IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия се готви за война!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    колега,
    младо момче си ... демек имаш мегдан за развитие, но на този етап е супер наложително да седиш далеч от всякаква търговия... просто не си дорасъл за това и ще си изгубиш парите.

Тази тема е поредната от серията по-по-най-тъпи теми, но черкеза е класика

лека
    Младото момче има опит - нали по цял ден върти таксито, та има някои наблюдения.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      това какво общо с търговията има?
      а парите от къде мислиш ги имам подарък ли са?
      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        колега,
        младо момче си ... демек имаш мегдан за развитие, но на този етап е супер наложително да седиш далеч от всякаква търговия... просто не си дорасъл за това и ще си изгубиш парите.

лека
        това какво общо с търговията има?
        молим?айде нема нужда

Коментар

трудно...бг не съществува реално само вампири мангави и сянки има тука....нищо няма тука...до там ни докараха а срещу Турция и Иран ако ще и 50 милиона да сме пак сме загубени......
          колега,

лека
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Ние дремем както винаги, вместо да издебнем момента и да си върнем някоя и друга територия!
            трудно...бг не съществува реално само вампири мангави и сянки има тука....нищо няма тука...до там ни докараха а срещу Турция и Иран ако ще и 50 милиона да сме пак сме загубени......
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Ние дремем както винаги, вместо да издебнем момента и да си върнем някоя и друга територия!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Хора, не си яжте зимнината, пазете я за другата зима, защото плана е в действие! Скоро светът ще бъде хвърлен в хаус! Почистете мазетата си, укрепете ги и ги изолирайте! Набавете си дърва за огрев и читаво огнестрелно оръжие.
                Защото както съм казвал и преди, конфликт ще има и ние ще имаме проблеми с Турция!!!
                Ако бях премиер на държавата, щях да направа възможно най-бързо балкански военен съюз за противодействие на Турция и Албания!
                Битката за Троя предстои!

Иран и Турция имат договор във който пише че която и от двете държави да бъде нападната от трета страна или страни това автоматически е обявена война и на другата !или по просто казано ако Израел обяви война на Иран я обявява и на Турция!това не е измислица !този договор беше обявен преди няколко години от Реджеп Таип Ердоган на нарочна пресконференция заедно със президента на Иран Ахмади Неджат веднага след края на официалното посещение на президента на Иран в Турция .Вконтекста на този договор Ердоган нееднократно насъсква кучетата срещу Израел ,подготвяйки нещо велико за мюсюлманския свят ,политиците и военните ръководители на еврейската държавица много добре са запознати с военната мощ на Турция ,тъй като бяха част от реализирането и !подобрявайки няколкостотин истребителя Ф16 с електроника разработена в Израел на скромната стойност от 928 милиона долара.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Без да съм чел статаията...Война според мен няма да има...Ама не ми се обяснява защо...

Ама ме кефят такива теми...

Майка ми направи зимнина ....да я пазим ли...или още да складфираме:0

бАСИ...нАЗДРАВЕ...ЗАРАДИ ТАКИЖА КАТО ВАС НЕ МОФА СА ИЗТРЕЗНЕЯ БЕ

Коментар

аз не съм видял доктора в тази статия да пише глупости ........постнал е статията само и е дал източника и
                    Абе хора, а мислите ли е съм я чел статията, сега като се замисля ще взема да я прочета. Аз просто си се заяждам с Дохтура където го видя.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      аз моите ги земам редовно а глупости пишем всички. но Дохтура е най-големия
                      аз не съм видял доктора в тази статия да пише глупости ........постнал е статията само и е дал източника и
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от fabric007 Разгледай мнение
                        а дали той пише глупости или глупостите ги пишеш ти
                        и дали хапчеатата са за него или за тебе
                        аз моите ги земам редовно а глупости пишем всички. но Дохтура е най-големия
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                          някак си си знаех че темата е пусната от Дохтура. Беше се загубил. Явно си е взимал лекарствата редовно. Ама виж като са го изтървали и пак пише глупости.
                          а дали той пише глупости или глупостите ги пишеш ти
                          и дали хапчеатата са за него или за тебе

Коментар

• някак си си знаех че темата е пусната от Дохтура. Беше се загубил. Явно си е взимал лекарствата редовно. Ама виж като са го изтървали и пак пише глупости.

Коментар

• всичко се прави подмолно без конгреса да знае дори има си група от хора и не само хора дето правят заговорите а конгреса само им служи без дори да подозират те са групата която има правомощия да ликвидара обама дори или беранаке
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                И двамата говорите глупости!!!Брат ми снощи се прибра от Тунис!!!Ако искате да му кажа да си поговорите!!!Въобще не Ви е виновна Америка!!!Или само Америка!!!На тунизийците също!А и на всички други аборигени!!!Всеки трябва да се бори за правата си, и да си организира добре територията!!!Така е много лесно!!!
                                брат ти на дали е видял от нивото на турист или командиртован там какво се случва по върховете...тя самата америка се прави на 2 и 1/2 че ништо не знае
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X