IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение

    ~ и да заключа: НЕ съм толкова против "бразилците" ,колкото съм против за това,че законите не важат за всички!! Циганите знаят ,че и да хванат в кражба им се разминава!!
    Политиците знаят че не може да ги хванат -те са с имунитет ..и са една верига,която не може да се прокъса ,защото всички бъркат в една каца с Мед !!...
    Какво стана с показното "разкриване" на незаконните имоти около морето и язовирите??? "Виновни" излезнаха само няколко барачки на местни рибари или порутени колиби ,в които местните овчри се подвизавали докато са на паша !!!
    Как ще се обясни райските палати на депутатите и разни картофени,слънчогледови,вафлени и какви ли не още босове ...само със Спестявания от закуски ли ??
    http://www.razkritia.com/53689/%D0%B...%D0%B5-%D0%BF/

    http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/..._Arsenova.html

    http://www.banker.bg/?Channel=2&Cate...Article=454722

    http://novinar.bg/?act=news&act1=det&mater=ODk5Ozc=

    http://www.economynews.bg/%D0%B4%D1%...news14376.html
    Last edited by kravata_mu; 29.09.2011, 01:13.
    ~МЕЧО~

    Коментар


    • Друг вариант - да си изберем държава (най-добре някоя от тия, дето много треперят за човешките права на мангалите), да я атакуваме 3-4 000 000 Българи и да поискаме БЕЖАНСКИ СТАТУТ в нея !!!

      Цитирам официална Конвенция на ООН за статутът на Бежанците:

      Определение на термина "бежанец"

      А. За целите на тази конвенция терминът "бежанец" се прилага към всяко лице, което:
      1) е било считано за бежанец по силата на споразуменията от 12 май 1926 г. и 30 юни 1928 г. или по силата на конвенциите от 28 октомври 1933 г. и 10 февруари 1938 г., на протокола от 14 септември 1939 г. или на Устава на Международната организация за бежанците;
      Решенията за непредоставяне правото да се считат за бежанци, приети от Международната организация за бежанците в периода на нейната дейност, не са пречка за предоставяне на статута на бежанец на лица, които отговарят на условията на точка 2;
      2) в резултат на събития, станали преди 1 януари 1951 г и при основателни опасения от преследване по причина на раса, религия, националност, принадлежност към определена социална група или политически убеждениясе намира извън страната, чийто гражданин то е, и не може да се ползва от закрилата на тази страна, или не желае да се ползва от такава закрила поради тези опасения; или, бидейки без гражданство и намирайки се извън страната на своето предишно обичайно местоживеене в резултат на подобни събития, не може да се завърне или, поради такива опасения, не желае да се завърне в нея.


      Е, хайде кажете, при положение, че мангалите ни тероризират, грабят, заплашват напълно безнаказано, а нашата "държава" отказва да ни защити, не покриваме ли тия изисквания?

      Да се дигнем, да се натресем в Белгия например - а тука да оставим само хунтата на борисов и мургавите им любимци - да се оправят !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Като инфо >Невиждан протест за събота стягат фейсбукъри
        28 Сепември 2011 година
        Невиждан протест стягат за събота фейсбукъри в цялата страна. В Пловдив мястото е площад „Съединение” от 14:30ч. В момента се изглаждат исканията, които ще заявят протестиращите.
        В работен вариант на първо място ще бъде поискана оставка на министър Цветан Цветанов за неспособността за противодействие на престъпността. Оставка ще се иска и на главния секретар на МВР Калин Георгиев за обидите му в ефир срещу хората, изразяващи гражданска позиция (Лумпени, хулигани...) и толерирането на "Кирил Рашков и неговото семейство". Те очакват още максимална присъда (20год. затвор, без право на обжалване) за убиеца на Ангел Петров, както и присъди и адекватни действия към Кирил Рашков и приближените му за безбройните престъпления срещу хората и държавата. Не на последното място и еднакво прилагане на законите към ВСИЧКИ граждани на България.
        Организаторите предупреждават още всички да носят лични карти в себе си, да не се обиждат органите на реда и без расистки изказвания. „Ще скандираме още по-мощно и от предните пъти, защото ще сме десетки пъти повече! Агитирайте близки и познати. Протестът е гражданска позиция и не е забранен от закона, ако се прилага в правилните норми. ЗА БЪЛГАРИЯ!!!”, завършва призивът. До момента са потвърдили присъствие над 1000 бунтари срещу ЦарКировизацията на държавата.

        http://www.plovdivmedia.com/44327.html
        Казах ви го още преди да ескалират нещата, описал съм го още преди 2 години в блог-а си какво ни очаква

        Та, носете си лични карти за самоличност ( Фиск-а ), кротко си купете по някоя бира и понеже сте на "зор" с мехура, а па нямало ( Фиск-а ) не е осигурил тоалетни на публични места - то кротко се изпикавайте върху някоя сграда, пардон "институция". Нагласете си и 100-200 кинта за "хулиганство" и така ...

        Понеже ще ви "заснемат" - гледайте да сте със страхотна визия, усмихнати, чисти и изкъпани. Демек, ноу е важен "изгледа". Та, обличайте "бялата" чиста риза ( необличана никога, но приготвена и изгладена в гардероба ), както Българинът винаги отива на "смърт" и после очаквайте как ще се четете по медиите, че сте "вандали"/"лумпени" и прочие ...

        Ся, ако ме изтрият още веднъж, платените лайнари, ще си прекратим "отношенията" и после ще се случи, че те ще ме "гонят", ама нЕма да ме хванат.

        Поздрави и правете нещата Умно, т.е. с хумор - иначе сте "сапунисани" и "наиграни", а па още не го знаете
        Last edited by marandi; 29.09.2011, 01:04.

        Коментар


        • От ,,Правен свят ''Царя Циганува - Циганин Царува!
          След идването на демокрацията започва апогеят на фамилията Рашкови. Парите, които още по време на тоталитарния режим Цар Киро е спечелил, са насочени към купуването на власт и спокойствие. Още на първите парламентарни избори, които печели левицата начело с разстреляния Андрей Луканов, циганският бос изкупува в тяхна полза над 200 000 ромски гласове в страната, а БСП печели вота през 1990 г. Връзката му с червената върхушка се запечатва с клетва в 33-та ложа на масоните, където Рашков става брат със сочения за съветски и американски агент Луканов и с шефа на Мултигруп – Илия Павлов, който беше застрелян през 2003 г. пред столичния офис на MG корпорация. ''
          `

          пп:чакам с нетърпения да излезе ако може към 2011г .грамички от америшите, касаещи лицето Кирил Рашков.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Повтарям писаното по-долу - потърпевшите се организират и дават МВР и държавата под съд, задето не си изпълняват задълженията !!!!

            Според законите, МВР, в частност полицията са задължени да защитават животът и собствеността на гражданите, това е тяхната функция, заради това съществуват – а живот и собственост са неприкосновени не само по Конституция, но и според международните правни норми, визирам в частност Всеобщата декларация за правата на човека на ООН.
            В съвременна България виждаме друго. Сцените на действие са различни, различни са и конкретните действащи лица, но ролите не се променят:
            - Мангалите – извършители;
            - Българите – потърпевши;
            - Униформените – статисти.
            Нека изброим малко сценки от „проявите на етническа самобитност” отстрана на мръсномургавите любимци на властта:
            - Нападани болници и потрошени линейки – често пред очите на „полицаите”.
            - Разграбена посред бял ден цяла фабрика в Бяла Слатина – пред очите на „полицаите”.
            - Разграбена мандра в Казанлък – пак посред бял ден, от мангали, охранявани от „полицаите”.
            - Разграбен катастрофирал ТИР... ситуация, идентична на горната.
            - Българин зверски убит от орда мангали посред София и посред бял ден... под погледите на баращите половите си части униформени кибици.
            ... и това са само най-показните случаи. Ежедневието остава далеч от внимаието на медиите. Всеки ден, всяка нощ стотици хиляди Българи в днешна България са грабени, тормозени, убивани. Разграбва се вече не само покъшнината от домовете им. Крадат се цели къщи... просто така, отивате си на вилата пролетта, вместо нея – ДУПКА !!! Реакцията на т.нар. „полиция” е нулева. Отговорът на оплакванията е „Ми цигани, нищо не можем да им направим”. 60 000 униформени свини (най-много на 1000 граждани в целия цивилизован свят) демонстративно отказват да изпълняват своите задължения – да вършат това, заради което ние, потърпевшите от мангалските безобразия им плащаме заплати, че и осигуровки. Искрата в Катуница пламна отново заради безучастието на ушевите. Ако те бяха реагирали на оплакването на убитият младеж, за получените от него смъртни заплахи, нямаше едно цяло село да стигне до гражданска война, а две Български момчета да загубят животът си.

            Тъй като тези безобразия стават навред, очевидно е, че полицейското бездействие е по заповед отгоре... а никой в тая система не стои по-високо от министърът – в случая лицето Цветан Цветанов. И аз се питам – след като страната е залята от безнаказан терор, след като биват убивани хора, след като мародери и бандити нанасят материални щети за стотици милиони или дори милиарди и на частна и на държавна собственост, не е ли време някой да понесе отговорност за това? Не трябва ли т.нар. „министър” Цецо Маймуната да отговаря за практическата ЛИПСА НА ДЪРЖАВА в България? Не са ли той и подчинените му ПРЯКО ОТГОВОРНИ за жертвите на мангалският терор, за нанесените щети? Нима умишленото лишаване на цял един народ от защита, нима допускането на безнаказан бандитизъм от този, чиято работа е да се бори с него, не са де факто противодържавна дейност? Нима в НК не е записано, че бездействие на служебно лице, довело до особено тежки последици не се накзва със затвор до 10 години? Нима например убийството на човек не влиза в графата „особено тежки последици”? Защо тогава свинете наблюдавали отстрани убийството на Боби Райнов, не са в затвора, дори не са уволнени от полицията?

            Накратко, това което трябва да искаме е следното:
            - НЕЗАБАВНО сваляне от власт и съд за противодържавна дейност за Цецо Маймуната, както и за всички полицейски началници из България, допуснали мангалски бандитизъм.
            - НЕЗАБАВНО уволнение и съд за всички прасета, стояли като кибици пред мангалските безчинства.

            Ето за ТОВА трябва да се борим. Такива лица като мангалът с бусът и дори Мангала Киро са само рожби на престъпните политици.



            Цитирам и тези членове от Всеобщата декларация за правата на човекът, които "българското" правителство нарушава непрестанно или допуска да бъдат безнаказано нарушавани:

            Равнопоставеност на всички хора без оглед на раса, цвят на кожата, пол, език, религия, политически или други възгледи, национален или социален произход, материално, обществено или друго положение.
            Право на човека да не бъде дискриминиран.
            Право на живот, свобода и сигурност.
            Равенство пред закона и право на еднаква закрила от закона.
            Право да не бъде подлаган на произволен арест, задържане или изгнание.
            Право на свободно движение.
            Право на собственост и гарантиране на собствеността.
            Право на свобода на мирни събрания и сдружения.



            Какво да говорим повече? - Нима циганската сган не е всячески привилегирована и облагодетелствана? Нима ние не сме подложени на нагла и престъпна дискриминация в собствената ни страна? Нимане сме безнаказано тероризирани и дори убивани от мургавите изверги? Нима законът ни закриля еднакво? Нима тези дни не бяха арестувани Българи абсолютно безпричинно, защото са излезли на мирен протест на обществено място, нима свободата им на движение не бе ограничавана?Нима собствеността ни е защитена, нима мангалите не я разграбват абсолютно безнаказано?

            Не е ли КРАЙНО ВРЕМЕ Организацията на Обединените нации да бъде информирана за престъпното поведение на криминалната хунта, тероризираща България?
            Импи, ти за кого ще гласуваш. Аз се чудя. След тази цигания, цялата бойкова елементария ми лъсна и не искам да участвам в маскарада.
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

            Коментар


            • Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
              ...А ако ти си на негово място ??
              Това ли е Великата интеграция на ромите??
              Нали всеки един от нас работи и си плаща данъци ?? ...А колко от тези данъци отиват за "социалното" подпомагане на N-то ромче родило се с цел "загрижените" родители да взимат социални помощи за това???
              Опитвам се да гледам малко по-напред. Както и правя някои връзки в това, което ни се случва, на всички нас. Което бе и неколкократно намеквано и тук, макар и негижирано, но заради, което и продъжавам да съм част от тоя форум. Не се поддавайте на първичните емоции, на това разчитат гадовете.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Сахаров Разгледай мнение
                Не е ли крайно време тоз' народ да се събуди?!
                Крайно е да се събуди но ПРАВОВО !!! Разберете, че 10 души по съдебен ред могат да постигнат много повече от 10 000, скандиращи на площадът !!!

                По-долу обясних как.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                  Не е ли КРАЙНО ВРЕМЕ ...
                  Не е ли крайно време тоз' народ да се събуди?!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Повтарям писаното по-долу - потърпевшите се организират и дават МВР и държавата под съд, задето не си изпълняват задълженията !!!!

                    Според законите, МВР, в частност полицията са задължени да защитават животът и собствеността на гражданите, това е тяхната функция, заради това съществуват – а живот и собственост са неприкосновени не само по Конституция, но и според международните правни норми, визирам в частност Всеобщата декларация за правата на човека на ООН.
                    В съвременна България виждаме друго. Сцените на действие са различни, различни са и конкретните действащи лица, но ролите не се променят:
                    - Мангалите – извършители;
                    - Българите – потърпевши;
                    - Униформените – статисти.
                    Нека изброим малко сценки от „проявите на етническа самобитност” отстрана на мръсномургавите любимци на властта:
                    - Нападани болници и потрошени линейки – често пред очите на „полицаите”.
                    - Разграбена посред бял ден цяла фабрика в Бяла Слатина – пред очите на „полицаите”.
                    - Разграбена мандра в Казанлък – пак посред бял ден, от мангали, охранявани от „полицаите”.
                    - Разграбен катастрофирал ТИР... ситуация, идентична на горната.
                    - Българин зверски убит от орда мангали посред София и посред бял ден... под погледите на баращите половите си части униформени кибици.
                    ... и това са само най-показните случаи. Ежедневието остава далеч от внимаието на медиите. Всеки ден, всяка нощ стотици хиляди Българи в днешна България са грабени, тормозени, убивани. Разграбва се вече не само покъшнината от домовете им. Крадат се цели къщи... просто така, отивате си на вилата пролетта, вместо нея – ДУПКА !!! Реакцията на т.нар. „полиция” е нулева. Отговорът на оплакванията е „Ми цигани, нищо не можем да им направим”. 60 000 униформени свини (най-много на 1000 граждани в целия цивилизован свят) демонстративно отказват да изпълняват своите задължения – да вършат това, заради което ние, потърпевшите от мангалските безобразия им плащаме заплати, че и осигуровки. Искрата в Катуница пламна отново заради безучастието на ушевите. Ако те бяха реагирали на оплакването на убитият младеж, за получените от него смъртни заплахи, нямаше едно цяло село да стигне до гражданска война, а две Български момчета да загубят животът си.

                    Тъй като тези безобразия стават навред, очевидно е, че полицейското бездействие е по заповед отгоре... а никой в тая система не стои по-високо от министърът – в случая лицето Цветан Цветанов. И аз се питам – след като страната е залята от безнаказан терор, след като биват убивани хора, след като мародери и бандити нанасят материални щети за стотици милиони или дори милиарди и на частна и на държавна собственост, не е ли време някой да понесе отговорност за това? Не трябва ли т.нар. „министър” Цецо Маймуната да отговаря за практическата ЛИПСА НА ДЪРЖАВА в България? Не са ли той и подчинените му ПРЯКО ОТГОВОРНИ за жертвите на мангалският терор, за нанесените щети? Нима умишленото лишаване на цял един народ от защита, нима допускането на безнаказан бандитизъм от този, чиято работа е да се бори с него, не са де факто противодържавна дейност? Нима в НК не е записано, че бездействие на служебно лице, довело до особено тежки последици не се накзва със затвор до 10 години? Нима например убийството на човек не влиза в графата „особено тежки последици”? Защо тогава свинете наблюдавали отстрани убийството на Боби Райнов, не са в затвора, дори не са уволнени от полицията?

                    Накратко, това което трябва да искаме е следното:
                    - НЕЗАБАВНО сваляне от власт и съд за противодържавна дейност за Цецо Маймуната, както и за всички полицейски началници из България, допуснали мангалски бандитизъм.
                    - НЕЗАБАВНО уволнение и съд за всички прасета, стояли като кибици пред мангалските безчинства.

                    Ето за ТОВА трябва да се борим. Такива лица като мангалът с бусът и дори Мангала Киро са само рожби на престъпните политици.



                    Цитирам и тези членове от Всеобщата декларация за правата на човекът, които "българското" правителство нарушава непрестанно или допуска да бъдат безнаказано нарушавани:

                    Равнопоставеност на всички хора без оглед на раса, цвят на кожата, пол, език, религия, политически или други възгледи, национален или социален произход, материално, обществено или друго положение.
                    Право на човека да не бъде дискриминиран.
                    Право на живот, свобода и сигурност.
                    Равенство пред закона и право на еднаква закрила от закона.
                    Право да не бъде подлаган на произволен арест, задържане или изгнание.
                    Право на свободно движение.
                    Право на собственост и гарантиране на собствеността.
                    Право на свобода на мирни събрания и сдружения.



                    Какво да говорим повече? - Нима циганската сган не е всячески привилегирована и облагодетелствана? Нима ние не сме подложени на нагла и престъпна дискриминация в собствената ни страна? Нимане сме безнаказано тероризирани и дори убивани от мургавите изверги? Нима законът ни закриля еднакво? Нима тези дни не бяха арестувани Българи абсолютно безпричинно, защото са излезли на мирен протест на обществено място, нима свободата им на движение не бе ограничавана?Нима собствеността ни е защитена, нима мангалите не я разграбват абсолютно безнаказано?

                    Не е ли КРАЙНО ВРЕМЕ Организацията на Обединените нации да бъде информирана за престъпното поведение на криминалната хунта, тероризираща България?
                    +
                    Абсолютно много точно!!!
                    ~МЕЧО~

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнение
                      Не бъдете глупави, момци.
                      .....
                      ...А ако ти си на негово място ??
                      Това ли е Великата интеграция на ромите??
                      Нали всеки един от нас работи и си плаща данъци ?? ...А колко от тези данъци отиват за "социалното" подпомагане на N-то ромче родило се с цел "загрижените" родители да взимат социални помощи за това???



                      ~ и да заключа: НЕ съм толкова против "бразилците" ,колкото съм против за това,че законите не важат за всички!! Циганите знаят ,че и да хванат в кражба им се разминава!!
                      Политиците знаят че не може да ги хванат -те са с имунитет ..и са една верига,която не може да се прокъса ,защото всички бъркат в една каца с Мед !!...
                      Какво стана с показното "разкриване" на незаконните имоти около морето и язовирите??? "Виновни" излезнаха само няколко барачки на местни рибари или порутени колиби ,в които местните овчри се подвизавали докато са на паша !!!
                      Как ще се обясни райските палати на депутатите и разни картофени,слънчогледови,вафлени и какви ли не още босове ...само със Спестявания от закуски ли ??
                      Last edited by kravata_mu; 29.09.2011, 01:13.
                      ~МЕЧО~

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
                        http://www.skat.bg/news.php?action=0&newsID=14499
                        аз много се "радвам" на страхотната Наглост и безцеремонност от "братята" роми !Как въобще не ги притеснява факта, че ги снимат дори когато са в чужда собственост ...и грабят чужда реколта, изкарана с честния труд на човечеца и семейството му

                        НИКАКВА ПРОШКА ЗА ТАЯ ЗГАН
                        Повтарям писаното по-долу - потърпевшите се организират и дават МВР и държавата под съд, задето не си изпълняват задълженията !!!!

                        Според законите, МВР, в частност полицията са задължени да защитават животът и собствеността на гражданите, това е тяхната функция, заради това съществуват – а живот и собственост са неприкосновени не само по Конституция, но и според международните правни норми, визирам в частност Всеобщата декларация за правата на човека на ООН.
                        В съвременна България виждаме друго. Сцените на действие са различни, различни са и конкретните действащи лица, но ролите не се променят:
                        - Мангалите – извършители;
                        - Българите – потърпевши;
                        - Униформените – статисти.
                        Нека изброим малко сценки от „проявите на етническа самобитност” отстрана на мръсномургавите любимци на властта:
                        - Нападани болници и потрошени линейки – често пред очите на „полицаите”.
                        - Разграбена посред бял ден цяла фабрика в Бяла Слатина – пред очите на „полицаите”.
                        - Разграбена мандра в Казанлък – пак посред бял ден, от мангали, охранявани от „полицаите”.
                        - Разграбен катастрофирал ТИР... ситуация, идентична на горната.
                        - Българин зверски убит от орда мангали посред София и посред бял ден... под погледите на баращите половите си части униформени кибици.
                        ... и това са само най-показните случаи. Ежедневието остава далеч от внимаието на медиите. Всеки ден, всяка нощ стотици хиляди Българи в днешна България са грабени, тормозени, убивани. Разграбва се вече не само покъшнината от домовете им. Крадат се цели къщи... просто така, отивате си на вилата пролетта, вместо нея – ДУПКА !!! Реакцията на т.нар. „полиция” е нулева. Отговорът на оплакванията е „Ми цигани, нищо не можем да им направим”. 60 000 униформени свини (най-много на 1000 граждани в целия цивилизован свят) демонстративно отказват да изпълняват своите задължения – да вършат това, заради което ние, потърпевшите от мангалските безобразия им плащаме заплати, че и осигуровки. Искрата в Катуница пламна отново заради безучастието на ушевите. Ако те бяха реагирали на оплакването на убитият младеж, за получените от него смъртни заплахи, нямаше едно цяло село да стигне до гражданска война, а две Български момчета да загубят животът си.

                        Тъй като тези безобразия стават навред, очевидно е, че полицейското бездействие е по заповед отгоре... а никой в тая система не стои по-високо от министърът – в случая лицето Цветан Цветанов. И аз се питам – след като страната е залята от безнаказан терор, след като биват убивани хора, след като мародери и бандити нанасят материални щети за стотици милиони или дори милиарди и на частна и на държавна собственост, не е ли време някой да понесе отговорност за това? Не трябва ли т.нар. „министър” Цецо Маймуната да отговаря за практическата ЛИПСА НА ДЪРЖАВА в България? Не са ли той и подчинените му ПРЯКО ОТГОВОРНИ за жертвите на мангалският терор, за нанесените щети? Нима умишленото лишаване на цял един народ от защита, нима допускането на безнаказан бандитизъм от този, чиято работа е да се бори с него, не са де факто противодържавна дейност? Нима в НК не е записано, че бездействие на служебно лице, довело до особено тежки последици не се накзва със затвор до 10 години? Нима например убийството на човек не влиза в графата „особено тежки последици”? Защо тогава свинете наблюдавали отстрани убийството на Боби Райнов, не са в затвора, дори не са уволнени от полицията?

                        Накратко, това което трябва да искаме е следното:
                        - НЕЗАБАВНО сваляне от власт и съд за противодържавна дейност за Цецо Маймуната, както и за всички полицейски началници из България, допуснали мангалски бандитизъм.
                        - НЕЗАБАВНО уволнение и съд за всички прасета, стояли като кибици пред мангалските безчинства.

                        Ето за ТОВА трябва да се борим. Такива лица като мангалът с бусът и дори Мангала Киро са само рожби на престъпните политици.



                        Цитирам и тези членове от Всеобщата декларация за правата на човекът, които "българското" правителство нарушава непрестанно или допуска да бъдат безнаказано нарушавани:

                        Равнопоставеност на всички хора без оглед на раса, цвят на кожата, пол, език, религия, политически или други възгледи, национален или социален произход, материално, обществено или друго положение.
                        Право на човека да не бъде дискриминиран.
                        Право на живот, свобода и сигурност.
                        Равенство пред закона и право на еднаква закрила от закона.
                        Право да не бъде подлаган на произволен арест, задържане или изгнание.
                        Право на свободно движение.
                        Право на собственост и гарантиране на собствеността.
                        Право на свобода на мирни събрания и сдружения.



                        Какво да говорим повече? - Нима циганската сган не е всячески привилегирована и облагодетелствана? Нима ние не сме подложени на нагла и престъпна дискриминация в собствената ни страна? Нимане сме безнаказано тероризирани и дори убивани от мургавите изверги? Нима законът ни закриля еднакво? Нима тези дни не бяха арестувани Българи абсолютно безпричинно, защото са излезли на мирен протест на обществено място, нима свободата им на движение не бе ограничавана?Нима собствеността ни е защитена, нима мангалите не я разграбват абсолютно безнаказано?

                        Не е ли КРАЙНО ВРЕМЕ Организацията на Обединените нации да бъде информирана за престъпното поведение на криминалната хунта, тероризираща България?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
                          http://www.skat.bg/news.php?action=0&newsID=14499
                          аз много се "радвам" на страхотната Наглост и безцеремонност от "братята" роми !Как въобще не ги притеснява факта, че ги снимат дори когато са в чужда собственост ...и грабят чужда реколта, изкарана с честния труд на човечеца и семейството му

                          НИКАКВА ПРОШКА ЗА ТАЯ ЗГАН
                          Не бъдете глупави, момци.
                          Нямаме полза от това да враждуваме помежду си. Всички знаем къде е проблема.
                          Нека всички българи, цигани, турци, учЕни, гейове и проститутки мирно и кротко да изревем!

                          Коментар


                          • Като инфо >Невиждан протест за събота стягат фейсбукъри
                            28 Сепември 2011 година
                            Невиждан протест стягат за събота фейсбукъри в цялата страна. В Пловдив мястото е площад „Съединение” от 14:30ч. В момента се изглаждат исканията, които ще заявят протестиращите.
                            В работен вариант на първо място ще бъде поискана оставка на министър Цветан Цветанов за неспособността за противодействие на престъпността. Оставка ще се иска и на главния секретар на МВР Калин Георгиев за обидите му в ефир срещу хората, изразяващи гражданска позиция (Лумпени, хулигани...) и толерирането на "Кирил Рашков и неговото семейство". Те очакват още максимална присъда (20год. затвор, без право на обжалване) за убиеца на Ангел Петров, както и присъди и адекватни действия към Кирил Рашков и приближените му за безбройните престъпления срещу хората и държавата. Не на последното място и еднакво прилагане на законите към ВСИЧКИ граждани на България.
                            Организаторите предупреждават още всички да носят лични карти в себе си, да не се обиждат органите на реда и без расистки изказвания. „Ще скандираме още по-мощно и от предните пъти, защото ще сме десетки пъти повече! Агитирайте близки и познати. Протестът е гражданска позиция и не е забранен от закона, ако се прилага в правилните норми. ЗА БЪЛГАРИЯ!!!”, завършва призивът. До момента са потвърдили присъствие над 1000 бунтари срещу ЦарКировизацията на държавата.

                            http://www.plovdivmedia.com/44327.html
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                            Коментар


                            • http://www.skat.bg/news.php?action=0&newsID=14499
                              аз много се "радвам" на страхотната Наглост и безцеремонност от "братята" роми !Как въобще не ги притеснява факта, че ги снимат дори когато са в чужда собственост ...и грабят чужда реколта, изкарана с честния труд на човечеца и семейството му

                              НИКАКВА ПРОШКА ЗА ТАЯ ЗГАН
                              ~МЕЧО~

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                                Мисля че наближава момента когато ще се въведе комендански час в някои градове на България
                                Да, сигурно на Българите ще ни забранят да излизаме след 8 вечерта, под заплахата от арест и съд !!! На мангалите няма да смеят, защото ще им нарушат "правата" но ние права нямаме, макар и в собствената си страна !!!


                                Казвал съм го не знам колко пъти, повтярам пак - НЕЗАБАВНО СВАЛЯНЕ ОТ ВЛАСТ И СЪД ЗА ЦЕЦО МАЙМУНАТА !!! Тоя гнусен субект е директно отговорен за мангалските престъпления през последните две и повече години !!!
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                                Коментар

                                Working...
                                X