IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Са...
    Въпросът е защо едно куче (или циганин, или турчин) може да ти изяде лицето, да те направи инвалид, да умъртви твоите деца - и всичко това без възмездие и без възможност да ги избием и умъртвим, за да живеем свободно българи в България?

Защо?
    Колко още трябва? Колко, докога?

Нека се хванем и се защитим - силово, с ответни убийства. Правил съм го и знам, че върши работа.

Та - български мъже: убивайте враговете на българския народ!
    Български жени - възпитавайте вашите синове за мъже, а не за путки като вас!
    Лелей, Манков...
    Много патетично се получи ... (не че не съм съгласен)
    Тук, според мен може да се опрости въпроса...
    Аз гледам (у нас) куче, и то не едно поколение...
    Претендирам, че поне малко разбирам материята...
    Кучето само по себе си не е зло и напада, само когато някой преди това е "поработил" по въпроса (като Бате ни Пешо), но не е довършил "работата" ...
    Събирането в глутница им дава смелост ...
    Въпросът с превенцията относно агресията при тях е нещото, което няма начин да се "управлява"...
    И при най малката идникация(който знае къде да гледа ще я види) за агресия, съм съгласен, че трябва просто да се застрелят...
    Ако кучетата, живеят между блоковете в "мир" с хората - нема лошо ... (има много примери за това) Става въпрос за завареното в момента положение ...
    ...
    Само да подчертая - И АЗ СЪМ ПРОТИВ ДА ИМА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Законът със сигурност ще се промени. Той- законът, трябва да обслужва обществото, а не дебелогъзите бюрократи в Брюксел и местните им ратаи.
      Поразсъждавайте малко над хипотезата, че е променен. Какво правите?
      1. Отивате да се биете с родителите на обезобразено/осакатено дете искащи смъртта на кучето-убиец, защото е неизбежна жертва в борбата за толерантност?
      2. Приемате го и водите към местната клиника за евтаназиране безстопанствените кучета от вашата улица (със сигурност имате такива)?
      Няма как да се промени закона , защото ако това стане под натиска на общественото мнение , значи бързо и сигурно се превръщаме в общество от примитиви . Сигурно има европейски ценности , които ти приветстваш , а когато те налагат хуманно отношение при справянето с проблема - ги отричаш . Ако е така - защо е това двойнствено отношение . Ако не е - тогава накъде да вървим - към Анадола , към първобитнообщинния строй с неговите правила или още по - надолу ? А " дебелогъзите бюрократи " в Брюксел налагат мнението на нормалния европеец , към който надявам се и ние се причисляваме .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение
        ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
        Радвам се че има останали хора в България!
        Мурутис, грък ли си?
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
          Такава опция няма . Закона беше приет под натиска на Европа и трябва да бъде спазван .
          Законът със сигурност ще се промени. Той- законът, трябва да обслужва обществото, а не дебелогъзите бюрократи в Брюксел и местните им ратаи.
          Поразсъждавайте малко над хипотезата, че е променен. Какво правите?
          1. Отивате да се биете с родителите на обезобразено/осакатено дете искащи смъртта на кучето-убиец, защото е неизбежна жертва в борбата за толерантност?
          2. Приемате го и водите към местната клиника за евтаназиране безстопанствените кучета от вашата улица (със сигурност имате такива)?

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
            Не, не е така.
            Нарича се "убийство" и това е престъпление по чл. 325"б" от НК.
            Присъдата е от 1 до 3 години затвор и глоба.
            Най-странното е, че тук във форума, за моя изненада,
            срещнах поне 10 явни призива за убийства на животни.
            Момичета и момчета, както и администратора, внимание,
            това се нарича "подбудителство към престъпление" и също е
            предмет на състав от НК - по две алинеи на чл. чл. 20 и 21 от НК.
            ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
            Радвам се че има останали хора в България!

Коментар

• Са...
              Въпросът е защо едно куче (или циганин, или турчин) може да ти изяде лицето, да те направи инвалид, да умъртви твоите деца - и всичко това без възмездие и без възможност да ги избием и умъртвим, за да живеем свободно българи в България?

Защо?
              Колко още трябва? Колко, докога?

Нека се хванем и се защитим - силово, с ответни убийства. Правил съм го и знам, че върши работа.

Та - български мъже: убивайте враговете на българския народ!
              Български жени - възпитавайте вашите синове за мъже, а не за путки като вас!
              Last edited by vmаnkov; 02.04.2012, 17:30.
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Koгато тази условност в закона бъде премахната т.е. не само болни и агресивни кучета да бъдат евтаназирани, а и всички безстопанствени (незвисимо в какво здравословно и психично с-ние са ), каква ще бъде вашата позиция rinaa?
                Сега по-ясно ли е какво питам?
                Такава опция няма . Закона беше приет под натиска на Европа и трябва да бъде спазван .

Коментар

Не, не е така.
                  Юристчето, много разбираш от право бе.
                  А да не би да си онзи Марин дето амнистира незаконно и пусна стотици престъпници на свобода. И сега го разследват. Уж де. Гагван гарвану око вади ли...

PS Знаеш ли колко е инкубационния приод на кучешката тения ?
                  Над 20, дори над 30 гидини. Майка ми едва не умря от това след 2 операции.
                  И знаеш ли че България е номер 1 в Европа по заболеваемост ?
                  И не ми пука за правото ти - ще претрепя всеки пес, който видя че пикае в кварталната градинка където играят децата ми.
                  Не мразя кучета, имам си куче в двора и си го имунизирвам и му плащам данък. Регистрирано е.
                  Last edited by pipbel; 02.04.2012, 17:31.

Коментар

Така е . Нарича се самоуправство . Или простотия .
                    Koгато тази условност в закона бъде премахната т.е. не само болни и агресивни кучета да бъдат евтаназирани, а и всички безстопанствени (незвисимо в какво здравословно и психично с-ние са ), каква ще бъде вашата позиция rinaa?
                    Сега по-ясно ли е какво питам?

Коментар

Не, не е така.

Коментар

Тя евтаназията си е законово уредена - справка чл. 179 от ЗВМД.
                        Но се прилага в цитираните в Закона случаи.
                        Умътрвяването на здрави и неагресивни животни /или хора/
                        не се нарича "евтаназия".

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          "Пазели територията" хахаххахаха.

И за кого я пазят? За вас ли?

Ами внесете си и лъвове, да пазят територията да не дойдат други лъвове.
                          Абе , червена сган , хората са го измислили , не се напъвай толкова да разсъждаваш . Ама и името как ти ходи ....
                          Last edited by X_Y; 02.04.2012, 17:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
                            Значи виж сега пак давам примера със селото .Защо когато в селата има много повече кучета отколкото хора , няма никакви проблеми.Защото първо и най - важно всеки се грижи за собственото си куче ,никой не ги съешава да види аджеба какво ли ще произлезе ,като че ли друго освен куче надали ще е.И да селяните не са милосърдни , ако се родят повече отколкото могат да се грижат или ще ги дадат на който иска или просто ще ги хвърлят в селския кенеф.
                            Да ама там няма Фандъкова ,няма Бойко Борисов да ги обгрижи, сами се оправят.

Тъй като сте ми смешни с тия отрови и чифтета дето размахвате ,щото освен да се изпотрепите и изпоотровите друго няма да направите ,ви давам лесния път -жалби ,протести ама където трябва.Ами искайте отчет ,какво е направено ,питайте ,проверете разходите.
                            Ами че те усвояват 50 млн. ,а вие кучетата търсите за виновни.Ама аз за 50 млн ако прибера 100 000 кучета ,после ще пусна 200 000 ,че другата година да поискам 100 млн.И те така...
                            +++++++++++++++++1

Коментар

Приемам забележката.
                              Чета, чета и не виждам позицията Ви за евтаназията (в случай, че бъде приета законодателно).
                              Това йезуитско поведение не е много лицеприятно.
                              Тя евтаназията си е законово уредена - справка чл. 179 от ЗВМД.
                              Но се прилага в цитираните в Закона случаи.
                              Умътрвяването на здрави и неагресивни животни /или хора/
                              не се нарича "евтаназия".

Коментар

Jazabel, пробвали сме лабиринтите на администрацията като път за цивилизовано решение. Ами не проработи и някои взеха нещата в свои ръце.
                                Значи виж сега пак давам примера със селото .Защо когато в селата има много повече кучета отколкото хора , няма никакви проблеми.Защото първо и най - важно всеки се грижи за собственото си куче ,никой не ги съешава да види аджеба какво ли ще произлезе ,като че ли друго освен куче надали ще е.И да селяните не са милосърдни , ако се родят повече отколкото могат да се грижат или ще ги дадат на който иска или просто ще ги хвърлят в селския кенеф.
                                Да ама там няма Фандъкова ,няма Бойко Борисов да ги обгрижи, сами се оправят.

Тъй като сте ми смешни с тия отрови и чифтета дето размахвате ,щото освен да се изпотрепите и изпоотровите друго няма да направите ,ви давам лесния път -жалби ,протести ама където трябва.Ами искайте отчет ,какво е направено ,питайте ,проверете разходите.
                                Ами че те усвояват 50 млн. ,а вие кучетата търсите за виновни.Ама аз за 50 млн ако прибера 100 000 кучета ,после ще пусна 200 000 ,че другата година да поискам 100 млн.И те така...
                                Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

Working...
                                X