Не е така- да пусне вноса и свободната конкуренция - да видим каква ще е цената. Тук е страната на спекулативните монополи- За това става дума
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полски яйца на супер цени
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеУсещате ли се, че нападате спекулата като нещо лошо във форума на ... инвестор бг Аз лично нямам никакъв срам и проблем да се нарека мръсен, аморален, алчен, и дори овълчен спекулант! Не се подвеждайте по популистката реторика на някои министри и обществени фигури. Да живее бързият профит!
Коментар
-
Усещате ли се, че нападате спекулата като нещо лошо във форума на ... инвестор бг Аз лично нямам никакъв срам и проблем да се нарека мръсен, аморален, алчен, и дори овълчен спекулант! Не се подвеждайте по популистката реторика на някои министри и обществени фигури. Да живее бързият профит!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеКуфарната търговия започна. В Сърбия едно яйце струва 14 ст. Но имаш право само на 2 кори да прекараш през границата. И от пограничните села правят по няколко курса на ден, семейно. 5 човека по 2 кори са си 10 кори на курс!
Да не сме се върнали в началото на деветдесетте години?????????Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДаааам, явно си променят трудовите навици Навремето снасяха през деня до колкот си спомням Баба ми им правеше най различни вкусни гозби от царевично брашънце с копривка или лапад Абе колко време живее една кокошка и колко време снася? Щот не съм се пробвал да коля и малко ме е страх Та като си купя някогаш село и ги пусна да пасат на самоиздръжка и само им събирам яйцата.... Ако някоя умре, другите ще я изядат лЕ?
Питай Бате Пешо.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе аз имам и други спомени дет не са много за уважаван форум, ама ай да споделя. На времето отивахме по голяма нужда при кокошките. След тва зяпахме с голям интерес как изяждат говното за отрицателно време. Особено вървежни бяха говната след консумиране на варена царевица
Коментар
-
Става, ама премията е 3ст или 10% до експайрването което е седмица преди великден.
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВзеха да парят май. Виж кво. И така и така ще си имаш базовия актив поне до великден. Вземи им напиши малко CALL's на тези яйса. Аз бих платил 30 стинки за априлски великденски CALL на кора яйса със страйк 30 стинки на яйсе
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеИма голема вероятност да я изхрупат. Те даже като ги гледаш в кафези се изхрупват и живи една друга Отделно ядат и плъхове. Като малък нещо съседите не ме кефаха на селото и хващах плъхове с капан, после им ги давах на техните кокошки да хрупат плъховски яйца
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеСпоко бе Юда, за теб вече имам специална оферта - само 0.238лв/бр , размер Л/М 60-65гр. за холандски, френски и белгийски яйца. Само, че опцията изтича в 18.00ч. днес така, че побързай ако ще ги взимаш, че ПИБ работят до 17.30ч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДаааам, явно си променят трудовите навици Навремето снасяха през деня до колкот си спомням Баба ми им правеше най различни вкусни гозби от царевично брашънце с копривка или лапад Абе колко време живее една кокошка и колко време снася? Щот не съм се пробвал да коля и малко ме е страх Та като си купя някогаш село и ги пусна да пасат на самоиздръжка и само им събирам яйцата.... Ако някоя умре, другите ще я изядат лЕ?
Коментар
-
Разликата между българинът и кокошката е само посоката в която се движи яйцето. При едните влиза, при другите излиза.
Сметнати в яйца, депозитите в банките са загубили от своята стойност, между 52 - 57%. Борсовият индекс Софикс, изчислен в яйца, има загуба около и малко над 80 % за една година! Бр-р-р-р-р...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПасат.Направо умиргат за зелено.Ако има и коприва направо трепач.На първия етаж е отлично.Направи им една стълба и един сандък за курник.Сутрин ги натирваш след като снесат на самоиздръжка.Нема да ги пущаш преди да снесат оти нема да видиш кьораво яйце.
Коментар
Коментар