IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Last edited by comet; 23.04.2013, 19:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Това да се влиза в циганските махали и да се палят къщите на хората наред е абсолютна лудост и трябва да бъде спряно! Според мен ако мангал Киро и сие скоро не бъдат намерени или арестувани циганите сами ще ги открият и избесят показно.
      На някой страшно много му се иска да играе вечно с картата на етническия мир...в името на вечната война(хаос).
      Или етническия проблем, възникващ при поредната икономическа криза
      Що ли не се изприказва за скъсване с мултикултуризма и капсулиране...сякаш отворената кутия на Пандора с вълшебна пръчица и алабализми може да се затвори.

И сега така - всички политици 2 дни са мълчали и ходили по забавни мероприятия и накрая почват уж някаква акция в защита на етническия мир.

КАКЪВ ЕТНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ Е ТОВА?
      Това е КРИМИНАЛНО ДЕЙСТВИЕ, породено от ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ!
      ПРОБЛЕМЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ!
      Всичко друго и изместването на кипналото недоволство е дирижирано изместване от истинския проблем!

Всички селяни, всички българи са се скъсали да повтарят, че нямат проблем с циганите, а с криминалния бос, видимо и нагло, обслужван от репресивната част на държавния апарат и цяла банда политици!

Не циганите са причината за наглото убийство на дете, за блъснатите полицаи с кола, а КЛАНА НА престъпника - Кирил Рашков и политическата вихрушка.
      В други случаи при блъснат полицай щеше да е такъв вой и сирени, сега при трима всички мълчат. Мърша е станала системата!
      Last edited by съни(тя); 27.09.2011, 01:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Току що съгражданин даде бойна сводка от Варна. Казвам му така, защото все едно четеш доклад на командира на някоя рота правил набег в тила на врага

Във Варна всичко се получи много добре! Бяхме около 2000 човека! Хората ни ръкопляскаха и пяха с нас българския химн!!! Нахлухме в най-голямата циганската махала тук Максуда,целихме ги с камъни и запалихме една къща! Утре повече!

Бях там, но в махалата не съм влизал. Не одобрявам по причина, че протестиращите бяха без оръжие, докато циганите и жандармерията са въоръжени. Пък и във Варна проблем са не толкова циганите от гетото, а тия в Каменар. Имаше и много момичета. Ако има някъде готини мацки по митинги, то това явно са националистките. Нищо общо нямат със смачканите кифли от политическите партии. Обаче точно тия момичета - готини и надъхани ме притесниха, защото фронта не е място за жени. Пък може и да съм старомоден, знам ли. Не ми харесва, че са атакували джамията, но тя е точно на пътя им. Пламне ли искра, почва да гори всичко. Имаше подкрепление от тежка кавалерия, доста рокери на мотори.
        Само дето са запалили българска къща - една от малкото в махалата.

Коментар

Това да се влиза в циганските махали и да се палят къщите на хората наред е абсолютна лудост и трябва да бъде спряно! Според мен ако мангал Киро и сие скоро не бъдат намерени или арестувани циганите сами ще ги открият и избесят показно.
          той е осъден вече:

http://www.factor-news.net/index_.ph...&ct=1&id=24568
          ~МЕЧО~

Коментар

Лудост и вандализъм едновременно.

Коментар

• Това да се влиза в циганските махали и да се палят къщите на хората наред е абсолютна лудост и трябва да бъде спряно! Според мен ако мангал Киро и сие скоро не бъдат намерени или арестувани циганите сами ще ги открият и избесят показно.

Коментар

• Аз пък знам какво ще се случи след няколко месеца :

...Когато бъде реставрирана къщата-музей на видния български революционер и духовен водач БачеКире К(р)атунеца от известен "прабългарски" род с "бразилски" корени!!
                ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнение
                  Е, те женорята са и на интернет фронта, доста по-активно от инвесторята.
                  на всички фронтове , защото първата ни мисъл е за децата ...и какво ги чака

Коментар

• Е, те женорята са и на интернет фронта, доста по-активно от инвесторята.

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                      ...
                      по-лошото е че се чувствам в безисходица... от къде може да дойде разум, воля и сила да си оправим държавата? - ми то накъдето се обърнеш все чалга бе - да ти таковам държават...
                      Това е най-смазващото, просто парализира ...

Сега чета това и си мисля, ако и то е истина, шансът ни за някаква промяна е само един - не, молотовки, а мощни бомби в 3 сгради с пълния им състав - парламент, съд и президентство
                      Преди палежите палатите на Киро били обезкостени
                      Опожарените къщи на фамилията Рашкови са били старателно разчистени преди палежите.
                      Феновете, които първи влезли в палатите, установили, че вътре липсват мебелите, техниката и всякакви други вещи. В първата къща единственото ценно нещо бил огромен кристален полилей, който бил толкова тежък, че явно не е могъл да бъде изнесен, пише "Марица".

Предполага се, че цялото обзавеждане е било изнесено през бункерите на къщите. Подземията на всички къщи били свързани с топла връзка и мебелите вероятно са били изнесени от там. Което означава, че сценарият с палежите е бил предвиден.

Според запознати част от феновете са били тръгнали с молотовки и към спиртоварната, но там ги е чакала сериозна охрана, въоръжена до зъби. Информация, че дестилерията вече не е собственост на клана, е отказала феновете от по-нататъшни действия.
                      БОРИСОВ ПО ПЪТЯ НА ЖАН ВИДЕНОВ И СТАНИШЕВ – КЪРВАВО ХОРО, КОМИЦИ И И ОСВИРКВАНЕ НА СТАДИОНА

Докато горяха войничетата на България, Жан Виденов играеше хоро. Докато Катуница гореше, Борисов и Цветанов се хилеха като олигофрени на платени „смешки” за откриването на предизборната кампания на ГЕРБ, където ги нарекоха „ефенди на асфалта” и „аркадаш на Веселин Маринов”. Станишев бе освиркан на стадион „Тича” докато бе премиер. Борисов бе освиркан на стадион „Лудогорец”, крещейки му „курва”.
                      http://www.afera.bg/index.php?option...19302&Itemid=9
                      и след това http://www.dnes.bg/crime/2010/08/16/...&if_height=326 ...КЪДЕ Е ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР???

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        хахах признавам ти, че уцели с тоя Дьолакроа
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Друго интересно е какво наименование Цветанов и сие са измислили за бунтовниците ?
                          Аз имам идеш , ирландците си имат ИРА , предлагам нашата да е БИРА ( Българска Интернационална Републиканска Армия). Тук основното оръжие за Пловдив е стъклена бутилка Каменица , за Северна България ще е Шуменско и т.н.
                          Сега сериозно , утре ще е още по интересно , ще е 5-ти ден , а хората вече почнаха по сериозно да се организират та ... ще е мазало

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Обаче точно тия момичета - готини и надъхани ме притесниха, защото фронта не е място за жени. Пък може и да съм старомоден, знам ли.
                            .... http://www.worldculturepictorial.com...n_painting.jpg
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Току що съгражданин даде бойна сводка от Варна. Казвам му така, защото все едно четеш доклад на командира на някоя рота правил набег в тила на врага

Във Варна всичко се получи много добре! Бяхме около 2000 човека! Хората ни ръкопляскаха и пяха с нас българския химн!!! Нахлухме в най-голямата циганската махала тук Максуда,целихме ги с камъни и запалихме една къща! Утре повече!

Бях там, но в махалата не съм влизал. Не одобрявам по причина, че протестиращите бяха без оръжие, докато циганите и жандармерията са въоръжени. Пък и във Варна проблем са не толкова циганите от гетото, а тия в Каменар. Имаше и много момичета. Ако има някъде готини мацки по митинги, то това явно са националистките. Нищо общо нямат със смачканите кифли от политическите партии. Обаче точно тия момичета - готини и надъхани ме притесниха, защото фронта не е място за жени. Пък може и да съм старомоден, знам ли. Не ми харесва, че са атакували джамията, но тя е точно на пътя им. Пламне ли искра, почва да гори всичко. Имаше подкрепление от тежка кавалерия, доста рокери на мотори.
                              Last edited by Jay Gould; 27.09.2011, 00:28.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от XP1 Разгледай мнение
                                Браво на юнаците от Катуница.За няколко дни няколкостотин души всяха такъв страх в циганите, какъвто МВР-то с едномилиярдния си бюджет не успяха.Сигурен съм, че циганската престъптност ще падне с 50-80%.Сега за всяко циганско престъпление ще има отговор.Браво!Ето това е вече гражданското общество.
                                Дано да си прав..да не се получи само всяко чудо за 3 дни !!
                                А иначе -на МВРто и на властимащите не им е изгодно да се занимават с все още "неинтегрираните" Роми .Иначе откъде ще дойде такава евтина и простовата електорална маса готова да направи "правилния" избор в изборния ден само за 10 лева и 3 кИбабчета??
                                През кой да си изперат миризливите пари,ако не през "прабългарския" род??
                                Как ще се разпределят световните (и национални) канали на наркотици минаващи от АнадолУ и близкия изток през "Столипиново", "Кючук Париж" ,"Факултето", костинбродската циганска мафия ,и стигаща до Европа ??
                                Ами готовата жива плът изнасяна за проституция или донорство...??

"Португалската" раса в България има доста корени и общо взето не изгодна за изкореняване ,от нея се извличат доста дивиденти ..за Големите Чичковци с Миризливи пари и кирясъло минало (и настояще)!!!

Хубаво е поне ,че вече мига червената лампичка и народа се вдигна на Бунт!
                                Стига български овчици,Византииците през ден са в стачки и постоянно са в схватки с Милицията.
                                ~МЕЧО~

Коментар

Working...
                                X