Първоначално изпратено от kefala
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катуница се взриви !!! Какво предстои ???
Collapse
X
-
Шок и ужас - т.нар. "дон Цеци", лидер на противоконституционната Евророма, настоява да се изгонят от София незаконно настанилите се мангали !!!
http://www.blitz.bg/news/article/119599
Нещо което фъндъкова никога не би посмяла - дори да го каже !!!
Ми то по-скоро за тоя да гласуваме, бе баси !!!
Сериозно - и в тая криза и в предната (хъхряшкият бунт в Красна поляна) Цветелин Кънчев свърши много по-полезна работа за туширане на напрежението от Боко Кратуната, Цецо Маймуната и останалата измет от "големи мъжкари" с миши сърца. Какъвто и престъпник да е, тая заслуга му я признавам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Доста добра песничка описваща положението, за което говори bertram:
http://www.youtube.com/watch?v=TPhUUp08SnEМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение...циганите са проблем спор няма, но замислял ли се как живеят те...те са най-голямата жертва, защото техния начин на живот е съсипващ....
Жертва били... а интересно какви са живеещите на ръбът на гладната смърт пенсионери, хората в малките населени места, които заспиват треперейки от страх, че твоите "жертви" могат да нахлуят в къщата им с брадви, какви бяха стотиците зверски убити от мангали хора? Терористи ли са всички тия хора, само защото не щат да бъдат грабени от "горките роми"?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Бертрам - заплахата е, че тия с тъмната кожа ще гонят твоите деца с брадви и тояги - посред бял ден по улиците - и това задължително ще стане утре, ако ние днес продължаваме да сме толерантни...
"Изкривените от омраза лица" искаха саморазправа, защото виждат, че "държавата" не прави нищо, за да защити гражданите си. И ако бяхме народ, по-горд и по-малко толерантен, това трябваше да стане поне преди 10 години още...
Не че съм ПРОТИВ толерантността. Напротив. Но толерантността има смисъл само когато е ВЗАИМНА, в противен случай тя е равна на МАЗОХИЗЪМ. Крайно време е нашата толерантност към хъхряците да стане равна на тяхната толерантност към нас - а именно НУЛЕВА.
Хъхряците ни мразят, въпреки че живеят благодарение на нас. Грабят, убиват, отказват да учат и работят, отказват да спазват законите, отказват да се държат човешки, отвръщат със зло на тези, които ги хранят. Всички други малцинства в България са заслужили уважението на нас, Българите с честност, труд и лоялност... но не и мангалите.
Иначе съм съгласен, че саморазправата не е начинът, но тя е последен изход, защото всеки човек и всеки народ има най-елементарното право - да се защитава - да брани животът си, бъдещето си, домът си, правата си. Щом мангалите грабят и убиват и то масово, то нима нямаме право да отговорим? Да, крайно време е държавата да си влезе в правомощията - и аз това го искам... защото ако се спазва Наказателният кодекс, поне 80% от мангалите над 14 години трябва да влязат в затворите !!! Провери НК и ще се убедиш. Пълен абсурд е престъпните им действия да бъдат извинавани с това, че били малцинство, че били "онеправдани и бедни", че такива им били обичаите, че масово нарушавали законите (егати извинението) и т.н.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеСаморазправа ли, бертрамче?
Да чакам полицията да ме арестува, защото са ме пребили и изнасилили недохората-мангали ли (ако съм останал жив, де)?
Не е саморазправа, а е национална самозащита - и всеки го вижда!
определено имаш някакъв проблем...
нормалното е да искаш МВР с 60К състав да си е ня мястото и без значение цигани, българи или турци правят золумите... защото ако погледнеш кой тормози хората по малките населени места ще видиш, че циганските босове цоцат от циганите, а българските мутри цоцат от българи...
това да казваш, че циганите са ти най-големият проблем означава, че си тотално неориентиран и заблуден.
циганите са проблем спор няма, но замислял ли се как живеят те...те са най-голямата жертва, защото техния начин на живот е съсипващ. това, че политиците (българи) се възползват от ситуацията (предизборно) и оставят ромските феодали да тероризират бедняците от гетото не значи, че трябва да ходим да бием циганчетата....
Аз лично Държа полицията да гони ВСЕКИ, който нарушава обществения ред и призиви от сорта на спрете циганската престъпност са меко казано елементарни
защо не излезеш на протест срещу групировките, които всеки ден ти бъркат в джоба
срещу доктотрите, които ако нямаш 500 лв те оставят да пукнеш или срещу общината, която не функционира...
циганските бели са резултат от нефункционирането на държавната машина и преди да кажеш, че не съм прав кажи
кой заграби земите по морето
кой направи заменките
кой направи приватизацията
кой 'построи' белене
...
...
...
сигурно циганите ?
само , че заслепени от расова омраза (даже не е расова, а етническа) вие ставате маша в ръцете на същите бели престъпници, които скрити в разни ресторанти и клубове доволно потриват ръце и си правят сметка какъв точно дивидент да извлекат от цялата безумна ситуация.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениесъгласен съм, че е подложена е на интелектуален и морален геноцид
това се вижда в изкривените от омраза лица на призоваващите към насилие и саморазправа...
Да чакам полицията да ме арестува, защото са ме пребили и изнасилили недохората-мангали ли (ако съм останал жив, де)?
Не е саморазправа, а е национална самозащита - и всеки го вижда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеТези сладки манафски приказки, бертрамче, си ги лафи с бабите.
Всеки вижда каква е истината.
Още един път: истината е, че българската нация в България е подложена на геноцид!
това се вижда в изкривените от омраза лица на призоваващите към насилие и саморазправа...
самите хора от катуница се държат много по-цивилизовано от ултрасите дето просто използват ситуацията да избият комплексите си, защото както знаем най-големите комплексари стават скинари, ултраси и тн ...олигофрени.
мерси, но не искам децата ми да сочат хората с по-тъмна кожа като втора ръка...Last edited by bertram; 04.10.2011, 22:18.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепич не знаеш какво е геноцид и май на тебе ти трябва една ч.. за отпускане на хормона.
българската нация има къде къде по-сериозни проблеми като например
- бездънно здравеопазване
- ПФ доминирани от мутри
- Корумпирана съдебна система
- Корумпирана полиция
- Тотална липса на качествена работа ръка
- тотален спад в нивото на образованието на младите хора
...
и съм 100 % съгласен, защото протестите си бяха повече срщу полицията, но успешно ги замаскираха...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Тези сладки манафски приказки, бертрамче, си ги лафи с бабите. Може и да те слушат, но за всеки случай се пази да не те подфане някоя с бастуна.
Всеки вижда каква е истината.
Още един път: истината е, че българската нация в България е подложена на геноцид!Last edited by vmankov; 04.10.2011, 22:13.
Коментар
-
Кев, прекалено дълго бяхме хора към зверовете и затова стигнахме дотук !!!
Бетрам - наличието и на други проблеми не означавна, че трябва да игнорираме най-важния... а той се вписва в изброените от тебе
- здравеопазването е на тоя хал до голяма степен заради мангалите - те не плащат осигуровки, но викат линейките дори за порязан пръст, за да ги трошат с павета, те пълнят болниците, а за нас "няма направления"
- съдебната система е виновна, да... но съдиите ли пращат мръсномургавите да грабят и убиват?
- същото и с полицията
- качествена работна ръка? Хората все пак работят, а мангалите наричат кражбата "работа".
- спадът в образованието (статистически) се дължи най-вече на мангалите, които на 15 още не могат да четат и пишат. Наскоро излезе статистика, че 30-40% от 15-годишните са функционално неграмотни... е, ние знаем какви са тия 30-40% !!!
А че някой луд циганин щял да съсече 2-3 момчета - че те така и така ни грабят и трепят непрестанно, дори и да си мълчим !!!
Скинари гонели и биели 10-годишни деца... а тия, дето оня ден пребиха почти до смърт едно Българско семейство в Модерно предградие - и те били малолетни в голямата си част... но били ОРДА от над 40 мангала !!! А какво да кажем за тия, дето пребиват, изнасилват и колят грохнали 90-годишни старици?
Защо скинарите не гонят и бият представители на някой друг етнос - турци, арменци, евреи, китайци? Защо не са утрепали някой негър поне досега, като са такива гадни расисти?
ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ РАСИСТИ СА САМО И ЕДИНСТВЕНО МАНГАЛИТЕ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемного омраза, много напрежение...
я дайте малко да се успокоим.
основният проблем е държавата да заработи и многобройната полиция да си гледа работата, защото точно в момента тия цигани дето ходят на работа и децата им ходят на училище са изолирани. останалите хрантутници им е все тая. трябва да притискаме политиците с искания за реформа в съдебната система, прокуратура и полиция. всичко останало ни принизява до нивото на онези дето се канеха по нова с ножовете и железата, а всяко такова действие води след себе си само повече бели и ядове за цялото общество.
бъде хора, но си търсете правата.
в момента доста животински призиви има в този форум дето е уж инвеститорски и това е тъжно.
лека
Лека вечер и бъдете здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеБертрам,
Успокой се и се затвори в апартамента си; не излизай, пиши по интернет. Може и да си биеш чикии на XXL.
Иначе не става успокоението.
Господа, в ход е геноцид на българската нация от нейните управляващи!
българската нация има къде къде по-сериозни проблеми като например
- бездънно здравеопазване
- ПФ доминирани от мутри
- Корумпирана съдебна система
- Корумпирана полиция
- Тотална липса на качествена работа ръка
- тотален спад в нивото на образованието на младите хора
....
....
това с желязо в ръка и маска на куклуксклан няма как да го оправиш особено ако си роден на балканския полуостров.
първичния гняв е най-лесно да бъде отключен...но от това НИЩО ДОБРО няма да се получи.
ПП я си представете ако утре 50 юнаци от плиткоумните последователи на Болен отидат да раздават 'правосъдие' в някой катун и излезе някой луд циганин и съсече с брадва 2-3 глупави момчета... тогава каво ще стане - безредици и жертви от двете страни.при това 90% невинии
виждал съм как скинари гонят да бият 10 годишни деца и ме е било срам , че съм Българин.Last edited by bertram; 04.10.2011, 21:40.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар