IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето че след Пловдив и Бургас, и Варна се включи в инициативата - Правят площадки за разхождане на кучета та питам аз, за пореден път, пък ако може и инвестора (там чрез днес.бг или друг от сайтовете им), защото не попитат Пъдпъдъкова кога това ще се наложи и в София, а няма да си разкарват въшливо-бълхарните зъбати убийци заедно с децата в парковете

Наистина имам странното чувства, че навсякъде другаде може, само в София има директива да не се решава проблема с кучетата
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не трябва да има и едно куче на улицата независимо от нрава и здравния му статус. На управляващите и нпо-тата им е ясно това, но максимално се опитват да протакат (завличат средства).
      Last edited by Amsterdamm; 21.09.2012, 16:31.

Коментар

• В Пловдив бяха тровили със стрихнин уличните кучета. Покрай това, имаше пострадали и домашни любимци.
        Трябва да им е ясно и на кучелюбите,и общините, че щом хората решат да НЯМА псета по улиците- ще намерят начини това да е така.
        Last edited by val/she; 21.09.2012, 16:24.

Коментар

• "Пловдив ще бъде първата община в България с електронен регистър на бездомните кучета. Това заяви днес главният еколог на общината Стефан Шилев.

Той обясни, че по този начин ще се осъществява по-ясен контрол и отчетност върху извършените на животните манипулации. През месец септември тази година, предстои и преброяване на бездомните кучета, което ще се осъществи от неправителствени организации.

Община Пловдив е единствената в момента, която разполага с работещ електронен регистър за домашни кучета."

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
            Ами ето и от други медии, за мен проблема с кучеата е сериозен, колкото и градското управление да твърди че се справя със ситуацията

http://www.vestnikataka.bg/2012/09/%...5%D1%81%D0%B5/

В Пловдив от 2008 до момента няма безномни кучета!!!
            Как ли е се е случило а? Чудо не земно!
            А всеки втори апартамент има домашно куче...
            И територията на граде е почти колкото софия и както добре знаем има не по-малко малцинства!

Отговора е следния - просто имат кмет с ТОПКИ!

Давам 10 лв. на този който ми намери новина за ухапан от бездомно куче в Пловдив - град

Коментар

Ами ето и от други медии, за мен проблема с кучеата е сериозен, колкото и градското управление да твърди че се справя със ситуацията

Проблемът съществува заради робското търпение на хората !!!

Какво чакат тия родители, че не заведат делро срещу общината - поне за 1 КБ обезщетение ??? Как може да оставят нещата така - детенцето им ще остане белязано, а можеше да остане с половин тимберичка?

Непрестанно преследване трябва - тая община трябва да бъде тероризирана от гражданите при всяка нередност, докато пачаврата фъндъкова не си тегли сама куршумът или не се хвърли под влакът на метростанция Лъвов мост !!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• В сайта на дарик нюз има аудио за случая с кметицата на Слатина и шефа на екоравновесие, плеъра е под картинката

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=965384

Черкезов може да каже че и те са на хероин и си измислят

Пак квартални ненормалници ги хранят и ги крият от екипите и после ги пуснали да си ходят...
                mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Какво да ти отговорят кучезащитниците?!
                  Някои, в наглостта си, може да обвинят майката на детето.
                  да това има във фейсбук коментарите под статиите... тия хора се ненормални

ето и от дарик нюз пуснаха Черкезов доказа че е лъжец въпроса е кой му е наредил да лъже че случая е измислица... това че големите медии се задействат с ден закъснении като дадени родители нямат познати за да се даде гласност на случая още от начало в голяма медия не значи е е лъжа

кметицата на Слатина също е потвърдила

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=965384
                  Прибрани са три от деветте кучета, които нападнаха майка с дете в столичния квартал Слатина и нахапаха 8-месечното бебе. Инцидентът е станал в района на блоковете с номера 5 и 8 в квартала. Това съобщи за Дарик директорът на Екоравновесие д-р Манол Нейков.

Той каза, че екипите ще работят на терен и тази вечер, и утре, докато не заловят всичките кучета от глутницата. Той обеща, че животните няма да бъдат връщани обратно на мястото, от което са взети, а ще ги задържат в приюта в Сеславци.

По-рано днес лично кметът на Слатина Антоанета Апостолова съобщи за Дарик, че има нахапано дете в района в петък, но то е в добро здраве. Детето е било прието в Първа градска болница и е обслужено, каза още кметът на района: „Ухапванията са повърхностни, благодарение на реакцията на майката".

Детето е било нахапано от агресивно куче, което е ново за Слатина, възмути се кметът на Слатина: „Има едно постоянно привнасяне на нови кучета, които незнайно как попадат в нашия район".

Д-р Манол Нейков каза, че е запознат със ситуацията на увеличаващия се брой кучета в Слатина: „Слатина е труден район, може би защото е по-краен, промишлен район и там много често се появяват нови кучета, изсипват се нови кучета. Лично аз, в разговор с Антоанета Апостолова, съм обещал след построяването на новия приют да се работи приоритетно с район Слатина".

Апостолова също изрази надежда да дочака деня, в който кучетата няма да се връщат обратно на улицата. Тя припомни, че в момента в приюта не могат да задържат кучетата освен ако не са агресивни: „В случая това куче със сигурност е агресивно, защото не е имало повод да нападне детенцето. Тъй като специално за този адрес имаме подадени три сигнала към Екоравновесие - през февруари, юни и август. С отговора на Екоравновесие, които казват, да, видяхме ги, заловихме ги и ги върнахме, защото те не са агресивни", добави още Апостолова.

От своя страна Нейков се оплака, че отново екипите имат проблем със залавянето на кучетата в района: „Оказа се, че има хора, които ги хранят тези кучета и се получи известно напрежение между тях. В един момент ги скриха, след това ги пуснаха и тогава ги заловихме".

Д-р Нейков категорично обеща глутницата да не се връща на мястото, както и животните, които бъдат забелязани в района на конкретните блокове.

От утре започват проверки за бездомни кучета по училища и детски градини, каза още той.
                  mWPCloud.com

Коментар

Еи черкезов по партийна линия ти наредиха да разправяш че е измислица

Измисленото екоравновеси е прибрало част от измислените кучета от измислената новина

http://www.novini.bg/news/88347-%D0%...%B1%D0%B5.html
                    Другите 6 кучета, вероятно псохоаналитикът е определил като "неагресивни" по природа- просто са се поддали на лоши влияния.
                    Last edited by val/she; 20.09.2012, 21:10.

Коментар

Какво да ти отговорят кучезащитниците?!
                      Някои, в наглостта си, може да обвинят майката на детето.

Коментар

• Еи черкезов по партийна линия ти наредиха да разправяш че е измислица

Измисленото екоравновеси е прибрало част от измислените кучета от измислената новина

http://www.novini.bg/news/88347-%D0%...%B1%D0%B5.html

Прибрани са три от деветте кучета, които нападнаха майка с дете в столичния квартал Слатина и нахапаха 8-месечното бебе.

Инцидентът е станал в района на блоковете с номера 5 и 8 в квартала, съобщи за Дарик директорът на Екоравновесие д-р Манол Нейков.
                        Last edited by marketleverage; 20.09.2012, 21:02.
                        mWPCloud.com

Коментар

• Ами ето и от други медии, за мен проблема с кучеата е сериозен, колкото и градското управление да твърди че се справя със ситуацията

mWPCloud.com

Коментар

• Това не е истина. Този сайт си пишат новините само при едно условие, бият си хероин и започват работа.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• rinaa къде си дето спореше със мен зимата, тогава не бях в БГ да го видя от първа ръка, в провинцията нямат проблем със бездомните кучета дето пишеш че било страшно спрямо софия,

кой ти плаща да ги пишеш тези неща

сега чакам някой да напише как 8 месечното бебе е предизвикало кучето
                              Last edited by marketleverage; 20.09.2012, 01:51.
                              mWPCloud.com

Коментар

• Бездомен пес наяде 8-месечно бебе в София

Незнам кога софиянци ще разберът че това с бездомните кучета го има само в софия, за което виновна общината...

Бях на гости в областен център, въртях с домакините (който преди бях питал има ли кучета и ми бяха казали не много рядко се срещали - писал съм в тази тема) из панелен комплекс с размерите на дружба, брои бездомни кучета който видях 1 (едно) навътях около 6 километра вътре в комплекса...

за сметка на това в софия близо до плиска близо до посолства, външно министерство, високия блок със многото сателитни антени и училище това лято за първи път видях глутница от над 10 кучета, никога не съм виждал толкова много в този район все си мислех че са само по крайните квартали... проблема се влошава експоненциално според мен... в общината включително кметицата са от кучезащитницте затова го докарваме дотук...
                                Last edited by marketleverage; 20.09.2012, 01:49.
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X