IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
    Нещо нервен ми се видиш .

    Какво му е лошото да освиркат премиера , да го наричат курва и дори ! педераст в Пловдив.

    Доколкото си спомням няма неосвиркван премиер досега. Предишния освен че го освиркваха му викаха и гей,

    а аз не си спомням ти да се възмущаваше тогава , тролче нищожно. Това последното заплаха ли е ?

    Предния премиер беше пълна мижитурка.Беше супер наперен конюнктурен кадър на държава,която не се нарича България.Или викаш, че това с справедливо.
    Ами нали днес сърбаме 65г. зависимости и глупост като твоята,явно.
    Прочети какво съм ти написал дано намериш отговора на проблема си.Човека е прост и с морална професия, народен.А иначе бил наркодилър ли последно това ли ви нареждат жълтите западни медии и някои разузнавания, на вражески държави. Обидите,които ръсите ще трябва да им мислят закон.Тролчета.

    Нямате нито,свободно мислене, нито нещо подобно.Какво имате всъщност,май май нищичко не ви остава освен да ръсите бисери.Това е.
    Изхабен живот и морал.Социалистически и комунистически, а това са крайности.
    Както и жалкият ви живот,иначе си стойте на всеки километър.

    Цар Киро има фондации,които са полезни не само за роми,а и за Българи.
    Ама това каква връзка има с незаконните му иманета скоро ще стане ясно.
    Но това,пак ще е пробив за Б.Б и доста хора почват да мислят от сега.
    А иначе какво стана с Мишо Бирата,много знаеше за едни интереси и бизнеси на едни супер монополизирани фамилии и явно много пречеше вече.
    А нечии интереси в България не бива да се пипат,нищо че не създават, нито пазар, нито работна ръка, нито доходи.
    Това си заслужавате, сами си го правите.Ужас много години и много промити.
    Last edited by SoKoLoV; 28.09.2011, 03:34.

    Коментар


    • Скоро слушах интервю с Вицепрезидента.Защитаваше тезата че помилваните от него осъдени,трябва да се пазят в тайна.....помилването-лични данни? Държавна тайна?Да не би да лъснат темелите на партийното строителство?
      27.9.2011 г. 22:14:40 "...Из СРЕЩИТЕ МИ С КИРО РАШКОВ...
      През 1986 година ме вкараха в старозагорския затвор. След като лежах в „тежкия салон” ме вкараха в 4-ти отряд, където лежат хора без окончателна присъда. Още първите дни до мен се приближи един циганин с лъскаво теме и ме заговори. Представи ми се като Кирил Рашков. Колегите му казваха с насмешка „цар Киро”.Оплака ми се, че не му позволяват свиждане и колети. Разказа ми за кокво е вкаран в затвора. За създаване на група за контрабанда на злато, сребро и платина. От колегите разбрах, че има намесено и оръжие, както и поръчка на убийство. Според тогавашното законодателство максималната присъда беше 20 години и аз му казах, че не му мърда двайсетака. Той се ухили и ми каза, че е успял да подкупи следователя си и делото е дадено на Митко Паричката, както казваха на съдията Димитър Попов. Рушветът му излязъл над 50 хил тогавашни лева. Каза, че ще му дадат 15 години, от които ще лежи 6-7, жена му ще се размине с условна присъда, а децата му няма да бъдат съдени, въпреки участието си в групата. Засмях се, но след две седмици дойде решението на съда бях потресен, че всичко съвпада с думите му. После направиха два нови политически отряда заради многото турци и мен ме преместиха в един от тях-10 отряд. Така се разминахме с него.
      Съдбата ни срещна отново през март 1989 г. Мен по етапен ред ме караха в Бобов дол. В Пловдив, в етапното на гарата чаках да се сменят конвойните и изведнъж гледам в конвойното Киро циганина. Пак ме попита какво съм направил и му отговорих, че съм направил първия независим профсъюз „Подкрепа”. Той веднага поиска да се запише в него. Отговорих му, че няма да стане, защото първо трябва да запише висше образование. Профсъюзът е за интелигенцията.
      След преврата обиколих затворите, правих срещи с депутати, чужди дипломати, президента, министърът на правосъдието, шефа на затворите и Главния прокурор. Направих списък на всички затворници, които са вкарани по политически присъди, независимо, че някои от тях формално бяха осъдени по криминални текстове.Така през периода 1990-1 години те бяха пуснати чрез персонална амнистия.
      Бях на квартира до пазара „Димитър Петков”. Една сутрин се звъни на вратата. Отварям и виждам някакво момче на 25-6 години, мургаво и с чанта. Представи ми се като син на Киро и аз го поканих. Той директно започна, че идвал, за да освободя баща му от затвора. Научил, че съм изкарал много затворници и дошъл при мен да освободя и баща му. Отвори чантата и заизважда пачки с банкноти. Побеснях. Хванах парите и ги изхвърлих на стълбището, изхвърлих и него. Той ме изгледа и каза, че щом аз не ги искам-друг ще ги вземе.
      След три месеца Киро излезе от затвора.
      Указът беше подписан от Желю Желев." http://www.segabg.com/online/new/art...d=2&id=0000301

      Коментар


      • Нещо нервен ми се видиш .

        Какво му е лошото да освиркат премиера , да го наричат курва и дори ! педераст в Пловдив.

        Доколкото си спомням няма неосвиркван премиер досега. Предишния освен че го освиркваха му викаха и гей ( а дали няма да намеря пък точно ти са си му викал така)

        а аз не си спомням ти да се възмущаваше тогава , тролче нищожно. Това последното заплаха ли е ?

        Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение

        Когато има такива и от вас,които открито пишат Курво по министър председателя си, това вече е доста долно и супер деградивно.Ами как да ви се получи нещо, някога.
        Едва ли, пак.

        Да не говорим,че ако Б.Б е курва,за тази клевета някои трябва да плати най малкото,много добре знаем,че е точно обратното,тоест поредния болен трол.
        Закон няма ли да за вас, Малки мозачета.
        Last edited by SStoilov; 28.09.2011, 03:21.

        Коментар


        • съни(тя)

          По различното може да дойде само от ЕС , тук нищо всъщносто не се случва ! Нищо ново щом феновете са на старта на нещо , естественно купени.Чак журналистите , които отразиха вялото и изкуственно начало на тази пародия им станаха неудобни.Единственното нещо , което е интересно да се разбере е дали Трактора е действал преди убийството на момчето или след него , кога е разговарял с представителите на клубовете ?А иначе рибоционерите хукнали да протестират и включили се в псевдопротестите са баш балъци , сиреч наивни , прости и глупави по природа хора щом са тръгнали след провокаторите.Знаеш ли какъв ще е резултата от техниге действия ? От ЕК ще отпуснат много пари за повишаване на стандарта на циганското население в БГ с цел приобщаване към цивилизавания Свят на същото. И не им завиждайте на циганите ,че ще се облажат защото парите разбира се ще бъдат откраднати и все пак привилегиите за тях няма да секнат и те ще се облажат както и до сега...Т.е. със сигурност НИЩО няма да се промени и то точно благодарение на екстремистите , които бих нарекъл много прости българи..Благодарение на тях мангализацията на България очевидно няма да спре със сигурност.Те това е промяната !.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            Мда.

            П.П. Айде обвини ме в думи на омраза, педерастче-велчевче! Айде да те видим що за мъж си?
            Ами нали Велчев е кадър на тройната коалиция и някои институции са като в Филма на Велко Кънев с краставиците.Всичките крадат и биват подкупвани с не миришещи пари от какво ли не.Те хубаво не миришат,но са порок,което е най лошото.Иначе всички си мълчат,ами това е същият ви комплекс да живеете в комунизъм в България,тук за тоя с пари може,а тоя без не само не може,но е престъпно.
            И това няма как да го промените с голите си приказки или с измислените си шествия или там фантазии за етнически проблеми.
            Вие сте стадо, излезте от него за малко, ако можете първо и след това сами вижте къде сте.Насочват ви и ви профилират/управляват/,насаждат.Даже си мисля повече, вече от тоталитарния режим.

            Но да ми излизаш с националния флаг и да си мислиш,че някои ти бил виновен и затова излизаш против него с агресия и вражда,по този начин не осъзнаваш, нито колко си глупав, нито как петниш памет от над 1300г.Защото пак лекомисленият ти живот се реализира.

            Оставете ги ромите,циганите.
            Вижте себе си, вижте си борсата,жизнения си стандарт,морала в които живеете всеки ден.Едва ли нещо от всичко горе е свързано с роми или криминални инциденти, инсинуирани и си мисля дори платени.

            Защо не питате за доходите си кога най сетне,ще ги отвържат.Май така ако мислите няма да е скоро.След като бъркате проблемите заради които си мислите, че е стойностно да насаждате етническа нетърпимост.

            Когато има такива и от вас,които открито пишат Курво по министър председателя си, това вече е доста долно и супер деградивно.Ами как да ви се получи нещо, някога.
            Едва ли, пак.

            Да не говорим,че ако Б.Б е курва,за тази клевета някои трябва да плати най малкото,много добре знаем,че е точно обратното,тоест поредния болен трол.
            Закон няма ли да за вас, Малки мозачета.

            Просто гласувайте и ще изчезне зависимостта от Доган.
            Дано всичко това предизвика по голям вот,защото конституцията разпределя останалите гласове.Които я е мислил,я е мислил за тогава,сега вече е друго време.Вместо този геноцид да премахнете с протести или меморандуми със високата си гражданска позиция,пак е тръгва срещу вятъра.Няма оправия.

            Били се строели магистрали,ами те са фундамента на нещо,което да се случи след това.И защо се строят чак сега 20г .след болните комунисти,някои защо не пита това.
            Ами има пари,къде са ви идеите.Че чак имате и време за да мислите за друго.

            Успеваемостта на изплащане на тези пари е голям шанс, а тя от 5 години е само 13%как е ....... ами заслужавате да ходите в кал.Това е.
            Тогава и възгледа ви и живота ви ще е такъв кален. :

            А това, че Б.Б се грижел за дрогата може лесно да се провери,ама на болните зомбита е им малко в главата.Нищо, то уж времето ще ви излекува.
            Тогава и Путин и Обама са същите,те биха знаели или техните разузнавания.
            Това ако има факти,само слухове и дезинформация,характерно за други времена.
            А другите времена се превръщат в реалност от всичките политически трупове в парламента,а това са 80% и повече.Вкупом с тази конституция и ниските доходи и корупция последните 65г. няма как от днес за утре да стане, но резултата е ясен последните 20г.
            Last edited by SoKoLoV; 28.09.2011, 03:15.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение


              той Jay е идеалист ......
              Да, бе - Идеалист, който отчита посещенията в сайта си.......

              Коментар




              • той Jay е идеалист ......

                Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Сигурно си ме засичал, когато се заяждам с Петър Караиванов за линковете към неговия сайт?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  тия комбинации какво трябва да означават - ?!?!?!, а ??!!??!!??!!
                  Гледай повече анимационни филми, но от по-старите и ще разбереш.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    ?!?!?!
                    ...
                    А едноличната партия на Борисов сега се институционализира и изборите за тях са най-важни за утвървърждаването им във властта и по места.
                    Т.е. това е една много странна партия, защото всички други партии искат точно обратното.
                    тия комбинации какво трябва да означават - ?!?!?!, а ??!!??!!??!!

                    Не знам какво искат всички партии, но със сигурност, който има властта днес ще направи всичко възможно, за да се добере и до общините.

                    Просто не ми се връзва твърдението ти, че случаят в Катуница може да рефлектира върху ДПС. И активизиране на българския етнос на база минали години, когато нещата бяха много по-различни. Отделно, днес самото ДПС е с вътрешни конфликти и не е ясно колко, особено от изселниците в Турция ще слушат Доган

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                      Е ти с милиционери имал ли си работа ?

                      Да не мислиш, че ще показват подписана от някого заповед , каквото силно се съмнявам да има.

                      Но виж - устна заповед , изобщо не бих се учудил. Даже имат и оправдание - заради дръжките. Между другото попаднах на няколко различни източника , които го пишат това.
                      Сигурно си ме засичал, когато се заяждам с Петър Караиванов за линковете към неговия сайт?

                      Jay Gould
                      Кажи ми сега ти какво означава този линк:
                      Правителството забрани носене и издигане на българското знаме във Варна!

                      Ти си го написал.
                      Или пиши сериозно или ставай боклук, който "продава" чрез Инвестор кликове за "сензации" в блога си.

                      П.П. И най-отвратителното е, че го правиш с българския флаг.
                      Last edited by anon6706; 28.09.2011, 02:44.

                      Коментар


                      • Е ти с милиционери имал ли си работа ?

                        Да не мислиш, че ще показват подписана от някого заповед , каквото силно се съмнявам да има.

                        Но виж - устна заповед , изобщо не бих се учудил. Даже имат и оправдание - заради дръжките. Между другото попаднах на няколко различни източника , които го пишат това.

                        Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Ти верно нямаш свян, щом манипулираш с българското знаме.
                        Дай официален източник за тази забрана, иначе попадаш в "черния ми списък" от никове.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Мисля, че всеки следващ избор оттук-нататък ще става все по-различен и малко поддаващ се на сравнения с предишните.
                          Липсва поляризацията, която подбуждаше и етническа активност.
                          Партиите загубиха идентичност,... дори верните стари хора, които от десетилетия знаят само червения цвят са объркани - липсват им ясните послания. Не знаят кой от кои е и в тяхната столетница( тя пък, като истинска столетница току забравя накъде е тръгнала и разни лупинги прави)
                          За сините и останалите цветове на дъгата, остава само труда да се омесват с багрите си, но без съдържание във формата.
                          А едноличната партия на Борисов сега се институционализира и изборите за тях са най-важни за утвървърждаването им във властта и по места.
                          Целта им е завземане на общинската власт и вече на места играят заедно с ДПС.
                          Така че, нямат интерес от противопоставяне с Доган сега.

                          А случаят в Катуница, от една страна е отвличане на вниманието от други ежедневни проблеми, но от друга повдига много въпроси към управляващите...освен, ако Борисов не успее да изиграе добре ченгето, което наказва лошите.
                          Но след летния театър с Лукойл сега ще го следят повече и аз поне се съмнявам в успеха му
                          ?!?!?!
                          Е т'ва ли измисли само?!?!
                          Нищо не казваш. Няма конкретика, а само общи приказки.
                          А ето това най-ми хареса. Цитирам от твоя пост:
                          За сините и останалите цветове на дъгата, остава само труда да се омесват с багрите си, но без съдържание във формата.

                          Колко много съдържание и конкретика в толкова малко думи..... това само Съни(тя) го може.
                          Хвала!!!!

                          П.П. И това е готино и много смислено:
                          А едноличната партия на Борисов сега се институционализира и изборите за тях са най-важни за утвървърждаването им във властта и по места.
                          Т.е. това е една много странна партия, защото всички други партии искат точно обратното.
                          Last edited by anon6706; 28.09.2011, 02:25.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Ти верно нямаш свян, щом манипулираш с българското знаме.
                            Дай официален източник за тази забрана, иначе попадаш в "черния ми списък" от никове.
                            нещо с бареков беше за кметове на варна.предаване преди 3-4 ч.хората на площада казаха -накараха ги да прибират знамената.БЪЛГАРСКИТЕ ЗНАМЕНА
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

                            Коментар


                            • Носещите националния български флаг са бити, арестувани, заплашвани от полицията да свалят и скрият веднага българското знаме.
                              2000 човека тръгнали на протест бяха отклонени и разбрали за арестите и репресиите срещу всеки носещ знамето бяха принудени да се събират на други места.
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Проста математика. Разгледай извадките от последните 2-3 избора.
                                Изводът е, че колкото повече активизираш българския етнос, толкова повече отслабваш ролята на ДПС.
                                Райчев това повтаря: Досега България не е имала Президент без вота на ДПС., т.е. този вот определя кой ще бъде печелившия на балотажа.

                                Затова и Доган в момента не подкрепя никой от кандидатите.
                                Чака балотаж и тогава да разиграе картите си.
                                Катуница му взе поне две Аса.
                                Мисля, че всеки следващ избор оттук-нататък ще става все по-различен и малко поддаващ се на сравнения с предишните.
                                Липсва поляризацията, която подбуждаше и етническа активност.
                                Партиите загубиха идентичност,... дори верните стари хора, които от десетилетия знаят само червения цвят са объркани - липсват им ясните послания. Не знаят кой от кои е и в тяхната столетница( тя пък, като истинска столетница току забравя накъде е тръгнала и разни лупинги прави)
                                За сините и останалите цветове на дъгата, остава само труда да се омесват с багрите си, но без съдържание във формата.
                                А едноличната партия на Борисов сега се институционализира и изборите за тях са най-важни за утвървърждаването им във властта и по места.
                                Целта им е завземане на общинската власт и вече на места играят заедно с ДПС.
                                Така че, нямат интерес от противопоставяне с Доган сега.

                                А случаят в Катуница, от една страна е отвличане на вниманието от други ежедневни проблеми, но от друга повдига много въпроси към управляващите...освен, ако Борисов не успее да изиграе добре ченгето, което наказва лошите.
                                Но след летния театър с Лукойл сега ще го следят повече и аз поне се съмнявам в успеха му

                                Коментар

                                Working...
                                X