IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
    Не се заяждам , щот си пич, но
    Ако човек живее в Бояна , вероятността да го убият (битово) е почти нулева, за разлика , ако живее в захарна фабрика..
    Така е, но нали се движиш.. Единия инциден е в центъра на града, срещу катедралата .. И казваш ти... Е мен за малко ченгетата да ме арестуват. Те самите не искат да си вършат, работата, но ако тръгнеш да се защитаваш или да защитиш жена си, като нищо ще арестуват теб.
    Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    МВР изпусна ситуацията още в първите часове след убийството на Ангел.
    Вместо да си пипат ушите в момента в който стана ясно, че хората се събират трябваше на секундата ЦЦ да изпрати екипи да арестуват всички Рашкови и по този начин да успокои хората... вместо това се замотаха, зачудиха и накрая няма да се изненадам ако има серия от убийства и осакатявания на база разпалената расова омраза. ..твърдо трябва да има оставки на високо ниво .. може да не е до ЦЦ но задължително поне до ниво главен секретар.
    Точно..Най-логично е да се направи така, но явно нещата са твърде заплетени, Царя Киро знае някой тайни за хората на власт и не смеят да го пипнат. В момента дори дали е в ареста или не, не съм много сигурен. Може да лъжат, че е в ареста, а той може да е в джакузито в някой хотел, а МВР и НСО да го пазят. Главният прокурор е като в необрано лозе и вероятно е вътре с двата крака, а както виждаме дори президентът не смее да му каже нищо. Бих казал за властта. Хубавата работа, ама циганска..
    Last edited by Jay Gould; 29.09.2011, 12:10.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

    Коментар


    • Каква е разликата между кубинския РОМ и българския ром?
      Ами кубинския ОТЛЕЖАВА 20 години а българския трябва да излежава 20 години в централния

      Коментар


      • Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
        Отклонява се вниманието на хората с циганите. Не, че не са проблем - проблем са, но протестите трябва да се насочат срещу съдебната, изпълнителната и законодателната "власти"
        +1

        Коментар


        • Поредна шашка:

          http://dnes.dir.bg/news/boris-velche...l-9582695?nt=4

          Коментар


          • НАИВНИК -Цирк в БТВ в момента)
            Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
            циркът е в държавата и то не от сега
            Поредният от днес http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...eputatite.html След 21:47 става интересно...
            Last edited by коки; 29.09.2011, 11:31.
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

            Коментар


            • Ами колкото и да спи народа ни, не е чак толкова заспал и от тези протести има много, ама много голям смисъл. На фсичкуту политик така им се е дръпнало лайното, че не е истина просто. Няма леви, няма десни, няма център, всички се молят протестите да затихнат. Защо ли?

              Сноши бях на бенефиса на Жоро Младенов - Боко Тиквата го нямаше, явно народната "любов" му идва навъзгорно напоследък. Та затова беше дошъл министър Блейков - ами слушаха му хората неадекватните простотии от сорт на "уважаеми -н Президент, г-да народни предтсавители и т.н." при положение, че нито Гоце, нито някой плужек от Парламента беше там и го чакаха да млекне. Ама той упорито реши да благодари на Вожда и Учителя за прекрасната зала (залата си е шит, ама това е друга тема) - е, тогава залата изригна в освирквания. Що ли? И що ли същата зала щеше да се събори от аплодисменти (макар и да беше пълна само наполовина), когато на терена излезе Станка Златева?

              А ето, че проблемът ни с циганите се интернационализира. Снимката е от мача в ШЛ Зенит (Санкт Петербург) - Порто:



              Лудите, лудите, те да са живи.......
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • http://www.dnes.bg/politika/2011/09/...na-drom.129887

                интересно на този Илиев дали са му правени проверки на имотното състояние.. какви данъци е платил...

                четох някаква статия за колекцията му автомобили сред които и майбах....
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                Коментар


                • Отклонява се вниманието на хората с циганите. Не, че не са проблем - проблем са, но протестите трябва да се насочат срещу съдебната, изпълнителната и законодателната "власти"

                  Коментар


                  • България отива на избори с бунт
                    29 септември 2011 09:38 | в. Комерсант | 4 Коментирай Препоръчай (0)

                    © снимки: DarikNews.bg
                    След войната в Катуница...
                    Протестът в София за Катуница се превърна в погром
                    Протестът във Варна - ден пореден
                    Още по темата
                    И преди, и след "Катуница", българите пишат Добър 3.60 на сигурността в държаватаБез инциденти в поредната протестна вечер за КатуницаРомите излизат на контра-протест, ще подаряват цветя на минувачиЦар Киро се ползвал с политическа протекция през годините, твърди ВучковКонфликтът в Катуница е криминален, а не междуетническиЗаслугата да няма жертви в Катуница е основно на полицията54-ма са задържани по време на снощния протест във ВарнаАтака спечелила най-много от размириците след КатуницаВлязохме в световните медии с „антиромски демонстрации”Тема в развитие:
                    Бунтовете в КатуницаБългария отива на избори с бунт, пише руският вестник "Комерсант". Междуетническият конфликт фактически прерасна в общонационален бунт, антициганските акции са обхванали цялата страна, добавя изданието.

                    Вестниците в Русия коментират ареста на ромския лидер Кирил Рашков и повдигнатото му обвинение за отправени смъртни заплахи. Според експерти задържането под стража на един от владетелите на престъпния свят няма да отстрани първопричината за кризата, отбелязва "Комерсант".

                    "Това не е случайност, а тенденция. Проблемът може да бъде решен, само ако започне да се раздава правосъдие, ако се отнемат привилегиите на местните феодални барони и престъпниците се хвърлят в затвора", цитира всекидневникът Антонина Желязкова, директор на Международния център за изследване на малцинствата и културните взаимодействия.

                    Бездействието на полицията в България я направи съучастник в погромите, а дивиденти от станалото ще получат националистите - по време на стартиралата президентска надпревара, заявил за изданието председателят на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев.

                    Безредиците направиха по-популярни сред населението националистическите партии, които активно използват антицигански и антитурски лозунги. Според социолози, ситуацията се развива явно не в полза на управляващата партия ГЕРБ, нито на опозиционната БСП, чиито кандидати доскоро бяха смятани за основни фаворити в изборите на 23 октомври, добавя "Комерсант".


                    Междуетническите разпри съвсем не са добре дошли за България - миналата седмица ЕС отложи решението за приемане на страната в Шенген до средата на октомври. Излезлият наяве конфликт може дори да забави за неопределено време дългоочакваното от България събитие, коментира сайтът Вести.ру на телевизия "Русия 24".

                    Чрез есемеси, сайтове и социални мрежи в България все по-често се разпространяват призиви за щурм на циганските гета, констатира "Росийская газета".

                    Циганите също не дремят: в повечето райони те са сформирали въоръжени отряди за самоотбрана и обещават "да не пуснат никого жив", бранейки своите жилища. Тук-таме те са готови да минат в настъпление. Градусът на агресията продължава да нараства, при това и от двете страни, се казва в материала.

                    Общо взето, в България отдавна назряваше подобна ситуация, пише руският официоз, според който "циганите в страната отдавна са смятани за един вид "недосегаеми", "в гетата действат собствени закони" и "стражите на реда често сами стават потърпевши". Всекидневникът припомня "скандалите с купувани гласове на цигански избиратели", криминалните прояви от страна на български цигани и твърди, че "в по-голямата си част циганското население не плаща нито за вода, нито за ток, нито за другите комунални услуги и не е чувало за данъци и социални отчисления".

                    Фактически обикновеният българин издържа за своя сметка неколцина цигани, които освен всичко останало не искат и да живеят според нормите на цивилизованото европейско общество, заключава "Росийская газета". (БТА)


                    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=782810
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Точно това имам предвид и аз, Трейдъров. Не само там, но и на всички нива на управлението. Как да коментираме наредбите на Столичцна община например и поведението на самоковската селянка фъндъкова? Безплатен училищен транспорт, ама САМО за чаавета, дори за дечицата с увреждания няма безплатен транспорт !!! Безплатни къщи, ама САМО за мангали, пък нека тия, дето плащат строежът им с данъците си, да се свиват под наем в панелките !!! Странното определение "етнически транспорт" - хъхряшките каруци - нерегистрирани, абсолютно незаконни, дърпани от коне, осиращи улиците - също нерегистрирани, за които не се плаща данъци... пък нека хората да плащат данък дори за най-малкото кученце !!! Да не говорим, че според езна по-нова наредба деца под 18 години нямат право да получат като подарък дори едно коте... но цигането, дори да е на 8 години има право да кара кон и каруца, щото му било "етническа особеност" !!! И ътая мръсница има нахалството да се кандидатира пак за кметка... във вторият си мандат сигурно ще ни заповяда да отстъпим домовете си на мангалите (по-лесно отколкото тепърва да им строи), а ние да се махаме по дяволите !!! От трета страна - все по-често виждам каруци, управлявани от БЕЛИ !!! Това е последица от безсрамното толериране на хъхряшката измет - вместо мангалите да се "интегрират", хората се хъхризират !!!!

                      Както и да е, аз вече избрах своят кандидат за кмет и това е господин Джамбазки... фъндъкова трябва да бъде свалена най-малкото (още не си и мечтая да бъде съдена за престъпното си поведение), защото тя е ГИБЕЛНА за градът ни !!!
                      тва ли ти е проблема бе пич , хората си заградиха частни плажове дигнаха незаконни вили и хотели паркират където си искат милиони източвания с ддс и данъци ...окрадаха парите за пенсии на баба ми а ти ми говориш за омразните мангали и тяхните каруци ...и какво решение предлагаш ??полицаите ги закриляли ха ха ха ..явно нямаш приятели полицаи да ти кажат как ги закрилят но не пред камера естествено, за едно си прав никoй не му пука за интеграцията на никoй и там е проблема никoй нищо не прави а иска резултати , но не става

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ха-ха - с първите две не ги оправдаваш !!! Ти виждаш ли друга разлика между средностатистическият ушев и средностатистическият мангал, освен че единият е назначен, а другият се е родил такъв? Със садиите същата работа !!!

                        Няма какво да се лъжем, от много години е факт, че УШЕВИТЕ ЗАЩИТАВАТ И ПРИКРИВАТ МАНГАЛИТЕ-ПРЕСТЪПНИЦИ !!! И не само това - дали има друга държава на света, в която ако извършиш престъпление или заплашиш да извършиш такова, вместо наказание ДЪРЖАВАТА ти дава парична или предметна награда? Нима не е точно НАГРАДА това, че на мангалите им строят безплатни жилища в замяна на техните незаконни, построени на чужда земя катуни? А предвидената в законите за социално подпомагане т.нар. "Детска помощ за превенция на изоставянето" ??? какво представлява това нещо? - Ами ако мангалката заплаши, че ще захвърли чаавето си, не я арестуват, съдят, а и ДАВАТ ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ !!! Ако пък го захвърли и после пак прибере малкото си, ПАК И ДАВАТ ПОМОЩ !!! Факт е - проверете законът !!! Разбира се - тия привилегии са САМО за хъхряци !!!
                        ...
                        Точно зарад тва мисла, че ако престанат да бъдат ЕЛЕКТОРАТ (а НЕ ТРЯБВА да са такъв, защото СНИЩО не допринасят за просперитета и развитието на мястото където живеят. ами дори с първобитните си действия всячески пречат) тия дето им купуват гласовете, вече няма да имат причина да ги коткат... Падне ли опеката, за НУЛА ВРЕМЕ ще има качествена промяна в ситуацията ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                        Коментар


                        • расисти ли са френските полицаи
                          http://www.dnes.bg/world/2011/09/27/...rsiliia.129750




                          Френската полиция разтури ромски лагер в Марсилия
                          27.09.2011 16:43
                          53
                          Мнозина от обитателите му ще бъдат върнати в България и Румъния

                          Френската полиция евакуира тази сутрин близо 200 роми от лагер в Марсилия, предизвиквайки гнева на Лигата за правата на човека, съобщи Франс прес, позовавайки се на местните власти.

                          Според ромска асоциация евакуирането на ромите, сред които има много деца и бебета, е започнало малко след 6 часа местно време.

                          В този ромски лагер има деца, които ходят на училище. Групата за пореден път ще бъде пръсната и децата няма да могат днес да отидат на училище, каза възмутено председателят на местна секция на Лигата Бернар Ено.

                          Ромските семейства живеели в стари каравани и бараки от ламарина и дъски покрай железопътна линия. Мнозина от тях ще бъдат върнати в Румъния или България, ако не докажат, че могат да се издържат.

                          Кметството в Марсилия се ангажира на 11 август да организира кръгла маса, за да намери решение, а днес единствената реакция е полицейската, добави с огорчение Бернар Ено.

                          В операцията, протекла в присъствието на медиите, са участвали близо 150 полицаи и служители на жандармерията. На мястото беше и новият префект по сигурността на департамента Ален Гардер, назначен това лято от правителството на Никола Саркози, за да обуздае разрастващата се престъпност във втория по големина град във Франция.

                          През лятото на миналата година френското правителство предизвика остри критики в Румъния и в Европейския съюз, след като обяви намерението си да разтури ромските лагери във Франция и да върне жителите им в родните им България и Румъния.

                          Президентът Саркози, превърнал борбата с несигурността в един от приоритетите в политиката си, свърза тогава престъпността с имигрантите, отбелязва БТА.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                            най-големите престъпнци в БГ са в Парламента - те са виновни за цялата разсипия последните 20 години
                            докато тия престъпници са там държавата ще продължи да затъва
                            20 ГОДИНИ РАЗСИПИЯ И ГРАБЕЖИ
                            Точно това имам предвид и аз, Трейдъров. Не само там, но и на всички нива на управлението. Как да коментираме наредбите на Столичцна община например и поведението на самоковската селянка фъндъкова? Безплатен училищен транспорт, ама САМО за чаавета, дори за дечицата с увреждания няма безплатен транспорт !!! Безплатни къщи, ама САМО за мангали, пък нека тия, дето плащат строежът им с данъците си, да се свиват под наем в панелките !!! Странното определение "етнически транспорт" - хъхряшките каруци - нерегистрирани, абсолютно незаконни, дърпани от коне, осиращи улиците - също нерегистрирани, за които не се плаща данъци... пък нека хората да плащат данък дори за най-малкото кученце !!! Да не говорим, че според езна по-нова наредба деца под 18 години нямат право да получат като подарък дори едно коте... но цигането, дори да е на 8 години има право да кара кон и каруца, щото му било "етническа особеност" !!! И ътая мръсница има нахалството да се кандидатира пак за кметка... във вторият си мандат сигурно ще ни заповяда да отстъпим домовете си на мангалите (по-лесно отколкото тепърва да им строи), а ние да се махаме по дяволите !!! От трета страна - все по-често виждам каруци, управлявани от БЕЛИ !!! Това е последица от безсрамното толериране на хъхряшката измет - вместо мангалите да се "интегрират", хората се хъхризират !!!!

                            Както и да е, аз вече избрах своят кандидат за кмет и това е господин Джамбазки... фъндъкова трябва да бъде свалена най-малкото (още не си и мечтая да бъде съдена за престъпното си поведение), защото тя е ГИБЕЛНА за градът ни !!!
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                              Не си прав да обобщаваш. Лично познавам циганин -полицай , по - полицай от много българи - милиционери. Циганин - служител в съда , циганин - по -православен от мене самия и т.н.

                              Всъщност ти пишеш абсолютно същото след 3-тото ти изречение.
                              Ха-ха - с първите две не ги оправдаваш !!! Ти виждаш ли друга разлика между средностатистическият ушев и средностатистическият мангал, освен че единият е назначен, а другият се е родил такъв? Със садиите същата работа !!!

                              Няма какво да се лъжем, от много години е факт, че УШЕВИТЕ ЗАЩИТАВАТ И ПРИКРИВАТ МАНГАЛИТЕ-ПРЕСТЪПНИЦИ !!! И не само това - дали има друга държава на света, в която ако извършиш престъпление или заплашиш да извършиш такова, вместо наказание ДЪРЖАВАТА ти дава парична или предметна награда? Нима не е точно НАГРАДА това, че на мангалите им строят безплатни жилища в замяна на техните незаконни, построени на чужда земя катуни? А предвидената в законите за социално подпомагане т.нар. "Детска помощ за превенция на изоставянето" ??? какво представлява това нещо? - Ами ако мангалката заплаши, че ще захвърли чаавето си, не я арестуват, съдят, а и ДАВАТ ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ !!! Ако пък го захвърли и после пак прибере малкото си, ПАК И ДАВАТ ПОМОЩ !!! Факт е - проверете законът !!! Разбира се - тия привилегии са САМО за хъхряци !!!
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Бех се засилил, да пиша тука едни размишления относно пърламента
                                (от дето, мисла идат повечето беди на клетата ни РОДИНА ) ...
                                нещо ме отказа в последния момент ...
                                се тая ...

                                ...

                                !
                                най-големите престъпнци в БГ са в Парламента - те са виновни за цялата разсипия последните 20 години
                                докато тия престъпници са там държавата ще продължи да затъва
                                20 ГОДИНИ РАЗСИПИЯ И ГРАБЕЖИ

                                Коментар

                                Working...
                                X