IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
    Много добро интервю.За жалост Миролюба трябваше да се оправдава ,че си е свършила работата.А лумпени винаги ще има.
    Ти пък какво разбираш от интервюта?!?!?!
    Качеството на интервюто зависи от интервюиращият, не от интервюираният.
    Слави седеше в стойка - хванал съм си десетте пръста и съм много велик слагач и не желая да задавам неудобни въпроси.

    Добре, че Бенатова сама даде отговори на незададени от Трифонов въпроси, та малко да отмие непрофесионализма си от Катуница.

    Коментар


    • Добре де, пробутват ви сценарий и се вълнувате по сценарий, не ви ли е неудобно, да не кажа балък ?!

      Проблемът е сериозен, и се решава с икономическа принуда/морков.

      Коментар


      • Паяков, олигофренът с глава като картоф явно не осъзнава, че в последните 3-4 дни сам си изкопа политическият гроб - окончателно и безвъзвратно !!! Българският народ може да е лесно заблуждаем, но вече и за пъдар няма да го избере !!! Само хъхрещите нечовеци ще гласуват под строй за него !!!

        Но какво можеш да очакваш от Четящият Винету - само като му видиш тимберицата, който чудесно би украсила някоя колекция с черепи на питекантропи, разбираш какъв индивид стои пред тебе !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
          Много добро интервю.За жалост Миролюба трябваше да се оправдава ,че си е свършила работата.А лумпени винаги ще има.

          "Лудите, лудите - те да са живи!... И затвори пак врачкáта. Па отиде пред куностаса и зачини ниски поклони пред божия образ."
          Last edited by onakilev; 27.09.2011, 23:06.
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

          Коментар


          • изложители на панаира потресени от полицеиската месомела4ка по улиците на пловдив

            мои приятел германец спомена 4е централни булеварди на пловдив прили4ат на техаран по време на протестите срещу ахмединеджат.боко картуната дава ли си сметка 4е страната е в изборна кампания а тои проска по улиците всяка групи4ка от пове4е от 5-6 4овека с мотив 4е събирането им не е позволено.ако това продължи спокоино резултатите от изборите могат да се атакуват като пред европеиски институции.тва са толкова тъпи пар4ета 4е не знаят кви бели могат да си докарат като бият деца по улиците а цар киро си пие 5о годишнити газарски питиета пазен от полицията.

            Коментар


            • от днес.бг - "Каква е разликата между циганин , полицай и кофа с лайна? - Кофата!"

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Тези които в моментът си играят с огънят са УПРАВЛЯВАЩИТЕ -начело с Кратуната и Маймуната, със престъпното съучасничество на подчинените им - от ушевите началства из България, до последното редово прасе !!! Арестувайки 90-годишни старци и деца, само защото са излезли невъоръжени на протест и още повече, защото по стар навик гледат страхливо мангалите, размахващи ножове и брадви !!! Въпросът не е просто в двойният стандарт - на това сме свикнали вече, не е и в арестуваните - и това можем да понесем... но се чудя, замислят ли се тия дебили, живеещи в паралелно измерение, какво ще стане, ако някъде мангалите хукнат по улиците с брадвите и ножовете, ако убият още неколцина Българи ?!? Минава ли им през празните кратуни, че тогава ще стане страшно, че и хората вече няма да излизат да протестират мирно, а ще грабнат не само ножове а и по-сериозно оръжие (само регистрираните ловци в България са 250 000), че тая капка ще прелее окончателно чашата, че реки от кръв ще протекат ?!? Замислят ли се, че тогава не само мангалите, но и тях самите няма да има кой да ги спаси от побеснелият народ ?!?


                Дори мангаелите не са в ситуацията толкова виновни - поне в смисъл, че те са първосигнални, почти животни, че са почти неспособни да мислят... но тия ?!?

                И ти, народе заблуден, допусна такива дебили, с по два пръста чело и с по пет грама мозък да управляват държавата ?!?!?
                Замислят ли се? НЕ!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от engenering Разгледай мнение
                  Предстои да спрем да гледаме БТВ заради Миролюба И Станислав .
                  Много добро интервю.За жалост Миролюба трябваше да се оправдава ,че си е свършила работата.А лумпени винаги ще има.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от ddidov Разгледай мнение
                    Здравейте ! Искам да Ви изкажа това което мисля АЗ !
                    Българин съм роден съм в България и проблем с цигани - роми нямам ! ИМАМ против гражданите от този етнос да си плащат : ВОДАТА , ТОКА , ДАНЪЦИТЕ ,ДА НЕ ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
                    НЕ МОГА ДА ПРИЕМА И ДА СЕ ОТЪРСЯ ОТ ЧУВСТВОТО СИ , ЧЕ СЪМ ВТОРА РЪКА -човек ! - имам средно образование със специалност - компютри , вече съм и студент първа година -мениджмънт цяла година съм без работа и такава не се очертава в тази безработица да си намеря , а не съм и човек на някои ВАЖЕН ЧОВЕК , че да вземе мен , а не някой свои познат ! Помощи за мен или сестра ми инвалид Държавата ни мила не отпуска - все някои закон забранява това или онова и не се побираш в така начертаните им рамки ,но какво получават РОМИТЕ : помощи за всяко дете ,за това че са безработни ,че са малко грамотни ,че са РОМИ - помощи за всичко ! Питам се как една българка не може да получава помощ за децата си т. нар. ДЕТСКИ -за Б Ъ Л Г А Р Ч Е независимо от доходите си , а една РОМКА -няма сключен брак с РОМЧЕТО СИ и е народила ЕДИНАДЕСЕТ ДЕЦА И ЧАКА ДВАНАДЕСЕТОТО от това непорочно зачатие и се води САМОТНА МАЙКА и ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРСКА И ПЛАЩААААААААА помощи , че тя горката да си отгледа ДЕЦАТА , ПЛАЩААААА и и да ги изучи , че да се върнат да ни станат началници ! Е това вече ще бъде някаква друга държава , а не БЪЛГАРИЯ ! Питам се защо всичко живо и кадърно се стреми да я напусне и през глава е препуснало за други държави - ДАЛЕЧЕ ОТ БАЩИНО ОГНИЩЕ И МАЙЧИНА ЛАСКА!
                    Вече си мисля , че нещо не ми е наред !? В каква абсурдна ДЪРЖАВА живея И ИМА ЛИ МЯСТО ТЯ НА ГЕОГРАФСКАТА КАРТА ! За какво ни е било това Априлско Въстание , това Обединяване ,за какво са се бъхтели тези ми Народни Будители , за какво ли е писал Паисий ? - какво сме ние ?
                    КАКТО СА ТРЪГНАЛИ ДА РАЖДАТ СКОРО ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ ОТ ВЪТРЕ И ТОГАВА : след като двадесет години Държавата ни се погрижи - ние да избягаме в други страни , то тя БЪЛГАРИЯ ще трябва да я кръстят ЦИГАНОРИЯ ! - и тогава ще им се наложи сами да си плащат данъците , да си плащат тока , водата , да не си плащат детски надбавки , да не получават помощи за безработни , за това че са бедни ,помощи от други страни силно загрижени за ЕТНОСА БЕЗ ДЪРЖАВА !
                    ЕТО ТОВА ВИЖДАМ В БЪДЕЩЕ ЗА НАШАТА МИЛА РОДИНА ! - А ВИЕ ?
                    А ЗА РОДИТЕЛИТЕ НИ ТЕ ЩЕ РАБОТЯТ ! С ТАЗИ ПОСТОЯННА ПЕНСИОННА РЕФОРМА С ПАМПЕРСИТЕ СИ НА ДУПЕТАТА СИ и ДОКАТО ИЗДЪХНАТ НА РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА , А НИЕ СМЕ ДАЛЕЧ ДАЛИ ВСИЧКО ЗА УСПЕХА И ДОБРОТО РАЗВИТИЕ НА НЯКОЯ ДРУГА СТРАНА , САМО МИСЪЛТА НИ ЩЕ НИ ВОДИ ПРИ ТЕЗИ КОИТО СА ДАЛЕЧ , но все още обичаме !!!!!!!!! СИЛНО !!!!!!!!!!!!!!
                    Младежо, ти ме развълнува !!! Разпространи това из Нетът, много е силно... не трябва да допуснем НИКОГА ние самите да се превърнем в народ без Отечество, в народ СКИТНИК, не трабва да допуснем земята ни, която 60 поколения наши деди са напоили с кръвта си, да бъде заграбена от най-гнусното и нисше племе, несъздало никога държава, нито писменост, нито дори членоразделен език, поради вродената си непълноценност и негодност !!! Да не говорим, че ако ни изгонят или изтребят, със тях самите е свършено... как ще оцелеят те, без лекари, без учители или инженери - те, които не могат да се хравнят дори, защото не са годни и едни картофи да отгледат? Има малък процент свестни, грамотни и работливи цигани - да - но те ще останат ли в Хъхристан или ако трябва с плуване през Черно море ще избягат?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                    Коментар


                    • Предстои да спрем да гледаме БТВ заради Миролюба И Станислав .

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от ddidov Разгледай мнение
                        Здравейте ! Искам да Ви изкажа това което мисля АЗ !
                        Българин съм роден съм в България и проблем с цигани - роми нямам ! ИМАМ против гражданите от този етнос да си плащат : ВОДАТА , ТОКА , ДАНЪЦИТЕ ,ДА НЕ ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
                        НЕ МОГА ДА ПРИЕМА И ДА СЕ ОТЪРСЯ ОТ ЧУВСТВОТО СИ , ЧЕ СЪМ ВТОРА РЪКА -човек ! - имам средно образование със специалност - компютри , вече съм и студент първа година -мениджмънт цяла година съм без работа и такава не се очертава в тази безработица да си намеря , а не съм и човек на някои ВАЖЕН ЧОВЕК , че да вземе мен , а не някой свои познат ! Помощи за мен или сестра ми инвалид Държавата ни мила не отпуска - все някои закон забранява това или онова и не се побираш в така начертаните им рамки ,но какво получават РОМИТЕ : помощи за всяко дете ,за това че са безработни ,че са малко грамотни ,че са РОМИ - помощи за всичко ! Питам се как една българка не може да получава помощ за децата си т. нар. ДЕТСКИ -за Б Ъ Л Г А Р Ч Е независимо от доходите си , а една РОМКА -няма сключен брак с РОМЧЕТО СИ и е народила ЕДИНАДЕСЕТ ДЕЦА И ЧАКА ДВАНАДЕСЕТОТО от това непорочно зачатие и се води САМОТНА МАЙКА и ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРСКА И ПЛАЩААААААААА помощи , че тя горката да си отгледа ДЕЦАТА , ПЛАЩААААА и и да ги изучи , че да се върнат да ни станат началници ! Е това вече ще бъде някаква друга държава , а не БЪЛГАРИЯ ! Питам се защо всичко живо и кадърно се стреми да я напусне и през глава е препуснало за други държави - ДАЛЕЧЕ ОТ БАЩИНО ОГНИЩЕ И МАЙЧИНА ЛАСКА!
                        Вече си мисля , че нещо не ми е наред !? В каква абсурдна ДЪРЖАВА живея И ИМА ЛИ МЯСТО ТЯ НА ГЕОГРАФСКАТА КАРТА ! За какво ни е било това Априлско Въстание , това Обединяване ,за какво са се бъхтели тези ми Народни Будители , за какво ли е писал Паисий ? - какво сме ние ?
                        КАКТО СА ТРЪГНАЛИ ДА РАЖДАТ СКОРО ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ ОТ ВЪТРЕ И ТОГАВА : след като двадесет години Държавата ни се погрижи - ние да избягаме в други страни , то тя БЪЛГАРИЯ ще трябва да я кръстят ЦИГАНОРИЯ ! - и тогава ще им се наложи сами да си плащат данъците , да си плащат тока , водата , да не си плащат детски надбавки , да не получават помощи за безработни , за това че са бедни ,помощи от други страни силно загрижени за ЕТНОСА БЕЗ ДЪРЖАВА !
                        ЕТО ТОВА ВИЖДАМ В БЪДЕЩЕ ЗА НАШАТА МИЛА РОДИНА ! - А ВИЕ ?
                        А ЗА РОДИТЕЛИТЕ НИ ТЕ ЩЕ РАБОТЯТ ! С ТАЗИ ПОСТОЯННА ПЕНСИОННА РЕФОРМА С ПАМПЕРСИТЕ СИ НА ДУПЕТАТА СИ и ДОКАТО ИЗДЪХНАТ НА РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА , А НИЕ СМЕ ДАЛЕЧ ДАЛИ ВСИЧКО ЗА УСПЕХА И ДОБРОТО РАЗВИТИЕ НА НЯКОЯ ДРУГА СТРАНА , САМО МИСЪЛТА НИ ЩЕ НИ ВОДИ ПРИ ТЕЗИ КОИТО СА ДАЛЕЧ , но все още обичаме !!!!!!!!! СИЛНО !!!!!!!!!!!!!!
                        Добре дошъл!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от ddidov Разгледай мнение
                          Здравейте ! Искам ....

                          НЕ МОГА ДА ПРИЕМА И ДА СЕ ОТЪРСЯ ОТ ЧУВСТВОТО СИ , ЧЕ СЪМ ВТОРА РЪКА -човек ! -

                          За какво ни е било това Априлско Въстание , това Обединяване ,за какво са се бъхтели тези ми Народни Будители , за какво ли е писал Паисий ?

                          но все още обичаме !!!!!!!!! СИЛНО !!!!!!!!!!!!!!
                          Да не се сравняваме с нищожния % от населението участвало в Априлското, те са много над нас!

                          Само с - "искам" няма да стане, трябва и да дадеш..

                          Чувството каква ръка си, зависи от теб.

                          Важно е да обичаш, а не да мразиш.

                          Поздрави

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
                            Айде, гълъбче, в ареста!
                            http://www.dnes.bg/stranata/2011/09/...-aresta.129776
                            Тези които в моментът си играят с огънят са УПРАВЛЯВАЩИТЕ -начело с Кратуната и Маймуната, със престъпното съучасничество на подчинените им - от ушевите началства из България, до последното редово прасе !!! Арестувайки 90-годишни старци и деца, само защото са излезли невъоръжени на протест и още повече, защото по стар навик гледат страхливо мангалите, размахващи ножове и брадви !!! Въпросът не е просто в двойният стандарт - на това сме свикнали вече, не е и в арестуваните - и това можем да понесем... но се чудя, замислят ли се тия дебили, живеещи в паралелно измерение, какво ще стане, ако някъде мангалите хукнат по улиците с брадвите и ножовете, ако убият още неколцина Българи ?!? Минава ли им през празните кратуни, че тогава ще стане страшно, че и хората вече няма да излизат да протестират мирно, а ще грабнат не само ножове а и по-сериозно оръжие (само регистрираните ловци в България са 250 000), че тая капка ще прелее окончателно чашата, че реки от кръв ще протекат ?!? Замислят ли се, че тогава не само мангалите, но и тях самите няма да има кой да ги спаси от побеснелият народ ?!?


                            Дори мангаелите не са в ситуацията толкова виновни - поне в смисъл, че те са първосигнални, почти животни, че са почти неспособни да мислят... но тия ?!?

                            И ти, народе заблуден, допусна такива дебили, с по два пръста чело и с по пет грама мозък да управляват държавата ?!?!?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                            Коментар


                            • НА ПОТУРТВ СЪМ И ДАЛ ИГНОР!!!!!!!!!!!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                С много ценни хора, които се интересуват и от тази толкова рядка за нашите ширини тема, съм срещнал в този форум.

                                Та кои са тези левенти, дето им е на сърце борсата и не пишат в него, или поне не го четат ?

                                По избори става досадно, но по интересна е досадата от новите момчета в блока, другото е шум, както казват новите
                                Ти към тези ценните ли се обърна? Те ли "кълват"? Или те са "старите", а другите са новите?

                                Дели ги направо на българи и цигани ... за по-интересно
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

                                Коментар

                                Working...
                                X