инвестора ако искате ме трийте аз и без това съм ви сърдит че ми изтрихте поста за полицейския произвол срещу онзи младеж дето са го млатили цивилните полицай без да се обозначът че са такива, и после паднал бил пиян а хората които му са се притекли на виковете за помощ са съдени за възпрепятстване на деиствията на полицията и как ако се приеме закон полицията да може да стреля по тълпата първите пострадали ще са българи.
но да не се отклонявам
rinaa - овчи мозък цял ден дразниш в темата чак ми писна от теб
ела във Тексас навлез в частна собственост и ако те застрелят да видиш дали ще те лежът, там е нещо напълно законно това да се случи като си нарушител да видиш какво е правосъдие и как се раздава!!!
беше ясно че като в бълхария (да бълхария да с малка буква) като ти влязат в собствеността и се защитиш после ти си виновен рано или късно ще избие напрежението!!!
Тексаски закони ни трябват това е! и оръжие за всички за да може да се защитиш!!!
но да не се отклонявам
rinaa - овчи мозък цял ден дразниш в темата чак ми писна от теб
ела във Тексас навлез в частна собственост и ако те застрелят да видиш дали ще те лежът, там е нещо напълно законно това да се случи като си нарушител да видиш какво е правосъдие и как се раздава!!!
беше ясно че като в бълхария (да бълхария да с малка буква) като ти влязат в собствеността и се защитиш после ти си виновен рано или късно ще избие напрежението!!!
Тексаски закони ни трябват това е! и оръжие за всички за да може да се защитиш!!!
Коментар