IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Баси малоумието И за какво му е тази помпа? ............ Това е оръжие за самоотбрана или да обереш банка с него, ............. И от кого ще се пази с тази пушка, като хлапетата нямат оръжие? Който е заповядал да носи тази тояга ченгето е малоумник. .......................
    Идеята е да му подхранва мъжкото достоинство / докато прави плахи опити да се перчи пред тълпата / или в краен случай да я използва като тояга / докато го налагат /.
    Истината е, че българските милиционери са тотално обезверени личности и са професионално непригодни за активна служба. Просто работата им е изгодна от гледна точка на съотношението : положено усилие / заплата.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ............
      Най-общо идеята на манипулаторите е проста - Разделяй и владей и засега има доста сериозен успех. ......

      А всички ние ще сме част от сценария - някои ще са волни и активни участници в мероприятието, а другите ще са просто маса. Лудите, лудите, те да са живи
      Не мога да не се съглася с голяма част от написаното, въпреки че бягам като дявол от тамян, когато става дума за политика.
      Този пост ще бъде единственото изключение.

      Не мога да повярвам, че вече има две теми в Инвестор-а със стотици мнения в тях само за няколко дни.

      И някаква телевизия им била виновна!
      Защото описа случващото се обективно, а не като останалите, които бързо влязоха в "правия път", след като видяха реакцията на т.нар. "интернет общество".

      Ами ако българин беше прегазил циганин и след това къщата му бидеше опожарена от мургава тълпа пред погледа на полицията?

      Обзалагам се, че вътрешния министър щеше да е подал вече оставка, а оплювания сега журналист/ка щеше да е олицетворение на свободното слово!

      Не очаквам някой от тукашните "патриоти" да се засрами, но поне може да се замисли, вместо да насъсква тълпата...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Във Варна е имало масов бой между около 300 цигани и българи пред ФК.
        Мой познат е бил там. Да видим ще кажат ли нещо по новините
        а бе тарикат в коя точно част на Варна е станало това ... такива като тебе директно за 72 часа в районото на МВР.. Даваш ли си сметка какви глупости насаждаш с тези си писаници.
        Last edited by X_Y; 28.09.2011, 10:03.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
          И защо това прасе е в центърът на София, срещу мирно протестиращите (голяма част малолетни), а не пред някое мангалско гето - срещу ония с ножовете и брадвите? Замисля ли се то, че ако стане голяма беля, бащите ще заключат у дома тийнейджърите, но самите те ще излязат на улицата? Минава ли му през простата глава, че само регистрираните ловци в България са 250 000, към тях още поне 50 000 граждани със законно бойно оръжие и още неизвестен брой с нелегално и че ако тия хора скочат, тая "помпа" ще му я напъхат в анусът?

          И снощи ви казах - управляващите си играят с огънят, жонглират непохватно со запалени факли, покатерени върху буре с барут !!! Докато ушевите пазят мирните протести, сакън хората да не си кажат думата, както е редно в гражданско общество, мангалите по гетата в покрайнините се въоръжават... а ако тръгне някоя орда да "отмъщава" и заколи десетина Българи? Въобще представя ли си Маймуната и подчинените му, включително и тия двама дембели на снимката, ТОГАВА какво ще последва?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
            Цецка Цачева се крие на бирен фестивал в Мюнхен докато протестиращи обсаждат парламента

            В денят, в който погребаха второто младо момче в Кауница, починало впоследствие стреса от случващото се, в денят, в който пред парламента се изсипаха повече от три хиляди души, озверели от апатията, нефелността и цинизма на управляващите, шефката на Народното събрание Цецка Цачева избра да се подвизава на бирен фестивал в Мюнхен.
            Цецка дори си е удължила престоя в Мюнхен, очевидно усетила, че е по-добре да се хендриш в Германия, отколкото да събираш псувните и ругатните на народа пред институцията, която управляваш.

            Припомняме, че Лотар Матеус го разкараха точно заради бирения фестивал в Мюнхен. Цецка обаче изобщо не е Матеус. Тя е бивша партийна секретарка, която в деня, когато погребваха Павел, а България гореше, надигаше халбата с бира, за да не отслабне
            Afera.bg
            така е - Цецка селянката не знае къде се намира - води ми Парламента - на държабна работа е сладко по 5-6 бона заплата плюс стандартнте далавери - един депутат спокойно си докарва към 20 бона на месец - някои и повече
            докато народът тъне в мизерия тия престънпници грабят парите на българдия данъкоплатец

            Коментар


            • "Имало е безнаказани хора в България, но държавата вече се върна и това вече няма да се повтаря", каза главният комисар на МВР.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                Полицията разби ромски лагер край Марсилия

                http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/09/...rai_marsiliia/

                "Около 150 полицаи са обкръжили лагера и са извели жителите - включително деца и бебета - от бараките, които според местните власти са грозни и нехигиенични."

                КОМЕНТАРИ:
                "Нашето главно прокурорче Велчев да им образува дело за разпалване на етническа омраза"

                "Борисов да изпрати Калин Георгиев във Франция, нещо като обмяна на опит."
                Добре де - нали колективното експулсиране е забранено? Но ето - така се прави - нашата прокажена "държава" е единствената, която защитава нисшето племе и "културните му особености" - мръсотия, наглост, мързел, престъпност !!! Хората си бранят държавата и нейните закони... това е полиция, не като нашата - нашите ушеви в гетата не смеят да влязат !!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • ех, момчета, момчета, как пак успяха да ни вкарат в поредното мероприятие, не е истина просто. как не се усетихте за напълзелите супер много нови никове и им отговаряте. ДАНС и платените драскачи не спят уважаеми, а никове си има много и в Инвестора. понеже много ме дразнят, ще се пробвам да поразкрия как стоят нешата тук:

                  1. Платени никове на ГЕРБ - те не са лоши, просто си изкарват парите по този начин. Позициите им са две: проблемът не е в ГЕРБ, ползата от бунта е нулева. Целят разделение и униние на хората или просто да спрат да пишат и обикновено успяват с безйкрайно тролене
                  2. Симпатизанти на герб 0 същите като платените никове, но поне са идеалисти. Вярват безпрекословно на Вожда и Учителя. Позоцията им е, че комунистите са виновни
                  3. Корпоративни никове на бтв - Миролюба е номер 1. само тя е истинска журналистка
                  4. Случайни електрони - всеки е със собствено мнение, но позицията им е разединена. Повечето са за протеста, но не смята, че трябва да е рещу мангалите, а срещу властта, щото тя е виновна, а не бедният онеправдан мангал


                  Най-общо идеята на манипулаторите е проста - Разделяй и владей и засега има доста сериозен успех. Всички се надяват, че чрез законови репресии (както казваха в казармата: най-кофти е да те гонят по устав), протестите ще спрат и те най-вероятно ще утихнат. После ще има бърз процес срешу Киро (малко преди изборите) с някакъв тип присъда (сравнително строга), която ще се обжалва (след изборите) и ще падне, но дотогава ще има нов скандал и Киро ще бъде забравен......

                  А всички ние ще сме част от сценария - някои ще са волни и активни участници в мероприятието, а другите ще са просто маса. Лудите, лудите, те да са живи
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                    Български майки приберете децата си тази и следващите няколко вечери за да не ходят да палят и бият роми >>> защото гнева на манипулираните ви деца ще се върне хилядократно срещу тях ако стане Гражданска война
                    Сега ми стана ясен напълно ...Еблев си ,ама в задния двор.Как ти личи .То гьотверенството отвътре ти идва.Не се бой няма да свършат циганите -гьотчии.
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                      Идолът ти също е политически труп, въпреки, че той (и ти) все още не го знае.

                      А лицемер е човек , който се възмущава от обидите насочени към идола му, но твърди, че същите обиди са нещо нормално, когато са насочени към политическия му противник ( и не си спомня дали случайно не е писал такива обиди)

                      Аз поне нямам проблем с обидите към всички политици.
                      Прекалено празни приказки не са полезни на никои.Станишев си отава същата тъпа мижитурка и цялата му партия от политически трупове.Като искате гласувайте за тях, но после да не се сърдите.
                      Б.Б не ми е идол, никога не съм имал идоли.
                      Но фантазията ти работи.И все пак всяко чудо за три дни.
                      Ама много комплекси от комунизма и тия дни все повече станаха.

                      Коментар


                      • Цецка Цачева се крие на бирен фестивал в Мюнхен докато протестиращи обсаждат парламента

                        В денят, в който погребаха второто младо момче в Кауница, починало впоследствие стреса от случващото се, в денят, в който пред парламента се изсипаха повече от три хиляди души, озверели от апатията, нефелността и цинизма на управляващите, шефката на Народното събрание Цецка Цачева избра да се подвизава на бирен фестивал в Мюнхен.
                        Цецка дори си е удължила престоя в Мюнхен, очевидно усетила, че е по-добре да се хендриш в Германия, отколкото да събираш псувните и ругатните на народа пред институцията, която управляваш.

                        Припомняме, че Лотар Матеус го разкараха точно заради бирения фестивал в Мюнхен. Цецка обаче изобщо не е Матеус. Тя е бивша партийна секретарка, която в деня, когато погребваха Павел, а България гореше, надигаше халбата с бира, за да не отслабне
                        Afera.bg

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение

                          Весело бе при нас. Като се прибирах изядох един сладолед от Макдоналдс и изпих едно кафе в Галерия Графит , обаче повече ме човъркаше и мислих за това с акциите и ако е вярно..... Но това не е за тази тема. Силно се надявам поне тази част от документите да е менте или фалшификат, че иначе зле.
                          Какво сме изстървали за акциите?

                          Коментар


                          • Полицията разби ромски лагер край Марсилия

                            http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/09/...rai_marsiliia/

                            "Около 150 полицаи са обкръжили лагера и са извели жителите - включително деца и бебета - от бараките, които според местните власти са грозни и нехигиенични."

                            КОМЕНТАРИ:
                            "Нашето главно прокурорче Велчев да им образува дело за разпалване на етническа омраза"

                            "Борисов да изпрати Калин Георгиев във Франция, нещо като обмяна на опит."

                            Коментар


                            • Верно беше Хайнлайн.

                              Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Това май съм го чел в Робърт Хайнлайн.. Краднах снимката от дневник в блога, но цитирах източника. Не са много сериозни, но фоторепортерите им имат добри попадения

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                                ..Втори въпрос - ако врага убие ЕДИН човек - това основание ли е за обявяване на война (с евентуални последици милиони жертви) и къде е границата...
                                Това май съм го чел в Робърт Хайнлайн.. Краднах снимката от дневник в блога, но цитирах източника. Не са много сериозни, но фоторепортерите им имат добри попадения
                                Last edited by Jay Gould; 28.09.2011, 05:38.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                                Коментар

                                Working...
                                X