IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еее-ххх чиче чиче, много мъка имало около теб бре

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Радвам се , че не си съгласен с мене....
    Стъпка по стъпка....Иран е врага в момента, а ръснаци и китайци финансират ВПК на Щатите....Докато е така, котката ще лови мишките, независимо дали е червена или черна.....
    След време....имам сценарий....Китай и Русия продават( мятат ги на пазара) тези предполагами 10 трил долара и САЩ фалира, бунтове и самоизяждане в щатите, разпад на конфедерацията ...Мексико си взема Флорида, Калифорния става самостоятелна държава, Канада взема до езерата, а Русия си прибира Аляска.....
    България анексира Чикаго и после се отказва..щото не знае какво да го прави.....
    По-голяма глупост не бях чел от теб чиче. Деградираш с годините постоянно.
    И на кой пазар ще ги метне?!?
    Например може рашкита да ги продадат на Китай, а китайците техните - на рашките.
    като вица с бизнеса на двете куки - ше въртят едни пари.
    Те комунягите не са чак пък толкоз прости. И на тях им трябва валутка, за да си купуват разни неща от омразния враг - остарели технологии например. Да се развиват. Питай например Мастера - (мъдър е той, но влюбен в масква) дали си държи депозитите в рембимби, рупли или в омразния долар, или полуомразното евро?

Но друго прави впечатление - любимата ви раша няма този военен потенциал по който червенушковците се прехласват. (Както видяхме наскоро станаха за смях с грузинците). Оръжието им като цяло не струва. Видяхме им прехвалените оръжия първо в Ирак '91, после Югославия, пак Ирак, Либия... Предстои да видим и Иран най-вероятно.

Ето и линк, да се пообразовате докъде са я докарали.
    Цък

И друго ми е чудно - защо петата колона мери чужди пи' шки? Където и да стане нещо - "ама що не нападнат русия...". Не знам откъде ви идват подобни мисли в главите, при положение че няма абсолютно никакъв повод, причина, или каквото още се сетите. Че то ако някой ще напада по-скоро рашките ще да го направят. Самагона и нелекия живот могат да накарат и здраво тибетско говедо да полудее. А руснаците са хора, все пак.

От друга страна - за какво ще му е на цивилизования свят да напада руснаците - събитията отпреди 95 години им така им еваха мамата (а и на ред други народи), та още толкова ще им трябват да се окопитят. Там си е феодализъм. Имат си новоизлюпени помешчици (доскоро бедни тъмночервени комунисти) които сега се радват на луксозен живот и това им е достатъчно. Те имат луксозни играчки, яхти, бентлита, самолетчета - и това е! (те не карат новата лада гранта, яхтите им не са Комета, и самолетите им не са як40) Това доведе дотам, че Русия стана суровинен придатък на Европа. Нали за тях лично е добре.
    Та бая време ще мине докато успеят да надскочат битовизмите.
    Та за какво някой да напада русия, и да си разваля хатъра?
    При рашкитер има и друг проблем - носталгията по миналото така да се каже 'величие'. И те биха резнали кратуните на брадатите - те са не по-малки националисти от германците, само че понеже американците първи скокнаха да ги плющят и рашките се опъват. И така е навсякъде по света. Стига някой да е против западния свят - и раша е с тях! Няма деспотичен режим, от какъвто и да е вид с който рашките да не са първи дружки

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Град ( служил съм в такъв дивизион и съм виждал ефекта на учебните ракети), Смерч са стара, с ниска мобилност системи.....
      Копаеш окопа, гледаш целите, даваш координатите и от 5-6 км назад до 10 км напред стрелят....
      Другите сме ги чували , като секретна техника - до 70-100 км.......

Сега се следи от космоса в реално време.....Залагат се координати в движение....стреляш на 20-30 км от фронтовата линия и си си скрил .......Фантазии....
      Там руснаците са още с компотите, а не с компютрите....
      Дано да греша.......
      http://www.youtube.com/watch?v=GP9U5...eature=related
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        А в САЩ няма никаква криза и всичко е спокойно?! Нито пък в ЕС?!
        Джей се е доказъл че не разбира за каква става въпрос - всъщност те доста малко хора разбират за съжаление в бГ
        да извикаме империалистичните неоконсерватроски копелета от републиканската партия дето сънуват свободен пазар като доста хора в бГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          В Иран има силна икономическа криза и вълнения
          А в САЩ няма никаква криза и всичко е спокойно?! Нито пък в ЕС?!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
            а като се скрият в противоатомни градове бункери под планините и разполагат със технолигий взаймнствани от извънземни какво правим? не ги защитавам виждам реалността
            Хи хи хи,
            виж, мисля като теб, обаче чопля оттук-оттам да видя какво ще излезе

Че кой е казал, че извънземните са решили да дадат технология само на Големите? Въобще какво мислят извънземните надали знаем...

А противоатомните бункери няма да ги спасят - не ми се обяснява защо...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Ресурс и възможности срещу желание и куршум няма...
              а като се скрият в противоатомни градове бункери под планините и разполагат със технолигий взаймнствани от извънземни какво правим? не ги защитавам виждам реалността
              молим?айде нема нужда

Коментар

богопомазани са до толкова,че имат ресурс и технологий и големи възможности
                Ресурс и възможности срещу желание и куршум няма...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                  Ами, да, наистина мисля така като теб. Напълно съм съгласен.

Едно обаче не е решено: Ако се стигне до това те/онези големите или ние кой ще победи.

Честно ти казвам, че не мисля, че онези там горе са богопомазани.

Те са хора и едно бум-бум и вече не са хора...

Така че за тяхно добро(т.е. да са живи) е да си сътрудничат с простолюдието, където сме и ние...
                  богопомазани са до толкова,че имат ресурс и технологий и големи възможности
                  молим?айде нема нужда

Коментар

не забравяй тези над нас не мислят като теб и мен аз така ги усещам нещата и така ги споделям мисля че съм макс близо до истината...а относно хората пак казвам не им трябват толко много маймуни ще оставят малко само за потдръжка и знаеш, че хората носят проблеми със себе си и унищожават природата е онези от горе не го искат това и правят така 4е хуманно да ни ликвидират....но не си мисли че много ни обичат и правят всичко възможно за благоденствието ни...в новия световен ред хората в това 4исло в момента сме им излишни
                    Ами, да, наистина мисля така като теб. Напълно съм съгласен.

Едно обаче не е решено: Ако се стигне до това те/онези големите или ние кой ще победи.

Честно ти казвам, че не мисля, че онези там горе са богопомазани.

Те са хора и едно бум-бум и вече не са хора...

Така че за тяхно добро(т.е. да са живи) е да си сътрудничат с простолюдието, където сме и ние...

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                      Власта извращава съзнанието....ето защо ти не мислиш като тях ...ЗАСЕГА

Ееее докога? Докат бат Бойко ме направи некъв?
                      Това нема ме промени, вече съм се оформил...

Коментар

• В Иран има силна икономическа криза и вълнения и скрита опозиция http://www.monitor.bg/article?id=202371 . За това и аятоласите дрънкат с оръжие в желание да отклонят внимание от икономическите проблеми, качването на цените и инфлацията в страната. В случай на война обаче ще стане същото което се случи с Аржентина по време на Фолкландска криза.

В навечерието на Фолкландската война Аржентина се намира в тежка икономическа криза и масови граждански протести срещу управляващата военна хунта. Правителството, начело с генерал Леополдо Галтиери, решава да повиши популярността си, като заложи на национализма и с бързи и лесни военни действия завземе Фолкландските острови.
                        На 19 март 50 аржентинци слизат на остров Южна Джорджия и издигат аржентинското знаме. На 2 април Галтиери издава заповед за нападение на Фолкландските острови. Макар и изненадано от нападението, британското правителство незабавно изпраща военни сили, които да възстановят британския контрол. След сблъсъци, довели до убити 255 британци и 649 аржентинци, британците надделяват и си връщат островите. На 14 юни аржентинските сили капитулират, като над 11 000 души са пленени от британците.
                        Войната има силен вътрешнополитически ефект и в 2-те страни. Загубата на Аржентина довежда до още по-широки протести срещу военното правителство, които ускоряват падането му. В същото време патриотичната вълна във Великобритания помага на министър-председателката Маргарет Тачър да спечели изборите през 1983 г. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...B9%D0%BD%D0%B0

На това отгоре затворят ли протока Иран ще стане враг на всички арабски страни в региона, които изнасят петрол. Така, че дори ония брадатите и с чалмите да направят нещо, за тях това ще е политическо харакири.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Иран на прага на военно и политическо самоубийство
                          Last edited by X_Y; 26.01.2012, 18:12.

Коментар

Град ( служил съм в такъв дивизион и съм виждал ефекта на учебните ракети), Смерч са стара, с ниска мобилност системи.....
                            Копаеш окопа, гледаш целите, даваш координатите и от 5-6 км назад до 10 км напред стрелят....
                            Другите сме ги чували , като секретна техника - до 70-100 км.......

Сега се следи от космоса в реално време.....Залагат се координати в движение....стреляш на 20-30 км от фронтовата линия и си си скрил .......Фантазии....
                            Там руснаците са още с компотите, а не с компютрите....
                            Дано да греша.......
                            БМ-21 Град - до 20км - 60те години
                            БМ-30 Смерч - до 70км - края на 80те

Явно не си гледал поне клипчета за да видиш за какво става на въпрос. Руснаците не само, че са вече с компютри, а и имат своя система от спътници. Точно като любимите ни американци. Стоят на един стол, гледат някаква карта, насочват и стрелят.

БМ-21 колкото и да е стар, ако му казваш система с ниска мобилност. . . Единственото по-мобилно нещо, което съм виждал е немски мотор с кош и картечница.

По темата, въпросния Договор за неразпространени . . . не забранява на никой да използва атома за енергетика, както твърди Иран. САЩ твърдят друго, разбира се, но на тях превантивната война им е специалитет. Иранците изглеждат напредничави, но ще е леко неудобно, ако и тук не се открие ядрено оръжие, както не се откри такова за масово поразяване в Ирак. ( и единствено неудобно ще е за дупедавци като нас, които за "n" път ще подкрепят една голяяяма лъжа)
                            Та договора не е приет от Израел, Индия и Пакистан.

Допълнителни въпроси - Кога за последно Иран е бил агресор, кога Израел и не е ли притеснително две враждуващи явно държави като Индия и Пакистан да имат ядрено оръжие. Някак си некомфортно ми е такова.
                            Last edited by Moesia; 26.01.2012, 18:10.

Коментар

• Точно в тази воина Иран са обречени, но да видим изобщо ще започне ли

Коментар

Няма сила в света , която може да устои на американците....Ако почне война ще има безброй жертви сред населението.......Не съм съгласен....!
                                позволи ми да не се съгллася с теб ..... факт е че американците имат най -високо технолгичната армия и техника НО НЕ САМО ОТ ТОВА СЕ РЕШАВА КОЙ ЩЕ ПОБЕДИ В ЕДНА ВОЙНА!!!
                                да не забряваме че и Хитлер и емал технологично предимство над червената армия ама това не му помогна особено много ....

Коментар

Working...
                                X