтана. Точно в такъв момент ги издебват и гларусите от местния хабитат.
              Какво прави гадината хищна? Хваща гълъба и и го влачи към мятото, където има нещо като малък водопад и се опитва да го удави. Изключително грозна гледка. Добре, че имаше камъчета от разбитите плочки, за да не ми се налага да газя в шадравана.

Гларусите обитаващи центъра на града са изключително агресивни. Крадат храна, защото са празни кофите. Един пикира над мен, леко докосна главата ми и ми отнесе парчето пица от ръката. Направо като в "Птиците" на Хичкок.
              Last edited by val/she; 03.04.2012, 13:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                Във Варна котки колкото щеш, но няма много кучета, или поне не съм виждал да ходят на глутници. Може да е заради гларусите - обират храната от контейнерите и тротоарите и за кучетата не остава.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                  @rinaa ако ти храниш уличните кучета където и да живееш постепенно ще съберът там където има храна от целия град и ще си формират глутница и ще си бранят територията - така че където и да идеш ще ти се струва че има по много а всъщност ще храниш единствената глутница ...

Аз също няма смисъл да лъжа... казвам какво съм видял и какво са ми казали... че даже в един от другите форуми хора от Варна казаха че на последък им се струват че в техния район доста са намалели и са се завъдили котки... (ама за Варна незнам от първа ръка за да го твърдя където можех проверих)

едно нещо ме гложди от друг форум го видях ама ми е невъзможно да проверя... дали в Банкя има улични кучета като в останалата част от София... там са предимно къщи с дворове...
                  Във Варна котки колкото щеш, но няма много кучета, или поне не съм виждал да ходят на глутници. Може да е заради гларусите - обират храната от контейнерите и тротоарите и за кучетата не остава.

Коментар

• @rinaa ако ти храниш уличните кучета където и да живееш постепенно ще съберът там където има храна от целия град и ще си формират глутница и ще си бранят територията - така че където и да идеш ще ти се струва че има по много а всъщност ще храниш единствената глутница ...

Аз също няма смисъл да лъжа... казвам какво съм видял и какво са ми казали... че даже в един от другите форуми хора от Варна казаха че на последък им се струват че в техния район доста са намалели и са се завъдили котки... (ама за Варна незнам от първа ръка за да го твърдя където можех проверих)

едно нещо ме гложди от друг форум го видях ама ми е невъзможно да проверя... дали в Банкя има улични кучета като в останалата част от София... там са предимно къщи с дворове...
                    mWPCloud.com

Коментар

Аз това виждам , това казвам - в нашия град са много , навсякъде са . Защо да лъжа ?
                      Ми нека се поразпитаме тук, във форума.

Има ли много безстопанствени кучета във вашето селище или в други места, от които имате впечатление?

Може да не указвате името на селището, а само големината или статута му.

Да, в София са много.
                      Свободен във виелицата.
                      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Тука лъжеш като дърта циганка.
                        Що , ти да не си бил там , че да знаеш - има констативен протокол от агенция по храните , бившо РВНС , обаче е за неизвестен извършител . И това - многократно . Иначе се знае кой е денят в който ги колят , защото им е празник - те са мохамедани /алиани /, но тогава не се месят институциите , за да не им нарушават правата .

Коментар

• Инвестор не мога да разбера що триете това което пиша.Питам това свободен форум ли е или нещо друго.Ако е нещо друго кажете какво.

Коментар

• Аз това виждам , това казвам - в нашия град са много , навсякъде са . Защо да лъжа ?

Коментар

Има една местност близо до града ни - там се събират хора , които колят на място овце и оставят вътрешностите , там , на място . Кучета се събират и ги ядат , разнасят ги . От вътрешностите се заразяват с тенията и от там нататък я разнасят . Кой е виновен тогава ? Кучетата или хората , които са тотално безпросветни ?
                              Тука лъжеш като дърта циганка.

Коментар

Ха ха , това е най - добрия виц - нямало в селата и малките градове . Аз сигурно живея в Париж и си говоря , щото нямам работа .
                                Ти си единствения човек дето твърди колко е зле положението по страната

Значи и по други форуми пишат че почти няма, аз съм видял че няма в малко над 20 000 градче, и в няколко села около него не видях... а заради теб звънях преди малко на хора живеещи в панелния комплекс на един от областните центрове

думите на жената бяха: няма въобще много улични кучета веднъж на 7-8-9 дни ми се случва да видя някое а съм в комплекса...

Това са хора занимаващи се полу-професионално с отглеждането на незнам какви овчарки (май какваказки ама не искам да се изложа) в къща с двор в съседно село до града...

не са глупави хората като да харанят чужди кучета, а кучетата като не намират храна не се заселват и не стават териториални... просто сте ни в повече тези който се доказвате като ненормалници в софия
                                Last edited by marketleverage; 03.04.2012, 12:53.
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X