Това ще е края...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Война - САЩ Иран !?!
Collapse
X
-
В момента Иранския народ е като птичка в кафез и е подложен на едно тежко и деспотично управление. Те молят за своето освобождение и са готови да платят цената колкото и да е голяма тя. След освобождението си Иранския народ колкото остане ще започне един по-добър живот.
Аз просто нямам търпение народът им да бъде освободен това е всичкоLast edited by msimov; 14.02.2012, 16:22.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение...
Да взимат да се почват, че не издържам вече.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Истината е че Израел ще ги срази за една седмица, без и САЩ да се месят.
Но военните в САЩ са нетърпеливи да ги ударят също! Само ние вместо да вземем участие, пак ще ходим да мироопазваме след 6 месеца.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
14 февруари 2012 Израелското нападение срещу Иран става все по-вероятно
Ерусалим. Войната, която се води тихо между Израел и Иран, в понеделник достигна нова фаза. Сега израелците обсъждат най-вече необходимостта да информират американския си съюзник, преди да ударят иранските ядрени съоръжения, коментира френският вестник „Фигаро”.
Израелският премиер Бенямин Нетаняху обвини Техеран в организирането на два атентата срещу коли на израелското посолство в Делхи и Тбилиси, при които беше ранен един човек. „Иран, който стои зад тези атаки, е най-големият разпространител на тероризъм в света”, посочи по този повод Нетаняху.
Тези изявления показват крайното напрежение, което в момента съществува между двете страни. Вероятността за военни удари срещу Иран вече не е подлагана на съмнение от голяма част от хората в Израел. Единственото неизвестно нещо е точният момент на удара, а големият въпрос е дали Израел може да си позволи да нападне иранските ядрени съоръжения без поне мълчаливото одобрение на Барак Обама.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Войната в Иран е напълно не избежна. Израел надали ще допусне подобна заплаха за тях да има ядрено. А САЩ ще стане за смях ако не вземе мерки срещу Иран след като ги обяви за заплаха и то реална.
Да взимат да се почват, че не издържам вече.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Войната освен за петрол ще е и за човешки права. Крайно време е да се вземе решение и да се изпратят Смели И Дръзки!
Крайно време е да им настръхнат аятоляските им мустаци!
http://vbox7.com/play:10adb3f3 , кой каза че сме нямали огнева мощ?!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
13 Февруари 2012 САЩ се готви за атака над Иран
Вашингтон, САЩ /КРОСС/ Командирът на V-ти флот на Военно-морските сили на САЩ вицеадмирал Марк Фокс заяви, че в Персийския залив Иран започна да прегрупира своите военноморски плавателни съдове добавяйки, че ирански камикадзета могат да използват подводници и моторници за нападения над вражески цели, съобщават американски медии.
Според сведенията на американските военноморски сили, Техеран има на разположение 10 малки подводници, макар, че според Фокс това няма да позволи на страната да блокира изцяло Ормузкия проток, който свързва залива Орман с персийския залив.
Вицеадмиралът каза още, че съществуват индикации за сериозна заплаха за американските военноморски съдове в района от страна на Иран. Заради което, той вече е "разработил редица действия", които ще бъдат представени на президента на САЩ Барак Обама.
Фокс не пропусна да подчертае, че американските военни "още днес могат да дадат адекватен отговор на действия от страна на Иран", като добави, че "американските мерки ще бъде много ефективни".Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Нещата вече добиват реален вид ...
Иран помага на Сирия срещу наемниците ...
http://www.interfax.ru/news.asp?id=230345Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Президентския вот на САЩ ще е през ноември 2012-та.
Има недоволни от Барак Обама и вероятно една война идеално ще му дигне рейтинга и ще го направи спасител в очите на хората.
Идеален съм за говорител на предизборната му кампания.
И кой ша го чака ноември още през март ша са почнат.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар