IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ……какво значение има, че сме с едни от най-ниските данъци в Европа, с най-ниската цена на труда, с едни от най-ниските държавни дългове и със стабилна парична единица?... всичко това се заличава от съзнанието на един външен инвеститор само като му сервират тази новина….
    затова само диви капиталисти ще идват тука, търсещи бърза и висока печалба главно под формата на гарантиран монопол от държавата и на гърба на обикновения потребител. никога тук няма да дойде социален и отговорен мултинационален инвеститор..пък ако ще и без пари да му работим.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Предлагам модераторите да заключат темата. Професорът умря
      Кучкарите спокойно могат да си открият друга тема

Не зная дали ще бъде заключена темата, но най-малкото трябва да се направи ПОНЕ ТАЯ ПРОМЯНА в заглавието й:
      „Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина БЕШЕ г-н Ботьо Тачков”

Бог да прости професора!

Бог да прости и всички, които – 50 години, след като са избягали от един режим – смятат, че се връщат в един по-добър (режим), а страната най-после се е ориентирала към ценностите на световната демокрация... Ако кражбите спадат към такива „ценности” – да, но тия, които мислят така - вече напълниха гушите, а и зверовете по улиците се боят от тях...

Ще се върне ли някой? Всеки сам може да отговори (за себе си) на такъв наивен въпрос. Но управляващите твърдо го вярват. Не – те го знаят, защото са пророци, нищо че действителността ги опровергава на всяка стъпка от фриволното „управление” от вида „ден да мине – друг да дойде”..., а мандатът течеееее!...

Наивен ли е въпросът горе? Наивен е, нещо повече: опасен е за повярвалите, че нещо в тая страна се е случило и се случва... Инвеститори ли..., през най-, ама през най-кривият макарон ще се опитваме да съзрем тяхната сянка...

Баси, полемиката дето се вихреШЕ тия дни тук... И защо трябваше да има такъв край? Защо някои ни призоваваха за СМЕ „ПОГЛЕДНЕЛИ от чисто „ЧОВЕШКА” гледна точка”..., което означаваШЕ недвусмислено – да се поставим на мястото на озверелите глутници, т.е. – дефакто – да погледнем от „чисто КУЧЕШКАТА гледна точка”...

Сега някой пита: по какво ни е преподавал професора... Лично на мен – по много предмети: по човещина, по последователност в отстояване на своите идеи и разбирания пред една силно реакционна власт, която смазваше всеки, дръзнал да й се противопостави, по трудолюбие и непретенциозност към работа и мижави доходи (миньор в няколко мини), по издържливост (на всякакви нападки), по далновидност и решителност (да намери сили в себе си да тръгне отвъд границите на страна, в която, за да излезеш в капиталистическа страна се искаха специални препоръки, но ти пращаха и партийни съгледвачи)..., че по какво ли не ни е преподаВАЛ тоя Човек?..., да почваш отново от най-ниското стъпало в чужда страна, но да мислиш за повишаване на образование, за научна работа...

Нямам какво повече да кажа по тоя въпрос.

Но все пак ще се върна на ония призиви в други теми, които издигат ролята на жената – именно като създанието, което е призвано със своите свръх-силни усещания, интуиция, възприятия и чувства – а оттук – И СИЛА – да се изправи и да бъде водач..., да показва пътя (дори) на мъжете...

Ще ми се да повярвам на горното, но това не е така лесно... Сега точно е моментът да обърна представите си... Как? Така, именно: ако една Жена – има доблестта да се оттегли от поста си – това именно би ме накарало да се замисля във възможностите на жената, дори бих предпочел именно нещо такова и да ми „показва пътя”, ако друга жена се кандидатира и за президент на тая страна..., а не разни мънкащи „мъже”... Да, де – но оттеглянето НЕ Е равносилно на опит да подадеш оставка, която пък - да не бъде „приета”. Просто излизаш пред всички и казваш: „по такива причини смятам, че съм недостойна да заемам такъв пост и това е моята позиция, заради това, че запазих мисленето и действията на крадливата и бездейна бюрократична машина в името на политиката на поредното правителство, което се изживява като „спасителното” за България”...

Така мисля, защото тая жена (МИСЛЯ) е преди всичко именно Жена и Майка... Пред тия качества – никаква политическа партия не е от значение, ничие наложено мислене не може да устои.

(лично мнение..., все пак - трудно е да мисля, че някой ще изостави привилегиите си на облагодетелстван, ако ще това да означава, че не притежава ценностите, които БИ ТРЯБВАЛО да са част от мисленето на всяка жена и майка...)
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• не съм чел до сега темата поради липсата на време и се извинявам ако някой преди мен е писал вече по този въпрос, но искам да си изкажа мнението…
        смятам , че Йорданка Фандъкова трябва да си подаде незабавно оставката! по този начин ще успее да смекчи силно негативния отзвук с който тази новина ще обиколи днес света. вече имаме имиджа на крадлива, престъпна и дива нация в Западна Европа и Гърция. нека с тази си постъпка да тушира последиците от тази новина за да не ни възприема по този начин и останалия свят! нека спасим малкото цивилизованост останала по нашите земи!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
          по какво ти е преподавал?
          Задочен, отбелязъл съм го, за съжаление, не лично - чрез книгите му, които съм чел.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение

Най-малко кучетата имат вина за случващото се. Освирепели от глад, избора е или смърт или нападение на хора като няма друг дивеч.
            Да мсимов, това е точно така. За съжаление някои хора Куче ги е правило!

Коментар

• Най-малко кучетата имат вина за случващото се. Освирепели от глад, избора е или смърт или нападение на хора като няма друг дивеч.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
                Добре , че има и мислещи хора във форума та малко или много човек знае , че не е сам в убежденията си . А иначе повтарянето на едни и същи тези , несъвместими с хуманноста , прави така , че нормалните хора да се оттеглим , което и смятам да направя .
                Кой ти дава правото да се определяш за нормална, а опонентите са ненормални, така излиза!?
                За мен е точно обратното - ненормалните сте вие, защитниците на уличните кучета, а не на хората!

Коментар

• Предлагам модераторите да заключат темата. Професорът умря
                  Кучкарите спокойно могат да си открият друга тема

Коментар

• Мир на праха му...
                    @msimov - Съгласен съм с всичко което казваш. Общината можеше 10 пъти да е решила проблема с кучетата, но или не искат, или не си струва (комисионните). В София има между 100 000 и 200 000 домашни кучета , за всяко се дължат 24лв годишен данък. С тези пари могат да решат проблема не само в СФ, но и в България, но събираемостта е под 4%.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                      В ЕС сме от 2007-ма година и кмета преди Фъндъкова беше Борисов. Фъндъкова е само едно изпълнително лице а реално си управлява Борисов.

Реално тоя човек пострада заради Борисов както пострадаха и много много други хора не само от кучета в държавата.

Борисов му се хили всеки ден а простия народ изобщо не осъзнава, че реално Борисов се залива от смях и му се смее на това колко е прост, че му се връзва ли връзва на номерата и плямпаниците.

Абсолютно съм категоричен, че няма бъдеще за толкова прост народ пък вие можете да си се замозаблуждавате ,че народа не е предимно прост колкото си искате.
                      Прав си. Така е за съжаление.
                      Пълни недоразумения като Борисофф и Фандъкова продължават да са в управлението, и убиват такива достойни българи като професора
                      Бог да го прости човека

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                        Бог да го прости!
                        И жалко за човека!
                        Той е мой задочен учител и човек, който уважавам!
                        по какво ти е преподавал?
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Бог да прости професора!

Един велик син изгонен от Родината си, покорил върха и се върнал!

Коментар

• R.I.P професоре!!!

Коментар

• Фандъкова заедно с оная бояджийска автоматично трябва да бъдат изхвърлени от общината, защото те сами никога няма да се усетят и да си подадат оставките!
                              Софийският общински съвет също са виновни - защото станаха олицетворение на празноговорене и нищоправене! София никога не е била толкова грозна,опасна и мръсна!

Мисля си трябваше ли да го изядат кучетата за да разберем,че такъв капацитет е бил в България?

Хора като него ни трябваха за министри, а не деца около 30г. които устойчиво ни водят към фалит и мизерия!

Бог да прости Ботьо Тачков - Човекът , който остави значително интелектуално наследство и вдъхновяваше младите да четат и се развиват!
                              Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Бог да го прости!
                                И жалко за човека!
                                Той е мой задочен учител и човек, който уважавам!

Коментар

Working...
                                X