IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преброяване 2011 - ромите намалели с 45 000?!?!?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    ...В Румъния циганите искали да им казват египтяни понеже били потомци на древните египтяни (!!!!!!) ако утре се обявят и тук за такива, как ще им казваме?
    Тук са роми, щот са чистокръвни потомци на римляните

    Коментар


    • Вилаварна - а защо твоят познат е писал мангалите като хора? Щом вижда насреща си мръсно човекоподобно, което хъхри, защото не може да говори членоразделно, пише го МАНГАЛ !!!

      Не го ли е срам да приравнява тая гнусна сган с Българи?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Имаме и 450 марсианци в БГ , според това преброяване
        Мнението не е препоръка за сделки!

        Коментар


        • Сега гледах резултати от преброяването на ЦСИ.
          Най-малко етнически малцинства има в Габрово,Перник и София.

          Коментар


          • ехеее, в община ловеч имало 5705 роми ... Браво бе! Аз ви гарантирам че само в ябланица и златна панега са над 10000. Мой познат беше преброител в селата там - при него нито един циганин не се е писал за ром.Истината е че около 50% от първолачетата са роми и като имаме предвид че раждат първото дете на 12-13 г можем спокойно да кажем че след 20г ще са мнозинство и БГ ще отчете небивал демографски ръст.
            В Косово албанците са били 10% през 40те години и 90% през 90те.

            Тва са фактите и няма кво да се вайкаме, щото няма как да го променим. Нека всеки си вземе решение какво да прави при тази ситуация.
            Честито на тези с бизнес с евро субсидии за ромите щото западняците ще гледат да ги държат в бг с помощи

            Коментар


            • Едно време най-хубавият ром беше CD дълго време се котираше на Славейков....после дойде DVD, а сега вече има и bluray. Нооооо и в коктейли върви..... йохохо!
              Custodite sortem vestram

              Коментар


              • Расисти ли са Вазов и Йовков? http://borsi.blog.bg/politika/2011/0...riia-da.790050
                Last edited by Jay Gould; 25.07.2011, 23:44.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                Коментар


                • Хм, модито е заключило заглавието и не кога да го променя - ибркчии винаги ще има в държавата. На модито бих пожелал да има близки срещи с културните роми, които нямат нищо общо с циганите
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • aз съм автор на темата, но едно моди с традиционен месечен проблем я е променило. Първоначалното беше цигани и сега ще се пробвам да го сменя, да видим дали ще стане.
                    Абсолютно съм съгласен с теб - роми няма, има цигани и не знам защо в България трябва да сме единствените, които ги наричаме така....
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                      Който има повече гласове той определя правилата.
                      Точно... А щом българите сами не можеха да си определят правилата, какво ли ще стане след 10-15 години когато ще са малцинство и друг ще им ги определя?
                      Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      ..
                      Груев, ако си автор на темата да ти се скарам по приятелски малко. Какво преброяване на ромите бе човек? Какво е това ром? Ром с Кола ли? Че то си живо "Куба Либре". Азис си казва "аз съм циганин", а вие цивилизовани хора - роми, та роми, като някой журналисти! В Румъния циганите искали да им казват египтяни понеже били потомци на древните египтяни (!!!!!!) ако утре се обявят и тук за такива, как ще им казваме?

                      Ромите може и наистина да са бройката дадена от НСИ, само че от там са забравили явно да броят колко са циганите

                      Онази вечер стана дума на маса, с едни дами и джентълмени, малко по-големи от мен.. Мога да кажа смело - цвета на нацията. Стана дума и за това, че дори в България промиването на мозъци е стигнало такива размери, че във форуми и статии наричат дори негрите, чернокожите или там както са наричани за столетия наред - "афроамериканци".
                      И един весел действителен случай. Бял с португалски корени, роден в Ангола (бивша португалска колония), отива да учи в Харвард (не съм сигурен за университета). Получава и американски паспорт.
                      След като вижда, че така наречените афроамериканци ползват някой привилегии отива при ръководството на университета и заявява - "Аз съм афроамериканец и искам това което се полага на афроамериканците!"
                      А че е такъв спор няма! Роден е в Африка, а е жител на САЩ. Афро-Американец - чистокръвен при това.
                      От ръководството на университета му казват - "Та вие сте бял? Не може!" - обаче никъде в думите афроамериканци не се споменава и дума за цвета на кожата.
                      Нашия анголец с бяла кожа им казва - "Значи вие сте расисти, какво като съм бял?" при което се оформя спор, че те не са расисти, но пък и той не е афро-американец (чудно тогава какъв е?) и анголецът с бяла кожа е изключен.
                      В момента той съди университета.

                      Друг случай пак от САЩ, пак реален - голяма компания в ИТ секторa ако се не лъжа, пуска следната обява:

                      "Търсим за ..(тук длъжността) - Еднокрака, самотна майка, афроамериканка, лесбийка..."

                      Съдят ги, че се били гаврили и т.н... обаче пък от компанията казват "Ние сме спазили всички букви на закона."
                      Last edited by Jay Gould; 25.07.2011, 22:00.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                      Коментар


                      • Jay Gould и ти си прав. Но стигне ли се до прекалено циганизиране на страната българина ще бъде подтиснат от собствената си демокрация. Който има повече гласове той определя правилата.
                        Днес отново се намери един баламурник в НС от всенародно обичаната партия ДПС да вкара желязната логика, че в управление и структурите на МВР в частност нямало достатъчно кадри от малцинствата (перифразирам) ? Представяте ли си. И това го говорят от партия, която претендира да отстоява демократични ценности. Всъщност това са ценности прилагани в управлението на Източна Румелия.
                        Та докато има такива хора, които забравят, че България е национална държава, а не федерация ще се чувствам застрашен.

                        Коментар


                        • fickata написа:
                          Предлагам да се направи сапунена фабрика. Ще започнем с тези 45 000 дето липсват, щото така или иначе няма кой да ги търси Догодина ще чакаме преброяването и така ще можем да заплануваме новата продукция
                          Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Не е ясно кой ще купува сапуна.Представи си само изпрани чаршафи с такъв сапун.
                          Той сапунът ще бъде от този новият де е течен .И като го ароматизират и му направят файско рекламиране по ТВ-то ,ще видиш как ще се харчи като топъл хляб.Като не ни стигне материалът, същият бол из Европата.Ще внасяме от там .Таман Сарко и Силвио се чудят какво да ги правят.Сега се сетих ,че и от Северна Африка може да си внесем .Бяха двама, сега станаха 4-ма http://www.dnes.bg/politika/2011/05/...janci.118512,2 ,а защо не и повече?
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                          Коментар


                          • И като направят по 10 чаавета българите и какво?

                            По-умни от циганите ли са или ще са по-умни и смели от родителите си? Не! Крушата рядко пада по-далеч от дървото, а мама и тате, често са такива мижитурки и и покорни червеи на всеки който ги налага със шамари, че децата им ще са същите плюнки като тях. Ще се гънат пред силните и ще си избиват комплексите на околните себеподобни, особено ако не дай-боже не са плюнки като самите тях. Нищо повече.
                            Та нали българите бяха повече?! За 22 години от простотия и страх сами се затриха! Покорна глава сабя не я сече - Егати нацията дето има такива поговорки. Ще ги е**т и ще ги секат, че и пушек ще се вдига. Доказано е, че покорността предизвиква садизма и желанието за още контрол над мижитурките.
                            И като направят деца и какво? Ще подскачат по площадите "кой не скача е циганин", ще правят мирни демонстрации или какво Мърши. На повечето не им стиска да пръднат дори без разрешение, а какво остава за нещо повече. 90 % от така наречените мЬьже които виждам, не са извършили и една дори слабо-смела постъпка в живота си, а вие мислите, че като се плодят овце, от много овце ще станат 5 тигъра. Грънци. 100 овце не е равно на 1 тигър и никога няма да е равно. Българите в 90 % са като тъпата патка - "Бий ма, обичам та!" - това ще ги затрие със сигурност. Тия дни пак приказвах с една кака, малко по-голяма от мен, обаче мацка трепач, умна и много-много в час.. Е, и тя като повечето млади момичета днес които познавам, каза следното - "Няма мъже, или поне няма истински мъже, или са комплексари или педали с малки изключения." - Омъжена е за много в час мъж, не биха и липсвали и кандидати, но просто жената има наблюдения - И както каката, така и момичетата са прави.
                            И не само това, дори някой да иска нещо да стори тук, то това е невъзможно. Спомнете си вица за ада и за липсата на пазачи в секцията на нашенците. Преди няколко месеца не помня по коя програма даваха някаква българка, доста интелигентна ми се видя женицата, но с 5 деца - И какво? Министър председателят - българин, като му я споменаха каза "Като не може да ги гледа добре да не ги е раждала!" - И повечето от ганьовците мислят така. За това и сме на това дередже и вече положението е неспасяемо, поне за част от страната.
                            В психологията на Бай Ганьо е да плюе който му е подал ръка и да ближе ботуша който го рита! Да мрази близките си и да целува гъза на враговете си. Робска психика.
                            Отрочетата на тия червеи, най-много до банката за органи и до магистралата да стигнат.
                            Който е прост, служи за мост.
                            Last edited by Jay Gould; 25.07.2011, 15:38.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                              Ами кой ни е виновен ? Тук пишещите по колко деца имат? Ще споделят ли.
                              Само не пишете, моля ви, неща от рода
                              - колко деца да имам с тези ниски доходи
                              - 1 дете, та да го възпитам по-добре

                              Не говорим за 4-5 деца. Дори и 3 да са. Но всеки предпочита да си гледа кефа, да има парички за моренце, да си купува хубави играчки. Каква е първата работа на почти всеки бачкатор, току що завършил училище - да си купи един таралясник втора ръка, да си влага парите в алуминиеви джанти и шарении. Наскоро пък гледам един Рамбо, от тези професионалните войници, разговаря с някакъв по телефона и му се хвали че вземал прилични пари пък в същия момент като му видях телефона - ами при заплатата му от 600-800 да кажем той имаше телефон за поне едно 400-500лв.
                              И тъй. Както съм казвал не му трябва на българина висока заплата. Ще ги изяде, ще ги изпие и толкова. Да има там едни 200-300лв., колкото да преживява - стигат му. Пък като остарее го следва съдбата на бездетните баби и дядовци по центъра на София. Не мислили на младини сега я циганите ги пребиват за да им прехвърлят апартаментите си, я някоя банда адвокати ги подлъжат . . .

                              Та по колко деца имате ?
                              За две знам със сигурност! Ама съм млад, та има мегдан за още. Но иначе си прав, за българката, да я натъпчат със силикон е по-важно от това да ражда и отглежда деца. И да не ми излизате с номера, че не можем да си го позволим. Имам доста познати семейства, с доходи над средноевропейските, дето имат по едно дете и не планират повече деца... Карат си лайфа... Не знам, може би нация, за която да караш лъскава кола, силиконови цици и почивка на Карибите, е по-голям приоритет, от това да имаш здраво поколение, заслужава да изчезне...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                                Ами кой ни е виновен ? Тук пишещите по колко деца имат? Ще споделят ли.
                                Само не пишете, моля ви, неща от рода
                                - колко деца да имам с тези ниски доходи
                                - 1 дете, та да го възпитам по-добре

                                Не говорим за 4-5 деца. Дори и 3 да са. Но всеки предпочита да си гледа кефа, да има парички за моренце, да си купува хубави играчки. Каква е първата работа на почти всеки бачкатор, току що завършил училище - да си купи един таралясник втора ръка, да си влага парите в алуминиеви джанти и шарении. Наскоро пък гледам един Рамбо, от тези професионалните войници, разговаря с някакъв по телефона и му се хвали че вземал прилични пари пък в същия момент като му видях телефона - ами при заплатата му от 600-800 да кажем той имаше телефон за поне едно 400-500лв.
                                И тъй. Както съм казвал не му трябва на българина висока заплата. Ще ги изяде, ще ги изпие и толкова. Да има там едни 200-300лв., колкото да преживява - стигат му. Пък като остарее го следва съдбата на бездетните баби и дядовци по центъра на София. Не мислили на младини сега я циганите ги пребиват за да им прехвърлят апартаментите си, я някоя банда адвокати ги подлъжат . . .

                                Та по колко деца имате ?
                                Де да бяха и мангалите така
                                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

                                Коментар

                                Working...
                                X