IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Професор Тачков е починал....!

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Почина нахапаният от кучета професор Ботьо Тачков
      http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestv...o-tachkov.html

gsarov
      Където глупаци управляват, професорите кучета ги яли
      Е тва е
      да си преуспял да се прибереш спокойно да си изкараш старините и глутница пумияри да те довършат
      Скапана държава
      Last edited by ТАТО; 08.04.2012, 10:36.
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• В ЕС сме от 2007-ма година и кмета преди Фъндъкова беше Борисов. Фъндъкова е само едно изпълнително лице а реално си управлява Борисов.

Реално тоя човек пострада заради Борисов както пострадаха и много много други хора не само от кучета в държавата.

Борисов му се хили всеки ден а простия народ изобщо не осъзнава, че реално Борисов се залива от смях и му се смее на това колко е прост, че му се връзва ли връзва на номерата и плямпаниците.

Абсолютно съм категоричен, че няма бъдеще за толкова прост народ пък вие можете да си се замозаблуждавате ,че народа не е предимно прост колкото си искате.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Без никакъв проблем може да се реши въпроса с бездомните кучета.

10 000 къщурки по 10 лева са 100 000 лева и не само това ами и Европа ще ги плати като социален проект.
          Кви десет лева, дават на затворниците да правят кучешки кащурки и без това си нямат работа, ще излезе само някакви стотинки над материалите.

Коментар

• Без никакъв проблем може да се реши въпроса с бездомните кучета.

10 000 къщурки по 10 лева са 100 000 лева и не само това ами и Европа ще ги плати като социален проект.

Просто от общината им харесва да ги залавят па да ги пускат. Вероятно така хем се цоца яко хем народа се държи в страх както беше казал друг потребител тук.

А най-хубавото е, че нищо няма да се промени. Сегашния ни управляваш е само едно плямпало което реално е 100 пъти по-зле и от тройната.

Коментар

• Снимки от Бразилия където са решили проблема.

Общината при нас го прави нарочно. Цоцането на пари е голямо. Купуват се тея кащурки. Наемат се хора да ги хранят и готово.

Убеден съм, че Европа отпуска достатъчно пари за кучетата.

Разбира се ние живее в България където магистралите ни се правят с пепел за да богатеят политици и мажоритари. Същото е и с кучетата.

А простия народ той си е прост 90% той, че си чупи колата и кучетата ще го ядат. Това е защото сме прост народ 90%-та.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                А ти щастлив ли си? (Внимавай какво ще отговориш )
                А ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение

... снимката е супер... Точно такъв "клошар" - със свещ да го търсиш тук - не би намерил. Погледни чистите му дрешки, шапка, шал, яке, качулка..., ръкавици! Всичко е току-що извадено от пералнята. Одеалото е пример за чистота, която всяка домакиня би трябвало да поддържа..., сакът е сега купен от магазина...

Та, да попитам: какво трябва да ни покаже една такава снимка, ако ни предава подробности от живота на западнякът-клошар? Че там не са решени проблемите на уличните кучета, ли?

Въпросът - мото на снимката "ти щастлив ли си?" - вероятно е риторичен.

... какви ли не монтажи фабрикуват разните организации от т.нар. "природозащитици", за които защитата на природата се свежда до опазване на глутниците от разярени песове по улиците..., че то какво друго да защитават, което би донесло такива големи суми за "усвояване", а такива животни няма как за не бъдат забелязани от ония, които "отпускат" парите, пък и на другите, които мотивират голяма част от тия средства, заделяйки ги от нашите налози...., само с едно ефирно движение, прокарвайки пръст по нежните душевни струни на нечие съжаление към ВСИЧКИ животни.

Да, но другите животни странят от човека, а това има хитростта да се приспособява към точно определен човек - разбира се - който му "намира" храна, без да е необходимо то самО да ходи, за да си я търси..., т.е. - превръща се в "домашно" животно, да да, ама според някои това животно може да живее на улицата, именно като "домашно животно"?!?... След което - такава "преданост" кара това животно вече да се изживява като пазач (нищо, че живее на улицата) на онзи, който го храни - срещу всички останали, да ръмжи заплашително, да се втурва и дори да напада от засада...

АдИ нЕма нужда да ги защитавам!

А някой ме пита дали съм щастлив с това, че не искам кучета по улиците да ме хапят? АВе, я се покривай там и си запази въпросите за себе си, щом това отношение към злобните глутници е достатъчно, за да си щастлив на тоя свят.
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Не искам децата да гледат по улиците лаещи едно срещу друго кучета , пазеши териториите си. Не е възпитателно !!!!!!
                    И аз не го искам , но начините са проблемът .
                    Снимката е хубава !

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Ето точно затова тези 30 дена са излишни , много е глупаво просто. Кучетата по улиците не са щастливи , съмнявам се дали и много ог тях със стопани също са щастливи. Тогава за какво е целия този цирк , при положение че кризата бълва достатъчно много озлобени хора..само кучета в добавка са ни необходими. Въобще някой усеща ли промяната в хората в хода на икономическата депресия.Ние ще вземаме пари на заем сега , нека ги харчим за кучетата по убиците и може би децата на кучетата ще ги върнат.

Коментар

• cyberlink

Не искам децата да гледат по улиците лаещи едно срещу друго кучета , пазеши териториите си. Не е възпитателно !!!!!!
                        D.Y.F-091066

Коментар

• melon

Ето точно затова тези 30 дена са излишни , много е глупаво просто. Кучетата по улиците не са щастливи , съмнявам се дали и много ог тях със стопани също са щастливи. Тогава за какво е целия този цирк , при положение че кризата бълва достатъчно много озлобени хора..само кучета в добавка са ни необходими. Въобще някой усеща ли промяната в хората в хода на икономическата депресия.Ние ще вземаме пари на заем сега , нека ги харчим за кучетата по убиците и може би децата на кучетата ще ги върнат.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Бягайте да гледате "Високо в небето" по "Нова"! Хубав е!

Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
                            Добре , че има и мислещи хора във форума та малко
                            или много човек знае , че не е сам в убежденията си . А иначе повтарянето на едни и същи тези , несъвместими с хуманноста , прави така , че нормалните хора да се оттеглим , което и смятам да направя .
                            Да обявиш несъгласните с тезата ти за екстремисти не е добра идея. Аз нямам нищо против Вие да си отглеждате у дома кучета. Не ме притеснява Вашата любов към него, а фанатичното желание да ме принудете към това и мен.

Тялото, работя (самоосигуряваща се съм), грижа се и дарявам с любов деца, съпруг и домашен любимец.

Не съм била през устата госпожица Бобадова да говори по националната телевизия, че плашела мъжете и в същото време да обяснява, че кучетата са това, което я движи, а и едва вчера разбрах колко влиятелна е в средите на кучелюбите.

Коментар

• Има един лаф - не спори с глупак , ще те принизи до нивото си и ще те бие с опит .

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Случаите, зад тези снимки са медийно отразени и са свързани с УЛИЧНИ, повтарям УЛИЧНИ псета.
                                Недейте да жалите нито мен, нито децата ми, че е нелепо, а що се отанся до "Човек на годината" - малко грубо, но едни помияри награждават други.
                                Има един много опасен женски типаж в обществото ни. Той има и мъжки аналог, но ще се спра на женския такъв-органично непълноценни, но за сметка на това изключително амбициозни особи, опитващи се да прикрият житейските си неуспехи зад каузи. Действията им са толкова адекватни, колкото на слон в стъкларски магазин, а каузите им - в дисхармония с интересите на бъдещето ни най-общо казано.
                                За хората съдя под това, което изповядват и като как то би повлияло на обществото. Бобатова в никакъв случай не би могла да бъде човек на годината ако трябва за това по-широка подкрепа.
                                Този типаж е изключително противен и до там се стига щото никой мъж не иска да чука такива изкукуригали стрини.И колелото се завърта колкото по дълго карат без секс толкова повече откачат.Единствения лек за такива е тояга здрава неокастрена тояга.

Коментар

Working...
                                X