IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Руснаците не са това, което бяха...В конфликта с Грузия са се осрали тотално...Половината жертви и загуби на самолети са от приятелски огън...Само едно атомно оръжие спира мераците на враговете им да ги поочукат малко.....Ей така , за да забравят за Ялта и величието на Съюза.....
    Китайците нямат военни технологии.....С "вълни" в тази война не става...
    Чичо, позволи ми да не се съглася с теб.

Хамерикано няма куража и топките да нападнат Русия или Китай.
    Щото по твоята логика, що да нападат Иран? Ами да нападнат Русия или Китай - там има много повече богатсва отколкото в Иран.
    Относно русия-Грузия си прав, че рашъните се осраха, но от наша гледна точка. Същото както САЩ в Ирак 1 и 2 и Афганистан.
    Въпросът е дали Рашата и САЩ имах ползи след това - имаха.
    Аз съм доволен, че все пак я има Рашата, че ако не беше тя, контетата щяха наистина да се осерат в целия свят.

Коментар

Руснаците не са това, което бяха...В конфликта с Грузия са се осрали тотално...Половината жертви и загуби на самолети са от приятелски огън...Само едно атомно оръжие спира мераците на враговете им да ги поочукат малко.....Ей така , за да забравят за Ялта и величието на Съюза.....
      +1 ...
      Руснаците се усетиха ... и започнаха ударно да се въоръжават ...
      Дано не е МНОГО късно...
      ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Ааааа, руснаците, китайците...
        Контетата ако ги нападнат, после ще съжаляват.
        А бе к'во да обяснявам, то докато американския ефрейтор си попълва чек листа, ще го гръмнат...
        Щото ако не е попълнил чек листа и не е взел подписите за инструктаж преди това ще го съдят в сащщщщ.....

Коментар

Преди 5-6 години си правих гърнето при един арабин...Разприказвахме се ...Бил от Ирак - бежанец избягал след първата война, два пъти раняван...Той ми разправя за втората си рана - били стотици хора в колона с техника....Изведнъж гръмнало нависоко и над тях се изсипал дъжд от бомби...килим...Цялата група била унищожена...леш..... бил се е и срещу Иран, такова нещо не е виждал.....
          Бях много впечатлен ..!!!
          Преди седмица даваха за тези ракети по Дискавъри. Вече не били секретни...На определена височина се пръскат и стотици малки бомби с висока разрушителна способност помитат транкове и кавото им е в обсега - като касетъчните бомби, но ракети - изтрелваш ги от 30-40 км и бягаш.....
          Няма сила в света , която може да устои на американците....Ако почне война ще има безброй жертви сред населението.......Не съм съгласен....!
          Ааа немам никакви съмнения относно съвременните оръжия ...
          Дали са едни или други е все тая ...
          Иран няма как да победи щатите във военно отношение ...
          Ясно е, че ще загубят евентуална война ...
          За мен, по-важна е пасивнотта и слагачеството на останалия свят ...
          Тук става дума за ВОЙНА бе хора ... !!!
          Говорим за започване на масово, методично унищожаване на хора !!!
          За ПАРИ ... !!!
          Ще ги изтрепят, просто защото американските корпорации трябва да приберат печалбата от продажбата на природните изкопаеми, а иранците, просто са по кофти време на кофти място...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            А за коя страна си и коя страна смяташ, че трябва да е приятел на България?
            смятам че Бг трябва да е приятел със страни който не проповядват световен тероризъм и агресия америка е абсолютния агресор в света. бг е малка страна и не и трябват кой знае какви пазари и ресурси и помощи за да просперира и народът да живее добре а америка само ни използва.САЩ показват начин на живот и тъй наречената американска мечта никога няма да бъде приложена в чистия си вид в голяма част от населението по света...какво се полу4ава на практика нещо от рода не техните публични домове влизах гледах перфектни мацки плащаш само и само за да ги гледаш и да си част от купона но дръзнеш ли да пипнеш мацката която танцува гола те изхвърлят и получаваш забрана....подобна е и политиката им гледаш лъскавите им градове лъскавия им начин на живот докъто си с тях те заблуждават с хубави думи и след това чао...за америка не са проблем парите, но те искат ти да ги нямаш за да им робуваш както магарето с моркова и пръчката пред него
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Не го мъчи с въпроси човечеца. По цял ден върти волана, а съм чувал че таксиджиите едвам свързват двата края. То като те налегне мъката и не можеш да отделяш достатъчно време за мислене.
              слушай сега педи грийпал много саркастично го раздаваш ще ти кажа само 1 това което съм аз никога няма да си ти и друго човек не става таксиджия от простотия а от различни виждания спрямо останалите и по друг път на развитие...няма да съма з този който ще ти казва какви са преимуштестава и недосатъците на това да караш такси като цяло това е работа за амбициозни хора който искат да постигнат напредък по голям от болшинството този вид работа се явява трамплин към нещо по високо както искаш го разбирай но аз нито съм престъпник нито дилър нито убиец аз си върша моята работа така както съм сметнал добре за даден период от време в моя живот....сега разбрахме ли се?имма колеги който са с 2 висши образования (единия ядрен физик) но поради несъгласие със системата карат такси и те ли са малоумни?друг познат е със висше микролелектроника завършено с френски език е може ли с 400лв да си гледаш детето в бг и да те правят на луд в работата?извинявам се за отколението от темата но бях длъжен да обясня това онова за непросветените
              молим?айде нема нужда

Коментар

Няма сила в света , която може да устои на американците....Ако почне война ще има безброй жертви сред населението.......Не съм съгласен....!
                Ааааа, руснаците, китайците...
                Контетата ако ги нападнат, после ще съжаляват.
                А бе к'во да обяснявам, то докато американския ефрейтор си попълва чек листа, ще го гръмнат...
                Щото ако не е попълнил чек листа и не е взел подписите за инструктаж преди това ще го съдят в сащщщщ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Тази война (както всяка една война) е мъка за всички, които участват в нея...
                  Разликата е, че едните нападат, разрушават и убиват ЗА ПАРИ,
                  а другите участват в нея, щото просто няма къде да отидат...
                  Убиват ги в домовете им...
                  Убиват ги, щото НЕ КЛЯКАТ ...
                  Преди 5-6 години си правих гърнето при един арабин...Разприказвахме се ...Бил от Ирак - бежанец избягал след първата война, два пъти раняван...Той ми разправя за втората си рана - били стотици хора в колона с техника....Изведнъж гръмнало нависоко и над тях се изсипал дъжд от бомби...килим...Цялата група била унищожена...леш..... бил се е и срещу Иран, такова нещо не е виждал.....
                  Бях много впечатлен ..!!!
                  Преди седмица даваха за тези ракети по Дискавъри. Вече не били секретни...На определена височина се пръскат и стотици малки бомби с висока разрушителна способност помитат транкове и кавото им е в обсега - като касетъчните бомби, но ракети - изтрелваш ги от 30-40 км и бягаш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Това е ясно, но тази воина ще е мъка за иранците. Тази клика на аятоласите поне ще си отиде
                    Тази война (както всяка една война) е мъка за всички, които участват в нея...
                    Разликата е, че едните нападат, разрушават и убиват ЗА ПАРИ,
                    а другите участват в нея, щото просто няма къде да отидат...
                    Убиват ги в домовете им...
                    Убиват ги, щото НЕ КЛЯКАТ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Ма що трябва да отстъпват бе Кире ???
                      Пред кого и за какво ???
                      Що ???
                      Щото на някого са му харесали некви неща под земята на територията на държавата?
                      Или щото на негъра не му харесва кой е на власт в държавата и той не дава на техните фирми да печелят там (крадат) ?
                      В ТЯХНАТА СИ ДЪРЖАВА !!!
                      (Не покрепям Ахмадинеджад или когото и да било там..)
                      Просто се дразня на факта, че вече се смята за нормално някой да налага на суверенни държави какво и как да правят ...
                      Под някакъв абсурдно наивен предлог САЩ нахълтват някъде САМО И ЕДИСТВЕНО С ЦЕЛ ДА ГРАБЯТ ПОДОБНО РОЯК НА СКАКАЛЦИ, и НИКОЙ не смее да го заяви публично... !!!
                      За какво раздълбачиха Ирак ?
                      Къде са на Саддам химическите бомби ?
                      или щото е диктатор ?
                      За какво утрепаха Кадафито ? Заради народа ?
                      Или заради природните богатства на страната ?
                      Ма то надолу по цела Африка се изпоклаха, ама никой не го е.е .. Що ???
                      А тия брътвежи, че откачените аятоласи ще нападнат някого, са просто смешни (Може би само на разстроени тъпунгери (подобни на един съфорумец) им звучат горе долу правдоподобни..)
                      Още в момента, в който иранците само си ПОМИСЛЯТ за КАКВАТО И ДА Е АГРЕСИЯ срещу евреите ще ги направят на кайма.. И иранците го знаят много добре ...
                      Иран на никого не пречи ... Просто единственият начин да защитят природните си богатства е наличието на ядрено оръжие ... Това е ...
                      Трябва да ги нападнат сега, защото после ще е много по-трудно...
                      Когато го имаше двуполюсния световен модел и СССР такива неща не можеха да станат.

Коментар

• msimov, слезна на нивото на изчуканата.......
                        Но "тя" е в САЩ а ти си тука....Луд ли си или си щука ..?

Коментар

• Това е ясно, но тази воина ще е мъка за иранците. Тази клика на аятоласите поне ще си отиде

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Иран не отстъпват и това е обезпокоително
                            Ма що трябва да отстъпват бе Кире ???
                            Пред кого и за какво ???
                            Що ???
                            Щото на някого са му харесали некви неща под земята на територията на държавата?
                            Или щото на негъра не му харесва кой е на власт в държавата и той не дава на техните фирми да печелят там (крадат) ?
                            В ТЯХНАТА СИ ДЪРЖАВА !!!
                            (Не покрепям Ахмадинеджад или когото и да било там..)
                            Просто се дразня на факта, че вече се смята за нормално някой да налага на суверенни държави какво и как да правят ...
                            Под някакъв абсурдно наивен предлог САЩ нахълтват някъде САМО И ЕДИСТВЕНО С ЦЕЛ ДА ГРАБЯТ ПОДОБНО РОЯК НА СКАКАЛЦИ, и НИКОЙ не смее да го заяви публично... !!!
                            За какво раздълбачиха Ирак ?
                            Къде са на Саддам химическите бомби ?
                            или щото е диктатор ?
                            За какво утрепаха Кадафито ? Заради народа ?
                            Или заради природните богатства на страната ?
                            Ма то надолу по цела Африка се изпоклаха, ама никой не го е.е .. Що ???
                            А тия брътвежи, че откачените аятоласи ще нападнат някого, са просто смешни (Може би само на разстроени тъпунгери (подобни на един съфорумец) им звучат горе долу правдоподобни..)
                            Още в момента, в който иранците само си ПОМИСЛЯТ за КАКВАТО И ДА Е АГРЕСИЯ срещу евреите ще ги направят на кайма.. И иранците го знаят много добре ...
                            Иран на никого не пречи ... Просто единственият начин да защитят природните си богатства е наличието на ядрено оръжие ... Това е ...
                            Трябва да ги нападнат сега, защото после ще е много по-трудно...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Договор за неразпространение на ядреното оръжие. Ратифицирали са го. Но най-нагло го нарушават.
                              Как го нарушават? Нещо си се объркал... За да го нарушат трябва първо да направят ядрено оръжие, а след това да го дадат на някоя държава която все още няма...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                ................
                                2. Кои международни договори по които е страна Иран нарушава? Аз не зная за такива.
                                .................
                                Договор за неразпространение на ядреното оръжие. Ратифицирали са го. Но най-нагло го нарушават.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X