IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Данчето Фандъчкова

Данчето Фандъчкова не е виновна. Виновни са кучетата! Професорът и той не може да няма някаква вина. Мен защо не ме хапят кучета ?
    Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      Простотията българска
      Изобщо не е вярно. Уби го алчността комунистическа.

Като отиде Борисов при свети Петър и той го попита: Ти чопва ли от парите за кучета?
      А Борисо ще каже: Eпа чопвах.
      А свети Петър ще каже: Умре ли човек.
      Борисов: Епа умре.
      Свети Петър: Че одиме ли у ада?
      Бориов: Eпа, че одиме.

Същото ще е и с Фъндъкова която просто изпълнява волята Татово-Борисова. Въпросита там ще са епа ти беше ли съучастник на Борисов? А тя: Епа бех. Епа Епа значи и те, че одиш у Ада.

Борисов лично си заяви, че е бил член на партията майка. А за Фъндъкова не забравяйте, че е била директор на училище по онова време та се пита кой може да стане директор на училище по онова време ако не е член на партията майка.

Това, че отрочетата на партията майка не вярват в задгробния живот щото така ги учи партията изобщо няма да ги спаси щото го има.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantula Разгледай мнение
        ако тва дето се изписа на 1процент е верно, обикновено такива хора на тази възраст се излежават в някоя от тюркоазините плит4ини на карибите с мъркащо от удоволствие котенце в скута,или нон стоп гостува на прители банкери в швеицария.да бродиш като бездомен призрак из софииските гета за дясната ръка рокфелер малко страно ми се вижда.между другото този 4овек беше топ съветник на желю когато се леквидира земеделието в на4алото на 9о мисля си 4е такава е била кармата му и волята на твореца.
        Значи казваш самоубийство.... Не е истина, ти си е*ати паяка....

Този път трябва да бъде посочен виновен!

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantula Разгледай мнение
          ако тва дето се изписа на 1процент е верно, обикновено такива хора на тази възраст се излежават в някоя от тюркоазините плит4ини на карибите с мъркащо от удоволствие котенце в скута,или нон стоп гостува на прители банкери в швеицария.да бродиш като бездомен призрак из софииските гета за дясната ръка рокфелер малко страно ми се вижда.между другото този 4овек беше топ съветник на желю когато се леквидира земеделието в на4алото на 9о мисля си 4е такава е била кармата му и волята на твореца.
          А ако е баба "Пена" с нищо недоказала се и с 200 кинта пенсия, различно ли е ?!

Не от бюджетна гледна точка, а от човешка.

Коментар

• ами убил го собствения му акъл

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              В парламента да не се ослушват , а да вземат решение за бърза ликвидация на проблема и само да са го ударили на строителство на приютти , ще им се наложи да ги обитават те.
              Ти пък, тях ако не ги заплашва членство в клуб, където дрес кода е свободни дрехи но задължително в райе, си гледат в светлото бъдеще на внуците и не им е до дертовете на избралите ги плебеи

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение

КОЙ УБИ ПРОФЕСОРА???????????????????????
                Простотията българска
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Някой дали е в течение, дали е ровил в нета, дали има реакция отвъд океана от Приятели, Колеги, Роднини, Студенти, абе хора, които познават ПРОФЕСОРА....

Това е УБИЙСТВО и този път миризливите управляващи, трябва да посочат ВИНОВЕН....

КОЙ УБИ ПРОФЕСОРА???????????????????????

Коментар

• В 5.30 ч. тази сутрин във ВМА почина професор Ботьо Тачков, който беше нахапан от глутница кучета, съобщиха от болницата.

88-годишният мъж е починал от многоорганна недостатъчност.

Той е имал е сериозни проблеми със сърцето през цялото време, въпреки че раните от ухапванията са зараствали.

Междувременно организации за защита на животните обвиниха властите, че не си вършат съвестно и правилно работата и превръщат кучетата в изкупителна жертва, докато виновните са те.
                    Last edited by badboy333; 08.04.2012, 16:45.
                    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• В парламента да не се ослушват , а да вземат решение за бърза ликвидация на проблема и само да са го ударили на строителство на приютти , ще им се наложи да ги обитават те.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                        Мисля че долната снимка много добре илюстрира Българската работна и управленска философия:
                        http://www.damnlol.com/i/ef7c79ec902...0dce091dd5.jpg
                        Това английско обяснение, Тяло, важи при положение, че управляващите ни искат да използват своите възможности за, донекъде, общо благо.
                        Но не е така, те не искат, понеже не могат - и не могат, понеже не искат.

Мъйни я тази англосаксонска реклама на думокрацията, тя не е нашата чаша чай.

Сега може би ще питаш - тогава кой е виновен?

Виновни сме ние, овцете. Това сме аз, ти, кибернетичното ринчее, Пешко, този, онзи, твоите съседи, твоите домашни близки и тому подобна гмеж - всичките овце.

Това сме ние, които сме ги избрали с гласуване или негласуване - и, още по-важно: ние, които ги търпим още откакто сме се намерили освободени от турско иго.

Та кой е виновен: лудия ли, изяждащ целия зелник - или този, който му го дава?

Недейте им хваща карез на управляващите - виновни сме си ние.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                          Почина нахапаният от кучета професор Ботьо Тачков
                          Където глупаци управляват, професорите кучета ги яли
                          Е тва е
                          да си преуспял да се прибереш спокойно да си изкараш старините и глутница пумияри да те довършат
                          Скапана държава
                          +111
                          По точно не бих го написал.....
                          Случва се нещо друго...Под блока се появих 2 кучета...На вилата минаха 4 огромни песа....Там където имаше 2 дребни кучета и аз си признавам им носех кокали........
                          Мисълта ми е .....да не би да разиграваме ситуацията - тези камъни там а другите тук.....

Лека му пръст !!!

Коментар

• Мисля че долната снимка много добре илюстрира Българската работна и управленска философия:

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Предлагам модераторите да заключат темата. Професорът умря
                              Кучкарите спокойно могат да си открият друга тема
                              +++++
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• ДОСТА НАИВНО !

Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
                                смятам , че Йорданка Фандъкова трябва да си подаде незабавно оставката! !
                                Кметица на столицата - това е фронтова политическа позиция.Да дезертираш - значи да си навлечеш гнева на ББ.
                                Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

Working...
                                X