IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Президентът на Иран - Махмуд Ахмадинеджад каза днес, че ислямската република е готова да сетне на масата за преговори със световните сили относно нейната ядрена програма, се казва в информацията на website на иранската държавна телевизия.

"Те имат това извинение, че Иран избягва преговорите, но не е такъв случая....", беше цитиран Махмуд Ахмадинеджад. "Защо ние да бягаме от преговори", беше цитира ирански президент.
    Иранците са древен и разумен народ - ТЕ НЕ ИСКАТ ВОЙНА
    лошото е че циониските бандити от Израел - САЩ - Англия искат да има война - и ше ги нападнат бъди сигурен!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Руснаците не са това, което бяха...В конфликта с Грузия са се осрали тотално...Половината жертви и загуби на самолети са от приятелски огън...Само едно атомно оръжие спира мераците на враговете им да ги поочукат малко.....Ей така , за да забравят за Ялта и величието на Съюза.....
      Китайците нямат военни технологии.....С "вълни" в тази война не става...
      Руснаците имат най-много ядрени глави така че каквото и да се случва Русия отново е крючовата държава в света - Напелоен и Хитлер си счупиха главите в Русия - май ционистките бандити от САЩ-Израел -Нато са следващите желаещи ......

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Тези от новия световен ред са много надалече от проблема ти с мръсните плочки. Примерът ти не е удачен, нито във време нито в пространство. Ти говориш за нас, за простолюдието. Да, и аз съм там, няма нищо срамно. Но аз се чувствам добре когато другите около мен са добре и обратното. Мисля че това е нормално за всеки човек, дори и за големите. И като останат само големите, какво ще правят сами????
        не забравяй тези над нас не мислят като теб и мен аз така ги усещам нещата и така ги споделям мисля че съм макс близо до истината...а относно хората пак казвам не им трябват толко много маймуни ще оставят малко само за потдръжка и знаеш, че хората носят проблеми със себе си и унищожават природата е онези от горе не го искат това и правят така 4е хуманно да ни ликвидират....но не си мисли че много ни обичат и правят всичко възможно за благоденствието ни...в новия световен ред хората в това 4исло в момента сме им излишни
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
          Измислини са от руснаците ракетен комплекс СМЕРЧ още седемдесетте в момента усъвършенстван американците имат аналогова система, но по не ефективна в сравнение със Съветската уникален ракетен комплекс без аналогия в целият свят
          Град ( служил съм в такъв дивизион и съм виждал ефекта на учебните ракети), Смерч са стара, с ниска мобилност системи.....
          Копаеш окопа, гледаш целите, даваш координатите и от 5-6 км назад до 10 км напред стрелят....
          Другите сме ги чували , като секретна техника - до 70-100 км.......

Сега се следи от космоса в реално време.....Залагат се координати в движение....стреляш на 20-30 км от фронтовата линия и си си скрил .......Фантазии....
          Там руснаците са още с компотите, а не с компютрите....
          Дано да греша.......

Коментар

• Президентът на Иран - Махмуд Ахмадинеджад каза днес, че ислямската република е готова да сетне на масата за преговори със световните сили относно нейната ядрена програма, се казва в информацията на website на иранската държавна телевизия.

"Те имат това извинение, че Иран избягва преговорите, но не е такъв случая....", беше цитиран Махмуд Ахмадинеджад. "Защо ние да бягаме от преговори", беше цитира ирански президент.
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Бях много впечатлен ..!!!
              Преди седмица даваха за тези ракети по Дискавъри. Вече не били секретни...На определена височина се пръскат и стотици малки бомби с висока разрушителна способност помитат транкове и кавото им е в обсега - като касетъчните бомби, но ракети - изтрелваш ги от 30-40 км и бягаш.....
              ....!
              Измислини са от руснаците ракетен комплекс СМЕРЧ още седемдесетте в момента усъвършенстван американците имат аналогова система, но по не ефективна в сравнение със Съветската уникален ракетен комплекс без аналогия в целият свят

Коментар

Прав си, но ние говорихме за пряк военен конфликт (или поне така мисля).

Иначе деградацията, наркотиците, икономическите трусове - сащ няма как да избягат от това.
                Аз лично много съм се чудил на тези, които стоят зад така наречения нов световен ред - като доведат 99,99% от населението на земята до просешка тояга какво печелят? Аз ако имах лостовете така да влияя, щях да направя така че колкото се може повече хора да са щастливи, защото това ме прави мен щастлив. Когато около мен има мрачни, намусени и тъжни хора ми се отразява негативно и не знам как бих могъл да живея в такава среда.
                Власта извращава съзнанието....ето защо ти не мислиш като тях ...ЗАСЕГА
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Радвам се , че не си съгласен с мене....
                  Стъпка по стъпка....Иран е врага в момента, а ръснаци и китайци финансират ВПК на Щатите....Докато е така, котката ще лови мишките, независимо дали е червена или черна.....
                  След време....имам сценарий....Китай и Русия продават( мятат ги на пазара) тези предполагами 10 трил долара и САЩ фалира, бунтове и самоизяждане в щатите, разпад на конфедерацията ...Мексико си взема Флорида, Калифорния става самостоятелна държава, Канада взема до езерата, а Русия си прибира Аляска.....
                  България анексира Чикаго и после се отказва..щото не знае какво да го прави.....
                  Ааааа, чичо,

велик си, в добрия смисъл на думата.
                  Браво, изкефи ме поста ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                    печелят това ше повече хора не им трябват защото те не желаят някой да им консумира от ресурсите и да има грозни картинки..нещо от рода на следното- ти строиш къща работници мръсотия кал неугледен пейзаж,фургони за стройтелите кучета търчат от всякъде..къщата е построена вече мразиш всички стройтели искаш да се разкарат да нема кучета кал, бараки,фургони искаш чист дом, райграс дръвчета чисти плочки и никой да не ти влиза в дома освен ако не ти е присърце и не е от твоето ниво или по високо....ха сега се сети защо има кризи и защо не им трябва огромна част от населението по света.....хуманен геноцид защото са си постройли почти всико което е изисквало бум на човешки същества и сег атези хора са непотребни и как да ги леиминират?кризи, глад ,ужким неизлечими болести и още подобни неща
                    Тези от новия световен ред са много надалече от проблема ти с мръсните плочки. Примерът ти не е удачен, нито във време нито в пространство. Ти говориш за нас, за простолюдието. Да, и аз съм там, няма нищо срамно. Но аз се чувствам добре когато другите около мен са добре и обратното. Мисля че това е нормално за всеки човек, дори и за големите. И като останат само големите, какво ще правят сами????

Коментар

Чичо, позволи ми да не се съглася с теб.

Хамерикано няма куража и топките да нападнат Русия или Китай.
                      Щото по твоята логика, що да нападат Иран? Ами да нападнат Русия или Китай - там има много повече богатсва отколкото в Иран.
                      Относно русия-Грузия си прав, че рашъните се осраха, но от наша гледна точка. Същото както САЩ в Ирак 1 и 2 и Афганистан.
                      Въпросът е дали Рашата и САЩ имах ползи след това - имаха.
                      Аз съм доволен, че все пак я има Рашата, че ако не беше тя, контетата щяха наистина да се осерат в целия свят.
                      Радвам се , че не си съгласен с мене....
                      Стъпка по стъпка....Иран е врага в момента, а ръснаци и китайци финансират ВПК на Щатите....Докато е така, котката ще лови мишките, независимо дали е червена или черна.....
                      След време....имам сценарий....Китай и Русия продават( мятат ги на пазара) тези предполагами 10 трил долара и САЩ фалира, бунтове и самоизяждане в щатите, разпад на конфедерацията ...Мексико си взема Флорида, Калифорния става самостоятелна държава, Канада взема до езерата, а Русия си прибира Аляска.....
                      България анексира Чикаго и после се отказва..щото не знае какво да го прави.....

Коментар

Иначе деградацията, наркотиците, икономическите трусове - сащ няма как да избягат от това.
                        Аз лично много съм се чудил на тези, които стоят зад така наречения нов световен ред - като доведат 99,99% от населението на земята до просешка тояга какво печелят? Аз ако имах лостовете така да влияя, щях да направя така че колкото се може повече хора да са щастливи, защото това ме прави мен щастлив. Когато около мен има мрачни, намусени и тъжни хора ми се отразява негативно и не знам как бих могъл да живея в такава среда.
                        печелят това ше повече хора не им трябват защото те не желаят някой да им консумира от ресурсите и да има грозни картинки..нещо от рода на следното- ти строиш къща работници мръсотия кал неугледен пейзаж,фургони за стройтелите кучета търчат от всякъде..къщата е построена вече мразиш всички стройтели искаш да се разкарат да нема кучета кал, бараки,фургони искаш чист дом, райграс дръвчета чисти плочки и никой да не ти влиза в дома освен ако не ти е присърце и не е от твоето ниво или по високо....ха сега се сети защо има кризи и защо не им трябва огромна част от населението по света.....хуманен геноцид защото са си постройли почти всико което е изисквало бум на човешки същества и сег атези хора са непотребни и как да ги леиминират?кризи, глад ,ужким неизлечими болести и още подобни неща
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                          за всяка страна си имат политика и начин на действие срещу русия и китай не могат да влязат с пряк военен конфликт, там прилагат метода на деградацията на обществото,дрога, икономически трусове влияние а американците са търпеливи и настпателни докъто в малки и отделни страни проповядват човешки права и тероризъм и диктаторство....ние сме чист приемр за това...могат но няма да ни нападнат и елиминират с военна сила защото много ще се разсмърди(европа стокооборот, политика е това )и затова дайте ше ги елиминираме с икономи4ески сривове лишения един вид хуманно елиминиране, прилагайки и психотронни оръжия и други скрити способи на влияние

Коментар

Аз съм доволен, че все пак я има Рашата, че ако не беше тя, контетата щяха наистина да се осерат в целия свят.
                            Спокойно момчета, не се вълнувайте толкова. Следващата война между велики държави ще се води в Космоса. Който я загуби там трябва да предава сабята и да сключва мир... Както каза Ричард Чейни преди няколко години - "Какъв дефицит? Никакъв дефицит няма значение докато имаме най-силната армия..."

Но... много империи в миналото са мислили, че имат най-силните и добре въоръжени армии.
                            Едно поздравче... http://www.youtube.com/watch?v=2wz2PGR5w_s
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Чичо, позволи ми да не се съглася с теб.

Хамерикано няма куража и топките да нападнат Русия или Китай.
                              Щото по твоята логика, що да нападат Иран? Ами да нападнат Русия или Китай - там има много повече богатсва отколкото в Иран.
                              Относно русия-Грузия си прав, че рашъните се осраха, но от наша гледна точка. Същото както САЩ в Ирак 1 и 2 и Афганистан.
                              Въпросът е дали Рашата и САЩ имах ползи след това - имаха.
                              за всяка страна си имат политика и начин на действие срещу русия и китай не могат да влязат с пряк военен конфликт, там прилагат метода на деградацията на обществото,дрога, икономически трусове влияние а американците са търпеливи и настпателни докъто в малки и отделни страни проповядват човешки права и тероризъм и диктаторство....ние сме чист приемр за това...могат но няма да ни нападнат и елиминират с военна сила защото много ще се разсмърди(европа стокооборот, политика е това )и затова дайте ше ги елиминираме с икономи4ески сривове лишения един вид хуманно елиминиране, прилагайки и психотронни оръжия и други скрити способи на влияние
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Ааа немам никакви съмнения относно съвременните оръжия ...
                                Дали са едни или други е все тая ...
                                Иран няма как да победи щатите във военно отношение ...
                                Ясно е, че ще загубят евентуална война ...
                                За мен, по-важна е пасивнотта и слагачеството на останалия свят ...
                                Тук става дума за ВОЙНА бе хора ... !!!
                                Говорим за започване на масово, методично унищожаване на хора !!!
                                За ПАРИ ... !!!
                                Ще ги изтрепят, просто защото американските корпорации трябва да приберат печалбата от продажбата на природните изкопаеми, а иранците, просто са по кофти време на кофти място...
                                на корпорацийте не им трябват пари те си имат там врътката е друга и е на много високо ниво.приеми че в сащ има един кръг от хора (и не хора) който печатат пари (фед и тези който са зад него) и друга група хора (пак еврей но изпълнители и шефове на корпораций) фед им поставя задача да им подчинят целия свят ресурсно и умствено корпорацийте действат по схемата на капитализма фед им печата пари и им раздава колко им душа иска само и само корпорацийте да придобият всички природни богатства който да станат собственост на фед посредством конгреса и други знайни и незнайни пътища..тоест всичко под фед са само пипалата му с който иска да докопа целия свят.държавата америка(по скоро фирма америка) също е заложник на фед с която прокламира пред света политиката си на демокрация равноправеност, благоденственост на хората и тем подобни заблуди и същите те сащ проповядват ужким мирна политика в света но това е само привидно...те са намерили формулата с която да принудят останалия свят да бъде в разрез с техните виждания разрез който е неправилен за сащ а тоест ние сме най-добрта държава ще донасяме мир във всяка то4ка на света защото видите ли вашето управление е диктаторско и нарушава правата на 4овека вие трябава да ни подражавате за ваше добро????и какво се полу4ава запалят някоя държава която ужким е терористична и диктаторска сложат свой агенти там след което изсмучат ресурсите а народа си казва ето ги добрите американци те ше ни оправят и всички ние ше заживееме по добре да ама не.заблудят народа той им се възхищава (навсякъде тече американкс а пропаганда ) започнат ужким промени за да повярва народа хептен и всичко свършва до там а през това време те си цицат ресурсите ли цицат пе4атат долари с който купуват и подкупват всеки и вси4ко и колелото се върти...с една дума ползват военни средства и пропаганда за да ви дадат долари(виртуални хартийки и цифри )срещу реален ресурс (изкопаеми който няма как да бъдат добити по друг начин,политически огарничения,влияние върху хората)и един хубав ден вие ще имате много хартийки без никаква стойност а те ще имат ресурси които са откраднали....и нещо друго с политиката си командват и парите които са ви дали и те не желаят тези пари да отидат за смислени неща като построяване на силна държава която може да им се опъл4и технологи4но и в нива на развитие и интелект...защо привли4ат умните от цял свят?осигуряват им прекрасни условия за работа и живот?ами за да бъдат силни а останалия свят роб и пак казвам парите не са им проблем те са постройли свят в които да плащат с виртуални цифри и да полу4ават реални резултати и ресурси и поробван еи зависимост на света от тяхния кеф...за тези който казват че това не е така мога само да кажа,че те са пример за това как са облъчили хората и как им вярват ........
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X