IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия се готви за война!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Почна се http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/12/...no_uchenie_na/
    24.12.2001г Иранският флот започва мащабно военно учение на входа на Персийския залив

25.12 2011г
    Съобщение на CNN:
    Интензивен метеоритен дъжд е забелязан да пада в района на Персийския залив! НАСА няма обяснение за космическото чудо.
    25.12.2011г
    Съобщение на Ройтерс:
    Според данни на иранското командване метеоритен дъжд е унищожил 95% от иранския военен флот. Издирват се тленните останки на главнокомандващият флота Хабибула Саяри.
    26.12.2011г
    Съобщение на CNN:
    Президентът Барак Обама е произвел командващия на Командването за въздушнокосмическа отбрана на Северна Америка (NORAD) в петзвезден генерал.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Поздрав за всички радетели на демокрацията! Гимн России.Русия Военный грузовик!!!kraz, Kamaz, Ural.flv
      http://www.youtube.com/watch?v=uFZ6S...eature=related
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=EFLkMYbL01k
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Почна се http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/12/...no_uchenie_na/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Колега, стига писа безумия за неща, от които нямаш понятие. Може да разбираш от форекс, там нямам понятие какво е пипсове-мипсове и т.н. Ама да говориш, че като тръскаш електродите ще изтръскаш от водородните атоми електроните е безумие. То има и доста други, ама това е най-голямото.

Толкова ми беше тъпо сутринта, а сега от 5 мин се хиля като пачаааа....
            Гигов, да си жив и здрав. !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Работното тяло е водород , при него става най лесно ..получава се при електролиза без да са добавени електрони за всеки атом , т.е. има атоми електростатично заредени като резултат от скъкването на връзката им с кислородните. Самия процес се извършва на повърхността на електродите - добавянето на ток - електрони и когато електродите вибрират връзката се скъсва в резултат на механичното въздействие - няма голямо значение с каква честота , при по висока "дефектните "атоми са повече просто. Този водород е по нискоенергиен , но след това се прекарва - минава през обем - съд в който има метал с голяма контактна площ - мрежа , метална вата , която е замасена т.е. има добър контакт с околната среда и от нея си взема електроните , ако не водорода е толкова енергиен колкото и енергия е вложена при получаването му.
              Колега, стига писа безумия за неща, от които нямаш понятие. Може да разбираш от форекс, там нямам понятие какво е пипсове-мипсове и т.н. Ама да говориш, че като тръскаш електродите ще изтръскаш от водородните атоми електроните е безумие. То има и доста други, ама това е най-голямото.

Коментар

• Moesia

Работното тяло е водород , при него става най лесно ..получава се при електролиза без да са добавени електрони за всеки атом , т.е. има атоми електростатично заредени като резултат от скъкването на връзката им с кислородните. Самия процес се извършва на повърхността на електродите - добавянето на ток - електрони и когато електродите вибрират връзката се скъсва в резултат на механичното въздействие - няма голямо значение с каква честота , при по висока "дефектните "атоми са повече просто. Този водород е по нискоенергиен , но след това се прекарва - минава през обем - съд в който има метал с голяма контактна площ - мрежа , метална вата , която е замасена т.е. има добър контакт с околната среда и от нея си взема електроните , ако не водорода е толкова енергиен колкото и енергия е вложена при получаването му.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Минаващ - 2012 година ще се извадят на бял свят технологиите за добив на енергия чрез електростатичен дисбаланс с което енергията ще спре да се добива по тези древни методи с изгаряне или разпадане на нещо си и петрола ще загуби тази роля. Просто за две години светът ще се промени , еврото и долара няма да са пари а хартийки които се обезценяват за часове , парите ще са индустриалните мощности които ще бълват машини за тази технология , а те машините са толкова сложни че могат да се правят в домашни условия.Интересни времена идват , престои икономически бум какъвто човечеството не е изживявало в своята история и може би голяма и мащабна война.
                  supertrader кажи нещо повече за този електростатичен дисбаланс. Да разбирам ли, че някой нейде е успял да пребори закона за запазване на енергията . В който между другото аз безпределно вярвам, но не чак дотам, защото щом енергията във Вселената е една и съща и просто се преобразува от един вид в друг, как тогава Вселената се разширява и от къде аджеба идва новата енергия.
                  (Може да ме цитираш, това последното е авторска мисъл или поне аз не съм чувал мисли в тази посока. Както и да е - щом Колумб е открил втори път Америка, какво пречи и аз да го направя )

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=_kvM-...eature=related

Кое е по важно при война да имаш ракетно или авиационно превъзходство

Коментар

...
                      Независимо дали писмото е сериозно или не, моля някой да отговори защото и мен ме тревожи този въпрос!
                      Писмото е сериозно ....Обаче мен, освен всичко друго, ме притеснява идентификацията на труповете доколкото след ядрен удар ДНК-анализа е силно затруднен
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Лично писмо до мен:

Д-р Черкезов!!! Много ви благодаря че споделяте с нас безценната информация, за предстоящата ядрена война!!!
                        Ударът, не само, че ще е внезапен, ами и ще е ядрен. У нас съм поставил код червено. Правим бункер под кооперацията. Купили сме йод и кашони с червено вино. Презапасяваме се с консерви и др. неразваляеми храни...... Чудим се какво да правим с домашните любимци...страх ни е да не ни издишат въздуха и да не ни изядат храната, ако се наложи да стоим много дълго време...Мани, мани....голями дертове са ни налегнали с тази ядрена война.
                        Моля ви, тази война ще засегне и интернет връзката ни със света, дайте ни предложение за най-благонадеждната интернет технология, за да завършим цикъла на пред военна подготовка????"

Независимо дали писмото е сериозно или не, моля някой да отговори защото и мен ме тревожи този въпрос!

Коментар

• Мдааа.....Лошо новини Черкезов, лоши ."Булава" вече залпово я изстрелват

http://www.ria.ru/defense_safety/201...524504408.html

Дано бункера ти да е на Луната ....При 8000 км далекобойност и 3 ултразвукови отделни ядрени глави всяка по 100 - 150 килотона , не виждам друго сигурно убежище ....

А,да - и променяща се траектория на полета и курса , но като цяло ниско-висотен профил :

http://ria.ru/infografika/20111028/473251312.html

PS : Само "под секрет" да ти кажа ,че СС 300 са ти бял кахър в сравнение с Булава
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Черкезов, преди дни сънувах името на Mr.Panetta,
                            и оня ден прочетох негово изказване по повод Иран.
                            Ако инфото ти е вярно, не отиват на добре нещата.
                            Няма да е WWIII, но ще е зле ако наистина стане.

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Колеги, нямам време да следя темата и за това, но продължавам да следя отблизо нещата, докато си подготвям убежищото за близките ми.

Руските ракети С-300 вече са в Сирия. Русия излезе на предната бойна линия срещу Изсраел и САЩ. Предстои завладяването и разделянето на Турция. Предстои свободен Кюрдистан.

Коментар

• Русия се готви за война!!! Войната се казва "Warcraft".
                              Life won't wait for you.

Коментар

Колеги, нямам време да следя темата и за това, но продължавам да следя отблизо нещата, докато си подготвям убежищото за близките ми.
                                Съветвам те да се запасиш добре с консерви и резервоари с вода. Щото след ядрената война всичко ще бъде замърсено с радиация.
                                Потърси из военните складове руски консерви. Ще ги познаеш по това че са намазани с грес. Да не ръждясват. Поне така разправяше едно време дядо ми, бог да го прости. Беше шлепчия по Дунав 40 години. И никога не лъжеше. Щом е казал, че са смазвали с грес консервите, значи е истина.
                                Та се запаси добре с неръждясващи консерви....

Коментар

Working...
                                X