Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преброяване 2011 - ромите намалели с 45 000?!?!?!
Collapse
X
-
Вилаварна - а защо твоят познат е писал мангалите като хора? Щом вижда насреща си мръсно човекоподобно, което хъхри, защото не може да говори членоразделно, пише го МАНГАЛ !!!
Не го ли е срам да приравнява тая гнусна сган с Българи?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ехеее, в община ловеч имало 5705 роми ... Браво бе! Аз ви гарантирам че само в ябланица и златна панега са над 10000. Мой познат беше преброител в селата там - при него нито един циганин не се е писал за ром.Истината е че около 50% от първолачетата са роми и като имаме предвид че раждат първото дете на 12-13 г можем спокойно да кажем че след 20г ще са мнозинство и БГ ще отчете небивал демографски ръст.
В Косово албанците са били 10% през 40те години и 90% през 90те.
Тва са фактите и няма кво да се вайкаме, щото няма как да го променим. Нека всеки си вземе решение какво да прави при тази ситуация.
Честито на тези с бизнес с евро субсидии за ромите щото западняците ще гледат да ги държат в бг с помощи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеCustodite sortem vestram
Коментар
-
Last edited by Jay Gould; 26.07.2011, 00:44.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
aз съм автор на темата, но едно моди с традиционен месечен проблем я е променило. Първоначалното беше цигани и сега ще се пробвам да го сменя, да видим дали ще стане.
Абсолютно съм съгласен с теб - роми няма, има цигани и не знам защо в България трябва да сме единствените, които ги наричаме така....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеКойто има повече гласове той определя правилата.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение..
Ромите може и наистина да са бройката дадена от НСИ, само че от там са забравили явно да броят колко са циганите
Онази вечер стана дума на маса, с едни дами и джентълмени, малко по-големи от мен.. Мога да кажа смело - цвета на нацията. Стана дума и за това, че дори в България промиването на мозъци е стигнало такива размери, че във форуми и статии наричат дори негрите, чернокожите или там както са наричани за столетия наред - "афроамериканци".
И един весел действителен случай. Бял с португалски корени, роден в Ангола (бивша португалска колония), отива да учи в Харвард (не съм сигурен за университета). Получава и американски паспорт.
След като вижда, че така наречените афроамериканци ползват някой привилегии отива при ръководството на университета и заявява - "Аз съм афроамериканец и искам това което се полага на афроамериканците!"
А че е такъв спор няма! Роден е в Африка, а е жител на САЩ. Афро-Американец - чистокръвен при това.
От ръководството на университета му казват - "Та вие сте бял? Не може!" - обаче никъде в думите афроамериканци не се споменава и дума за цвета на кожата.
Нашия анголец с бяла кожа им казва - "Значи вие сте расисти, какво като съм бял?" при което се оформя спор, че те не са расисти, но пък и той не е афро-американец (чудно тогава какъв е?) и анголецът с бяла кожа е изключен.
В момента той съди университета.
Друг случай пак от САЩ, пак реален - голяма компания в ИТ секторa ако се не лъжа, пуска следната обява:
"Търсим за ..(тук длъжността) - Еднокрака, самотна майка, афроамериканка, лесбийка..."
Съдят ги, че се били гаврили и т.н... обаче пък от компанията казват "Ние сме спазили всички букви на закона."Last edited by Jay Gould; 25.07.2011, 23:00.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Jay Gould и ти си прав. Но стигне ли се до прекалено циганизиране на страната българина ще бъде подтиснат от собствената си демокрация. Който има повече гласове той определя правилата.
Днес отново се намери един баламурник в НС от всенародно обичаната партия ДПС да вкара желязната логика, че в управление и структурите на МВР в частност нямало достатъчно кадри от малцинствата (перифразирам) ? Представяте ли си. И това го говорят от партия, която претендира да отстоява демократични ценности. Всъщност това са ценности прилагани в управлението на Източна Румелия.
Та докато има такива хора, които забравят, че България е национална държава, а не федерация ще се чувствам застрашен.
Коментар
-
fickata написа:
Предлагам да се направи сапунена фабрика. Ще започнем с тези 45 000 дето липсват, щото така или иначе няма кой да ги търси Догодина ще чакаме преброяването и така ще можем да заплануваме новата продукцияПървоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе е ясно кой ще купува сапуна.Представи си само изпрани чаршафи с такъв сапун.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
И като направят по 10 чаавета българите и какво?
По-умни от циганите ли са или ще са по-умни и смели от родителите си? Не! Крушата рядко пада по-далеч от дървото, а мама и тате, често са такива мижитурки и и покорни червеи на всеки който ги налага със шамари, че децата им ще са същите плюнки като тях. Ще се гънат пред силните и ще си избиват комплексите на околните себеподобни, особено ако не дай-боже не са плюнки като самите тях. Нищо повече.
Та нали българите бяха повече?! За 22 години от простотия и страх сами се затриха! Покорна глава сабя не я сече - Егати нацията дето има такива поговорки. Ще ги е**т и ще ги секат, че и пушек ще се вдига. Доказано е, че покорността предизвиква садизма и желанието за още контрол над мижитурките.
И като направят деца и какво? Ще подскачат по площадите "кой не скача е циганин", ще правят мирни демонстрации или какво Мърши. На повечето не им стиска да пръднат дори без разрешение, а какво остава за нещо повече. 90 % от така наречените мЬьже които виждам, не са извършили и една дори слабо-смела постъпка в живота си, а вие мислите, че като се плодят овце, от много овце ще станат 5 тигъра. Грънци. 100 овце не е равно на 1 тигър и никога няма да е равно. Българите в 90 % са като тъпата патка - "Бий ма, обичам та!" - това ще ги затрие със сигурност. Тия дни пак приказвах с една кака, малко по-голяма от мен, обаче мацка трепач, умна и много-много в час.. Е, и тя като повечето млади момичета днес които познавам, каза следното - "Няма мъже, или поне няма истински мъже, или са комплексари или педали с малки изключения." - Омъжена е за много в час мъж, не биха и липсвали и кандидати, но просто жената има наблюдения - И както каката, така и момичетата са прави.
И не само това, дори някой да иска нещо да стори тук, то това е невъзможно. Спомнете си вица за ада и за липсата на пазачи в секцията на нашенците. Преди няколко месеца не помня по коя програма даваха някаква българка, доста интелигентна ми се видя женицата, но с 5 деца - И какво? Министър председателят - българин, като му я споменаха каза "Като не може да ги гледа добре да не ги е раждала!" - И повечето от ганьовците мислят така. За това и сме на това дередже и вече положението е неспасяемо, поне за част от страната.
В психологията на Бай Ганьо е да плюе който му е подал ръка и да ближе ботуша който го рита! Да мрази близките си и да целува гъза на враговете си. Робска психика.
Отрочетата на тия червеи, най-много до банката за органи и до магистралата да стигнат.
Който е прост, служи за мост.Last edited by Jay Gould; 25.07.2011, 16:38.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеАми кой ни е виновен ? Тук пишещите по колко деца имат? Ще споделят ли.
Само не пишете, моля ви, неща от рода
- колко деца да имам с тези ниски доходи
- 1 дете, та да го възпитам по-добре
Не говорим за 4-5 деца. Дори и 3 да са. Но всеки предпочита да си гледа кефа, да има парички за моренце, да си купува хубави играчки. Каква е първата работа на почти всеки бачкатор, току що завършил училище - да си купи един таралясник втора ръка, да си влага парите в алуминиеви джанти и шарении. Наскоро пък гледам един Рамбо, от тези професионалните войници, разговаря с някакъв по телефона и му се хвали че вземал прилични пари пък в същия момент като му видях телефона - ами при заплатата му от 600-800 да кажем той имаше телефон за поне едно 400-500лв.
И тъй. Както съм казвал не му трябва на българина висока заплата. Ще ги изяде, ще ги изпие и толкова. Да има там едни 200-300лв., колкото да преживява - стигат му. Пък като остарее го следва съдбата на бездетните баби и дядовци по центъра на София. Не мислили на младини сега я циганите ги пребиват за да им прехвърлят апартаментите си, я някоя банда адвокати ги подлъжат . . .
Та по колко деца имате ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеАми кой ни е виновен ? Тук пишещите по колко деца имат? Ще споделят ли.
Само не пишете, моля ви, неща от рода
- колко деца да имам с тези ниски доходи
- 1 дете, та да го възпитам по-добре
Не говорим за 4-5 деца. Дори и 3 да са. Но всеки предпочита да си гледа кефа, да има парички за моренце, да си купува хубави играчки. Каква е първата работа на почти всеки бачкатор, току що завършил училище - да си купи един таралясник втора ръка, да си влага парите в алуминиеви джанти и шарении. Наскоро пък гледам един Рамбо, от тези професионалните войници, разговаря с някакъв по телефона и му се хвали че вземал прилични пари пък в същия момент като му видях телефона - ами при заплатата му от 600-800 да кажем той имаше телефон за поне едно 400-500лв.
И тъй. Както съм казвал не му трябва на българина висока заплата. Ще ги изяде, ще ги изпие и толкова. Да има там едни 200-300лв., колкото да преживява - стигат му. Пък като остарее го следва съдбата на бездетните баби и дядовци по центъра на София. Не мислили на младини сега я циганите ги пребиват за да им прехвърлят апартаментите си, я някоя банда адвокати ги подлъжат . . .
Та по колко деца имате ?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар