Първоначално изпратено от Jazabel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнениеВместо да се правиш на силен пред дамите зад монитора с бутилка в ръка, заповядай в столицата да ми покажеш как ще биеш! Пиянде. Тук не е Мюсюлманска държава, не бием жените си, хващай пътя за Афганистан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБе момиче ти на психиатър ходила ли си?И дали мое ти помогне?Дълг на всеки съвестен столичанин е като види куче незабавно да го убива.Няма нови няма стари.И гледай да не се изпречваш на пътя на такива като мен щото много бой мое да отнесеш.Само си представи че куче е ухапало детето ми а ти защитаваш кучето.Толко бой ще отнесеш че чак няма да ти се вярва.Аз не съм мека китка и от такива защитници на помияри не ме е страх.Мисля си що не вземат помиярите да те нахапят па да видим после какви ще ги дрънкаш.....Когато те оглозгат до кокал лично теб или децата ти тогава излез и ми философствай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБе момиче ти на психиатър ходила ли си?И дали мое ти помогне?Дълг на всеки съвестен столичанин е като види куче незабавно да го убива.Няма нови няма стари.И гледай да не се изпречваш на пътя на такива като мен щото много бой мое да отнесеш.Само си представи че куче е ухапало детето ми а ти защитаваш кучето.Толко бой ще отнесеш че чак няма да ти се вярва.Аз не съм мека китка и от такива защитници на помияри не ме е страх.Мисля си що не вземат помиярите да те нахапят па да видим после какви ще ги дрънкаш.....Когато те оглозгат до кокал лично теб или децата ти тогава излез и ми философствай.
Само не мога да разбера, що ше я биеш ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеСрещу 10 лева на скалп, за една седмица няма да остане живо бездомно псе в цялата страна... 1-2 милиона лева и проблема изчезва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеКато ги убиеш , бе Пешо , новите след колко време ще заемат мястото на убитите . И после и тях ще убиваш - че то икономиката ни ще заработи така , ще има работа за колко убийци .... Да не се наложи да си изоставиш земеделието и да отидеш и ти да трепеш , щото толкова доброволци как ще се намерят . Кой ще сади картофа тогава , ами домата , ами като запърполи фрезата ....къде ще отиде кефа ти ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеКато ги убиеш , бе Пешо , новите след колко време ще заемат мястото на убитите . И после и тях ще убиваш - че то икономиката ни ще заработи така , ще има работа за колко убийци .... Да не се наложи да си изоставиш земеделието и да отидеш и ти да трепеш , щото толкова доброволци как ще се намерят . Кой ще сади картофа тогава , ами домата , ами като запърполи фрезата ....къде ще отиде кефа ти ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение...
Първа награда отива в Перник с група от 8 отровени кучета в центъра на града, които 3 дни поред агонизирали преди да умрат. Кой знае какво са им дали.
Щом се е стигнало до нападения срещу хора, трябва да се изтрепят до крак...
Толкоз..
Но ако ще ги трепят - да ги отстрелят и да ги извозят ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
rinaa, нали не твърдите, че Те-кучетата са венецът на Твореца и изискват нашето по-специално отношение?
Сещам се, че защитавахте и други спорни тези в други теми, след което дадахте леееко назад.
: http://www.youtube.com/watch?v=Ty5vW...eature=relatedLast edited by val/she; 02.04.2012, 15:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнениеПешо, аз си мислех че само в Гърция прекаляваме с узакис Зорбас
Коментар
-
Чета отровени кучета в Кърджали, отровени кучета в Бургас, отровени кучета в Перник. И нито една статия за отровени кучета в София.
Първа награда отива в Перник с група от 8 отровени кучета в центъра на града, които 3 дни поред агонизирали преди да умрат. Кой знае какво са им дали.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнениеБари е най-известното куче от породата санбернар, макар че по времето, когато Бари е живял, породата е имала по- различни черти от съвременните санбернари. Кучетата са били развъждани в манастира Сан Бернар в Алпите , за да помагат при спасяване на хора. Бари е отличникът в тази дейност. Когато другите кучета и спасители не могли да открият затрупаните, Бари не се отказвал, докато не ги намери. Така през живота си спасил 41 души. Когато намерил и се опитвал да изрови от снега 41-я затрупан човек, човекът се уплашил, като в страха си го помислил за вълк и го застрелял.
Едно от най-известните приключения на Бари е когато спасява измръзнало момче. Тогава имало такъв снеговалеж и ледената тераса била толкова трудна за катерене, че никой монах не могъл да достигне момчето и помощ не идвала. Но Бари го близал с топлия си език, топлил го с тялото си и успял да го съживи. Момчето се вкопчило за гърба на кучето и въпреки всички препятствия, Бари успял да го занесе в манастира. Тази история вдъхновила Салваторе Роса да нарисува картина, която все още стои в манастира в Алпите.
Бари получава международна слава със смелите си спасявания. Тялото му е запазено и изложено в Природонаучния музей в Берн, Швейцария. Негов паметник има в кучешкото гробище Cimetiere des Chiens в Париж. Надписът върху постамента гласи: "Той спаси живота на 40 души. Той бе убит от 41-я".
Коментар
-
Бари е най-известното куче от породата санбернар, макар че по времето, когато Бари е живял, породата е имала по- различни черти от съвременните санбернари. Кучетата са били развъждани в манастира Сан Бернар в Алпите , за да помагат при спасяване на хора. Бари е отличникът в тази дейност. Когато другите кучета и спасители не могли да открият затрупаните, Бари не се отказвал, докато не ги намери. Така през живота си спасил 41 души. Когато намерил и се опитвал да изрови от снега 41-я затрупан човек, човекът се уплашил, като в страха си го помислил за вълк и го застрелял.
Едно от най-известните приключения на Бари е когато спасява измръзнало момче. Тогава имало такъв снеговалеж и ледената тераса била толкова трудна за катерене, че никой монах не могъл да достигне момчето и помощ не идвала. Но Бари го близал с топлия си език, топлил го с тялото си и успял да го съживи. Момчето се вкопчило за гърба на кучето и въпреки всички препятствия, Бари успял да го занесе в манастира. Тази история вдъхновила Салваторе Роса да нарисува картина, която все още стои в манастира в Алпите.
Бари получава международна слава със смелите си спасявания. Тялото му е запазено и изложено в Природонаучния музей в Берн, Швейцария. Негов паметник има в кучешкото гробище Cimetiere des Chiens в Париж. Надписът върху постамента гласи: "Той спаси живота на 40 души. Той бе убит от 41-я".Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
Коментар