Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катуница се взриви !!! Какво предстои ???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТова да се влиза в циганските махали и да се палят къщите на хората наред е абсолютна лудост и трябва да бъде спряно! Според мен ако мангал Киро и сие скоро не бъдат намерени или арестувани циганите сами ще ги открият и избесят показно.
Или етническия проблем, възникващ при поредната икономическа криза
Що ли не се изприказва за скъсване с мултикултуризма и капсулиране...сякаш отворената кутия на Пандора с вълшебна пръчица и алабализми може да се затвори.
И сега така - всички политици 2 дни са мълчали и ходили по забавни мероприятия и накрая почват уж някаква акция в защита на етническия мир.
КАКЪВ ЕТНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ Е ТОВА?
Това е КРИМИНАЛНО ДЕЙСТВИЕ, породено от ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ!
ПРОБЛЕМЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ!
Всичко друго и изместването на кипналото недоволство е дирижирано изместване от истинския проблем!
Всички селяни, всички българи са се скъсали да повтарят, че нямат проблем с циганите, а с криминалния бос, видимо и нагло, обслужван от репресивната част на държавния апарат и цяла банда политици!
Не циганите са причината за наглото убийство на дете, за блъснатите полицаи с кола, а КЛАНА НА престъпника - Кирил Рашков и политическата вихрушка.
В други случаи при блъснат полицай щеше да е такъв вой и сирени, сега при трима всички мълчат. Мърша е станала системата!Last edited by съни(тя); 27.09.2011, 01:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТоку що съгражданин даде бойна сводка от Варна. Казвам му така, защото все едно четеш доклад на командира на някоя рота правил набег в тила на врага
Във Варна всичко се получи много добре! Бяхме около 2000 човека! Хората ни ръкопляскаха и пяха с нас българския химн!!! Нахлухме в най-голямата циганската махала тук Максуда,целихме ги с камъни и запалихме една къща! Утре повече!
Бях там, но в махалата не съм влизал. Не одобрявам по причина, че протестиращите бяха без оръжие, докато циганите и жандармерията са въоръжени. Пък и във Варна проблем са не толкова циганите от гетото, а тия в Каменар. Имаше и много момичета. Ако има някъде готини мацки по митинги, то това явно са националистките. Нищо общо нямат със смачканите кифли от политическите партии. Обаче точно тия момичета - готини и надъхани ме притесниха, защото фронта не е място за жени. Пък може и да съм старомоден, знам ли. Не ми харесва, че са атакували джамията, но тя е точно на пътя им. Пламне ли искра, почва да гори всичко. Имаше подкрепление от тежка кавалерия, доста рокери на мотори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТова да се влиза в циганските махали и да се палят къщите на хората наред е абсолютна лудост и трябва да бъде спряно! Според мен ако мангал Киро и сие скоро не бъдат намерени или арестувани циганите сами ще ги открият и избесят показно.
http://www.factor-news.net/index_.ph...&ct=1&id=24568~МЕЧО~
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеЕ, те женорята са и на интернет фронта, доста по-активно от инвесторята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение...
по-лошото е че се чувствам в безисходица... от къде може да дойде разум, воля и сила да си оправим държавата? - ми то накъдето се обърнеш все чалга бе - да ти таковам държават...
Сега чета това и си мисля, ако и то е истина, шансът ни за някаква промяна е само един - не, молотовки, а мощни бомби в 3 сгради с пълния им състав - парламент, съд и президентство
Преди палежите палатите на Киро били обезкостени
Опожарените къщи на фамилията Рашкови са били старателно разчистени преди палежите.
Феновете, които първи влезли в палатите, установили, че вътре липсват мебелите, техниката и всякакви други вещи. В първата къща единственото ценно нещо бил огромен кристален полилей, който бил толкова тежък, че явно не е могъл да бъде изнесен, пише "Марица".
Предполага се, че цялото обзавеждане е било изнесено през бункерите на къщите. Подземията на всички къщи били свързани с топла връзка и мебелите вероятно са били изнесени от там. Което означава, че сценарият с палежите е бил предвиден.
Според запознати част от феновете са били тръгнали с молотовки и към спиртоварната, но там ги е чакала сериозна охрана, въоръжена до зъби. Информация, че дестилерията вече не е собственост на клана, е отказала феновете от по-нататъшни действия.БОРИСОВ ПО ПЪТЯ НА ЖАН ВИДЕНОВ И СТАНИШЕВ – КЪРВАВО ХОРО, КОМИЦИ И И ОСВИРКВАНЕ НА СТАДИОНА
Докато горяха войничетата на България, Жан Виденов играеше хоро. Докато Катуница гореше, Борисов и Цветанов се хилеха като олигофрени на платени „смешки” за откриването на предизборната кампания на ГЕРБ, където ги нарекоха „ефенди на асфалта” и „аркадаш на Веселин Маринов”. Станишев бе освиркан на стадион „Тича” докато бе премиер. Борисов бе освиркан на стадион „Лудогорец”, крещейки му „курва”.
http://www.afera.bg/index.php?option...19302&Itemid=9
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Друго интересно е какво наименование Цветанов и сие са измислили за бунтовниците ?
Аз имам идеш , ирландците си имат ИРА , предлагам нашата да е БИРА ( Българска Интернационална Републиканска Армия). Тук основното оръжие за Пловдив е стъклена бутилка Каменица , за Северна България ще е Шуменско и т.н.
Сега сериозно , утре ще е още по интересно , ще е 5-ти ден , а хората вече почнаха по сериозно да се организират та ... ще е мазало
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОбаче точно тия момичета - готини и надъхани ме притесниха, защото фронта не е място за жени. Пък може и да съм старомоден, знам ли.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Току що съгражданин даде бойна сводка от Варна. Казвам му така, защото все едно четеш доклад на командира на някоя рота правил набег в тила на врага
Във Варна всичко се получи много добре! Бяхме около 2000 човека! Хората ни ръкопляскаха и пяха с нас българския химн!!! Нахлухме в най-голямата циганската махала тук Максуда,целихме ги с камъни и запалихме една къща! Утре повече!
Бях там, но в махалата не съм влизал. Не одобрявам по причина, че протестиращите бяха без оръжие, докато циганите и жандармерията са въоръжени. Пък и във Варна проблем са не толкова циганите от гетото, а тия в Каменар. Имаше и много момичета. Ако има някъде готини мацки по митинги, то това явно са националистките. Нищо общо нямат със смачканите кифли от политическите партии. Обаче точно тия момичета - готини и надъхани ме притесниха, защото фронта не е място за жени. Пък може и да съм старомоден, знам ли. Не ми харесва, че са атакували джамията, но тя е точно на пътя им. Пламне ли искра, почва да гори всичко. Имаше подкрепление от тежка кавалерия, доста рокери на мотори.Last edited by Jay Gould; 27.09.2011, 00:28.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от XP1 Разгледай мнениеБраво на юнаците от Катуница.За няколко дни няколкостотин души всяха такъв страх в циганите, какъвто МВР-то с едномилиярдния си бюджет не успяха.Сигурен съм, че циганската престъптност ще падне с 50-80%.Сега за всяко циганско престъпление ще има отговор.Браво!Ето това е вече гражданското общество.
А иначе -на МВРто и на властимащите не им е изгодно да се занимават с все още "неинтегрираните" Роми .Иначе откъде ще дойде такава евтина и простовата електорална маса готова да направи "правилния" избор в изборния ден само за 10 лева и 3 кИбабчета??
През кой да си изперат миризливите пари,ако не през "прабългарския" род??
Как ще се разпределят световните (и национални) канали на наркотици минаващи от АнадолУ и близкия изток през "Столипиново", "Кючук Париж" ,"Факултето", костинбродската циганска мафия ,и стигаща до Европа ??
Ами готовата жива плът изнасяна за проституция или донорство...??
"Португалската" раса в България има доста корени и общо взето не изгодна за изкореняване ,от нея се извличат доста дивиденти ..за Големите Чичковци с Миризливи пари и кирясъло минало (и настояще)!!!
Хубаво е поне ,че вече мига червената лампичка и народа се вдигна на Бунт!
Стига български овчици,Византииците през ден са в стачки и постоянно са в схватки с Милицията.~МЕЧО~
Коментар
Коментар