If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Рина, научена съм да уважавам чуждото мнение, дори то де е различно от моето
Спорове се водят посредством доказателства и факти, а не като се използват обиди.
Не ми е приятно , но се налага - аз предимно отговарям , но гледам да е в техния стил , т . е да ги обидя . Тук са много са агресивни , явно са и много безпомощни в реалния . Може и жените им да ги побийват , та да си го изкарват на мен .
Рина, научена съм да уважавам чуждото мнение, дори то де е различно от моето
Спорове се водят посредством доказателства и факти, а не като се използват обиди.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Рина ти каза, че става въпрос за жертвени животни. Когато се коли овен за Курбан Байрам, животното задължително е обърнато с глава на изток /към Мека/, кръвта никога не се гази, а се събира в специална дупка в земята /после се използва, но не знам за какво/, а вътрешностите /с изключение на шкембето/ и някои по-големи кости се заравят в плитки ровове в земята.
Знам за този ритуал понеже веднъж един мой колега турчин донесе в къщи цяло заклано и почистено агне. Баща му го накарал да заколи друго, защото при това, което ми донесе, не бил спазен обичая.
Момиче разбери че може да лъже само човек с голяма обща култура и комбинативен ум.Ти нямаш такива качества.Кой изхвърля вътрешностите на животните?????Когато се коли едно животно почти нищо не се изхвърля.Всичко влиза в употреба.Следващия път преди да лъжеш се замисли.И си намери някой да те чука щото си изперкала тотално.И да е истински мъж а не някой дето храни бездомни кучета.Като ти навири краката та чак ушите ти да пукат.Да свалиш малко това напрежение.
Рина ти каза, че става въпрос за жертвени животни. Когато се коли овен за Курбан Байрам, животното задължително е обърнато с глава на изток /към Мека/, кръвта никога не се гази, а се събира в специална дупка в земята /после се използва, но не знам за какво/, а вътрешностите /с изключение на шкембето/ и някои по-големи кости се заравят в плитки ровове в земята.
Знам за този ритуал понеже веднъж един мой колега турчин донесе в къщи цяло заклано и почистено агне. Баща му го накарал да заколи друго, защото при това, което ми донесе, не бил спазен обичая.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
. Съгалсие от съседи ще искам когато те искат от мен преди да си народят ревящи деца.
Ето докъде стигнахме в тази държава! Децата пречат на някоя застаряваща кифла, дето е била прекалено префърцунена за да създаде семейство и сега храни улични кучета. Явно децата са дразнител на разни социопати и нарцисисти които могат да се кръстят тялото"!
Kакво има да го мъдрим?!
Никакви бездомни кучета. Една седмица в изолатор/кучкарник и в рамките на тази седмица, ако не бъде потърсено или осиновено- евтаназия (хуманна е) и екирисаж.
В случай, че кучето бъде осиновено-обезпаразитява се, слагат му се ваксини и чип, прави му се паспорт и се връчва на гордия нов собственик. От собственика трябва да бъде изисквана отговорност. Тази отговорност да е във вид на данък, имунизации, кастриране, съгласие от съседи, личен ветеринар.
Всички домашни любимци да бъдат регистрирани.
Собствениците на кучета ще разхождат питомците си на указани от общините места и ще почистват биологичните им отпадъци.
Намордникът и каишката да бъдат норма.
Тръгнахме от 1 месец, после на две седмици, сега на 1, утре няма да изчакате ти 1 час. Кажи си че просто имаш комплекс и злоба за избиване и да ти олекне на душата. Съжалявам че са ухапали дъщеря ти, но просто не си обективна в случая. Тръгнала си да отмъщаваш на висчки.
И стига с тия данъци! Не знам от къде ти хрумват тия безумни идеи. Все едно да искаш да стимулираш хората да си купуват коли с по-високи такси.
Точно обратното трябва да е. Ако си осиновиш куче да те облекчат с нещо, не да те натоварват. Съгалсие от съседи ще искам когато те искат от мен преди да си народят ревящи деца.
Kакво има да го мъдрим?!
Никакви бездомни кучета. Една седмица в изолатор/кучкарник и в рамките на тази седмица, ако не бъде потърсено или осиновено- евтаназия (хуманна е) и екирисаж.
В случай, че кучето бъде осиновено-обезпаразитява се, слагат му се ваксини и чип, прави му се паспорт и се връчва на гордия нов собственик. От собственика трябва да бъде изисквана отговорност. Тази отговорност да е във вид на данък, имунизации, кастриране, съгласие от съседи, личен ветеринар.
Всички домашни любимци да бъдат регистрирани.
Собствениците на кучета ще разхождат питомците си на указани от общините места и ще почистват биологичните им отпадъци.
Намордникът и каишката да бъдат норма.
Излизат противоречиви изявления . Иначе продължават панически да прибират кучета , а какво ги правят ...не знам . Аз съм далеко от София , знам ,че там има организирани групи - опълчение , един вид и от двете страни .
Кажете какво решихме във връзка с казуса? Някой дали пое отговорност, обещаха ли поне нещо като стратегия за решаване на проблема, макар и в стил - „и кучето сито и детето неизядено”, не че обещаното е като даденото, де
Кучетата не са 10 000, освен ако не познавам половината, та ни трябва сериозно отношение по въпроса
П.С. Стискам им палци (на кучетата) да е креативно това решение.
Коментар