IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Хубавото на законодателството е това, че може да бъде променено т.е. да бъде включена ЕВТАНАЗИЯТА. Нямате нищо против, нали?
    А това оголеменото е пълна глупост неотговаряща на истината и не се хабете за вики цитати-имам наблюдения точно в обратната посока,
    Стига с този безмислен спор. Ако искате да се доказвате ходете пред парламента да протестирате. Ако не протестирате, ще работим по Европейските директиви и тоцка! Стига чешане на езици.

Коментар

• Jazabel, пробвали сме лабиринтите на администрацията като път за цивилизовано решение. Ами не проработи и някои взеха нещата в свои ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
        Има закон за защита на животните и в него е указано как се процедира , евтаназия няма . Има кастриране , обезпаразитяване и връщане на мястото от където е взето . Така то пази ДА НЕ СЕ ЗАСЕЛЯТ НОВИ КУЧЕТА НА ТЕРИТОРИЯТА .
        Хубавото на законодателството е това, че може да бъде променено т.е. да бъде включена ЕВТАНАЗИЯТА. Нямате нищо против, нали?
        А това оголеменото е пълна глупост неотговаряща на истината и не се хабете за вики цитати-имам наблюдения точно в обратната посока,

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
          Значи , случват се по няколко случая на година и то почти винаги без смъртни случаи.

Имам доста добри познания от българските села в които има повече кучета отколкото хора .И не знам за никакви по сериозни случки , е имало е ухапвания и то на деца ,но никой там не дига шум ,преминаващ в истерия.В същото време има десетки смъртни случаи на ритнати от коне ,крави , ами дай да ги избием -доста по-опасни са.

Ами драги софиянци ,като искате да си гледате кучета като селяните щото любимото ви дете не може без любимец , ще се научите да се грижите за тях .
          Още по чудно ми е защо не направите по -лесното ,след като сте некадърни .Ами отидете и протестирайте пред кметството ,мене ли чакате ?
          nns ти колко пъти отиде да подадеш жалба ,сладурчо ?Ами протестирай , какво ми пишеш по форумите ,мън ,мън ,мън.
          По форумите по - лесно , а и като се напият им идва малко повече тестостерон и грабват пушките . А може и да побийват жените си ....те си знаят .

Коментар

• НЕ ТРЯБВА ДА ИМА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА А НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА

ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО

АКО ИСКАТЕ ГИ КАСТРИРАЙТЕ, АКО ИСКАТЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ В КУЧКАРНИЦИ, КАКВОТО ИСКАТЕ ПРАВЕТЕ

ИСКАМ КАТО СЕ РАЗХОЖДАМ В СТОЛИЦАТА, КЪДЕТО ЖИВЕЯ НИТО ЕДНО БЕЗДОМНО КУЧЕ, ИЛИ ПЪК ДОМАШНО БЕЗ НАМОРНИК И БЕЗ КАИШКА ДА НЕ МЕ СРЕЩНЕ

ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО И СКЪПО?
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis
              Въпреки че си жена, не трябва да търпиш подобно отношение, защото в един момент ще вземе връх невежеството. В България трябва да си уважавате жените, трябва да пазим Европейската си култура.
              Тука са много талибаните . Аз не го търпя , какво да направя друго освен да се защитавам словесно . И на мен ми си струва , че е пиян .

Коментар

• Абе още ли му се връзвате на този троляки мурути. Този псевдоелин се погаври с темата за пострадалия човек. а вие му се връзвате...
                Custodite sortem vestram

Коментар

Jazabel, и за Балто сме чували и за други добре Обучени от човека кучета, както и за тези разкъсали дете, изгризали краката на старица...
                  Значи , случват се по няколко случая на година и то почти винаги без смъртни случаи.

Имам доста добри познания от българските села в които има повече кучета отколкото хора .И не знам за никакви по сериозни случки , е имало е ухапвания и то на деца ,но никой там не дига шум ,преминаващ в истерия.В същото време има десетки смъртни случаи на ритнати от коне ,крави , ами дай да ги избием -доста по-опасни са.

Ами драги софиянци ,като искате да си гледате кучета като селяните щото любимото ви дете не може без любимец , ще се научите да се грижите за тях .
                  Още по чудно ми е защо не направите по -лесното ,след като сте некадърни .Ами отидете и протестирайте пред кметството ,мене ли чакате ?
                  nns ти колко пъти отиде да подадеш жалба ,сладурчо ?Ами протестирай , какво ми пишеш по форумите ,мън ,мън ,мън.
                  Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

Kажете го ясно: Имам домашни любимци-кучета (предполагам регистрирани), но искам всички улични псета да бъдат изтребени до крак-естествено хуманно-с инжекция, а не пребити с кол (примерно).
                    А то едно увъртане ...ами такааа, ама иначе, Бари, Ласи..
                    Добре артикулирана позиция.

По-долу, казах точно това ..

.................................................. .................................................. ..............................
                    Точно така !!!
                    И аз много обичам кучета, но няма начин въобще да се мисли, ако започнат да нападат... Всичко трябва да се изтрепе до крак !!! Точка...
                    Тук кастрацията няма да помогне !!!
                    Щото освен няколкото ентусиаста, които наистина се борят да направят нещо за животинките, ОСТАНАЛОТО СА АРМИЯ ОТ КРАДЦИ, които зад всякаквите там равновесия и т.н. просто са организирали поредната хранилка и НИЩО ДРУГО НЕ ГИ Е.Е ...
                    Отделно, би трябвало () да се търси отговорност от хора(?) изгонили кучето си ..
                    но това е друга тема ..
                    .................................................. .................................................. ..............................

Коментар

Kажете го ясно: Имам домашни любимци-кучета (предполагам регистрирани), но искам всички улични псета да бъдат изтребени до крак-естествено хуманно-с инжекция, а не пребити с кол (примерно).
                      Има закон за защита на животните и в него е указано как се процедира , евтаназия няма . Има кастриране , обезпаразитяване и връщане на мястото от където е взето . Така то пази ДА НЕ СЕ ЗАСЕЛЯТ НОВИ КУЧЕТА НА ТЕРИТОРИЯТА .

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                        Източват се средства , не се дават . Доходоносно е да има улични кучета , затова не се решава проблема . Ако има воля за решаването , досега да се е решил . Има воля за източване . Пак казвам - и крокодилите хапят , но не се разхождат свободно . Никой не иска да има бездомни животни , дори и аз , която се грижа за такива .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение
                          Вместо да се правиш на силен пред дамите зад монитора с бутилка в ръка, заповядай в столицата да ми покажеш как ще биеш! Пиянде. Тук не е Мюсюлманска държава, не бием жените си, хващай пътя за Афганистан.
                          +++++++++++++++1

Коментар

• nns Човека иска да каже и дава пример, че тези кучета ако се обучат ще са по-верни и безстрашни спасители от хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Леле Пешка, ти си бил много корав бе ...
                              Само не мога да разбера, що ше я биеш ?
                              Щот съм жена - по -лесно и безболезнено е за него .

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
                                Най-вероятно не е бил Бари в мелето , може пък и на тази глутница да сложат надгробна плоча " Те убиха 40 човека и спасиха 41 - я". Ако не виждаш перверзията в това да защитаваш куче убило човек , най-вероятно и ти си пряко или косвено на хранилката. Перверзията е тотална - за пощене на псета в София се дават 5 пъти повече пари отколкото има във фонда за лачение на деца в чужбина.
                                Източват се средства , не се дават . Доходоносно е да има улични кучета , затова не се решава проблема . Ако има воля за решаването , досега да се е решил . Има воля за източване . Пак казвам - и крокодилите хапят , но не се разхождат свободно . Никой не иска да има бездомни животни , дори и аз , която се грижа за такива .

Коментар

Working...
                                X