IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
    2. Сравни инцидент от ПТП със случая в Катуница ...
    Незнам дали ти направи впечатление, че никой от журналята не го пита - какво стана с извършителите на гонката с жертви?
    Както и кой е той, та да каже, че след като имаме заподозрян, арестуван, то той ще БЪДЕ ОСЪДЕН?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      нещо друго се чудя,
      къде се покри болен лидеров,
      къде се покри този виден българофил,
      този родолюбец, този националист...
      е, как къде, лиже гъза на господаря си:

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Излезе Миролюбата, обясни се, застанаха й зад гърба, похвалиха се, че единствени са изръчкали роднините за мнение и за десерт другаТА новина беше за нови пътища, открити от оня, де го наричали курва.
        Какво повече да иска човек - новината на деня и дежурното ленторязане.

Коментар

• Ей, тоя Бойко хич, няма бе - сега го гледах по новите:
          1. Напави на нищо главния секретар, които не овладял положението - а, по моя преценка по-адекватната позиция на полицаите в катуница не мога да си представя... явно Бойко може...
          2. Сравни инцидент от ПТП със случая в Катуница ...

За първанов се носеше мълвата че е най-красивия президент а, бойко ще е че е най-умния премиер...

Коментар

• Е хора гледам БТВ и направо ще хвърля телевизора през терасат,тая кака Миролюба може ли да отразява тази новина с толкова равнодушен тон,имам чувството ,че нещо дрогата и е некачествена.

Коментар

• Хайде да осветля малко нещата с родната "безпристрастна" журналистика. Има 2-ма боклука, които са най-близки на Боко:

1. Миролюба Бенатова - още от престоя му като шеф на родната милиция, като даже имаше слухове, че му е любовница. За по-интересуващите се, може да проверите как все тя беше първа на мястото на събитието и отразяваше всичките му пр милиционерски акции в последните 10 години
              2. Ники Дудука Бареков - това мисля е известно на всички. Все пак Ники е всеизвестен лизач, да не говорим за получаваните от него смс-и изпращани оот Тиквата с искане за интервюта и т.н.

Така че не учудвайте на подобни "честни" и "безпристрастни" журналистически бълвочи

А преди около час гледах и предконференцията на Калинчо, на която той нарече участващите в протестите в Катуници - лумпени и дегенерати (по памет). Ех, Калинчо, п.тко непоръбена, що не бях и аз там да видим как ще ме неречеш така и няма да те сцепя от съдебни процеси, мършооооооо.

Много ми е интересно мнението на герберастите (особено на платените драскачи), според тх сигурно нищо няма и всичко си е ток и жици, само там некъв селянин умрял - голяма работа
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                нещо друго се чудя,
                Повел е тълпата покрай парламента.

Коментар

• нещо друго се чудя,

Коментар

• Значи и аз на това разчитам , но тази вечер и утре са тежките( че утре хората са на работа и надали ще напуснат работата си за да са на линия).
                    Проблема е , че политиците са в София и от там определят националната политика, а за София тези проблеми ги няма , те са други , и сега гледат хората и се смеят , днеска много малко бяха автомобилите които нямаха знамена. Другият такъв случай беше 1994 година и всички знаем какво се случи че всички така да се чустват горди и обединени

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      ТВ7 и след малко продължават.
                      Барека е при МАНГУСТИТЕ !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Да, Новаков, защото хората са нямали готовност. Има начини да бъде озаптена и голяма тълпа, римската пехота през Втората пуническа е спряла даже слоните на Анибал !!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Koгато ти говорех преди изборите че Бойко нищо няма да промени и че никой няма да бъде осъден ти друго говореше.Но днес не е ден да сме разединени.Хвала на ПЛОВДИВЧАНИ ХВАЛА НА РОКЕРИТЕ ХВАЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.ХВАЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ КОИТО КАЗАХА НА БОЙКО ИСТИНАТА В ОЧИТЕ.Жалко че Пловдив е доста далеч от нас.Този нагъл мангал и в момента се заканва по канал 1.Мръсния циганин трябва да бъде ликвидиран заедно с целия му род и къщите както направи цар Борис първи.Протестите трябва да са срещу държавата.Защото тя си затваряше очите толкова години.Нашите съдилища и прокуратури са станали агенции за недвижими имоти.Те не раздават правосъдие а въртят далавери с апартаменти и хотели по морето.Те не защитават закона а силните на деня.
                          да им се вземат ташаците, според мен е по-справедливо от варианта цар Борис, макар, че и той вероятно би могъл да свърши работа.
                          Не е препоръка

Коментар

• Иператоре, не знам какво сте чували и знаете , но онази година (2001 по точно , че Иван Костов още беше на власт) , римляните тръгнаха и стигнаха до там където днеска ( този път нашите стигнаха до там, а това си е центъра на града няма какво да се лъжем). И то тръгнаха през нощта , стълбове изкъртваха с тролейбусните жици( всеки от Пловдив знае какви масивни стълбове , с гаранция от 7 по рихетер че няма да мръднат ), изгоряха автобуси и тролеи и си беше страшно , да видиш патрулките как се махат , че им забранили да стрелят
                            Така ,че забрави ги ти тези неща да им спрат тока , тогава точно заради тока и водата стана патакламата, че имаха сумати милиони задължения и почнаха с режими на тока
                            А сега Бат Бойко с последните мохабети за тази криза(още не моье да вдене , че е изпаднал в дълбока криза) си е за Великата инквизиция, онези знаят какво да правят

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                              държавата се прави от всички хора пич .. и Христос да слезе , ако хората не искат да имат държава , а всеки се грижи само за себе си ...нищо няма да стане.
                              Ако ти чакаш някой да дойде и да ТИ направи държава по твоя представа ще си умреш с отворени очи ... Общество се създава всеки ден от всички хора ЗАЕДНО ... всеки божи ден ...
                              Абдал ти не разбра ли че точно това ти беше казано. всеки казва аз, значи всички. Кочан
                              Не е препоръка

Коментар

• ТВ7 и след малко продължават.

Коментар

Working...
                                X