Я някои от бунтовниците(четници) да каже днешният час и къде ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катуница се взриви !!! Какво предстои ???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеПротестите трябва да се насочат в друга посока! Вместо на избори, нека всички да излязат на протест по улиците и площадите въоръжени кой с каквото има! Трябва бунт срещу "политическата класа" и мафията. Сваляне на правителството , унищожаване на всички "партии" и народен съд. Във България вече и децата знаят кои са хората които крадат и грабят на едро, командват далаверите в държавата, унищожават бизнеса и спират развитието на държавата. Време е за реални действия, срещу истинските виновници за съсипването на България. Оставете ги тия цигани (засега) защото от тях нищо не зависи реално. Те са на дъното а истинския боклук за изчистване се крие по високите етажи ( на властта и мафията). Ако искате нещо РЕАЛНО да се промени - това е посоката! Който не вярва нека да си чака още 20 - 30 -100 години "преход".
Коментар
-
Протестите трябва да се насочат в друга посока! Вместо на избори, нека всички да излязат на протест по улиците и площадите въоръжени кой с каквото има! Трябва бунт срещу "политическата класа" и мафията. Сваляне на правителството , унищожаване на всички "партии" и народен съд. Във България вече и децата знаят кои са хората които крадат и грабят на едро, командват далаверите в държавата, унищожават бизнеса и спират развитието на държавата. Време е за реални действия, срещу истинските виновници за съсипването на България. Оставете ги тия цигани (засега) защото от тях нищо не зависи реално. Те са на дъното а истинския боклук за изчистване се крие по високите етажи ( на властта и мафията). Ако искате нещо РЕАЛНО да се промени - това е посоката! Който не вярва нека да си чака още 20 - 30 -100 години "преход".
Коментар
-
http://www.blitz.bg/news/article/118980
малко коментари от под статията пак полицейски произвол добре че е имало адвокат поне при единия случаи
пак ще има като 2009 от протестите пред парламента срещу тройната коалиция осъдени набързо и после 5 години да не могат да си хванат свястна работа бълхария заради свидетелсвото за съдимост ( за онези младежи се забрави нищо че властта се смени просто бяха дадени в жертва) единствения избор за намаляване на последствията - емиграция
Mariya Krasteva · Технически Унивеситет
Моят протест мина пред 4-то РПУ в София. На ъгъла на "Витоша" и "Патриарха", в момента в който влизах и аз задържаха 8 младежи с "оръжие" - джобно ножче, голяма карабинка на ключодържателя и още други подобни. Мен не ме арестуваха (в чантата си имах пила за нокти с по-дълго "острие" от най-големия нож, който задържаха), защото - "госпожа, вижте на колко години сте". Откараха ги с полицейски микробус С 6981 в 4-то районно. Тръгнах след тях с такси. В районното ми казаха, че ще ги пуснат веднага, след като напишат обяснения. Обяснения за какво - не е ясно, даже дежурният следовател беше объркан за какво са там. Появи се един "костюмиран" шеф, който каза да им напишат акт за нарушаване на обществения ред, но мъж (адвокат) озовал се там като мен, без да е задържан, каза, че ще заведе дело за нарушаване на правото на свободно придвижване (в интерес на истината питайки дежурната полицайка дали са задържани - тя каза "не", арестувани ли са "не", защо са тук "незнам, ще ги пуснат след малко"), те не бяха задържани или арестувани, а личните им карти и "оръжията" в районното. До 20,30ч. всички деца бяха пуснати - след някакви писмени обяснения, но без никакви актове и без никакво обяснение, защо са били там. Стана ми мъчно за децата и за полицаите - и двете страни не знаеха за какво става дума. Аз самата си дадох сметка, че съм престъпник всеки път, когато си купувам кунхненски нож и го нося в чантата си, докато се прибера (а дали не и след това).Stanislav Gochev · Най-добър коментатор · Първи зам. Бог в Бог
Не знам за другите градове, но в София станах свидетел на 2 събития:
1. Младо момиче беше паднало по гръб на плочките пред Булбанк, а еничарите пречеха всячески на нейния приятел да й помогне да се изправи.
2. След като протестът беше ВЕЧЕ разпръснат, един еничар подгони нищо неподозиращ младеж в странична уличка. За щастие младежът успя да надбяга преследвача си.
"Еничар" е жаргонно название на отряда за борба с масовите безредици. Става дума за господата с палките, щитовете и каските.
Ето как Ушев овладява ситуациите!Last edited by marketleverage; 27.09.2011, 03:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеУ нас в държавния сектор НЕ ИМ СЕ РАБОТИ,с малки изключения.В законодателството има МЪРТВИ закони-закони ,които са мъртвородени/цитат от Корнезов-законодател и то от главните там ,в парламента/Закони,които не се прилагат.Ние нямаме държава,тук щом трябва да се саморазправяме,значи не живеем в държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениеЯвно според бълхарския критерии не функционират, за сметка на това в бълхария си функционират екстра!
Като влезе малцинственото копеле в имота ти, оберете те, изнасили женати и децатати, а ти му пръснеш мозъка влизаш в затвора ! как да не работи този закон в БГ? май съвсем добре си работи?
Като си минираш двора и влезе някои да краде и стъпи на мина влизаш в затвора! как да не работи и този закон?
Само се чудя ако си развъждаш алигатори на двора и влезе някои да краде и алигаторите го изядът дали влизаш в затвора, но май влизаш като гледам остналите бълхарски казуси!Last edited by rinaa; 27.09.2011, 02:41.
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОфициални медии няма - Държавата се тресе от 3 дни, а медиите се държат все едно нищо няма. Снощи към 4-5 е имало група от 800 човека до НДК София които са се били със жандармерията. Това със сигурност го знам. Нещо чу ли се или видя ли се в медиите? А това е пъпа на София, пък какво остава за провинцията.
Какви са тия големи приказки.България горяла от три дни и във Варна,било страшно.
Да ама нищо общо,пак.Нещо ви се разминава вече реалността.Прекалено сте слаби и невежи за да се държите нормално,вече.
Всяко чудо е по три дена,не вярвам това да е повече от три..
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеИ в Тексас ли така не ФУНКЦИОНИРАТ държавните ОРГАНИ.Щях да изблея,но е късно и не е удобно.
Като влезе малцинственото копеле в имота ти, оберете те, изнасили женати и децатати, а ти му пръснеш мозъка влизаш в затвора ! как да не работи този закон в БГ? май съвсем добре си работи?
Като си минираш двора и влезе някои да краде и стъпи на мина влизаш в затвора! как да не работи и този закон?
Само се чудя ако си развъждаш алигатори на двора и влезе някои да краде и алигаторите го изядът дали влизаш в затвора, но май влизаш като гледам остналите бълхарски казуси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеДано да не е вярно ,че ще стане още по-напечено.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеJay какво става във Варна? Чувам много страшни информации, но нищо официално..http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениеинвестора ако искате ме трийте аз и без това съм ви сърдит че ми изтрихте поста за полицейския произвол срещу онзи младеж дето са го млатили цивилните полицай без да се обозначът че са такива, и после паднал бил пиян а хората които му са се притекли на виковете за помощ са съдени за възпрепятстване на деиствията на полицията и как ако се приеме закон полицията да може да стреля по тълпата първите пострадали ще са българи.
но да не се отклонявам
rinaa - овчи мозък цял ден дразниш в темата чак ми писна от теб
ела във Тексас навлез в частна собственост и ако те застрелят да видиш дали ще те лежът, там е нещо напълно законно това да се случи като си нарушител да видиш какво е правосъдие и как се раздава!!!
беше ясно че като в бълхария (да бълхария да с малка буква) като ти влязат в собствеността и се защитиш после ти си виновен рано или късно ще избие напрежението!!!
Тексаски закони ни трябват това е! и оръжие за всички за да може да се защитиш!!!
Коментар
Коментар