Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полски яйца на супер цени
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОфффф.... В какъв свят живеем... 90% от хората са станали някакви абсолютни п**ки, които само ронят горчиви сълзи за кокошките, кравите, кучетата и не знам си какво. Сякаш са забравили с какво сме станали един от най-успешните видове на планетата - с безкомпромисно изяждане и употреба на по-слабите! Всичките твари - под ножа и на пържоли.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеА кисели краставички от Виетнам/Камбоджа как ти звучи
Щото 90% са от там, ако се зачетеш в дребните шрифтове на бурканите
Преди седмица си купихме български...меки и гнусни....и направо в кофата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнениеей докъде я докарахме, яйца от Полша..., по-добре да си взема едно щраусово, вървят около 50 кинта и се равняват на 30 кокоши
Щото 90% са от там, ако се зачетеш в дребните шрифтове на бурканите
Коментар
-
неа по-гоуемо жиуотно
ут чуека , да знаиш
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОфффф.... В какъв свят живеем... 90% от хората са станали някакви абсолютни п**ки, които само ронят горчиви сълзи за кокошките, кравите, кучетата и не знам си какво. Сякаш са забравили с какво сме станали един от най-успешните видове на планетата - с безкомпромисно изяждане и употреба на по-слабите! Всичките твари - под ножа и на пържоли.
Коментар
-
С тези яйца има някаква голяма конспирация. Преди около месец и нещо бях свидетел на разговор между производител на яйца и търговец на едро на хранителни продукти от борсата. Ставаше дума, че производителят се нервеше, че няма търсене , а търговецът му обясняваше, че веригите си внасяли техните и той имал малко заявки.
не знам как са се завъртяли нещата така в последните дни, че яйцата да станат дефицитни.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Офффф.... В какъв свят живеем... 90% от хората са станали някакви абсолютни п**ки, които само ронят горчиви сълзи за кокошките, кравите, кучетата и не знам си какво. Сякаш са забравили с какво сме станали един от най-успешните видове на планетата - с безкомпромисно изяждане и употреба на по-слабите! Всичките твари - под ножа и на пържоли.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениепетленца малки убави
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3378511
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениефси4ки се закахърили
за кике6ките дали
били 6тастливи
а за петела никой се
не се6та , 6тастлив ли
е не е лЕ...
пп полова сегрегация
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3378511
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТи от как смени аватара, голям капиталист станаCustodite sortem vestram
Коментар
Коментар