IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След размириците в Катуница, напрежението се пренесе и в центъра на Пловдив, където жителите на "Аджисан махала", въоръжени със сопи и мотики, се събраха, за да се разграничат и обявят срещу действията на Цар Киро

http://tv7.bg/news/963572.html
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Хихии, ей ви я Миролюбка и у филмъ)

Коментар

• Голямо триене в форумите на БТВ, нямам думи...
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Винаги ми е правило впечатлени, че в подобни ситуации BBC и DW са много умерени- само излагат фактите и не правят оценки, още по малко лични. Доста се издъни Бенатова въпреки опита си

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Грую, преди време усетих уважение от теб към мен относно форекса, аз ти засвидетелствах моето към теб по отношение "политиката" в спорта.
            Сега да ти кажа нещо и без да желая да се конфронтираме:

Не са ти верни горните заключения. В една медиа няма, ама наистина НЯМА самосиндикални журналисти. Щото имам опит, та да ти кажа. При живо предаване е по-сложно, но при репортажи и включвания в новини е дирижирано, редактирано, ако щеш - цензурирано.

Бенатова не може да каже и дума, напреки на редактора на новините.
            Суровият видеоматериал се монтира от оператора, репортера и редактора на новините. При спорните за излъчване материали се допитват до шефа на новините, при още по-спорни - до изпълнителния директор.

Та тъй - ако някой е подлога на някого, то това не са простите журналисти и репортери. Те са само бушони, както видяхме днес в централните новини на бТВ.
            принципно си прав, но само принципно. Специлано за тези двамата не е точно така. да, има политика на телевизията, да, има и диригент, който дирижира почти всички медии в България (всъщност са двама или поне известните са двама), но има и поръчкови журналисти, с които всеки в телевизията се съобразява, защото те са там с протекцията на силните на деня - предполагам ме разбираш. И за двамата съм чувал доста сериозни истории от хора, които са били очевидци, но както се казва;

да не задълбаваме, че данс не спи

а и темата, макар и те да са част от проблема и то немалка, не е за поръчковата журналистика. Темата е за това, дали да я има България или просто да остане една територия. Аз ще се боря докрая, за да я има България!!!!!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Призовавам рекламодателите да спрат да рекламират по БТВ докато не уволнят Бенатова!!!!
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Телевизия ТВ 7 потвърди на живо, че са избухнахнали сериозни сблъсъци в пловдивската ромска Аджисан махала част от Столипининово между роми и българи.
                http://odknews.wordpress.com/2011/09...vdiv-katunica/
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Грую, преди време усетих уважение от теб към мен относно форекса, аз ти засвидетелствах моето към теб по отношение "политиката" в спорта.

Не са ти верни горните заключения. В една медиа няма, ама наистина НЯМА самосиндикални журналисти. Щото имам опит, та да ти кажа. При живо предаване е по-сложно, но при репортажи и включвания в новини е дирижирано, редактирано, ако щеш - цензурирано.

Суровият видеоматериал се монтира от оператора, репортера и редактора на новините. При спорните за излъчване материали се допитват до шефа на новините, при още по-спорни - до изпълнителния директор.

Та тъй - ако някой е подлога на някого, то това не са простите журналисти и репортери. Те са само бушони, както видяхме днес в централните новини на бТВ.
                  аноне , тия нейните изцепки бяха наживо !

Коментар

• ей тази бенатова, вместо да я уволнят, я пускат да се оправдава по новините...
                    и пак нарече протестиращите - ДРОГИ...

беше ме изкефила с репортажите по черноморието, но вече ми е ясно че пак са били поръчкови от Турските конкуренти в туризма

да се маха че си оплюх телевизора и няма да гледам нищо друго свен тв7 и бареката

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                      А, е как от анонимен,да си каже името и застане с личността си зад тази партенка долу.Защо ли не го прави?
                      Има разлика между не законите дела на Цар Киро и тия на журналистката,има огромна разлика.
                      Няма как да отрази нещата за които говорите,телевизията и не го позволява.
                      Иначе за тълпата е абсолютно права.Това е.
                      Трябваше да се вдигнете в всички градове не само там.За да се възползвате както трябва.
                      И каква е целта и приоритетите ще се разбере след като има и други жертви.
                      И след като виновника е задържан,защо не е оказва натиск към институциите за присъда,а се палят и трошат къщи и коли.Нещо много голямо разминаване с реалността.Това е.за пореден път.А да не говорим за след два дни.

И защо не кажете за какво става въпрос за наркотици,оръжие,проституция.
                      Кажете направо защо някакъв си роднина на Царя е прегазил момчето на улицата.Какво е правило това момче там.

Едва ли са тезите за омраза от цигани към българи.И как така ще има група роми дето ще искат да колят и убиват.Кои за какво лъже.
                      Къде са агентите за България,тоест българските защо вече не са подали информацията към шефовете си и не действат оперативно.
                      Виновника е в ареста,кои го интересува това.
                      Какъв "цар", бе педалче поръчково. Казах ти, че се дразня с опитите ви за манипулации ( демек и всички медии ).

В Италия има ДОКАЗАН наследник на Самуил, даже чилякът го доказа с документи и родословно "дърво". Но не се натрапи да иде за власт тук - само доказа кой е

Ти в "монархия" ли живееш, че да говориш за пиклив некоректен мангал по тоя начин?! Видно е, че такива са "царе" за тИбя, щот' си ниска топка. Капиш?

Не слагам всички етноси под общ знаменател и проблеми нямам с никого, колкото и да е странно. Ама, подобни политически "хранилки" ме нервят.

Ай, със здраве! ( догодина може и да смениш "цвета", а по догодина пак - щот' на такива съм се нагледал, шъ смениш и "ника" - то е ясно ).
                      Last edited by marandi; 25.09.2011, 21:26.

Коментар

• Глеееедам Барека и не вярвам да си радва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Хайде да осветля малко нещата с родната "безпристрастна" журналистика. Има 2-ма боклука, които са най-близки на Боко:

1. Миролюба Бенатова - още от престоя му като шеф на родната милиция, като даже имаше слухове, че му е любовница. За по-интересуващите се, може да проверите как все тя беше първа на мястото на събитието и отразяваше всичките му пр милиционерски акции в последните 10 години
                          2. Ники Дудука Бареков - това мисля е известно на всички. Все пак Ники е всеизвестен лизач, да не говорим за получаваните от него смс-и изпращани оот Тиквата с искане за интервюта и т.н.

Така че не учудвайте на подобни "честни" и "безпристрастни" журналистически бълвочи

А преди около час гледах и предконференцията на Калинчо, на която той нарече участващите в протестите в Катуници - лумпени и дегенерати (по памет). Ех, Калинчо, п.тко непоръбена, що не бях и аз там да видим как ще ме неречеш така и няма да те сцепя от съдебни процеси, мършооооооо.

Много ми е интересно мнението на герберастите (особено на платените драскачи), според тх сигурно нищо няма и всичко си е ток и жици, само там некъв селянин умрял - голяма работа

Last edited by anon6706; 25.09.2011, 20:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Незнам дали ти направи впечатление, че никой от журналята не го пита - какво стана с извършителите на гонката с жертви?
                            Както и кой е той, та да каже, че след като имаме заподозрян, арестуван, то той ще БЪДЕ ОСЪДЕН?
                            в случая сравнението е между инцидент (нежелан от никого) и предомишлено убйиство, извършвено по особенно нагъл начин ... а инъче си прав -
                            журналистите мълчаха,
                            като че ли _ _ _ в уста си държаха!

Коментар

• Къде беше жандармерията преди няколко месеца ? КОЛКО човека задържаха и осъдиха по БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА ? Това не беше ли "нарушаване на обществения ред" ?

http://video.bgnes.com/view/14070

Мамицата ви геерберска. Сега милицията била "изпуснала положението" . Правилно са го овикали с "Курва"

Стотици роми разграбват бившето млекопреработвателно предприятие в Казанлък "Маркели". Мандрата вече е собственост на гръцка банка, тъй като старите собственици са я заложили там.

На мястото, където ромите с каруци, колелета и колички разграбват предприятието, има около 20 полицаи, които безсилно стоят и наблюдават ужасяващата гледка. Съседи коментираха пред БГНЕС, че само за около час ромите са успели да демонтират около 300 м метална ограда и са нахлули в двора на предприятието, където са се качили върху ламаринените покриви и с чукове и брадви свалят всичко, което е от метал. Те са започнали да разрушават стените на предприятието, за да вадят арматурата от бетонните плочи. На мястото на инцидента дойде и конна полиция, но безчинството на ромите продължава. Хората ужасено наблюдават от терасите това, което се случва и казват: "Това е България"./БГНЕС
                              Last edited by SStoilov; 25.09.2011, 20:43.

Коментар

• http://news.plovdiv24.bg/290039.html

Приближени на Цар Киро са провокирали напрежението в Столипиново, обстановката се успокоява

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/290039.html#ixzz1Yz0vZj1q

Коментар

Working...
                                X