IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За какво говорим тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
      Бобадова беше номинирана за човек на 2011 и е един от хората инициирали инкриминирането на насилието на животни, едно от най-закъснелите и важни законодателни промени, които са се случили и тепърва ще трябва да видим осъдени изроди.
      Жал ми е че имаш деца въобше, съмнявам се да си добър родител, щом сама не разбираш какво е състрадание.
      А снимките ти, освен че са провокация, без история са безмислени. 9/10 ухапани са от домашни кучета. А независимо домашни, или бездомни ако са агресивни трябва да се евтаназират, никой не спори за това. А за агресивно домашно куче трябва да носи вина и собственика.
      Ама ти продълважаш да харчиш моите средства за подържане на твоите мании. Вече ти казаха, като искаш да спасяваш кучета взимаш десет в апартамента ти, и се грижиш за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        rinaa, ох, забравих, че сега се подвизавате под cyberlink, ако въпросните силно потресени европейски граждани видят обезобразените хора, със сигурност губите "подкрепата" им.
        п.п.Грозна гледка са жените държащи се като кучки включително цитираната от Вас д-р мила бобадова.
        Като някакви гръцки менади сте.
        Със сигурност бюргерите не искат това за техните деца:

http://peter.vanev.info/wp-content/u.../005313775.jpg

http://i.data.bg/08/09/28/1175668_orig.jpg
        Бобадова беше номинирана за човек на 2011 и е един от хората инициирали инкриминирането на насилието на животни, едно от най-закъснелите и важни законодателни промени, които са се случили и тепърва ще трябва да видим осъдени изроди.
        Жал ми е че имаш деца въобше, съмнявам се да си добър родител, щом сама не разбираш какво е състрадание.
        А снимките ти, освен че са провокация, без история са безмислени. 9/10 ухапани са от домашни кучета. А независимо домашни, или бездомни ако са агресивни трябва да се евтаназират, никой не спори за това. А за агресивно домашно куче трябва да носи вина и собственика.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
          Вече сме прочути в Европа ,граждани и организации на европейските държави са потресени от действията на нашето правителство!Всички следят за развитието на събитията в България и са впечатлени от активността на НПО и много граждани . Цивилизована Европа не трябва да позволява на територията на България да се извършват " регламентирани " убийства . И тя го прави . Сигнализирани са всички възможни институции , организации за защита на животните , екоорганизации , европейски депутати .
          Мнението на европейските луди ме интересува точно толкова колкото на българските луди. Цивилизована европа избива кучетата, поне аз бездомно куче в европа не съм виждал, същото трябва да направи и цивилизована България.

И пак какзвам който иска тези помияри да живеят да си бърка дълбоко в джоба и да плаща.

Коментар

Вече сме прочути в Европа ,граждани и организации на европейските държави са потресени от действията на нашето правителство!Всички следят за развитието на събитията в България и са впечатлени от активността на НПО и много граждани .
            rinaa, ох, забравих, че сега се подвизавате под cyberlink, ако въпросните силно потресени европейски граждани видят обезобразените хора, със сигурност губите "подкрепата" им.
            п.п.Грозна гледка са жените държащи се като кучки включително цитираната от Вас д-р мила бобадова.
            Като някакви гръцки менади сте.
            Със сигурност бюргерите не искат това за техните деца:

http://peter.vanev.info/wp-content/u.../005313775.jpg

http://i.data.bg/08/09/28/1175668_orig.jpg

Коментар

Вече сме прочути в Европа ,граждани и организации на европейските държави са потресени от действията на нашето правителство!Всички следят за развитието на събитията в България и са впечатлени от активността на НПО и много граждани .
              Ами радвайте се.... Ще продължавате да си клатите мъдурите и да цоцате пари

Коментар

• Вече сме прочути в Европа ,граждани и организации на европейските държави са потресени от действията на нашето правителство!Всички следят за развитието на събитията в България и са впечатлени от активността на НПО и много граждани . Цивилизована Европа не трябва да позволява на територията на България да се извършват " регламентирани " убийства . И тя го прави . Сигнализирани са всички възможни институции , организации за защита на животните , екоорганизации , европейски депутати .
                Last edited by cyberlink; 07.04.2012, 14:55.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=UtIv8hR5f7E
                  Ето какви усилия се полагат за спасяване на 1 куче докато ние разсъждаваме дали да убием всички. Пардон, да се опитат някои хора. Това което ще стане ако се приеме подобен подход е че ловците няма да смеят да тръгнат за кучета, заради саморазправа, а тези които ги хранят ще ги защитават и крият. С други думи е стане конфликт.
                  В нашия квартал има няколкото кучета на които добри хора са им направили колибки до гаражите си с легла. Супер дружелюбни са и са кастрирани всички, даже си спомням една жена как ги гонеше да им дава таблетки срещу паразити. Няма да ги изоставят на заколение.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Те са в кучкарници!!! Те въртят опашка за коричка хляб. Те се самокастрират имайки по 1 дете.... Защо трябва да ми пука за кучетата тогава?
                    Абе имаш известно право

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      Интересно ще е , ако кучетата започнат да затварят хората в кучкарници и никой не ги потърси до 30 дена, и ги евтаназират... Може би хората са вредни също...
                      Те са в кучкарници!!! Те въртят опашка за коричка хляб. Те се самокастрират имайки по 1 дете.... Защо трябва да ми пука за кучетата тогава?

Коментар

• Интересно ще е , ако кучетата започнат да затварят хората в кучкарници и никой не ги потърси до 30 дена, и ги евтаназират... Може би хората са вредни също...

Коментар

Аз помагам с каквото мога. Ти какво правиш, освен да искаш сеч?
                          Аз също помагам с каквото мога. Една камара общински хрантутници и още толкова псевдозащитници харчат парите ми, които аз искам да отиват за хората. Това е. До тогава, ако ме лае - получава шут, ако ме хапе - олово!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Само още един въпрос. Ходил ли си в психиатрия или дом за деца, където храноден е по-малък от кучешкия?
                            Ами организирайте ги тези частни приюти, борете се за някаква субсидия от 10 лева годишно на куче и не ни занимавайте повече с глупости
                            Аз искам парите ми да отиват за хората, не за кучетата. Да имам и аз животинка, котарак, квартална превъзходна.... На 5-те лева дневно, които давам за него може да завидят доста пенсионери в БГ, но това са си моите пари, след всички данъци, включително и тези за вашите бездомни кучета
                            А от къде знаеш че е? В домовете причините са същите. Парите се крадат, децата в повечето случаи имат роднини, или дори родители, които са ги зарязали и не носят отговорност. Същия тип поведение.
                            И въобще как опрадваваш една несправедливост с друга? Проблеми винаги ще има всякакви. Кучешкия е решим, даже трябваше отдавна да е решен, но не е, не защото сме мекушави, преди ги избивахме, а защото не се върши работа от интерес.
                            Аз помагам с каквото мога. Ти какво правиш, освен да искаш сеч?
                            Кой храни бездомните? Най-често пенсионери. Питай ги дали биха се съгласили на кофичка кисело всеки ден, в замяна на това да убиеш приятелите им.
                            Има много неща за които се харчат пари в общината, а мен лично не ме интересуват. Но това не значи че други хора не ги интересуват. Всеки ако си гледа само от неговата камбанария никога няма да се свръши нищо.

Коментар

-Не храня бездомни кучета, като изключаем някоя коричка инцидентно
                              -Пращам отвреме навреме пари на АРС, които събират кучета в приют и ги гледат
                              -Ходил съм и доброволец там, да ги разхождам
                              -Имам желание да осиновя две, но трябва да се преместя в по-голям апартамент, или по-добре къща преди това, което смятам да направя тази година

И позицията ми мисля че я казах няколко пъти:
                              -Евтаназия за агресивните, има си стандартен тест за това
                              -Прибиране на останалите и гледане по-най-икономичния начин
                              -И най-важното : контрол върху всички стопани и пишман стопани със съд за най-вредните нарушители
                              Само още един въпрос. Ходил ли си в психиатрия или дом за деца, където храноден е по-малък от кучешкия?
                              Ами организирайте ги тези частни приюти, борете се за някаква субсидия от 10 лева годишно на куче и не ни занимавайте повече с глупости
                              Аз искам парите ми да отиват за хората, не за кучетата. Да имам и аз животинка, котарак, квартална превъзходна.... На 5-те лева дневно, които давам за него може да завидят доста пенсионери в БГ, но това са си моите пари, след всички данъци, включително и тези за вашите бездомни кучета

Коментар

-Не храня бездомни кучета, като изключаем някоя коричка инцидентно
                                -Пращам отвреме навреме пари на АРС, които събират кучета в приют и ги гледат
                                -Ходил съм и доброволец там, да ги разхождам
                                -Имам желание да осиновя две, но трябва да се преместя в по-голям апартамент, или по-добре къща преди това, което смятам да направя тази година

И позицията ми мисля че я казах няколко пъти:
                                -Евтаназия за агресивните, има си стандартен тест за това
                                -Прибиране на останалите и гледане по-най-икономичния начин
                                -И най-важното : контрол върху всички стопани и пишман стопани със съд за най-вредните нарушители
                                Значи прибиране на останалите и пак ние да плащаме сметката. Ама плащайте я вие. Като не искате евтаназия не само на агресивните а на всички.

Коментар

Working...
                                X