If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://vbox7.com/play:45ad7d18
Всъщност ние можем да блеснем в очите на света и първи да обявим война на Иран, като изгоним всички палатки от посолството им във България и го национализираме ако е техно.
Не трябва да забравяме че сме най-старата държава в Европа, благодарение на армията си! http://vbox7.com/play:0d38ac05
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Разбирач си голям като гледам. За това моля да ми обясниш, защо САЩ атакуваха(мотивите им) Ирак и кой точно освободиха ??? Къде са доказателствата за атомната бомба която Ирак разработваше ??? А също така моля обясни ми защо този път Иран трябва да бъде атакуван???
И помни: Войната е сладка за тези които не са я преживяли !
Ирак е друга бира. Там беше политика, тук е въпрос на живот и смърт!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коки, тази статия е списана от ислямистки лобисти. Иран може да направи атомна бомба до една година и действително искат да правят война като направят бомбите.
Те имат частни армии в редица страни, които наброяват около 200 000 въоръжени мъже и жени с автомати калашников. Не обичам американците, но този път ще направят добро на света, като натръшкат персите, те ВИСОКО ЩЕ ЗАЯВАТ, ТУК Е СПАРТА, СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ВАС И ЗА ТОВА Е ВАЖНО НИЕ АКО МОЖЕ И 100 ТАНКА ДА ИЗПРАТИМ ИЛИ 10, НО ДА УЧАСТВАМЕ В СПАСЯВАНЕТО НА СВЕТА!
БОЙКО, АКО МЕ ЧЕТЕШ В ТОЗИ МОМЕНТ, НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ДОГОВОРИШ С ХИЛЪРИ И НИЕ ДА УЧАСТВАМЕ В БИТКАТА ЗА СВОБОДАТА НА ЕВРОПА И СВЕТА!
Разбирач си голям като гледам. За това моля да ми обясниш, защо САЩ атакуваха(мотивите им) Ирак и кой точно освободиха ??? Къде са доказателствата за атомната бомба която Ирак разработваше ??? А също така моля обясни ми защо този път Иран трябва да бъде атакуван???
И помни: Войната е сладка за тези които не са я преживяли !
Черкезов, да имаш случайно представа имаме ли въобще 3 хил. морски пехотинеца и с какво ще ги транспортират ? Или викаш "Дръзки" просто ще направи няколко курса.
Да видим. При екипаж от 160 души, в Либия на борда е имало 12 души от специалните части. Да приемем, че освен екипажа някак си могат да се наблъскат още 50души.
Това прави 3000/50, мда. 60 курса до Иран и обратно.
На гогъл меп можеш да видиш че имаме голяма флотилия. Купихме два бойни кораба от Белгия, на които лично съм се качвал и с които успешно можем да воюваме със старите корита на аятолясите.
Бе за кво ти е флот бе.
Ще ги натоварим на бъчви и ги пускаме да плават по черното море.....течението ще ги закара надоле към турция и от там ...атака.
Може Иран да не превземем но някое кюрдско селце ще изненадаме
После ги връщаме тук и празнуваме историческата победа
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Черкезов, да имаш случайно представа имаме ли въобще 3 хил. морски пехотинеца и с какво ще ги транспортират ? Или викаш "Дръзки" просто ще направи няколко курса.
Да видим. При екипаж от 160 души, в Либия на борда е имало 12 души от специалните части. Да приемем, че освен екипажа някак си могат да се наблъскат още 50души.
Това прави 3000/50, мда. 60 курса до Иран и обратно.
От тази война няма да има победител, но поне да вземем страната на истаната, за правдата и свободата на народите!
От горчивият ни военен опит през двете световни войни личи, че винаги се присъединяваме към силните на деня и винаги..............те губят войната. Затова смили се над хамериканците, Черкезов и запази неутралитета този път
40000 армия не е малко,някой страни имат 10000 !!! Нищо не ни коства да дислоцираме 3000 морски пехотинеца до Иран и сега се получи информация че турците е малко вероятно да ни пуснат в Турция без бой. Ако конфликта се разрасне трябва да пазим границата с Турция непременно, и да окажем всякакво съдействие на американците, защото до колкото става ясно, ционисткото китайско правителство се готви този път да окаже военна подкрепа на Иран, и дори да се включи във войната.
От тази война няма да има победител, но поне да вземем страната на истаната, за правдата и свободата на народите!
Да повдигнем духа си малко, Б.А. е готова http://vbox7.com/play:82243d7f
Аз ще бъда доброволец ако обявим война на аутулясите, искам РПГ, искам да умра за свободата на Европа, вместо да пия ракия и да коментирам тук
Коки, тази статия е списана от ислямистки лобисти. Иран може да направи атомна бомба до една година и действително искат да правят война като направят бомбите.
Те имат частни армии в редица страни, които наброяват около 200 000 въоръжени мъже и жени с автомати калашников. Не обичам американците, но този път ще направят добро на света, като натръшкат персите, те ВИСОКО ЩЕ ЗАЯВАТ, ТУК Е СПАРТА, СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ВАС И ЗА ТОВА Е ВАЖНО НИЕ АКО МОЖЕ И 100 ТАНКА ДА ИЗПРАТИМ ИЛИ 10, НО ДА УЧАСТВАМЕ В СПАСЯВАНЕТО НА СВЕТА!
БОЙКО, АКО МЕ ЧЕТЕШ В ТОЗИ МОМЕНТ, НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ДОГОВОРИШ С ХИЛЪРИ И НИЕ ДА УЧАСТВАМЕ В БИТКАТА ЗА СВОБОДАТА НА ЕВРОПА И СВЕТА!
Коментар