IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още 47 бунтовници са арестувани в Пловдив, идва въпроса, кога бунтовниците (пияните и дрогирани боклуци, май така ги описа преди няколко месеца и кадефито ) ще се въоръжат ?
    Last edited by Novakat; 26.09.2011, 23:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от XP1 Разгледай мнение
      Браво на юнаците от Катуница.За няколко дни няколкостотин души всяха такъв страх в циганите, какъвто МВР-то с едномилиярдния си бюджет не успяха.Сигурен съм, че циганската престъптност ще падне с 50-80%.Сега за всяко циганско престъпление ще има отговор.Браво!Ето това е вече гражданското общество.
      Жалко само,че трябваше да умрат 2 момчета,за да се случи,ама поне да е по-цивилизовано.
      Last edited by rinaa; 27.09.2011, 00:10.

Коментар

• Момчета какво се случва в момента? По-специално някой знае ли нещо за центъра на София, каква е ситуацията? В чужбина съм, доста ми е интересно какво се случва. В интернет не пише много.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Браво на юнаците от Катуница.За няколко дни няколкостотин души всяха такъв страх в циганите, какъвто МВР-то с едномилиярдния си бюджет не успяха.Сигурен съм, че циганската престъптност ще падне с 50-80%.Сега за всяко циганско престъпление ще има отговор.Браво!Ето това е вече гражданското общество.

Коментар

• Имам информация за безредици във Факултета, но не намирам нищо в интернет и по медиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
              Аз не помня такова мълчание от страна на всичката управляваща сган... всички толкова са се посрали, да не лъснат насраните им задници, че направо не знаят какво да правят в момента...
              наистина им е малко парещо и леко Миризливо

Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
              а циганина, ме втрещи с нахалството си при бареков - явно е спокен за бъдещето си... защо ли пък не?
              до колкото съм следил следил събитията, до вчера само ги хулеше как са му "разграбили" ( ,интересно е че се вижда как предварително си е изнесъл партакешите) къщичката, която с много труд и единствения си собствен бизнес е построил !Да ама днес явно тъй наречените Големци в държавата са му шушнали че трябва друга песен да запее ,защото настава истински Хаус в БЪЛГАРИЯ на която ще се заклатят столчетата на някои ...или по-скора на тези който ще искат след 1месец да им пуснеш Бюлетинка с вот за неговата сган (..ъъъ Партия де ) !

~ Май няма празно вече:Пловдив, София,Варна.......!?!?
              http://marica.bg/show.php?id=67007
              Last edited by kravata_mu; 26.09.2011, 23:24.
              ~МЕЧО~

Коментар

• Аз не помня такова мълчание от страна на всичката управляваща сган... всички толкова са се посрали, да не лъснат насраните им задници, че направо не знаят какво да правят в момента... а циганина, ме втрещи с нахалството си при бареков - явно е спокен за бъдещето си... защо ли пък не?

по-лошото е че се чувствам в безисходица... от къде може да дойде разум, воля и сила да си оправим държавата? - ми то накъдето се обърнеш все чалга бе - да ти таковам държават...

Коментар

• За сега сега се чува че това за убития е партенка , и се извинявам за грешната информация (поне от половината познати които са там, казват че е партенка)

Коментар

• Бой между протестиращи и жандармерия до "Св."Петка"

http://marica.bg/show.php?id=67005
                    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Къде са нашите дрисливи политици?
                      Половината вина е тяхна!!!

Къде е съдебната система - съдии, мъдий... прокуратута - всичките ни лук яли ни лук мирисали?
                      Другата половина от вината е тяхна!!!

А, може би вината е изцяло наша, че търпим?
                      Дали е дошло време разделно?

Коментар

• Вече се говори за убити в Пловдив , и то от полиция/жандармерия
                        Няма много информация и се надявам да е лов слух, че .....

Уточнявам граждани убити от полицията , това е последно
                        Надявам се да не се потвърди официално
                        Last edited by Novakat; 26.09.2011, 22:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                          Война и в Пловдив!

Кметът изхвърлен от тълпата, стотици бягат на посоки

http://www.blitz.bg/news/article/118961
                          браво на момчетата от пловдив - те ще ни измият очите... как тези кратуни не разбраха, ако искат малко да се уталожат нещата - циганина, който запали искрата на омразата и фамилията му моментално трябва да се озоват в затвора, а не да им правят туристическа обиколка по хотелите...

Коментар

• Война и в Пловдив!

Кметът изхвърлен от тълпата, стотици бягат на посоки

http://www.blitz.bg/news/article/118961
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Гледайте ТВ7

26.09.2011 20:10
                              Масови безредици в Пловдив

Шествието на младежите в Пловдив срещу насилието в Катуница прерастна в масови безредици.

Очаквайте извънредно включване на живо от Пловдив в полувремето на футболната среща ЦСКА – "Видима Раковски".
                              http://tv7.bg/news/965012.html

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Вярваш ли в пипълметрията ?
                                Ами, аз по принцип съм малко наивен, особенно ако не ми искат пари...

Коментар

Working...
                                X