Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия се готви за война!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
Е за по сериозен та имам, ко е това сега - ПАРАД НА ЦЕЛУЛИТА ли ?Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Ето нагледен пример защо Русия би спечелила всички войни в които би участвала http://www.vbox7.com/play:426b49a6d3Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнениеЧеркес, хапчетата, Черкессссссс хахахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеhttp://vbox7.com/play:45ad7d18
Всъщност ние можем да блеснем в очите на света и първи да обявим война на Иран, като изгоним всички палатки от посолството им във България и го национализираме ако е техно.
Не трябва да забравяме че сме най-старата държава в Европа, благодарение на армията си!
http://vbox7.com/play:0d38ac05podpis
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениехайде да разсъждаваме относно САЩ и защо така се държат? ....... сега мисля 4е америка ще полу4и такъв шамар 4е проро4еството за нейната гибел ще се осъществи на 100%
Ти верно си бил много смешен бе!!! Най–много ти да получиш някой шамар от чалмар по палавото дупеpodpis
Коментар
-
хайде да разсъждаваме относно САЩ и защо така се държат?къде какво става америка недоволан америка застрашена, нима ядрените ракета на иран ще достигнат тяхна територия?америка е гузна.защо съседите на иран не ско4ат жсе пак те са по уязвими от колкото дале4на америка?защо мексико не ско4и,аржентина те са близо до америка и при евентуален удар също ще понесат поражения а само америка се притеснява?защо мексико не изпрати армия против иран?защо не ско4и австралия,или някоя африканска страна а само америка е ве4но недоволна и ве4но застрашена?нима в света никой друг не се притеснява освен америка?сега мисля 4е америка ще полу4и такъв шамар 4е проро4еството за нейната гибел ще се осъществи на 100%молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКоки, тази статия е списана от ислямистки лобисти. Иран може да направи атомна бомба до една година и действително искат да правят война като направят бомбите.
Те имат частни армии в редица страни, които наброяват около 200 000 въоръжени мъже и жени с автомати калашников. Не обичам американците, но този път ще направят добро на света, като натръшкат персите, те ВИСОКО ЩЕ ЗАЯВАТ, ТУК Е СПАРТА, СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ВАС И ЗА ТОВА Е ВАЖНО НИЕ АКО МОЖЕ И 100 ТАНКА ДА ИЗПРАТИМ ИЛИ 10, НО ДА УЧАСТВАМЕ В СПАСЯВАНЕТО НА СВЕТА!
БОЙКО, АКО МЕ ЧЕТЕШ В ТОЗИ МОМЕНТ, НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ДОГОВОРИШ С ХИЛЪРИ И НИЕ ДА УЧАСТВАМЕ В БИТКАТА ЗА СВОБОДАТА НА ЕВРОПА И СВЕТА!молим?айде нема нужда
Коментар
-
Със всички сили се опитват да го изкарат луд Брайвик, защото ако хората разберат че той напълно съзнателно го е направил ще има още десеки хиляди като по цял свят, най-вече палаткаджии (мюсюлмани - коранаджии, които им е кеф да забулват жените си, да ги забременяват по 20 пъти и да ги лишават от образование и човешки права).Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНе призовава, ако още веднъж ме обидиш на тази тема, ще имам основание да те подведа под съдебна отговорност.
Привърженик съм на манифеста на Брейк, както и всеки нормален човек в Европа.
Но не удобравям методите му на работа за събуждане на хората.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
аххах Какво, та ти си напълно неадекватен, а подписа ти подкрепя масов убиец.А това е проблем.Няма как да имаш такова мислене.
И първо ще трябва инвестора да се съди, че те допуска въобще тук и с такъв подпис.
Ама ти пък нали не смяташ, че е по малко обидно да търпим, такива тук.
Форума е анонимен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновен1 Разгледай мнениеЧеркезов...
Подписа ти призовава в нещо подобно на това което направи Норвежкия маниак.
Това е неслучайно или ?????????
Привърженик съм на манифеста на Брейк, както и всеки нормален човек в Европа.
Но не удобравям методите му на работа за събуждане на хората.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар