Черкезов не е смешно, но е важно за сигурността
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Война - САЩ Иран !?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеmsimov
Петрола на иранците си е техен и НИКОЙ няма право да им се бърка какво ше го правят .Те са суверена държава .Аман от войнолюбци .Утре като започнат да се самовзривяват в метрото -пак ли ще си за война срещу тях ?
Ако им вземем петрола, няма да имат ресурси да воюват с цивилизованите христяни.
За това бой по каските.
Иранските ислямисти и ходжи, финансират и обучават над 200 000 войника годишно, и във всеки един момент по тяхна заповед ще плъзнат в останалият цивилизован свят да колят и бесят истинските хора.
За това Нато ако ги допусне тук, ние трябва да се въоръжим и да дадем отпор.
Помнете ми думите, до 10 години войната ще е по центровете на Европейските градове и ще е на верска основа
Много е важно от сега да започнем да се въоръжаваме и обучаваме, защото в момента тяхната подготовка е по-добра и е фанатична!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
msimov
Петрола на иранците си е техен и НИКОЙ няма право да им се бърка какво ше го правят .Те са суверена държава .Аман от войнолюбци .Утре като започнат да се самовзривяват в метрото -пак ли ще си за война срещу тях ?Last edited by ТАТО; 15.02.2012, 19:09.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Повече дай да ги оставиме тия да си правят кото си искат и дай да ги оставиме ония да си правят каквото си искат нема да има.
САЩ и ЕС ще се разпореждат в света и който не слуша ще му се дърпат ушите като почнем за сега с Иран и Сирия пък след тях ще се омиротворят и съседите им.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСАНИТААР !!!
Симов пак е излязъл от изолатора !!!
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНе знам коко си се кефотите тук щото ЕС не прощава. А щом от Иран полза няма те просто сами си се самозакопават да ги ударят още по-бързо.
Управата на Иран подобно на Либия и Ирак просто не знае, че с САЩ и ЕС шега не бива.
Симов пак е излязъл от изолатора !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНе знам коко си се кефотите тук щото ЕС не прощава. А щом от Иран полза няма те просто сами си се самозакопават да ги ударят още по-бързо.
Управата на Иран подобно на Либия и Ирак просто не знае, че с САЩ и ЕС шега не бива.
Бтв новината се оказа май-фалшива, не бързайте да се запасявате с Петрол. Изглежда е било само шегичка на чалмите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнениеБраво на иранците, добре правят че не позволяват някой да им извива ръцете и да ги изнудва. Като не искат петрола им в ЕС, лошо няма те сами да го спрат, те зор нямат, свят голям, пазар бол. Да видим сега щатите дали ще посмеят да ограбят и техния петрол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеАре Иранците врътнаха кранчето на Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеВ момента Иранския народ е като птичка в кафез и е подложен на едно тежко и деспотично управление. Те молят за своето освобождение и са готови да платят цената колкото и да е голяма тя. След освобождението си Иранския народ колкото остане ще започне един по-добър живот.
Аз просто нямам търпение народът им да бъде освободен това е всичко
Коментар
Коментар