IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Черкезов;1059217981]
    Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Начи Симов,
    Война на когото и да било, срещу когото и да било е през 21 век е пълно БЕЗУМИЕ !!!

Ти верно си голем слепец
    Заради такива жалки пацифисти като теб, Европа е била 3 пъти на колене пред османските и анадолски орди! Иран ако не се спре сега, след време ще забърка голяма каша!!!
    И това не е война, а превантивна мярка, срещу човекоподни маймуни.

П.П.
    Къде отидаха патриотично обучените и настроени младежи?!!!!
    Не уточних, че не разбирам войните от гледна точка на агресора ... Тях не ги разбирам ...
    За нападнатите не остава нищо друго свен да загинат, или да изколят наществениците до крак ...
    Иран е държава, като всяка друга. Има право да развива наука и индустрия, в която олбаст намери за добре... А това, че този факт не харесва на евреите и негрите си е техен проблем...
    Развитието на ядрена енергетика е просто съвременен начин за добив на ток...
    Евентуалното създаване на ядрено оръжие е ЕДИНСТВЕНИЯТ начин тази държава да запази суверенитета си ... Това е ясно на всички ..
    Аз ги подкрепям, защото за разлика от тук (България) имат куража да имат собствена гледна точка и характер да я отстояват ...
    Твърдението, ча като направят ядрена бомба(и), ще кажат молитва и ще нападнат целия "цивилизован" свят, е толкова смешно и жалко, че мисля е излишно да се коментира...
    Между другото към момента само една държава е използвала такова оръжие...
    ....
    жалък пацифист, ще наричаш карикатурата, дето виждаш сутрин в огледалото...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• [QUOTE=Черкезов;1059217981]
      Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      П.П.
      Отдавна са зад граница, шефе.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• [QUOTE=Колчо Слепеца;1059217661]Начи Симов,
        Война на когото и да било, срещу когото и да било е през 21 век е пълно БЕЗУМИЕ !!!

Ти верно си голем слепец
        Заради такива жалки пацифисти като теб, Европа е била 3 пъти на колене пред османските и анадолски орди! Иран ако не се спре сега, след време ще забърка голяма каша!!!
        И това не е война, а превантивна мярка, срещу човекоподни маймуни.

П.П.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ближи си сладоледа

Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
          по-здрав за msimov!
          http://www.youtube.com/watch?v=My0HQ0QkGLQ
          Re: по-здрав за Mr_crash
          http://vbox7.com/play:9daf50ee
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• DU HAST

по-здрав за msimov!
            http://www.youtube.com/watch?v=My0HQ0QkGLQ

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              Първо да изясним нещо без да говорим за мен. Войната в Иран е абсолютно задължителна като това го знаят много добре и Израел и САЩ.

Колкото до мен, заради хилядите отрицателни новини около основната ми инвестиция, в момента съм зареден до пръсване със страшно много отрицателна енергия и няма как коментарите ми също да не са пълни с безчувственост и отрова.

Преди време войните ме успокояваха като говорим за воини без да има жълти или черни в тях щото ми е все едно какво става с жълти или черни. Сега вече психиката ми е явно на предела си и надали и война ще може да ме успокои.
              Начи Симов,
              Тук става въпрос за откровена агресия, с цел заграбване на природни ресурси и създаване на огромна зона на хаос в целия регион ...
              Просто в момента, щатите са силния на деня и гонят ...
              Другия силен го няма и това позволява на щатите под идиотски смешни предлози, да нападат, разрушават и ограбват всяка държава, която не предостави всичко което има на техните корпорации ...
              Но целта е доста по-мащабна и иска сериозна подготовка ...
              А дали е нормално убиването на хора за пари помисли сам ...
              ....
              За Пътищата - не се кахъри... доста хора(и аз включително) пихме по една студена вода. Това е положението ...
              Приеми го, като урок и гледай смело напред. Пари се изкарват и губят.. В случая си загубил.. Нищо повече - живота продължава...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                Да не си дълъг в Е/$ от 1.60, от преди няколко години?
                Мне къс съм в супер инвестиция наречена Холдинг Пътища

P.S: Харесвам вратовръзката ще си взема и аз една такава.

Моята инвестиция не може да бъде победена щото няма репо а заемите ми се обслужват без да са свързани с акции.

Въпросът е там, че бавно почвам да си откачам от чакането.

Най-важното е, че като я гледам борсата скоро всички ще са на моето дередже да ми правят компания.
                Last edited by msimov; 16.02.2012, 15:29.

Коментар

Първо да изясним нещо без да говорим за мен. Войната в Иран е абсолютно задължителна като това го знаят много добре и Израел и САЩ.

Колкото до мен, заради хилядите отрицателни новини около основната ми инвестиция, в момента съм зареден до пръсване със страшно много отрицателна енергия и няма как коментарите ми също да не са пълни с безчувственост и отрова.

Преди време войните ме успокояваха като говорим за воини без да има жълти или черни в тях щото ми е все едно какво става с жълти или черни. Сега вече психиката ми е явно на предела си и надали и война ще може да ме успокои.
                  Да не си дълъг в Е/$ от 1.60, от преди няколко години?
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Симов,
                    Ти от войната по принцил ли си доволен (да не казвам друга дума), или от война с конкретни участници ?
                    Щот те локални кръвопролития надолу по Африка си има отдавна ...
                    Неясно само, що там евреите и хамериканците не стягат самолетоносачи ...

Коментар

...
                      Симов,
                      Ти от войната по принцил ли си доволен (да не казвам друга дума), или от война с конкретни участници ?
                      Щот те локални кръвопролития надолу по Африка си има отдавна ...
                      Неясно само, що там евреите и хамериканците не стягат самолетоносачи ...

Коментар

• Черкезов иранките признаваш ли ги за хубави и гъвкави

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение

Иранка прави физзарядка!
                          Те много гъвкави били тез иранки . На ТАТО ви това е любимата поза в леглото
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Много жълти станали тия иранци... От страх ли?
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Напред към свободата.

Ето сами виждате, че народа иска да бъде свободен. Тези от снимките може да не ги видим повече но важното е, че желанието им за свобода ще бъде изпълнено. Има достатъчно Ирански народ на земята тъй, че кото и да сатенe ще остане достатъчно.

От войната всички ще бъдат доволни. Европа ще бъде доволна. Сащ ще бъдат доволни. Израел ще бъде доволен. И аз ще бъда доволен ами в общи линии изброихме всички

Коментар

• Важно е, но ще го разберем прекалено късно, когато наистина ще е късно...даже модератора е изтрил темите за жените и обучението, както и отвореното писмо до Аню
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X