Китай и Русия
Аз пък не мисля, че войната ще е между Китай и Русия. Войната ще започне от Иран и амбициите им да сринат Израел. Постоянно по форумите чета антисемитски изявления от образовани и интелигенти хора, от български произход, което ме ужасява! Мисля си, това ли е племето, което е спасило собствените си евреи по време на Втората световна война, това ли е племето, което е било под османско владичество 500 години, притискано къде добоволно, къде със сила и кръв да приеме исляма, че такава радост блика от него в желанието за мъст и развихряне на арабите...Както и да е, войнствения и заслепен (оглупял) Близък Изток ще започне Джихад, стартирайки с Израел и после ще се прехвърли към Европа. Най-лошото че светска Турция също е част от плана, и нейното ислямизиране респ. нападение към християнските страни е неизбежно... След това, всеки ще тръгне да си разчиства сметките с когото намери за добре. - това ще е третата световна война. Кога ще започне - може би след около 4-5 години. Имайте в предвид, че винаги в историята, когато е имало Депресия или Световна Криза , е последвал военен конфликт, така че това е неизбежно...
Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Коментар