IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе, хич не съм съгалсен с теб - ти какво дуче ще ставаш (освен ако не си решил да смянш шефа на фенклуба на чорбата), ако не разбираш основното нещо: за всяка една тоталитарна система трябва да има ред. А за да има ред, поне в Бг, а и не само, са нужни точно 2 неща: бой и глоби. Колкото повече бой и глоби, толкова по-голям е редът/ елелментарни приодни закони.
    По темата - псетата тряба да са в отделни кучкарски градинки, оградени като концлагер. Извън тях, ако псето е без каишка и намордник - глоба, ако е в детска плаюадка - бой и глоба, ако сере и никой не чисти след него - бой и глоба по 2
    За невключени фарове - глоба
    За мърлячите по парковете - бой, глоба и поправителен труд, особено пък за люпещите семки. Ако си къркат кротко и си изхвърлят боклука на съответните места - естествено никой няма да ги пипне, даже трябва да се поощряват, като има се изградят удобства - градинки, беседки и т.н.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Глоба 500 лева за куче на детска площадка

браво на пловдивчани. Защо навсякъде другаде в България може, само не и в София, дето я управлява "политикът с най-висок рейтинг" от компирландия При нас е на-редовна гледка - майка, муаща биричка, седнала на пейката, детето си играе на площадката и до него подскачат псета (домашни). Ами ай-сиктир
      Друго много важно - доколкото съм запознат в Пловдив, а и Бургас, пък и в Аврупа-та (хеле пък в Монако, там бяха в една градика 15х15 метра), си има ясно маркирани и оградени площадки за псета. Но тук, във великата ни столица, нещата не са такива - тук най-често има една йезуитска формулировка в някое актче на някое районно кметче, дето не е отразено никъде, а още по-малко пък се санкционира за неспазването му, дето гласи, че у лево са псетата, па у десно са 'ората, ама псетата можели да се ръгата между 'ората, оти не биле апещи и агресивни, щото са домашни
      Още веднъж - ай сиктир и от компири, и от кметове, и от кучелюбци, май само с отрова се оправят нещата
      Пък аз мисля, че в Густово са свършили бюджетът и сега се чудят как да дерат хората с глоби. Турят глоба и на хора, дето седят на пейчица в паркът без никому да пречат, щото (често уж) пиели бира. Какво да се прави - ушевите елиминираха организираната и битовата престъпност на 100% и сега им остана само това - глобички за който пий бира, глобичка, за който има пце, глобичка за който в слънчев ден не кара на фарове.
      Утре ще ни накарат като Диогени да ходим със запалени газови фенери по улиците - който не носи фенер - един Ревлю глобичка.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
        да за това хората взеха нещата в свои ръце и тровят и домашни и диви кучета наред... това по-добре ли е? Когато държавата абдикира, настъпва анархия и линч...
        Какво им е лошото на анархията и линча. Ако имаше анархия и линч нямаше да има кучешки проблем. И престъпност нямаше да има. И просия нямаше да има. И беднотия нямаше да има. Смисъла на държавата не е да решава проблемите, а да ги създава !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Право казах неколкократно в една съседна статия, че явно трябва да започнем разчистването на тая държава от садиите и прокурорите !!!
          Хъх, ми ушевите и политиците що ги забрай ???
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Глоба 500 лева за куче на детска площадка

браво на пловдивчани. Защо навсякъде другаде в България може, само не и в София, дето я управлява "политикът с най-висок рейтинг" от компирландия При нас е на-редовна гледка - майка, муаща биричка, седнала на пейката, детето си играе на площадката и до него подскачат псета (домашни). Ами ай-сиктир
            Друго много важно - доколкото съм запознат в Пловдив, а и Бургас, пък и в Аврупа-та (хеле пък в Монако, там бяха в една градика 15х15 метра), си има ясно маркирани и оградени площадки за псета. Но тук, във великата ни столица, нещата не са такива - тук най-често има една йезуитска формулировка в някое актче на някое районно кметче, дето не е отразено никъде, а още по-малко пък се санкционира за неспазването му, дето гласи, че у лево са псетата, па у десно са 'ората, ама псетата можели да се ръгата между 'ората, оти не биле апещи и агресивни, щото са домашни
            Още веднъж - ай сиктир и от компири, и от кметове, и от кучелюбци, май само с отрова се оправят нещата
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Право казах неколкократно в една съседна статия, че явно трябва да започнем разчистването на тая държава от садиите и прокурорите !!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
                Прав е прокурора! Какво са за град катоСофия 2-3 загинали и няколко стотин ухапани пред възможността лаят на кучетата около блоковете да събуди в Софиянци топъл спомен за бащината къща. Надявам се и кметицата, заедно със екипа си да доразвие това нещо и да разреши и други полезни домашни животни да се отглеждат. Както се казва " кученца и котенца може, а прасенца не може". Така столицата ще придобие естествен вид на кочина, а не само на една голяма кучешка тоалетна и ще е по близка до душевността на голяма частот населението и. Подпомагайки кучешката популация, общината подпомага и родителите! Кучетата са превзели детските площадки, които са ествено място за естествените им нужди и децата вместо да играят навън си седят в къщи. Родителите са спокйни, че децата не хаймануват навън. За това вместо да роптая, мисля да изкажа на кметицата горещите си благодарности за грижите на общината на изборите.
                да за това хората взеха нещата в свои ръце и тровят и домашни и диви кучета наред... това по-добре ли е? Когато държавата абдикира, настъпва анархия и линч...

Коментар

• Прав е прокурора! Какво са за град катоСофия 2-3 загинали и няколко стотин ухапани пред възможността лаят на кучетата около блоковете да събуди в Софиянци топъл спомен за бащината къща. Надявам се и кметицата, заедно със екипа си да доразвие това нещо и да разреши и други полезни домашни животни да се отглеждат. Както се казва " кученца и котенца може, а прасенца не може". Така столицата ще придобие естествен вид на кочина, а не само на една голяма кучешка тоалетна и ще е по близка до душевността на голяма частот населението и. Подпомагайки кучешката популация, общината подпомага и родителите! Кучетата са превзели детските площадки, които са ествено място за естествените им нужди и децата вместо да играят навън си седят в къщи. Родителите са спокйни, че децата не хаймануват навън. За това вместо да роптая, мисля да изкажа на кметицата горещите си благодарности за грижите на общината на изборите.

Коментар

• "Не много на брой" смъртни случаи спряха прокурор да съди Фандъкова за кучетата

"Във връзка с проблема с бездомните кучета, разхождащи се на територията на столицата и често ставащи агресивни, нападайки хора на най-различна възраст, в това число възрастни и деца, в резултат на които нападения са причинени и няколко /не много на брой/ смъртни случаи, са предприети сериозни мерки за овладяване на съществуващият от години проблем".

Прокурорът отказа да уточни пред "Дневник" колко точно трябва да загинат от бездомни кучета, за да може да се започне разследване.

Коментар

• 89-годишен мъж е бил разкъсан от кучета в София и е приет в "Пирогов" с опасност за живота

Има кучета, има пари за усвояване от общинарите, няма кучета, няма пари. В общината и тия над тях, пет пари не дават дори кучетата да ви изядат детето, толкова по-добре. Колкото повече умрели и нападнати, толкова повече пари има да усвоят. Тук ситуацията е като с гръмналите бомби, но вместо да жертват цигани за да си замитат следите жертват софиянци.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Поредна жертва в София

Някак си е гадно хора да бъдат разкъсвани от глутници кучета в столицата на европейска страна.

Не мразя кучетата.
                        Last edited by melon; 13.06.2012, 20:57.

Коментар

• Професор Тачков стана жертва на лошо управление , на незаинтересовани от решаване на проблема общински служители . Твоето куче с какво е по - добро от тези на улицата ? С това , че има стопанин ли ? И те трябва да имат . Общината е длъжна да овладява популацията .
                          Last edited by rinaa1; 09.06.2012, 01:14.

Коментар

• Днес бях в общината да платя данъка на колата.
                            Официално им заявих че и стотинка нямат да видят повече от мене за регистрираното ми куче, докато виждам живи гнусни песове по улиците.
                            Да не говорим за детските площадки, че и там се навъртат. Малкия е на 7 мес.

Коментар

• Наши специалисти обучавали властите в Украйна как да се справят с бездомните кучета - БТВ новините!
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Докладвах кучето нека му е. Дано тия мърди от Еко неравновесие си свършат работата.

тел. 988 04 35 денонощно приема сигнали за бездомни кучета в София.

Скоро и в другите градове но не и преди да е изяден някой там.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X