IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Не е вината в рашков и милиционерската партия добре го знае. И другите добре го знаят. Но на никой не му стиска да го изрече на глас, освен като гледам - на Бареков ?

    Тоя направо ме хвърли в тъча , гледах предаването от катуница . Бареков станал журналист !

    Имаше един откъс в една книга, не помня ни автора ни книгата. Но там се казваше така - на изпит в офицерска академия задават въпрос :

    Ако "врага" убие 100 000 американци , това основание ли е за обявяване на война (с евентуални последици милиони жертви) и верния отговор е ДА.

    Втори въпрос - ако врага убие ЕДИН човек - това основание ли е за обявяване на война (с евентуални последици милиони жертви) и къде е границата.

    Верния отговор е отново ДА и граница няма .

    Е заради това западняците няма да ги стигнем никога. Защото тук верния отговор е : За ЕДИН не си заслужават усилията, утре ЩЕ ГО ЗАБРАВЯТ !

    Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    До сега да бях самоубил Рашков и цялата фамилия - Яли развалена риба в хотел Шипка (много е опасно това, рибата да не е прясна) или нещо подобно, за да замажа поне положението и че съм бил на партия с него, ако не искам да се разсмърди. Като не искат да го вкарат в затвора да не пропее, да го трепят ама да приключат с глупостите. Малоумнци, за 10 мангала ще подпалят страната.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
      Баси малоумието И за какво му е тази помпа? Магазин ли ще обира?
      Това е оръжие за самоотбрана или да обереш банка с него, няма приклад, дори не може да се прицелиш като хората, а на повече от 50 метра няма да уцели и слон, камо ли ако някой му извади автомат с бронебойни или някоя от тия хубави ловни карабини които се продават сега. И от кого ще се пази с тази пушка, като хлапетата нямат оръжие? Който е заповядал да носи тази тояга ченгето е малоумник.
      В Лондон само 13 000 полицаи без оръжия (там не носят и пищов даже) успяха за 1 ден да се справят с хулиганите (преди това са били само 6000 ченгета пък и нямаше политическа воля).
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

      Коментар


      • "Чувствам се много добре за човек, ударен от 2 коли - първо от белия бус, а после и от мерцедеса с британска регистрация", каза Георгиев. Той си спомня, че групата недоволни се струпала пред палатите на Рашкови между 21,30-22 ч. Тогава ненадейно от единия край на улицата тръгнали двете коли."----------

        Според интервюиран от селото(днес,БНТ) , до сега, свидетелите по убийството и прегазените по късно не са разпитани.Май се сглобява обтекаема версия ,а унищожаване на протокол за разпит е силно подсъдно http://www.novini.bg/news/23238-%D1%...%83%D0%B3.html

        Коментар


        • Коментар


          • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
            Jay , бунт още няма .
            Ще има, когато на улицата излезат и бащите на хлапетиите, срещу които вифаджията праща въоръжени с пушки милиционери. А това, като гледам събитията може да стане доста скоро.
            Във Варна не видях, ченгета с пушки. Може да е имало, но поне аз не мярнах, обаче не знам какво е ставало в София и страната. А дано се сетят, че 2/3 от нас са били в армията, а някой не в някое караулно поделение или гвардейци, а в 24260, Герги Трайков, кашиците в Харманли, Парашутните войски - те май бяха край Пловдив, Вътрешни войски и т.н. Хора изстреляли по хиляди, а някой и по десетки и стотици хиляди патрони, гранати от РПГ и СПГ, карали танкове, БТР, МТ-ЛБ, БМП и т.н. Страх лозе пази и дано го имат на ум, че не имат много от него. До сега да бях самоубил Рашков и цялата фамилия - Яли развалена риба в хотел Шипка (много е опасно това, рибата да не е прясна) или нещо подобно, за да замажа поне положението и че съм бил на партия с него, ако не искам да се разсмърди. Като не искат да го вкарат в затвора да не пропее, да го трепят ама да приключат с глупостите. Малоумнци, за 10 мангала ще подпалят страната.
            Last edited by Jay Gould; 28.09.2011, 05:12.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

            Коментар


            • Jay , бунт още няма .

              Ще има, когато на улицата излезат и бащите на хлапетиите, срещу които вифаджията праща въоръжени с пушки милиционери. А това, като гледам събитията може да стане доста скоро.

              Коментар


              • Прави ли ви впечатление - Няма нито една обърната или подпалена кола, нито един разбит магазин, нито едно атакувано заведение, нито едно ритнато кошче за боклук, няма стъпкано едно стръкче трева, няма открадната дори една щипка за пране. Като изключим къщите на Цар Киро и колите му (ама на кой от нас му пука за тях) има силно изразено уважение към частната собственост в България от страна на населението, за разлика от циганолюбивата хунта която управлява от 22 години и която обича да руши и краде от чуждото. Огромна разлика с Гърция, Великобритания и повечето страни на запад, когато там има вълнения. Там е нормално да си пати я „Макдоналдс“ я някой нещастен собственик на магазин или кола, оказал се по пътя на шествията независимо, че те може да са със съвсем друга тематика. Тук бунтовете приличат повече на тези в Северна Африка, Йемен и Сирия, където също посегателствата срещи чужда собственост от страна на бунтовниците са малко или ги няма. Силно се надявам да се избегне либийски вариант, макар нашите да не се различат много такива като от Кадафи, Али Абдула Салех, Башар Асад и т.н.
                Last edited by Jay Gould; 28.09.2011, 04:46.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                Коментар


                • 54 арестувани във Варна, между тях и репортер на Дарик

                  Сред десетките арестувани тази вечер по време на протеста се оказа и Калин Руменов - репортер на Дарик-Варна: Бях в района на Козирката, когато видях сблъсък на няколко души на около 20 метра от мен. Затичах се натам, за да видя какво става, размахвайки журналистическата си карта. Без да се усетя, бях повален с три удара на палка. Успях да кажа на двамата полицаи, които ме държаха, че съм журналист, и им показах документа си. „А, журналист, добре...”, каза единият и отслаби хватката си. Вече изправен, ги попитах за техните имена. Отговорът беше: „Щом питаш за имена...” и ми сложиха белезници.
                  http://www.moreto.net/novini.php?n=147906

                  Арестуваха цигани с "коктейл Молотов"

                  Във Варна са били задържани и трима роми. Те били спипани с 20 бутилки със запалителна течност тип “коктейли Молотов”. http://www.moreto.net/novini.php?n=147908
                  ...................

                  Весело бе при нас. Като се прибирах изядох един сладолед от Макдоналдс и изпих едно кафе в Галерия Графит , обаче повече ме човъркаше и мислих за това с акциите и ако е вярно..... Но това не е за тази тема. Силно се надявам поне тази част от документите да е менте или фалшификат, че иначе зле.
                  Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                  Какво ли не се случва . Бареков се е отметнал от премиера-слънце. Не мога да си го обясня, но все пак ме радва.
                  Да ти кажа и аз се учудих но промяната на позицията му е от оная вечер. В 7 часа пееше като Киролюба Бенатова, а само 2 часа по-късно вече не. Мисля си, че просто в началото не е бил много наясно как стоят нещата, а после се информирал. Предаването му в Катуница го гледах, бе на ниво, днес също, макар от 14 кандидати за кмет да бяха половината. Ядоса се днес, още повече варненци бяха добре разположени към него, а ченгетата му саботираха мероприятието.
                  Last edited by Jay Gould; 28.09.2011, 04:25.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                  Коментар


                  • Какво ли не се случва . Бареков се е отметнал от премиера-слънце.

                    Не мога да си го обясня, но все пак ме радва.

                    Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Полицията във Варна не допусна протестиращите до участие в "TV7 в България. Мисия: Твоят избор." Хиляди варненци се събраха в центъра на Морската столица, за да участват в дебата за бъдещето на града. Протестиращите през последните няколко дни също решиха да станат част от случващото се на площада тази вечер. Полицията в града обаче отцепи района на сцената на TV7. Хората се оплакаха, че жандармерията дори карала младежите да свалят издигнатите български знамена. Вижте какво казаха пред камерите ни недоволни жители на Варна...
                    http://tv7.bg/news/966872.html

                    Коментар


                    • Идолът ти също е политически труп, въпреки, че той (и ти) все още не го знае.

                      А лицемер е човек , който се възмущава от обидите насочени към идола му, но твърди, че същите обиди са нещо нормално, когато са насочени към политическия му противник ( и не си спомня дали случайно не е писал такива обиди)

                      Аз поне нямам проблем с обидите към всички политици.

                      Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                      Ами точно, не си спомням, но все пак лицемерите обикновено са социалисти или когато не им изнася комунистите.Ама нищо това от мен да го знаеш.И точно гей да го наричам не си спомням.Не говоря по слухове или жълти вестници.Имам си мнение.Нали.
                      Станишев беше продължение на една пагубна страница от живота ни.
                      Иначе си държите на Станишев,не стига,че нагло,а и тъпо.При всички положения.
                      А ти си тръгнал да ми говориш,за какво по точно.Та ти ако имаш тоя начин на мислене си загубен,както идеологията на Станишев,така и като гледам,много като вас са резултата от това преди.Така че.
                      А бе промити сте и нямате оправия.
                      А това дали Цар Киро непременно има връзка с тази власт или предните ще стане ясно скоро,но агитирането за някакви си пълни глупости и то измислени,вече няма как да е нормално. Това е.
                      Ама то всичко от преди 2 години е вързано като черва.
                      Комплексите ви от комунизма нямат край това е истината.

                      И какво следва, че за Станишев може да се говори,тъй като има за какво.
                      А сравнението ти е супер тъпо,тъй като Станишев е политически труп.Ако искаш ти гласувай за него,нищо чудно.
                      Разбираш ли къде си ти в всичко това за което си мислиш, че мислиш.
                      Last edited by SStoilov; 28.09.2011, 04:14.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Полицията във Варна не допусна протестиращите до участие в "TV7 в България. Мисия: Твоят избор." Хиляди варненци се събраха в центъра на Морската столица, за да участват в дебата за бъдещето на града. Протестиращите през последните няколко дни също решиха да станат част от случващото се на площада тази вечер. Полицията в града обаче отцепи района на сцената на TV7. Хората се оплакаха, че жандармерията дори карала младежите да свалят издигнатите български знамена. Вижте какво казаха пред камерите ни недоволни жители на Варна...
                        http://tv7.bg/news/966872.html
                        Ами би трябвало да спрат изборите,тъй като няма как да прецениш за кого да гласуваш.Само политически трупове.
                        Тръгнали ми на етническа основа да ми протестират,ама вярно лесно се управлявала тълпата.Ами как не ви наритаха полицаите, след като петните така българското знаме.
                        Защото друго не правите по принцип.
                        И след третия ден, нищо.Изгубена кауза е етническия проблем,измислете икономически причини по валидни са.Ама то пък всички са злоупотребили с това.Какъв парадокс. хях

                        Коментар


                        • Полицията във Варна не допусна протестиращите до участие в "TV7 в България. Мисия: Твоят избор." Хиляди варненци се събраха в центъра на Морската столица, за да участват в дебата за бъдещето на града. Протестиращите през последните няколко дни също решиха да станат част от случващото се на площада тази вечер. Полицията в града обаче отцепи района на сцената на TV7. Хората се оплакаха, че жандармерията дори карала младежите да свалят издигнатите български знамена. Вижте какво казаха пред камерите ни недоволни жители на Варна...
                          http://tv7.bg/news/966872.html
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                            Та какво казваш - писал ли си че Станишев е гей или не ?

                            И не не викам това, казвам, че си лицемер.
                            Ами точно, не си спомням, но все пак лицемерите обикновено са социалисти или когато не им изнася комунистите.Ама нищо това от мен да го знаеш.И точно гей да го наричам не си спомням.Не говоря по слухове или жълти вестници.Имам си мнение.Нали.
                            Станишев беше продължение на една пагубна страница от живота ни.
                            Иначе си държите на Станишев,не стига,че нагло,а и тъпо.При всички положения.
                            А ти си тръгнал да ми говориш,за какво по точно.Та ти ако имаш тоя начин на мислене си загубен,както идеологията на Станишев,така и като гледам,много като вас са резултата от това преди.Така че.
                            А бе промити сте и нямате оправия.
                            А това дали Цар Киро непременно има връзка с тази власт или предните ще стане ясно скоро,но агитирането за някакви си пълни глупости и то измислени,вече няма как да е нормално. Това е.
                            Ама то всичко от преди 2 години е вързано като черва.
                            Комплексите ви от комунизма нямат край това е истината.

                            И какво следва, че за Станишев може да се говори,тъй като има за какво.
                            А сравнението ти е супер тъпо,тъй като Станишев е политически труп.Ако искаш ти гласувай за него,нищо чудно.
                            Разбираш ли къде си ти в всичко това за което си мислиш, че мислиш.
                            Last edited by SoKoLoV; 28.09.2011, 03:49.

                            Коментар


                            • Та какво казваш - писал ли си че Станишев е гей или не ?

                              И не не викам това, казвам, че си лицемер.

                              Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                              Предния премиер беше пълна мижитурка.Беше супер наперен конюнктурен кадър на държава,която не се нарича България.Или викаш, че това с справедливо.
                              Ами нали днес сърбаме 65г. зависимости и глупост като твоята,явно.
                              Прочети какво съм ти написал дано намериш отговора на проблема си, но човека е прост и с морална професия, народен.А не обидите които ръсите и за които ще трябва да мислят закон.Тролчета.

                              Нямате нито,свободно мислене, нито нещо подобно.Какво имате всъщност,май май нищичко не ви остава освен да ръсите бисери.Това е.
                              Изхабен живот и морал.Социалистически и комунистически, а това са крайности.
                              Както и жалкият ви живот,иначе си стойте на всеки километър.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Ти верно нямаш свян, щом манипулираш с българското знаме. Дай официален източник за тази забрана, иначе попадаш в "черния ми списък" от никове.
                                Ако очакваш подробен репортаж по БТВ, с репортер Миролюба Бенатова, или отразено в сайта на община Варна, доста ще има да чакаш.

                                Гледай предаването на Николай Бареков от тази вечер.

                                Там се споменава и вижда част от това което стана и самият Бареков дори се ядоса на ситуацията и отправи не една критика, което му прави чест като водещ.
                                Останалото е това което аз видях и което са видели мои познати (например не знаех, че в градинката на Севастопол също са се събирали хора и са разгонвани от там)
                                Центъра на Варна обаче много ми заприлича на Москва след чеченски атентат с тия ченгета навсякъде. Все пак това бе Варна и въпреки, че навсякъде имаше полиция, хората май не се трогваха особено. Като се прибрах чух по Сашо Диков, че са арестували журналист на Дарик, за това, че снима. Видях и пак по канал 3, че бяха спрели някакъв друг журналист в София, който бе ядосан, че не му дават да снима и са му прибрали документите и не знаеше ще го арестуват или не, но му пречиха да отразява ставащото в София. Така, че това във Варна явно не е само в нашия град. Това обаче със знамената може би.

                                Цялата ситуация неприятно ми напомня на 1997 г. когато пак имаше дни наред и все по ескалиращи протести докато накрая падна кабинета. Тогава обаче поне не имало сблъсъци с полицията във Варна. Тотално изпростяване има. Само и само да запазят един мангал да не пропее за връзките си с властта.
                                Last edited by Jay Gould; 28.09.2011, 03:31.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                                Коментар

                                Working...
                                X