IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
    Следва същото каквото от ситуацията "Кражба ли е, ако откраднеш откраднато". Да, кражба е, защото кражбата е умишлено престъпление , т.е. осъзнаваш, че вземаш нещо, което не е твое.
    Не му разбирам много, но какво следва от тук нататък за осъдените момчета, ми се струва, че силно зависи от това за какво точно са осъдени и кое е доказано. Евентуално, ако после се предявят граждански искове може да се използват осъдителните присъди и ако във фактологията има нещо от рода "запали на бай Киро къщата" ще ядат дръвцето.
    Разбира се ако осъдиш един циганин да ти наплати материални щети нищо няма да си вземеш, защото те всички са на помощи или пък са на минимална работна заплата, която не можеш да им я пипнеш, а и хелзинския комитет работи за тях.
    Ако си някой от тези младежи, които видим ли са виновни, че са се пообразовали малко от малко и са решили, че начина да изкараш пари е с работа - ще плащат и пушек се вдига. Всичко над минималната ще им замине, даже и ако им се открие едно наследство след някоя година и то ще замине.
    Циганин да си.
    Пак в аванс повтарям, че не съм юрист... държавата може да заведе дело и да осъди мимчетата за вандализъм, хулиганство или каквото пише в ГПК-то, НО иска за материалните щети е редно да е от потърпевшата страна -> тогава веднага идва в отговор комисиата Кушлев... така е редно

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
      Щом и управляващите са пасмина и управляваните-също,накъде отиваме тогава?
      Доколкото те разбрах, ти го загатваше това за управляваните. Иначе ако и двете са пасмина отиваме на кама сутра.
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
        http://news.plovdiv24.bg/290032.html
        Тръгне ли вълната очаквам до края на денонощието да дойдат танковете , че , там като тръгнат и .... съответно вече има хора надъхани и вънка за разлика от 2002 година когато всички се скриха като мишки
        Какво е станало в 2002 г
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• А какво да кажем за неадекватното поведение на управляващите? Пловдив е пред гражданска война, в същото време Боко Кратуната гледа мач, а Цецо Маймуната е неизвестно къде !!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
            Браво на ТВ7!
            Разликата с репортажа на Потур-Бенатова е умопомрачителна!
            Потур-Бенатова от потуртв,
            мамицата им да е*а,
            поне половината медии продадоха на резаците,
            да е*а и кенефът ти скапан да е*а,
            не моа разбера що некои се сърдят
            на Черни за оная композиция, изобразяваща
            държавата бг , като множество турски тоалетни,
            като това си е самата истина, кенефи и ибрици,
            в това превърнаха бг
            кастата на дребните душици-
            продажните политици,чиновници, прокурори и съдии,
            а младите и достойни българи си отиват...и отиват,
            гадният мангал точно го каза:
            "що аз да си ходя, да си ходят те"
            вместо да натикат цялата мизерна
            мангалска фамилия в панделата,
            дето един лв данък не е платила,
            да не говорим колко ддс е източила,
            колко фалшив алкохол е продала,
            колко наркотици е пласирала и още и още,
            те арестували запалянковци...

Коментар

• Новаков - не е нужно да се нападат хъхряшките развъдници, а само да се поставят под обсада, да им се спрат ток и вода. Като им се отреже комуникацията и им се спре снабдяването, след 3 дена ще почнат да си ядат чааветата.

Коментар

• http://www.facebook.com/pages/BTV-%D...80661588628127
                Last edited by Jekata; 25.09.2011, 19:39.

Коментар

• Пешов - хайде цитирай ме. И преди изборите говорех, че Тиквата е измет и цигански лакей !!!

Коментар

• http://news.plovdiv24.bg/290032.html
                    Тръгне ли вълната очаквам до края на денонощието да дойдат танковете , че , там като тръгнат и .... съответно вече има хора надъхани и вънка за разлика от 2002 година когато всички се скриха като мишки

Коментар

• http://news.plovdiv24.bg/290019.html Браво ако не бях извън града , щях да съм там , все пак квартал Каменица са си баш Ботевистите ( и съм отраснал предио да се преместим в кичука) , така че ....

Коментар

• Наглото поведение на Баш Мангала беше красноречиво.
                        "Да изселят тия дето ми запалиха къщата за нищо, що да се изселвам аз", цитирам по памет, но по същество.

Коментар

• Ще бъде интересно , и очаквам кмета на Пловдив Славчо Атанасов ( от ВМРО ) да се появи на екрана и да почне пак да лае срещу Герб нещо от рода" те не искат да пуснат полицаите да си вършат работата . бла бла .... политически чадъри ... " и прочие

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                            а, ако се окаже, че имуществото, което е било потрошено вчера е незаконно придобито (т.е. няма такова имущество) - какво следва за момчетата, които са арестували?
                            Следва същото каквото от ситуацията "Кражба ли е, ако откраднеш откраднато". Да, кражба е, защото кражбата е умишлено престъпление , т.е. осъзнаваш, че вземаш нещо, което не е твое.
                            Не му разбирам много, но какво следва от тук нататък за осъдените момчета, ми се струва, че силно зависи от това за какво точно са осъдени и кое е доказано. Евентуално, ако после се предявят граждански искове може да се използват осъдителните присъди и ако във фактологията има нещо от рода "запали на бай Киро къщата" ще ядат дръвцето.
                            Разбира се ако осъдиш един циганин да ти наплати материални щети нищо няма да си вземеш, защото те всички са на помощи или пък са на минимална работна заплата, която не можеш да им я пипнеш, а и хелзинския комитет работи за тях.
                            Ако си някой от тези младежи, които видим ли са виновни, че са се пообразовали малко от малко и са решили, че начина да изкараш пари е с работа - ще плащат и пушек се вдига. Всичко над минималната ще им замине, даже и ако им се открие едно наследство след някоя година и то ще замине.
                            Циганин да си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Явно на Българският народ му писна вече - скоро и Боко Кратуната и Цецо Маймуната и мангалите ще се чудят къде да се скрият !!!
                              Погледнато по-глобално - май всичко се подрежда закономерно.Просто народното недоволство (назависимо от конкретния повод) се пренася от Северна Африка към Южна Европа-Гърция,Италия,Испания...Сега е наш ред

Коментар

• Леле звънът ми по телефона да ми кажат че са стигнали до бившата баня здравец(там сега е чалготека) , на бул Мария Луйза(бившата Лиляна Димитрова , Независимост), там е са разделили булеварда ( двулентова е всяка от посоките, а по средата е с ограда ) .Работата вече не е розова, последният път 2002 годин акато портестираха римляните излязоха 75 000 , като по данни на преброяването бяха 25 000 , сег аколко ще са не знам ама .....

Коментар

Working...
                                X