IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Пазели територията" хахаххахаха.

И за кого я пазят? За вас ли?

Ами внесете си и лъвове, да пазят територията да не дойдат други лъвове.
    Last edited by X_Y; 02.04.2012, 17:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
      Аз не се хабя , няма и смисъл . А между другото - пише се уголемено , не оголемено . Но ...карай да върви , иначе поучаваме .
      Приемам забележката.
      Чета, чета и не виждам позицията Ви за евтаназията (в случай, че бъде приета законодателно).
      Това йезуитско поведение не е много лицеприятно.

Коментар

В Германия осиновяват улични кучета от България . По - лесно е да го убиеш обаче , а не да му търсиш дом . Никой не може да ме убеди, че за 20 години и след стотици милиони хвърлени по програми, за кастрации, за приюти, по чиновници, проблемът е в кучетата, а не в хората.
        Ми ти като толкова много знаеш що не му намериш а ръсиш акъл.Омръзна ми от теоретици.Ставай кмет и намери дом за всички помияри да те видим.То едно е да си чешеш пръстите по форуми друго е да им намериш дом

Коментар

• Кви +++ бе не го ли виждате,че "елинът" е толкова грък, колкото аз японец айде... гузеймас и у лево!
          Custodite sortem vestram

Коментар

Ти май прокарваш линията на домашно насилие и във форума ? Няма да ти се получи , аз не съм жена ти , да ми забраняваш и в мол да ходя .....имаше нещо такова . Май обичаш да командваш .
            Ти май имаш сериозен проблем.Нищо не ти забранявам ходи ако искаш на Марс не ме интересува.Ако искаш спи в мола или на покрива му.Но няма да ми казваш в какви условия да живея.Като искаш кучета вземи си ги у вас.И аз имам Кучета ма не ходят по улиците и не нападат хора и деца.

Коментар

• В Германия осиновяват улични кучета от България . По - лесно е да го убиеш обаче , а не да му търсиш дом . Никой не може да ме убеди, че за 20 години и след стотици милиони хвърлени по програми, за кастрации, за приюти, по чиновници, проблемът е в кучетата, а не в хората.

Коментар

• [QUOTE=Mouroutis;1059240417]Ти си трол. Аз си изразявам свободно мнението! Комунизма свърши при вас 1989г.

Аз пътувам много по света, сега често работя в Германия кръстосвам я надлъж и на шир и там не видях бездомно куче ,хората си гледат кучетата и кучетата им са помиарчета повечето явно те са си решили проблема едно ухапване от куче струва около 3 000 евро на собственника му! И всеки гледа добре да възпита кучето си щото му струва проблеми и пари а ние какво правим как решаваме проблемите с агресия как възпитаваме децата си на агресия кво очакваме от цялата ситуация ...агресията поражда агресия запомнете го тва от мен!!![/QUOTE

++++++++++++++++++++++++++1

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Щото защитава помиярите.Явно има нужда от нещо ма не иска да си признае
                  Ти май прокарваш линията на домашно насилие и във форума ? Няма да ти се получи , аз не съм жена ти , да ми забраняваш и в мол да ходя .....имаше нещо такова . Май обичаш да командваш .

Коментар

Щот съм жена - по -лесно и безболезнено е за него .
                    Не щот си жена и не се прави на неразбрала.Много добре знаеш за какво мое си изкараш боя.Казах ти вече.Ще ми се правиш на кучешки защитник когато помиярите убият детето ти.Или си мислиш че на теб не мое ти се случи?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Хубавото на законодателството е това, че може да бъде променено т.е. да бъде включена ЕВТАНАЗИЯТА. Нямате нищо против, нали?
                      А това оголеменото е пълна глупост неотговаряща на истината и не се хабете за вики цитати-имам наблюдения точно в обратната посока,
                      Аз не се хабя , няма и смисъл . А между другото - пише се уголемено , не оголемено . Но ...карай да върви , иначе поучаваме .

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Троле - спри се! Имай срам!
                        Ти си трол. Аз си изразявам свободно мнението! Комунизма свърши при вас 1989г.

Аз пътувам много по света, сега често работя в Германия кръстосвам я надлъж и на шир и там не видях бездомно куче ,хората си гледат кучетата и кучетата им са помиарчета повечето явно те са си решили проблема едно ухапване от куче струва около 3 000 евро на собственника му! И всеки гледа добре да възпита кучето си щото му струва проблеми и пари а ние какво правим как решаваме проблемите с агресия как възпитаваме децата си на агресия кво очакваме от цялата ситуация ...агресията поражда агресия запомнете го тва от мен!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение
                          Вместо да се правиш на силен пред дамите зад монитора с бутилка в ръка, заповядай в столицата да ми покажеш как ще биеш! Пиянде. Тук не е Мюсюлманска държава, не бием жените си, хващай пътя за Афганистан.
                          Отворко в село кучета по улиците няма за София си има софиянци да се оправят.Аз само и казвам как става тая работа.А ти не ми се отваряй в анонимен форум и не се прави на защитник на хора с психични отклонения.И не се прави на грък щото не си

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Леле Пешка, ти си бил много корав бе ...
                            Само не мога да разбера, що ше я биеш ?
                            Щото защитава помиярите.Явно има нужда от нещо ма не иска да си признае

Коментар

• Вижда и един друг възможен протест

В БГ да убиеш куче не е престъпление - поправете ме ако греша?
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение
                                Стига с този безмислен спор. Ако искате да се доказвате ходете пред парламента да протестирате. Ако не протестирате, ще работим по Европейските директиви и тоцка! Стига чешане на езици.
                                Троле - спри се! Имай срам!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X