IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от divedi Разгледай мнение
    "Цар" Киро към вуйчото на убития Ангел: Ще ви избода очите!

    В Районното управление на полицията в Асеновград са подадени три жалби срещу арестувания Кирил Рашков и сигнал до телефон 112 от бившата кметица на Катуница София Христева, синът й Веселин Христов и Иванка Петрова, настойница на Ангел. По данни на прокуратурата, сигналът е подаден от Веселин Христов, вуйчото на Ангел.
    Той твърди, че не един, а три сигнала за заплахи за убийство от Кирил Рашков е подал в РУП -Асеновград. Никой обаче не му е осигурил защита след подадените сигнали и жалби. "Сутринта бях извикан в районното в Садово, за да дам обяснения във връзка с разправия от предишната вечер, на която станах свидетел, между две момчета от селото и Рашков и фамилията му. Разправията не беше нищо особено, ставаше дума за някакви детски взаимоотношения. След това, прибирайки се, пред дома ми, Рашков, явно беше разбрал отнякъде, че съм давал обяснения пред полицията, ме пресрещна с джипа си, в който беше с дъщеря си и внука си, засече ме и започна да ми отправя директно заплахи за убийство. Каза "ще убия и теб", искаше да убие и приятелката ми, която беше с мен, каза "първо ще ви избода очите, но казвай първо къде е майка ти, за да убия първо нея". Аз му казах, че я няма вкъщи, скрих, в този момент чух, че приятелката ми се обажда на тел. 166. Когато Рашков също чу, потегли, но каза, че ще се върне скоро, за да си разчисти сметките", свидетелства Веселин Христов.
    - Това става на 23 септември на обяд - в колко часа?
    Сигналът за разправията беше подаден около 12,00-12,30 часа. След което аз се обадих на нашия квартален, за да търся спешна защита за себе си и семейството си. Той каза, че трябва да подам жалба в Асеновград. Попитах го дали да тръгвам, или те ще ме закарат. Те казаха, ако искам да отида, но нямало особено голям смисъл да подавам тази жалба веднага, защото предстоят четири почивни дни, в които няма да има кой да се занимава с тази жалба, и е по-добре да отида след празниците. Мен ме беше страх и реших да отида, намерих дежурния офицер в Асеновград и подадох жалбата. Попитах дали трябва да са две отделни жалби, защото и съпругата ми беше изплашена, каза, че не е необходимо да са две жалбите. Попитахме дали ще ни защитят, той каза, че това ще се прецени и ако е нужно, ще ни бъде осигурена защита.
    - Беше ли ви осигурена защита?
    - Не ни беше осигурена защита под каквато и да е форма. Единствената намеса на полицията беше тази, че към 17 часа, два часа преди да загине Ангел, дойдоха двама униформени и ни предупредиха да не се занимавам по никакъв начин с Рашкови, да не ги притеснявам. Когато се опитах да им обясня, че не аз съм този, който ги притеснява, че ме е страх, те ми казаха да не им говоря врели-некипели и да не ги правя на баламурници.
    - Какво се случи после?
    Два часа след този разговор с полицаите група от 40-50 души роми, натоварени в коли, ми засякоха пътя, аз бях с бащата на Ангел, с Ангел и с братчето му, четиримата бяхме, нападнаха ни. Като видях, че ни нападат, веднага се обадих на 112, но докато се обаждах, се случи това с Ангел, те го убиха. Той се опита да ме защити. Бяхме на улицата пред дома им. При самото нападение го прегазиха. Те щяха да ни убият всичките, ако не се бяхме обадили на 112, но това не можа да спаси Ангел. Те бяха въоръжени със саби, ножове, брадви, бяха дошли да убиват. И ги водеше внукът на Кирил Рашков, колата му остана на местопрестъплението, доколкото чувам той още е на свобода.
    - Видяхте ли по телевизията шофьора?
    - Видях го.
    - Той ли беше този, който караше буса?
    - Не мога да го коментирам, защото има разследване. Аз съм 100% убеден, че това е поръчителство, че е обмислено.
    - Как ще коментирате задържането на Кирил Рашков пет дни след инцидента?
    - И пет дни след това нямаше нищо да направят, ако не беше реакцията на всички тези фенове, рокери и други граждани на България, достойни граждани, всичко се случи благодарение на тях. Реакцията на властите е лицемерна. Властта просто се страхува да не загуби властта. И Ангел искаше друга държава.
    http://www.plovdivmedia.com/44330.html
    Е, ако това е вярно, бащата на Ангел просто трябва безмилостно да си търси правата, ако ще пред международните съдебни институции, да съди МВР и държавата, да изисква разследване - мръсният ушев началник с въшливата си кратуна трябва да плати за смъртта на момчето !!! Работа на "държавата" и в частност на МВР е да защитава животът и собствеността на гражданите си !!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Сериозни сблъсъци между роми и протестиращи в Благоевград. Чуват се изстрели http://www.novatv.bg/news/view/2011/09/28/21369/
      Мисля че наближава момента когато ще се въведе комендански час в някои градове на България
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

      Коментар


      • Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
        А тук малко от жестоката реалност в провинциалните села.
        http://www.youtube.com/watch?v=e2d0LRbHzgY
        Бе, не живея там и не знам как е, ама ми изглежда твърде поръчкова направено!

        Ся, аз като Рус собственик точно от него регион ( поради тъпите "панаири", дет' ми филмират ся и не искам да ги притесня 'орицата ), но когато отида ( а, това се случва много рядко, даже сега отлагам пътуването до тая махала ( в БГ-стан ) и турчинът, който беше и кмет на селото ), отваря портите и казва на жена си: "Чорбаджиите дойдоха" и оная почва да "фърчи". Става въпрос за "прореждане" на гори и аз в момента губя стинки заради тъпия Фиск, щот' били "Избори" и метнаха "сеира" .... ( но, винаги Хората са най-важни, кат' поутихнат нещата, ще отида ).

        Демек, почва се кафета ( турско ) и сядаме малко на лаф моабет. Колкото и да е странно горите ни не са изсечени все още, а са на перфектен асфалтов път и голяма "атракция" за всеки т,нар. мангал ( демек, той ни ги пазеше до скоро - ся не знам какво ще заваря, не съм ходил от 5 години там как е хавата, но ще се разбере.

        После искаше да си купи градината от 6 дка, а той като кмет е можел да си присвои как си иска досега и по фискалните фитки, дет' всички ги знаем, но не го е направил. Ние па не му искаме нито наем, нито нищо - чилякът блъска да направи от парче земя и да го направи градина с цветя ( около 0.5 дка беше в цветя ). Как да му искаш нещо на такъв Човек? Демек, той има документ само за къщата и толкоз.

        Отидохме на гроба на дядо ми тогава, а аз нямах щастието да се "засечем" с него във Времето, оплевихме тревата, че беше доста обрасло, запалихме свещички и се изнесохме, без да досаждаме на никого.

        П.П. Та, не се връзвай на тия партенки!

        Поздрави!

        П.П.П. Виж мутрата на мазния мангал Рашков и на 90% от политиците и там гледай за "прилики", също и по начина на "изказ".

        Но Истинските неща са рядкост в животец-а и ся тия ми отложиха пътуването, щот' не знам па оня ко ще си помисли, кат' "властимащ" човечецът ( може да са го "надъхали" и него вече ) и да не стане "грешка" аз па какво мога и така ... ще поизчакам да "поутихне"
        Last edited by marandi; 29.09.2011, 00:18.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
          лично видях днес около 19,00 как родните ченгета без основание спират младежи в района на НДК и ги отпращат и им искат документи за проверка без да са направили нещо децата...това ако не евъзпрепятсване на свободното движение и т.н не знам! къде са от хелзинския комитет да ги защитят или няма проблем!
          някой почна да се страхува (Б.Б.??)
          ~МЕЧО~

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            твърдо съм полицията да предотврати всякакво развитие на конфликта, НО съм убеден, че битката за ромските гласове е жестока....

            ...............

            ББ е прав, че ситуацията в Катуница беше изпусната, но не си мисли, че ББ се е отказал от ромските гласове...
            Според мен,цялата работа се върти около това.Въпросния недосегаем "ЦАР" Киро ,може би (дори съм напълно убеден) е в основата на разпределението на основното ромско гласоподаване.
            Днес чух ,че вестник галерия притежева пикантен запис отпреди известно време между Въпросния гореспоменат "ЦяР" на ромите и Цвъ Цвъ за това как е правилно да се разпределят гласовете на цветнокожите !!
            Паралентарната мафия е голяма !!!
            ~МЕЧО~

            Коментар


            • "Цар" Киро към вуйчото на убития Ангел: Ще ви избода очите!

              В Районното управление на полицията в Асеновград са подадени три жалби срещу арестувания Кирил Рашков и сигнал до телефон 112 от бившата кметица на Катуница София Христева, синът й Веселин Христов и Иванка Петрова, настойница на Ангел. По данни на прокуратурата, сигналът е подаден от Веселин Христов, вуйчото на Ангел.
              Той твърди, че не един, а три сигнала за заплахи за убийство от Кирил Рашков е подал в РУП -Асеновград. Никой обаче не му е осигурил защита след подадените сигнали и жалби. "Сутринта бях извикан в районното в Садово, за да дам обяснения във връзка с разправия от предишната вечер, на която станах свидетел, между две момчета от селото и Рашков и фамилията му. Разправията не беше нищо особено, ставаше дума за някакви детски взаимоотношения. След това, прибирайки се, пред дома ми, Рашков, явно беше разбрал отнякъде, че съм давал обяснения пред полицията, ме пресрещна с джипа си, в който беше с дъщеря си и внука си, засече ме и започна да ми отправя директно заплахи за убийство. Каза "ще убия и теб", искаше да убие и приятелката ми, която беше с мен, каза "първо ще ви избода очите, но казвай първо къде е майка ти, за да убия първо нея". Аз му казах, че я няма вкъщи, скрих, в този момент чух, че приятелката ми се обажда на тел. 166. Когато Рашков също чу, потегли, но каза, че ще се върне скоро, за да си разчисти сметките", свидетелства Веселин Христов.
              - Това става на 23 септември на обяд - в колко часа?
              Сигналът за разправията беше подаден около 12,00-12,30 часа. След което аз се обадих на нашия квартален, за да търся спешна защита за себе си и семейството си. Той каза, че трябва да подам жалба в Асеновград. Попитах го дали да тръгвам, или те ще ме закарат. Те казаха, ако искам да отида, но нямало особено голям смисъл да подавам тази жалба веднага, защото предстоят четири почивни дни, в които няма да има кой да се занимава с тази жалба, и е по-добре да отида след празниците. Мен ме беше страх и реших да отида, намерих дежурния офицер в Асеновград и подадох жалбата. Попитах дали трябва да са две отделни жалби, защото и съпругата ми беше изплашена, каза, че не е необходимо да са две жалбите. Попитахме дали ще ни защитят, той каза, че това ще се прецени и ако е нужно, ще ни бъде осигурена защита.
              - Беше ли ви осигурена защита?
              - Не ни беше осигурена защита под каквато и да е форма. Единствената намеса на полицията беше тази, че към 17 часа, два часа преди да загине Ангел, дойдоха двама униформени и ни предупредиха да не се занимавам по никакъв начин с Рашкови, да не ги притеснявам. Когато се опитах да им обясня, че не аз съм този, който ги притеснява, че ме е страх, те ми казаха да не им говоря врели-некипели и да не ги правя на баламурници.
              - Какво се случи после?
              Два часа след този разговор с полицаите група от 40-50 души роми, натоварени в коли, ми засякоха пътя, аз бях с бащата на Ангел, с Ангел и с братчето му, четиримата бяхме, нападнаха ни. Като видях, че ни нападат, веднага се обадих на 112, но докато се обаждах, се случи това с Ангел, те го убиха. Той се опита да ме защити. Бяхме на улицата пред дома им. При самото нападение го прегазиха. Те щяха да ни убият всичките, ако не се бяхме обадили на 112, но това не можа да спаси Ангел. Те бяха въоръжени със саби, ножове, брадви, бяха дошли да убиват. И ги водеше внукът на Кирил Рашков, колата му остана на местопрестъплението, доколкото чувам той още е на свобода.
              - Видяхте ли по телевизията шофьора?
              - Видях го.
              - Той ли беше този, който караше буса?
              - Не мога да го коментирам, защото има разследване. Аз съм 100% убеден, че това е поръчителство, че е обмислено.
              - Как ще коментирате задържането на Кирил Рашков пет дни след инцидента?
              - И пет дни след това нямаше нищо да направят, ако не беше реакцията на всички тези фенове, рокери и други граждани на България, достойни граждани, всичко се случи благодарение на тях. Реакцията на властите е лицемерна. Властта просто се страхува да не загуби властта. И Ангел искаше друга държава.
              http://www.plovdivmedia.com/44330.html

              Коментар


              • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Брях циганите от Русе ще си създавали нещо кат нашият отряд за бързо реагиране.,за да се пазели ...
                И ще си направят! На тях не им е дошло наум, че трябва да искат благословия от парламента. Интересно, каква ще е реакцията на управляващи и полиция ако направят такива? Ако за тях може, Сидеров защо толкова се пъне с тези искания за създаване на доброволни отряди и чака разрешение?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                  Явно си имат своите партийни предпочитания....Истината е,че за 22 години никой не направи нищо свястно и стойностно за хората.А на много от тях хората искрено вярваха!. След това загубиха илюзиите си,че нещо ще се промени към по-добро..А хората не искат много - работа,спокойствие и сигурност.
                  Мммда...гадно е когато изгубиш доверието във всеки и във всичко, когато си се доверил на някого или нещо конкретно!
                  ..да виждаш как хората ,на които си се доверил и си имал светлинката надежда,всъщност са те предали и като си ги "побутнал" да вървят нагоре и като си им дал власт в ръцете с надменност и високомерие са те "забравили" .
                  Случаи много дори и в реалния живот !!
                  Простия пари и власт и бегай далече
                  ~МЕЧО~

                  Коментар


                  • Брях циганите от Русе ще си създавали нещо кат нашият отряд за бързо реагиране.,за да се пазели .
                    http://www.dunavmost.bg/video-ruse/i...B0%D0%BD%D0%B5
                    Кат гледам от видеото никой не ги е шамаросвал .
                    Last edited by коки; 28.09.2011, 23:27.
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                    Коментар


                    • Ross Kemp On Gangs в Бьлгария High Quality Discovery Channel Exclusive
                      http://www.vbox7.com/play:5eca43e8
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                      Коментар


                      • Вълчов - крият се като мишки повечето от Виетнамските и Факултето. Тия от Татарлъ по принцип не са създавали проблеми досега.

                        Ситизенов - така сигурно щес тане за нещастие. За мене ушевите са по-долни от мангалите - мангалите поне пазят своите, а ушевите бият и арестуват своите.

                        Бгг-редов - все пак нищо не може да се мери с това, сам човек срещу полк !!! Искуших се да пейстна едно кратичко и затрогващо нещо за този велик Българин и тази история:

                        Представете си как се е чувствал този човек! Целият му свят е рухнал пред очите му. Идеалите, в които е възпитаван и на които е служил са претърпели пълен крах.
                        Армията е обърната в бягство.
                        Пагонът е опозорен от масово дезертьорство и бунт.
                        Държавата е загубила войната.
                        Из нея вече маршируват и плячкосват румънци от север и сенегалски негри от юг.
                        Правителството се е оляло в корупция и безсилие и е изгубило всякакъв авторитет.
                        Чиновниците мародерстват имотите на вдовиците.
                        Започнала е гражданска война.
                        Царят се готви да абдикира.
                        Мизерията е чудовищна.
                        Не се знае дали все още има България и изглежда сигурно, че утре няма да има.
                        Собствените му войници са го изоставили и са тръгнали да плячкосват своята столица.
                        Командир, изоставен от войниците си… дори не са го убили, а просто са го зарязали – има ли по-тежък удар за една чест?

                        Той е съвсем сам. Представете си на снимка от Google Earth. Едно малко човече, стърчащо самотно на гол хълм. Вятъра свири в треволяка. Пред него - море от врагове. Зад него – море от предатели и нещо, за което изглежда не си струва да воюваш, защото е разбито, смазано и опозорено – от чуждите и от своите.

                        Няма кой да ти каже какво да правиш.
                        Няма кой да ти даде заповед.
                        Няма нещо, което можеш да спасиш.
                        Нама кой да те види ако побегнеш.
                        Няма кой да те съди ако оцелееш.
                        Няма нищо и никой.

                        Само вятър в тревите,
                        4 оръдия,
                        знаме, захвърлено от знаменосеца си
                        и една клетва, произнесена преди 11 години …

                        Клетва
                        пред Бог, който те е изоставил,
                        към Цар, който ще абдикира,
                        за Отечество, което вече го няма…

                        Време за решение…

                        Почивай в мир, генерале!

                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • http://www.youtube.com/watch?v=e2d0LRbHzgY

                          Коментар


                          • Сериозни сблъсъци между роми и протестиращи в Благоевград. Чуват се изстрели http://www.novatv.bg/news/view/2011/09/28/21369/
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Много пъти казвам - да спрем поне за някое време да плащаме данъци, осигуровки, нищо да не купуваме от мангали, нищо да не даваме на мангали - да видим тогава дали Боко, Цецо и Киро ще ги хранят от джобът си !!!
                              Няма да ги хранят, но ще пратят полицията да ги пази докато крадат понеже няма какво да ядат чаветата. (Да не би случайно някой да му хрумне да си защитава имота и живота.)

                              Коментар


                              • Императорът чадо,
                                те победите над сърбите са много
                                и не е ясно коя е най-голямата !!!!!
                                Само ще спомена, че по времето на
                                междусъюзническата война, когато
                                само с два български полка
                                полк.Сапунув и полк. Савов
                                унищожават две сръбски плътни девизии!!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

                                Коментар

                                Working...
                                X