IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много сте загубени - честно !!!!
    казвам ви как ви крадат и безумията коита се вършат в БулгарИстан вие за рубладжии ми говорите ..... смях!!!

ПОСЛЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЩО СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!!!
    Last edited by all_trader2; 09.02.2012, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Всъщност темата би трябвало да бъде не "Война - САЩ Иран", а война Израел-Иран, ако изобщо има такава. На американците им пари под гъза в момента и само им е до нова война. Не, че няма да подкрепят евреите, като избомбят самостоятелно Иран, но хич не им се ще в момента да се замесват в ново блато.
      +++ Абсолютно - Идват избори

http://www.facebook.com/ronpaul?sk=wall

На социал-банкеролюбеца-циганофил Хюсеин Обама няма да му е до война, а самите Иран колкото и да дрънкат с оръжие нямат в момента икономическа мощ за война, нито оръжия с които да поразяват Израел. Израелците имат, но няма да атакуват първи. И ако пък Рон Пол спечели изборите в САЩ (младите американци подкрепят основно него) - ще изтегли всички войски от близкия изток и от света въобще и ще остави местните спокойно да се избиват помежду си. САЩ ще се изолират както преди втората световна война и ще оставят света сам да се оправя. Тогава най-вероятно Иран ще изнесе ислямската си революция и половината арабски страни ще изпаднат до състоянието на Афганистан, освен културното си наследство ще унищожат и икономиките си. А ислямската агресия най-вероятно ще се пренесе към Средна Азия и Русия като най-близка християнска цел, защото няма да посмеят да се ебават с Китай.

Наскоро в Газа се състоя гала събитие. Групировката Хамас спонсорира масова сватба на 450 двойки. Повечето от младоженците бяха между 20 и 30 години, а булките под 10 г. Влиятелни мюсюлмански личности, сред които Махмуд Ал-Захар, лидер на Хамас, присъстваха и поздравиха двойките, които участваха в тази внимателно режисирана церемония. „С това искаме да кажем на света и на Америка, че не можете да ни отнемете радостта и щастието” http://www.blagovremie.com/content/%...BC%D0%B0%D1%81

Жал ми е само за древното наследство в Месопотамия и Египет. В Афганистан ислямистите взривиха статуите на Буда и натрошиха всичко в музеите което има човешки образ, защото било обида за Аллаха.

Изнасилват 2-годишно момиченце, за да накарат семейсвото му да приеме исляма

Да-а - комунистите и рубладжиите големи приятели си намериха

* Рон Пол е описван като консерватор, конституционалист и либертарианец. Като критик на американската външна политика, Рон Пол се обявява против войната в Ирак и подкрепя идеята за изолационизма. Той е за излизането на Съединените щати от организации като НАТО, СТО, ООН, МНС и др., които според него намаляват американския суверенитет.
      Last edited by Jay Gould; 09.02.2012, 18:09.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Всъщност темата би трябвало да бъде не "Война - САЩ Иран", а война Израел-Иран, ако изобщо има такава. На американците им пари под гъза в момента и само им е до нова война. Не, че няма да подкрепят евреите, като избомбят самостоятелно Иран, но хич не им се ще в момента да се замесват в ново блато.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          +++++
          Тя и самата тема е в стил - Да се прегърнем с ятоласите и ония брадатите дето искат да чукат 9 годишните ни щерки, за да помогнем на Путин да продаде ядреното си оборудване и после да ни качи цените на газта за благодарност
          Кажи верно ?
          В темата Война - САЩ Иран това ли съзираш ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Темата е "Война - САЩ Иран !?! "Какво общо имат словоблудствата на тъпунгера, политагитатор от Позитано с нея???
            Моля, заспалите модератори да се заемат със спама на откровенния идиот на руска хранилка.
            +++++
            Тя и самата тема е в стил - Да се прегърнем с ятоласите и ония брадатите дето искат да чукат 9 годишните ни щерки, за да помогнем на Путин да продаде ядреното си оборудване и после да ни качи цените на газта за благодарност
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Темата е "Война - САЩ Иран !?! "

Какво общо имат словоблудствата на тъпунгера, политагитатор от Позитано с нея???
              Моля, заспалите модератори да се заемат със спама на откровенния идиот на руска хранилка.

Коментар

• вижте само КАКВИ ГИ ВЪРШИ СИМЕОН ДЯНКОВ .......

Дянков пак профука милиони на вятъра!

Москва. България заяви, че във вторник е направила превод на средства в сметката за погасяване на дълга по проекта за строителство на петролопровода Бургас – Александруполис, съобщи официалният представител на „Транснефт” Игор Демин, цитиран от руските агенции "Прайм" и РИА Новости РИА Новости във вторник, на 7 февруари 2012 г..

http://lubamanolova.info/razledvania...a#comment-2290

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                  ПЛАЩАМЕ обаче не защото Горбачов е вдигнал цената а защото американски продажници като Дянков Борисов и ДРУГИ ТАКИВА работят ПРОТИВ интересите на България и на Русия - руснаците ни казаха - като ше играете с Америка си ебавайте мамата - И НИ ЕБАХА МАМАТА!!! сега ше получиме шистов газ ПОНЕЖЕ СМЕ МНОГО УМНИ!!!
                  а Геимания без проблеми получава евшин руски газ - НО ТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС НЕ СА ГЛУПАЦИ И НЕ СА АМЕРИКАНСКИ МЕКЕРЕТА!!!
                  Ами много е лесно - Като ще ни ебават и ние тях - Спираме доставките с газ за Турция и сядаме с руснаците да преговаряме транзитните такси Не искат да ги качват? Ами ние пък не пускаме газта. А да видим кой ще клекне. Дали ние или те, като ги отрежем от няколко десетки милиона пазар. И си правим няколко обратни връзки и си внасяме от терминалите в Гърция с танкери. Когато някой ти бърка в джоба, пазариш се.. Още Горбачов ни качи цените, още докато бяхме с тях в СИВ и Варшавския договор - с което Кремъл доказа, че мрази - България, още тогава - След като на немците продават по-евтино, а на нас по-скъпо, значи Кремъл е против България!. Приятели? Че какви приятели може да сме с тях, след като те на враговете си САЩ и Германия продаваха на по-ниски цени отколкото на нас?! Ако са приятели, да свалят моментално цените до нивата на тия в Чехия. Ако не ги свалят, значи са враг и следва да сме им винаги в контра за всичко. Руски проекти - моментално да се отреже всичко което не е частно вложение. Така се прави. Като ще е бизнес, да е бизнес Пазарлък за всичко до дупка.

Нито съм русофоб, нито русофил, нито американофоб или американофил. Не ме вълнуват интересите нито на Русия нито на САЩ, ако ние нямаме ползи от тях.

България няма приятели, има интереси. Груб материализъм ако искате го наричайте, но само той плаща сметки.
                  Леко ми е омръзнало последните няколко години, все някой да опитва да ми дава тон. Нито Путин е Русия, нито Газпром руския народ и пет пари не давам ни за тях, нито за баба Клинтън, а само за познатите си в САЩ, Русия и за клиентите в момента предимно руснаци на жена си. Това е политика. Другото е само ала-бала!
                  Не съм от никой, не съм за никоя фракция, освен за своя град, не съм турист, живея тук ... Като дойде Путин да ми плати сметките, или баба Клинтън, тогава някой може да ми казва какво да мисля - Анадънмо
                  Last edited by Jay Gould; 09.02.2012, 17:09.

Коментар

Нито съм русофоб, нито русофил, нито американофоб или американофил. Не ме вълнуват интересите нито на Русия нито на САЩ, ако ние нямаме ползи от тях. България няма приятели, има интереси. Груб материализъм ако искате го наричайте, но само той плаща сметки. )
                    нали това ти обеснявам бе пич - кога беше най-изгодно за България

Коментар

Да бе не знам. Аз съм работил в предприятие, в което вместо газ се ползваше огън от тръстика и не съм му бил последните години член на управителния съвет. Ама знам и друго. Като дойде Горбачов на власт, почна да качва цените яко, а сега плащаме за газ повече от Германия на кубик!
                      ПЛАЩАМЕ обаче не защото Горбачов е вдигнал цената а защото американски продажници като Дянков Борисов и ДРУГИ ТАКИВА работят ПРОТИВ интересите на България и на Русия - руснаците ни казаха - като ше играете с Америка си ебавайте мамата - И НИ ЕБАХА МАМАТА!!! сега ше получиме шистов газ ПОНЕЖЕ СМЕ МНОГО УМНИ!!!
                      а Геимания без проблеми получава евтин руски - НО ТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС НЕ СА ГЛУПАЦИ И НЕ СА АМЕРИКАНСКИ МЕКЕРЕТА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                        ....
                        Нямам идея, какво точно значи "експерт по международна сигурност", но от написаното мога да изведа само, че въпросният "експерт" е или поредният платен викач, или е с полиран мозък горе-долу колкото самият Симов ...
                        И в двата случая, жалка работа...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

бай Тошо взимаше руски газ на 3-4 пъти по ниски цени от колкото не го дават сега ама ти това естествено не го знааеш
                          Да бе не знам. Аз съм работил в предприятие, в което вместо газ се ползваше огън от тръстика и не съм му бил последните години член на управителния съвет. Ама знам и друго. Като дойде Горбачов на власт, почна да качва цените яко (Евтината газ беше до 1986 г.), а сега плащаме за газ повече от Германия на кубик! И нещо да добавя за шибаняци като тебе и Йосиф
                          Last edited by Jay Gould; 09.02.2012, 17:00.

Коментар

Кажи му и на Путин да ходи се пере в анала задно с баба Клинтън. Айде гид, шибани рубладжии, доларждии и всякаква измет. Като прочетеш като мен изцяло Достоевски и Толстой, две седмици всеки ден да обикаляш Ермитажа и те изпитам какво знаеш за русия, тогава ела да ми се правиш на голям русофил.
                            Да не ми плащаш ти сметката за тока, че си седнал да ми даваш тон в живота! Айде, в носа и ти..
                            бай Тошо взимаше руски газ на 3-4 пъти по ниски цени от колкото не го дават сега ама ти това естествено не го знааеш - важното е да плюем къде що има руско няма значение че ни трябва и е полезна за нас
                            бай Тошо беше разработил страохотна врътка и с руснаците и с Арабите - и взимахме евтин петрол и газ
                            сега си мечтай да взимаме евтин газ и петрол от Русия и Арабите - кур бате баница!!!!
                            ама нали трябва да се плюе нема как - ше правиме сонда за шистов газ - СМЕШНИЦИ!!!

ПРОСТ НАРОД = СЛАБА ДЪРЖАВА

Коментар

партиен не съм по-скоро си ти ..... иначе нямаше да блещиш подобни глупости - цяяла Европа разчита на руски газ и петрол - а ние да не взимаме щото е руски а??? Да ви еба и тъпаците !!! аман от малоумници в тая държава!!!
                              Кажи му и на Путин да ходи се пере в анала задно с баба Клинтън. Айде гид, шибани рубладжии, доларждии и всякаква измет. Като прочетеш като мен изцяло Достоевски и Толстой, две седмици всеки ден да обикаляш Ермитажа и те изпитам какво знаеш за русия, тогава ела да ми се правиш на голям русофил.
                              Да не ми плащаш ти сметката за тока, че си седнал да ми даваш тон в живота! Айде, в носа и ти..
                              Last edited by Jay Gould; 09.02.2012, 16:41.

Коментар

Знаех си, че си някакъв партиен и се присламчваш само за да си рекламираш шибаната партия
                                партиен не съм по-скоро си ти ..... иначе нямаше да блещиш подобни глупости - цяяла Европа разчита на руски газ и петрол - а ние да не взимаме щото е руски а???
                                Да ви еба и тъпаците !!! аман от малоумници в тая държава!!!

Коментар

Working...
                                X