IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Черкезов не е смешно, но е важно за сигурността

Коментар

• Киро, не е смешно
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Черкезов събра ли жени за армията

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          msimov
          Петрола на иранците си е техен и НИКОЙ няма право да им се бърка какво ше го правят .Те са суверена държава .Аман от войнолюбци .Утре като започнат да се самовзривяват в метрото -пак ли ще си за война срещу тях ?
          Ако не ги допускаме в Европа, няма да се взривяват, елементарно!
          Ако им вземем петрола, няма да имат ресурси да воюват с цивилизованите христяни.
          За това бой по каските.
          Иранските ислямисти и ходжи, финансират и обучават над 200 000 войника годишно, и във всеки един момент по тяхна заповед ще плъзнат в останалият цивилизован свят да колят и бесят истинските хора.
          За това Нато ако ги допусне тук, ние трябва да се въоръжим и да дадем отпор.
          Помнете ми думите, до 10 години войната ще е по центровете на Европейските градове и ще е на верска основа
          Много е важно от сега да започнем да се въоръжаваме и обучаваме, защото в момента тяхната подготовка е по-добра и е фанатична!
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Иранка прави физзарядка!

Коментар

• msimov
              Петрола на иранците си е техен и НИКОЙ няма право да им се бърка какво ше го правят .Те са суверена държава .Аман от войнолюбци .Утре като започнат да се самовзривяват в метрото -пак ли ще си за война срещу тях ?
              Last edited by ТАТО; 15.02.2012, 19:09.
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Повече дай да ги оставиме тия да си правят кото си искат и дай да ги оставиме ония да си правят каквото си искат нема да има.

САЩ и ЕС ще се разпореждат в света и който не слуша ще му се дърпат ушите като почнем за сега с Иран и Сирия пък след тях ще се омиротворят и съседите им.

Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  САНИТААР !!!
                  Симов пак е излязъл от изолатора !!!
                  Ти па като, че пръштиш от много мозък в главата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                    Не знам коко си се кефотите тук щото ЕС не прощава. А щом от Иран полза няма те просто сами си се самозакопават да ги ударят още по-бързо.

Управата на Иран подобно на Либия и Ирак просто не знае, че с САЩ и ЕС шега не бива.
                    САНИТААР !!!
                    Симов пак е излязъл от изолатора !!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не знам коко си се кефотите тук щото ЕС не прощава. А щом от Иран полза няма те просто сами си се самозакопават да ги ударят още по-бързо.

Управата на Иран подобно на Либия и Ирак просто не знае, че с САЩ и ЕС шега не бива.
                      Аз не виждам какво общо има ЕС с дразгите на САЩ , Израел и Иран ? Що требва да са като некакви папагали ? Нали сме уж много "демократична" общоност, що не проведоха така един референдом, дали да се налага ембарго или да не се ?

Бтв новината се оказа май-фалшива, не бързайте да се запасявате с Петрол. Изглежда е било само шегичка на чалмите

Коментар

• Не знам коко си се кефотите тук щото ЕС не прощава. А щом от Иран полза няма те просто сами си се самозакопават да ги ударят още по-бързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
                          Браво на иранците, добре правят че не позволяват някой да им извива ръцете и да ги изнудва. Като не искат петрола им в ЕС, лошо няма те сами да го спрат, те зор нямат, свят голям, пазар бол. Да видим сега щатите дали ще посмеят да ограбят и техния петрол.
                          Точно. Ще им налагат ембарго смешниците. Ама щели да го наложат чак Юли месец, че през това време нали да могат да си подготвят рафинериите за работа с друг петрол. И са резнали кранчето точно на "готините" икономики в Еврозоната - Гърция, Испания, Португалия , Италия Европа се управлява от смешници, за пореден път го доказаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                            Аре Иранците врътнаха кранчето на Европа.
                            Браво на иранците, добре правят че не позволяват някой да им извива ръцете и да ги изнудва. Като не искат петрола им в ЕС, лошо няма те сами да го спрат, те зор нямат, свят голям, пазар бол. Да видим сега щатите дали ще посмеят да ограбят и техния петрол.

Коментар

• Аре Иранците врътнаха кранчето на Европа.

Коментар

В момента Иранския народ е като птичка в кафез и е подложен на едно тежко и деспотично управление. Те молят за своето освобождение и са готови да платят цената колкото и да е голяма тя. След освобождението си Иранския народ колкото остане ще започне един по-добър живот.

Аз просто нямам търпение народът им да бъде освободен това е всичко
                                Голям живот ще почне няма що.Виж как живеят в Египет Тунис Мароко и Либия.

Коментар

Working...
                                X