Първоначално изпратено от Flanker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеК'ъв си па ти, че ще ми държиш сметка, пък и имена ще ми измисляш - помияролюбец? За мен ти си едно комплексирано помиярче, дето по цял ден лае по форумите.
Гледал съм куче с всички документи и ваксини, чистил съм след него. За другите не отговарям, още по-малко се слагам под един знаменател, това е само за силно ограничени и късогледи индивиди като теб.
Ти ще ми казваш къде да го водя и да му слагам намордник, когато аз почна да ти казвам къде да си водиш децата и как да ги обличаш.
Едно куче има нужда да тича и да диша, няма да го изтезавам защото са те увредили като малък и се напикаваш при вида на влажен нос.
Коментар
-
К'ъв си па ти, че ще ми държиш сметка, пък и имена ще ми измисляш - помияролюбец? За мен ти си едно комплексирано помиярче, дето по цял ден лае по форумите.
Гледал съм куче с всички документи и ваксини, чистил съм след него. За другите не отговарям, още по-малко се слагам под един знаменател, това е само за силно ограничени и късогледи индивиди като теб.
Ти ще ми казваш къде да го водя и да му слагам намордник, когато аз почна да ти казвам къде да си водиш децата и как да ги обличаш.
Едно куче има нужда да тича и да диша, няма да го изтезавам защото са те увредили като малък и се напикаваш при вида на влажен нос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеИ така трябва да е! Ако кучето нанесе телесна повдреда, все едно собственика го е направил. И това което 1000 пъти се каза в тази тема. Регистър и чип на всяко куче и огромни глоби за изхвърлен на улицата любимец. Ако пък изхвърлиш опасно куче съд за престъпна небрежност.
Никой не е против правилата... освен общината.
Хайде, моля, не падаме от Марс и не от вчера сте такива - точно вие мразите правилата и се бунтувате срещу тях, а че общината са мърди, имащи интерес от проблема, и не си прибират бездомните помии, е съвсем отделен въпросNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rado78 Разгледай мнениеВсъшност от правилата идва или по-скоро от спазването им (доброзорно).
Представям си последствията за собственика на куче във Виена нападнало човек в заведение, на улицата или където и да е.
Никой не е против правилата... освен общината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТо от разликата в хората идват нещата.
Представям си последствията за собственика на куче във Виена нападнало човек в заведение, на улицата или където и да е.
Коментар
-
тяло, проблемът е, че от тези 100 човека на година по СВЕТА, 95 са в СОФИЯ. Даже и в Папуа НГ няма толкова изядени живи от диви животни...или канибали.Last edited by X_Y; 09.10.2012, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеКопирам ти поста във вицовете.
Годишно по света около 100 човека биват убивани от кучета и около 150 от паднали кокосови орехи на главите им. Хората от друга страна убиват над 500 000 годишно. Тоест хората са родени убийци.
Разбирам че като истински Българин имаш нужда да хейтваш нещо със страст, но си избери нещо по-смислено - парламент, администрация, топлофикация, енергото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеКопирам ти поста във вицовете.
Годишно по света около 100 човека биват убивани от кучета и около 150 от паднали кокосови орехи на главите им. Хората от друга страна убиват над 500 000 годишно. Тоест хората са родени убийци.
Разбирам че като истински Българин имаш нужда да хейтваш нещо със страст, но си избери нещо по-смислено - парламент, администрация, топлофикация, енергото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекучетата са родени убийци - това им е природата, колкото и да се опитват да ги опитомяват и нямат място сред хората, освен на каишка и в силно ограничени зони. И за да не съм голословен, ето какво мислят товите приятели кучкари по въпроса, когато имсе засегнат правата от себеподобните им:
ами какво да коментираме повече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеВсеки път като се връщам от път из европа най-силно впечатление ми прави разликата у хората.
Миналата седмица бях във Виена. Освен че всяка градинка е пълна с катерици, които не страхуват от хората и дори идват ако им подадеш ръка, няма заведение, магазин, или ресторант в който да не може да влезеш с куче. Менюто ти го носят с паница вода за кучето. Въобще да не отварям дума колко са отзивчиви и възпитани хората, те двете неща са свързани.
Собственици на дребни породи кучета в Бургас искат обособени отделни места за разходки на домашните си любимци.....
Настояването на собствениците на кучета от дребни породи е заради безопасността, която искат да имат по време на разходки. Те се чувстват застрашени в присъствието на едри домашни любимци. Това била и причината две от площадките в Морската градина да не се ползват от притежателите на малки кучета.
ами какво да коментираме повече....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеВсеки път като се връщам от път из европа най-силно впечатление ми прави разликата у хората.
Миналата седмица бях във Виена. Освен че всяка градинка е пълна с катерици, които не страхуват от хората и дори идват ако им подадеш ръка, няма заведение, магазин, или ресторант в който да не може да влезеш с куче. Менюто ти го носят с паница вода за кучето. Въобще да не отварям дума колко са отзивчиви и възпитани хората, те двете неща са свързани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто че след Пловдив и Бургас, и Варна се включи в инициативата - Правят площадки за разхождане на кучета та питам аз, за пореден път, пък ако може и инвестора (там чрез днес.бг или друг от сайтовете им), защото не попитат Пъдпъдъкова кога това ще се наложи и в София, а няма да си разкарват въшливо-бълхарните зъбати убийци заедно с децата в парковете
Наистина имам странното чувства, че навсякъде другаде може, само в София има директива да не се решава проблема с кучетата
Коментар
-
а ето, че и в Руситу можело - Забраняват разхождането на кучета в центъра на Русе и част от парковете Или иначе казано, от топ 5 май-големи градове в Бг, само в центъра на просФетата София не може да се случи това. Ебем ти и пъдпъдъци и прочие пернат добитък, дето се води кметNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто че след Пловдив и Бургас, и Варна се включи в инициативата - Правят площадки за разхождане на кучета та питам аз, за пореден път, пък ако може и инвестора (там чрез днес.бг или друг от сайтовете им), защото не попитат Пъдпъдъкова кога това ще се наложи и в София, а няма да си разкарват въшливо-бълхарните зъбати убийци заедно с децата в парковете
Наистина имам странното чувства, че навсякъде другаде може, само в София има директива да не се решава проблема с кучетата
По нея в този момент нямаше домашни любимци, но пък наоколо в парка си се разхождаха 3-4 общинарски любимци
Коментар
Коментар