IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия се готви за война!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе пичове,
    Коледа е!

Стига ни занимавахте с болните ви фантазии
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Погледнах темата само за да се уверя, че е започната от "д-р" Черкезов. Химика-иноватор...
      Ама то по самата идиотия си личеше...
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        ...
        а иначе - http://imadrugpat.org/protocoli.html - протоколите говорят
        "Чукча-писатель, чукча не читатель!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Не се изнервяй сега, виж, че на единия му куца правописа, а другия сам си казва че е софийски бакшиш.
          Все пак поздравления за него! МИ представяш ли си какви би ги надрънкал да речем, пернишки бакшиш?

ПС
          Бе какво стана с инвестицииките дето ги правеше, фалира ли вече?
          още веднъж се убеждавам че боклуците са навсякъде.....типичната човешка злоба фалира ли?защо не попита готов ли си третия милион?
          молим?айде нема нужда

Коментар

• "Русия се готви за война!" - това анализ ли е или превод на на тази статия

http://www.ng.ru/nvo/2011-12-15/1_gruppirovka.html

при анализ трябва да се разгледат всички възможни сценарии, а не каквото му харесва на преводача да превежда. Тук не е посочено защо Турция е се намеси при започването на война и коя страна ще вземе? А кой ще разгледа кюрдитския въпрос при война? Неща май анализаторазабрави за Сирия?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              И двамата говорите глупости!!!Брат ми снощи се прибра от Тунис!!!Ако искате да му кажа да си поговорите!!!Въобще не Ви е виновна Америка!!!Или само Америка!!!На тунизийците също!А и на всички други аборигени!!!Всеки трябва да се бори за правата си, и да си организира добре територията!!!Така е много лесно!!!
              Не се изнервяй сега, виж, че на единия му куца правописа, а другия сам си казва че е софийски бакшиш.
              Все пак поздравления за него! МИ представяш ли си какви би ги надрънкал да речем, пернишки бакшиш?

ПС
              Бе какво стана с инвестицииките дето ги правеше, фалира ли вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                ами не си прав кмете не си прав..СТАЛИН може да е дал съгласието си за съществуването на израйл НО ЕВРЕЙТЕ ИСКАТ ДА ПОРОБЯТ НАС КОЙТО НЕ СМЕ ЕВРЕЙ ДА НИ ИЗБИЯТ, ТОВА ГО ПИШЕ В РЕЛИГИЯТА ИМ НИЕ ЗА ТЯХ СМЕ НИЩО! Сталин им дал шанс да съштествуват а те сега са заплаха за света и чове4еството..........за кое не съм прав и за кое съм се изцепил???????? америка англия израйл са световното зло заедно с ватикана и швейцария като финансов демон
                В оон Сталин е дал добро за гласуване за да има Израел с гласовете на соц. страните е успял.По късно им е харизал на вермахта старото желязо ама тамън на време. И ако забелязваш интереса клати феса ама чифутите са на кяр от всякъде без да ги интересува големите кучета за какъв кокал са лаят.

И кажи кво пушиш и аз да пробвам
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fabric007 Разгледай мнение
                  то геноцида се упражнава и у нас - ние също сме превърнати в колония и държава от 3-я свят
                  не могат да се обеденят защото имат продажни и марионетни правителства като бъгларското плюс това ционистките бандити си служат и с убийства и войни - който не слуша получава това което се случи на Саддам и Кадафи
                  И двамата говорите глупости!!!Брат ми снощи се прибра от Тунис!!!Ако искате да му кажа да си поговорите!!!Въобще не Ви е виновна Америка!!!Или само Америка!!!На тунизийците също!А и на всички други аборигени!!!Всеки трябва да се бори за правата си, и да си организира добре територията!!!Така е много лесно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fabric007 Разгледай мнение
                    то геноцида се упражнава и у нас - ние също сме превърнати в колония и държава от 3-я свят
                    не могат да се обеденят защото имат продажни и марионетни правителства като бъгларското плюс това ционистките бандити си служат и с убийства и войни - който не слуша получава това което се случи на Саддам и Кадафи
                    провалиха се заради това че не използваха оръжия за масово унищожение пък и не са били въоражени за нищо пове4е от регионална война
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      За статуквото добре, ама защо трябва да има война!? То може да се разпадне и вследствие на други събития... И вместо парите, кое според теб след това ще има значение и ще играе тяхната роля?
                      зависи за кое ниво говориш...при тотална война колко и пари да ми даваш не бих дал нищо материялно което притежавам ....вси4ко е динамично изменяща се политика която е сложно да се обясни, това което имам като мисли и опасения за подобна ситуация е трудно да се опише.....трябва да има война защото америка не иска да изгуби званието световен деспот и от това ще провокира война, която се подготвя...там винаги е имало робство, преди негрите, ку кукс, после изведнъж демокрация?????не просто сме на друго ниво и робството е на друго ниво за нивото което сме робството е икономи4еско за миналите нива който са по низши робството е било физическо......сега америка не желае да изпусне света от робство и затова се готви война.....в управленския им елит са съсредото4ени хибриди,рептилйй, сиви човекоподобни и този онзи от други земни и не земни раси там им е като отправна точка за управление на света....затова каквото и да стане америка писка, защо не се държи така например финландия, дания? заради какво и от какво америка дръзва да се държи като деспот,цербер?нещо я подтиква към тази агресия..погледнете новините вечно америка е доволна или недоволна от еди какво си сякаш други страни на земята не съществуват.след втората световна си разделят света на зони но тези зони им се изплъзват от контрола света се променя и това ги плаши и само насилствено могат да се възпротивят на това...
                      молим?айде нема нужда

Коментар

силно се надявах Саддам, да поведе света срещу америка ...не разбирам само 1 защо не се обединят арабските и африканските страни срещу световното зло а позволяват да упражнява геноцида

Коментар

• Те май са се почнали.
                          http://www.bnews.bg/article-40191

Коментар

статуквото което е след втората световна е на път да се разпадне и ще има нова война на всякакво ниво, като тази война ще доведе до пълно ликвидиране на америка и сателитите и ......парите ще имат значение колкото пералня на луната
                            За статуквото добре, ама защо трябва да има война!? То може да се разпадне и вследствие на други събития... И вместо парите, кое според теб след това ще има значение и ще играе тяхната роля?

Коментар

• когато беше войната със Садам аз съм бил около 12 годишен но още тогава бях твърдо за Садам, тогава беше буш старши на трона
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от fabric007
                                Da no Rusia e durjavata koqto e kluchova zashtoto :

1. ima qdreno orujie
                                2/ ima golqm armiq
                                3. ima mnogo petrol i gas
                                4/ zaema kluchovo mqsto v sredata na sveta na Evraziq ot geostrategicheska gledna tochkaj
                                5. Rusia e silno duhovna durjava - duhovnostta e vajno uslovie za vodene na voina koeto parite ne mogat da pobedqt!!!
                                6. Hitler Napeleon si schupiha glavite pred chervenata armiq - sledvashtite kandidati sa US - UK i Israel
                                силно се надявах Саддам, да поведе света срещу америка ...не разбирам само 1 защо не се обединят арабските и африканските страни срещу световното зло а позволяват да упражнява геноцида
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X