Първоначално изпратено от gm67
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катуница се взриви !!! Какво предстои ???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеи аз това си мислех, евентуално за образователен ценз до осн.образование
Но това трябва да е свързано и с други права.
Не просто пак, някакви задължения, ограничения, а в последствие 4-5 години, същите тия гласуващи да нямат никакъв контрол над действията на избраника си
Депутати, избрани с гласове на 1 партия си смемят впоследствие вътре в парламента касиера и гласуват за друга партия!
Десетки от избраниците дори не благоволяват да отидат на работното си място - парламент или община!
За лобистките им мераци и имунитет, който имат какво да говорим.
И аз определено, не виждам необходимост от 240 стоящи в сградата на НС. България все повече намалява и нека това се отрази на депутатския брой!
Така конкуренцията ще е по-голяма и шанса за по-голяма ефективност, нараства
Откъде-накъде тъпият неграмотен малоумник ще решава кой да ни управлява????Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеи аз това си мислех, евентуално за образователен ценз до осн.образование
Не просто пак, някакви задължения, ограничения, а в последствие 4-5 години, същите тия гласуващи да нямат никакъв контрол над действията на избраника си
Депутати, избрани с гласове на 1 партия си смемят впоследствие вътре в парламента касиера и гласуват за друга партия!
Десетки от избраниците дори не благоволяват да отидат на работното си място - парламент или община!
И аз определено, не виждам необходимост от 240 стоящи в сградата на НС. България все повече намалява и нека това се отрази на депутатския брой!
Така конкуренцията ще е по-голяма и шанса за по-голяма ефективност, нараства
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениетъпа статия - не се казва истинската причина за кризата в БГ а тя е - НЕАДЕКВАТНАТА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ВКАРВАНЕТО НА НЕОЛИБЕРАЛИЗМА ЧРЕЗ АМЕРИНАНСКАТА ПИОНКА ДЯНКОВ КАКТО И ОБВЪРЗАНОСТТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО С МАФИЯТА
Коментар
-
Благодарение на сегашната система тези извън обществото нарастваха. Просто системата си произвеждаше електорат. Крайно време е суверена- ние плащащите масрафа да кажем кое как ще бъде.
Излязат ли извън избирателната система, циганите ще станат безинтересни и по естествен път броя им ще започне да се редуцира т.е. тези "извън обществото" ще намалеят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКогато някой е извън обществото ...
ПП - Целта е да преминем всики заедно през трудностите - така се става силен.Last edited by buluser; 30.09.2011, 22:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеНе е демократично да се орязват права... а и според моята теория изборире са удушник, за да няма революции (не искам да споря за това)... по-скоро промени в изборните процедури могат да доведат до по-качествен избор в комплект със по-силен следизборен граждански контрол.
По-отношение на отнемането на граждански права - единствено съм склонен да има отсяване по образователен ценз, и то не чак толкова високо рязане - например хора без основно образоване да нямат право да гласуват.
Така конкуренцията ще е по-голяма и шанса за по-голяма ефективност, нарастваLast edited by съни(тя); 30.09.2011, 21:50.
Коментар
-
Що за просташко отношение!
Когато някой е извън обществото, а циганите са такива, има елегантни начини да бъдат лишени от избирателни права. И в Швейцария не всички имат такива.
По повод на предишни дискусии инспирирани от пророчествата на Сл. Севрюкова, все по-добра ми се вижда идеята да жертваме територия в полза на чистата нация. Нещо като японците.
п.п.Преди няколко години Костов изнесе данни, че малцинствата папкат 10% от БВП и имат приниос към него под 2%.
Елцин е направил подобен избор. Разкарал е смукачите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеНе е демократично да се орязват права... а и според моята теория изборире са удушник, за да няма революции (не искам да споря за това)...
Независимо от полит.система.
Коментар
-
Не е демократично да се орязват права... а и според моята теория изборире са удушник, за да няма революции (не искам да споря за това)... по-скоро промени в изборните процедури могат да доведат до по-качествен избор в комплект със по-силен следизборен граждански контрол.
По-отношение на отнемането на граждански права - единствено съм склонен да има отсяване по образователен ценз, и то не чак толкова високо рязане - например хора без основно образоване да нямат право да гласуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСъни - студентите учат, никой няма да им иска данъци, безработните, ако наистина си търсят работа, няма да стоят 4-5 години без работа. Болни и инвалиди? - тук съгласен за изключение... ама за истински инвалиди, не за мангали с купен документ от ТЕЛК.
При споровете ни, винаги ми е нахвърляла колко от общи познати и непознати за мен лично имат такива. За другите далавери из общините, особено тези с апетитните общински земи да не отварям думи.
Много добре знаете истина, че всеки по-богат човек си взима и кадърен счетоводител, който да му спести данъците до минимум.
И друг факт, обикновено бедните плащат по-високи данъци от богатите тарикати.
Последните, ако не могат да ги занулят ги свеждат до минимум.
Импе, знаеш, че ме кефиш, въпреки някои твои расистки идеи, защото в теб има човещина и разбираш и приемаш правото
На другите 2 поста след твоите, нямам какво да отговоря.
Единият е забравил какво е то диалог, другият не може да отплепи от самовлюбеността на идеиите си и не чете, дори.
Това да гласуваш или не, също е избор! Някои дори забравят, че има и електронен вариант - и какво, ако не одобрявам, да речем, Първанов - Сидеров, трябва да гласувам, под страх от глоба?!
Погледнете, малко по-далече от носовете си, моля )Last edited by съни(тя); 30.09.2011, 21:18.
Коментар
-
Който се интересува:
http://protest-bg.tk
Тук засега майцепродажниците и педерастчета Главен прокурор, "юнакът" Бойче, неговият сопол цвъчко и т.н и т.н. - не могат да пипнат - понеже са тъпи, страхливи и гнили.
Това е едно от местата, където засега можем да се организираме срещу свинете!!!Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
Коментар